2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Acisiz cektirmwn sahane olmus bence cook gecmis olsun arkasindan hamisliknolsun insallah hic uzulme bence rahminin sekli cok onekli bir durum degildir ona bakarsan benimde rahim agzim biraz sola dogru ama bir sorun yaratmiyor

Rica ederim arkadaşım sorunsuz atlatmana sevindim.doktoruna sadece raporu yollamadın değil mi,onlar ilk görüntüye bakıyorlar çünkü.cnm hiç okuma gerçekten okudukça Saçma sapan şeyleri takıyoruz kafaya.benim yeni felsefem cahillik mutluluktur!bana doktorum bu durumun en basit komplikasyon OLDUĞUNU söyledi.çift rahim,boynuz rahim derken bize Düşen de kalp rahim.aşk kadını olmak başka bişey canım rahmimiz bile kalp

Ignorance is bliss

Ruhsan benim ağrı eşiğim epey yüksek ancak filmi adetimin bittiği günün ertesi günü çektiler film çekilirken ebe hemşire ilgilendi benimle sonucuma doktor baktı ama rapor falan vermediler elimde sadece filmler var özel hastanede çektirdim ben filmi cihazları konusunda bilgim yok sen özelde mi çektirdin?

Mavi zeyus İnşaAllah rahat geçer film işlemin sana tavsiyem adetinin bittiği günün ertesi günü çektirme filmini birkaç gün sonrasına ayarlamaya çalış Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşaAllah.

Raporu yollamıştım sadece, rontgen cd'deydi az önce ekran görüntüsünü aldım onu da yolladım, bir tane röntgen görüntüsü var öyle mi oluyor ki, bir kaç kere çektiler ama, ya benim bilgisayar açmadı ya da bir tane var bilemedim,
O bebek bizim kaderimizde varsa her şekilde kucağımıza alacağız zaten öyle değil mi, neler duyuyoruz, kk'da neler okuyoruz, nasipse olur zaten :)

Özel bir görüntüleme merkezinde çektirdim ben İzmitte, dr. yaptı çekimi, raporu da başka dr.yazdı raporun yazıldığı bir kağıt verdiler bir de cd verdiler içinde görüntü var, ben bir tane rontgen görüntüsü görebildim cd de

Ebü evde yanlizim jirku filmi izliyorum belimin fitigi azdi sanirsam azicik adrenalin salhilayem bakalim bugunde bi dennnisikk olsun yahu

Ebü evde yanlizim jirku filmi izliyorum belimin fitigi azdi sanirsam azicik adrenalin salhilayem bakalim bugunde bi dennnisikk olsun yahu

Korku filmi izleme komedi izle komedi :) ben ilk transferimden sonra hep komedi izlemiştim pozitifi gördüm bak o zaman :)
Dünden beri o kadar duygusalım ki her şeye ağlıyorum, eşim diyor aşkım ne oluyor bu ara çok duygusallaştın, ruh halim dalgalı bu aralar, hatta film izleyelim dedik istemedim o aksiyon filmleri seviyor ruhum kaldırmaz bu ara o tür filmleri sanki :)
Testi ne zaman yapacaksın kaç gün oldu senin

Bilmiyorumki du bi hesapliyim eneee 10 gun olmis pazartesi yaptirem bari kimselere soylemeden sessizce gidip.geleyim hastaneye bi size soylerim yada soyliyim herkeze yahu nasil olsa sonucunu simdiden soylemis oldum kasiklarim adet sancisina hazir durumda ara ara sizliyor ee isinamiyorumda hic belim desen fitik azdi her adet donemi hibi gogusler yavas yabas acimayada basladi pazartesi yaptirayim 12. Gun olmus oluyor zaten
Buraya 2 saat uzaklikta kocankari varmis bir ummu nene diye gidipde cocugu olmayan cok azmis istanbuldan bile geliyorlarmis neneye bide ona hidicem adet bitimi isten cikip nasil yetisceksem ayarlicam artik bi sekilde
Umut fakirin ekmegi derler bide ordan sansimi denicem bakalim.annemde beni koca kari sayesinde bulmus zamanunda hemide o ninenin adida ummuymus belki tesadufler guzel sonuclar dogurur sonundada ben saglikli evlat dogururup buyutup yetistiririm
Korku filmlerini hep cok sevmisimdir kaptirmam kendimi yahu

