2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kızlar ben geldim bugün biraz koşuşturmalı geçti bugün öğleden sonra saat ikide rahim filmi çekildi film çekilen odada on beş dakika falan kaldım sanırım bu ikinci film çekilmem idi fakat film çekilme işi bittikten sonra dışarı çıkınca resmen hüngür hüngür ağladım hastanenin koridorunda kaç kişi varsa herkes bana baktı yanımda eşim ve kayınvalidem vardı ne olduğunun farkına varamadılar benim canım çok yanmıştı bir de bana iki kutu ilaç verdiler haliyle işlem biraz daha uzun sürdü ve ağrım da daha çok oldu ilk çektirdiğim filmde bu kadar sıkıntı yaşamamıştım daha aşılama yapılacak önümüzdeki hafta bu haftam çok moralsiz geçti umarım bu hafta herşey yolunda gider Allahım bu çektiğim sıkıntıları sevinç yaşayarak sonuçlandırır İnşaAllah.

Denizlilisrsy ablacim hiç üzülüp umutsuzluğa kapilavak bisey yok çünkü bizim elimizde olan bisy değil evliliğinde yasında çok fazla değil bence bn aşılama yaptırırken bi bayan vardı hastanede 36 fln yaşı 18 yıllık evli ve hiç çocuğu yok 3. Tüp denemesini yapıyordu yanı demem oku senden daha kötü durumda olanlar var ve beterinden beteri var herzamn Allah korusun sabırla bekleyecgz başka caremiz yok siz bu asilamdan son ra tüpetüpemi geceksinjz

içinee doğuyordur belki adamın bilemezsin ama elbet herşeyin hayırlısı ve aminnnnn, böyle duygusal patlamalarımız kendimizi ımursamıyormuş gibi bastırmaya çalışmaktan hep, bdnde öyleyim okulda arkadaşlar soruyor ne zaman gidiyorsun, hadi bu sefer olsun falan diye, aman olursa olur Allah büyük diyorum ama kendimi bastırıyorum galiba, birkaç gün önce akşam dizi izliyoruz kadın hamile bebek odası yaptı kocasıyla sırtüstü yattılar odaya hayaller hayaller, nasıl duygulandım gözlerim doldu dizinin devamında çift cinsiyetini öğrenecek nasıl heyecanla bekliyorlar ki bebeğin kalbi durmuş aman ben bir başladım ağlamaya bizimki ne oldnu anlamadı hıçkıra hıçkıra bir ağladım sonra yattım uyudum, rahatlamışım valla, ama o sahne ilk hamileliğim akşıma geldi kalp atışı duyma heyecanım, doktorum yüzü, bebek yok alıcaz demesi, sanki o anları 1 yıl sonra tekrar yaşadım.
ne gelirse Allah'tan baksana 1 yıldan fazla olmuş zaman akıp gidiyor tedavi telaşıyla ben karar aldım buda olmazsa 3. yüde yapıcam sonra takcam kocayı koluma paraları tedaviye değil, gezmeye tozmaya harcıycam, evlatlıkta alanilirim sonuçta aile ye ihtiyacı olan ne çocuklar var.

Merhaba arkadaşlar ben 2. İğnemi oldum bugün kaç gün sonra yumurta toplama olacak transfer kaç gün sonra tahminen yardımcı olur Musunuz tecrübeli olanlar vardır benim ilk olacak çok soramadık doktora
iğnelerdei kullandıkça senin yumurtalarım büyümesini takip edicekler ve büyüme durumuna göre toplayacaklar tahmini benimki 8-10 gün arası birşeydi, toplama işleminden sonra 3. yada 5. gün transfer yapıyorlar.

Çok teşekkür ederim cevabınız içinben de 2 kayıp yaşadım sonra hamile kalamadım doktor tüp bebek önerdi Allah hepimizin emeğini karşılıksız bırakmasın inşallah..

