- 3 Temmuz 2015
- 249
- 361
- 23
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.061
içinee doğuyordur belki adamın bilemezsin ama elbet herşeyin hayırlısı ve aminnnnn, böyle duygusal patlamalarımız kendimizi ımursamıyormuş gibi bastırmaya çalışmaktan hep, bdnde öyleyim okulda arkadaşlar soruyor ne zaman gidiyorsun, hadi bu sefer olsun falan diye, aman olursa olur Allah büyük diyorum ama kendimi bastırıyorum galiba, birkaç gün önce akşam dizi izliyoruz kadın hamile bebek odası yaptı kocasıyla sırtüstü yattılar odaya hayaller hayaller, nasıl duygulandım gözlerim doldu dizinin devamında çift cinsiyetini öğrenecek nasıl heyecanla bekliyorlar ki bebeğin kalbi durmuş aman ben bir başladım ağlamaya bizimki ne oldnu anlamadı hıçkıra hıçkıra bir ağladım sonra yattım uyudum, rahatlamışım valla, ama o sahne ilk hamileliğim akşıma geldi kalp atışı duyma heyecanım, doktorum yüzü, bebek yok alıcaz demesi, sanki o anları 1 yıl sonra tekrar yaşadım.Canim arkadasim benim raabbim tez zamanda hepimize nasip etsin hamisligi kucagimoza alip buyutmeyi azada noksansiz saglikli evlatlarimizi cok aminnnnnnnnnn
bugun alosveris merkezine gittik esimle.market falan ben belim cok agridi fazla yuruyemedim oturdum bi yerde lcw yi gezicem ben dedi gitti 15 liraya hamis tsortu almis hemide pembe (pembe takintim vardir bu araada) suprizzz diye bak gorursun bebis bize ayni boyle supriz yapicak diye milletin icinde basladim aglamaya eve gelene kdr adaminda burnundan geldi yahu
iğnelerdei kullandıkça senin yumurtalarım büyümesini takip edicekler ve büyüme durumuna göre toplayacaklar tahmini benimki 8-10 gün arası birşeydi, toplama işleminden sonra 3. yada 5. gün transfer yapıyorlar.Merhaba arkadaşlar ben 2. İğnemi oldum bugün kaç gün sonra yumurta toplama olacak transfer kaç gün sonra tahminen yardımcı olur Musunuz tecrübeli olanlar vardır benim ilk olacak çok soramadık doktora
Çok teşekkür ederim cevabınız içiniğnelerdei kullandıkça senin yumurtalarım büyümesini takip edicekler ve büyüme durumuna göre toplayacaklar tahmini benimki 8-10 gün arası birşeydi, toplama işleminden sonra 3. yada 5. gün transfer yapıyorlar.
Normalde bu filmin çekildiği ay korunun diyorlar sana asilama mi yapacaklar uygulamalar çok farklıKızlar ben geldim bugün biraz koşuşturmalı geçti bugün öğleden sonra saat ikide rahim filmi çekildi film çekilen odada on beş dakika falan kaldım sanırım bu ikinci film çekilmem idi fakat film çekilme işi bittikten sonra dışarı çıkınca resmen hüngür hüngür ağladım hastanenin koridorunda kaç kişi varsa herkes bana baktı yanımda eşim ve kayınvalidem vardı ne olduğunun farkına varamadılar benim canım çok yanmıştı bir de bana iki kutu ilaç verdiler haliyle işlem biraz daha uzun sürdü ve ağrım da daha çok oldu ilk çektirdiğim filmde bu kadar sıkıntı yaşamamıştım daha aşılama yapılacak önümüzdeki hafta bu haftam çok moralsiz geçti umarım bu hafta herşey yolunda gider Allahım bu çektiğim sıkıntıları sevinç yaşayarak sonuçlandırır İnşaAllah.
Ben gördüm canımadanada baskent hastanesinde tedavi gören varmi
Elifnaz adanada başkent üniversitesine bağlı başkent kışla hastanesi var ben orada doçent doktor erhan şimşek diye bir doktora muayene için gittiğimde kovulmaktan beter muamele gördüm doktorun ilgisi nerdeyse hiç yok sorduğun sorulara doğru düzgün cevap bile vermiyorlar hemşiresi ve diğer personelleri desen aynı çok kötü muamele gördüğümden ve doktordan da hiç memnun kalmadığımdan dolayı bir daha o hastaneye adım atmadım bende tüp bebeğe başladım ama balcalıda fakültede yapılacak tedavim sen özelde yaptırmayı mı düşünüyorsun başkent hastanelerinin birinde tayfun bey diye bir doktor varmış ona çok iyi dediler ama tüp bebek tedavisi yapıyor mu bilmiyorum sen bir araştır tayfun bey ile bir görüş istersen Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hepimize İnşaAllah.[/QUOTEumutsuz kar tanesi ben Balcalı da hemsireyim canım Eğer bir yardimim dokunursa yardimci olabilirim ama ben tüp bebegimi başkentte yaptirdim
Denizlilisrsy ablacim hiç üzülüp umutsuzluğa kapilavak bisey yok çünkü bizim elimizde olan bisy değil evliliğinde yasında çok fazla değil bence bn aşılama yaptırırken bi bayan vardı hastanede 36 fln yaşı 18 yıllık evli ve hiç çocuğu yok 3. Tüp denemesini yapıyordu yanı demem oku senden daha kötü durumda olanlar var ve beterinden beteri var herzamn Allah korusun sabırla bekleyecgz başka caremiz yok siz bu asilamdan son ra tüpetüpemi geceksinjz
CNm geçmiş olsun,sorunsuz atlatmana sevindim.arkuat uterus bende de bar cnm çok hafif dr laparoskopiyle o kalp gibi aşağı sarkan kısmı alabiliriz dedi istersen ama bence hiç gerek yok dedi.ben de ameliyat olmadım ve Allah'ın izniyle de hamile kalabildim.bu şu demekmiş rahmin üst kısmı ortadan alağıya doğru çöküyormuş kalp gibi oluyormuş.benimki hafifti umarım seninkisi de öyledrArkadaşlar benim çekimi yapan dr. sorun yok demişti ama raporu başka bir dr. yazdı raporda arkuat uterus varyasyonu mevcut diye bir ibare vardı netten araştırdım rahmim kalp şeklindeymiş
Kendi dr.uma mail attım raporu cevap bekliyorum inşallah bir sıkıntı yaratmaz, netten araştırıp çok kafamı da bulandırmak istemiyorum,
Hayırlısı artık...
Denizlilisrsy canim sana bisey soyliyim mi tedavi esnasinda bize terslikmis gibi gelen seyler aslinda Rabbimin bizim icin dakika dakika ayarladgi seyler.. Bu duruma ne kadar denk geldysem sonunda guzel haberler geldi. İnsallah seninde oyle olacak kiz bebiss geliyor benceee
CNm geçmiş olsun,sorunsuz atlatmana sevindim.arkuat uterus bende de bar cnm çok hafif dr laparoskopiyle o kalp gibi aşağı sarkan kısmı alabiliriz dedi istersen ama bence hiç gerek yok dedi.ben de ameliyat olmadım ve Allah'ın izniyle de hamile kalabildim.bu şu demekmiş rahmin üst kısmı ortadan alağıya doğru çöküyormuş kalp gibi oluyormuş.benimki hafifti umarım seninkisi de öyledr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?