Ben hamile kaldığımda kasık ağrısı ve gögüslerde hassasiyet yaşamıştım aha dedim adet olacağım meğer hamişmişim hiçççç belli olmaz bu işler, bugün bir arkadaşımla konuştum o da tüp bebek tedavisi gördü, yine başlayacak tedaviye, 15 yıldır tedavilerden sonuç alamayan ve artık tedavi falan herbişeyi bırakan akrabaları kendiliğinden hamile kalmış yani bu işler gerçekten hiç belli olmuyor canım

Coooookkk dogru canm gebbelik ve hamilelik belirtileri birbirine tipatip benziyor bende hamileligimde kendimce tam buhunde evde test yapip negatifi aldim kimselere bisey soylemedim negatifi nasil.soyliyecegimi bilemedim adet bekliyorum gari kendimce belirtilerde taam oldum olucam diyorum.yanimda birsuru ped :)) olmadim kan testi ve pozitif sonuc tabi ben cahil sonucu aldim ne anlama geldiginide bilmiyorum 59 muydu 56 miydi neydi dru aradim bugun 15 gunmuydu 17 gunmuydu neydi oldu didim ee sonuc kac dedi beta hcg yaziyor dedim tamam rakam.kac dedi soyledim be basladim hoykurerek aglamaya oyle iste rabbim ne yazdiysa onu yasicaz sonucta pozitif olursa korkucam biliyorum negatif olursada buna hazirim diyebilirim tabiki uzulurum ama parcalanip dagilmam
Hayirlisi...

Evet kuzum ben de biliyorsun adet sancilar i sivilceleri bel ağrıları hepsini yaşadım hayırlısı olsun dua ediyorum senin icin

İyi de adetin bittiği gün gel diyorlar hep.. zaten ben anestezili çektiricem bu sefer umarım yine de bi problem olmaz. 10 gün sonra gidebilirim..

Ayy ne güsel yarın aramıza bi hamiş daha katılacakmış senden bomba haberi bekliyoruz.. inş meryemden sonra sıra sende

@mavizeyus tatlım günaydın,
dün gittim dr keseyi gördü ama kan testini tekrarlamadı artmış mı diye keseyi görünce gerek yok dedi. başka testte yapamadı randevu öğleden sonraydı tok karnına gittim haliyle. 3 hafta sonra tekrar gel dedi, o zman kalp atışını duycaz dedi.
çok uzun değil mi, ben 2 sene bekledim 3 hafta bekleyemem ki :)
şimdi kafamı karıştıran benim adet günümde kan pıhtıları gelmişti, sonra yerleşme kanaması diye düşündüm ama şimdi,
çok afedersiniz yazdıklarım için ama sormam lazım. lavaboda tuvalet kağıdı kullanınca açık pembe bişey oluyor tedirgin oldum biraz dr hiç ilaçta vermedi acaba yarın yada salı tekrar gitsem mi diyorum. korkuyorum haliyle, bu kadar zman sonra gelince tedirgin oldum ister istemez.

ruhsan canım benimde kalp şeklindeydi rahmim ameliyat oldum ben geçen sene. korkma sakın sadece bnimde nette okuduğum kadarıyla erken doğuma sebep olduğu idi hatta düşüğe bile sebep olabiliyormuş ama korkma dr una güven sadece. ben başka bi dr olmana bile gerek yokmuş aslında demişti sonrasında. korkma o yüzden.
bende ilk filmi radyotomda çeklmiştim avrupa yakasında ve hiç canım yanmamıştı ama geçen ay ikinciyi çekilince resmen mahvoldum ama çekilen aletin teknolojinin çok etkisi oluyormuş.
kalp rahmine canını sıkma, aşk olsun hep :)

Denizlilisrsy canımmm kuzum benim yarın hayırlısıyla iyi haberler alacağız inş. sonuç ne olursa olsun üzülmek yok,
ağlamak demiyorum bak, o illa ki olacak engelleyemiyoruz kendimizi. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…