Normalde bu filmin çekildiği ay korunun diyorlar sana asilama mi yapacaklar uygulamalar çok farklı

Az önce çıktım rahim filminden ilk defa cektirdim biraz tedirgindim acikcasi gayet rahat bir cekim oldu, asilama ya da tup bebek yapatirmaktan cok farkli degil, sonrasinda agrim olur mu bilmem tabi dr.olabilir dedi, bir de antibiyotik verdi,
En onemlisi film sonucu iyiymis oyle dedi cekim yapan dr. Hafif bir baski mi ne oyle birsey varmis ( miyom ameliyati olmustum ondan olabilir dedi) ama o da sorun degilmis.
Bu da gecti gitti cok sukur, bakalim genetik testler ne diyecek :)

Ruhsan geçmiş olsun ne güzel senin film çekilme işlemi rahat geçmiş benim işlem dün resmen işkence oldu bana birde ikinci film çekilmemdi çok şükür film sonucum iyiymiş de moralim biraz olsun toparlandı sol tarafta hafif bir yapışıklık varmış enfeksiyondan kaynaklanmış olabilir dedi doktor daha önce zaten antibiyotik vermişti onu kullanmaya devam et dedi aşılama yapacak bu hafta iğnelere devam ediyorum hayırlısı olsun İnşallah çabalarımız boşa çıkmasın.

İnsallah arkadasim anladigim kadariyla cekim yapilan cihaza gore falan degisiyor agri ve agri eşigine gore tabi, dedigin gibi emeklerimizin sonucu da iyi olur insallah

Yok cnm benim isyanim yok allaha suukur beterin beteru var gercekten zamani vardir herseyin evet cnm tup bebek raporu icin asilama yaptirmak zorunda kaldik yine

Denizlilisrsy canim sana bisey soyliyim mi tedavi esnasinda bize terslikmis gibi gelen seyler aslinda Rabbimin bizim icin dakika dakika ayarladgi seyler.. Bu duruma ne kadar denk geldysem sonunda guzel haberler geldi. İnsallah seninde oyle olacak kiz bebiss geliyor benceee

Arkadaşlar benim çekimi yapan dr. sorun yok demişti ama raporu başka bir dr. yazdı raporda arkuat uterus varyasyonu mevcut diye bir ibare vardı netten araştırdım rahmim kalp şeklindeymiş
Kendi dr.uma mail attım raporu cevap bekliyorum inşallah bir sıkıntı yaratmaz, netten araştırıp çok kafamı da bulandırmak istemiyorum,
Hayırlısı artık...

CNm geçmiş olsun,sorunsuz atlatmana sevindim.arkuat uterus bende de bar cnm çok hafif dr laparoskopiyle o kalp gibi aşağı sarkan kısmı alabiliriz dedi istersen ama bence hiç gerek yok dedi.ben de ameliyat olmadım ve Allah'ın izniyle de hamile kalabildim.bu şu demekmiş rahmin üst kısmı ortadan alağıya doğru çöküyormuş kalp gibi oluyormuş.benimki hafifti umarım seninkisi de öyledr

Hadi insallahhh saglikli sihhatli azada noksansiz olsunda kiz erkek hicccc fark etmez rabbim hepimizin kucagini dolduraun insallah

Çekimi yapan dr. demişti zaten hafif bir basıklık var, sıkıntı olmaz diye inşallah öyledir, dr.um da sanırım ptesi dönüş yapabilir, okudukça araştırdıkça gereksiz can sıkıyorum, başarabilirsem daha fazla araştırmayacağım bakalım :)
Çekimde rahattım, sonrasında sancım olmadı hala da yok, kanamam var ama, çok yoğun olmasa da,
İki kalbim var diye espriler bile yapmaya başladım eşime, iyiyiz iyi maşallah :)

Bu arada sana tekrar teşekkür ediyorum arkadaşım, sayende orada çekim yaptırdım iyi de oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…