- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.081
Acisiz cektirmwn sahane olmus bence cook gecmis olsun arkasindan hamisliknolsun insallah hic uzulme bence rahminin sekli cok onekli bir durum degildir ona bakarsan benimde rahim agzim biraz sola dogru ama bir sorun yaratmiyorÇekimi yapan dr. demişti zaten hafif bir basıklık var, sıkıntı olmaz diye inşallah öyledir, dr.um da sanırım ptesi dönüş yapabilir, okudukça araştırdıkça gereksiz can sıkıyorum, başarabilirsem daha fazla araştırmayacağım bakalım :)
Çekimde rahattım, sonrasında sancım olmadı hala da yok, kanamam var ama, çok yoğun olmasa da,
İki kalbim var diye espriler bile yapmaya başladım eşime, iyiyiz iyi maşallah :)
Bu arada sana tekrar teşekkür ediyorum arkadaşım, sayende orada çekim yaptırdım iyi de oldu :)
Rica ederim arkadaşım sorunsuz atlatmana sevindim.doktoruna sadece raporu yollamadın değil mi,onlar ilk görüntüye bakıyorlar çünkü.cnm hiç okuma gerçekten okudukça Saçma sapan şeyleri takıyoruz kafaya.benim yeni felsefem cahillik mutluluktur!bana doktorum bu durumun en basit komplikasyon OLDUĞUNU söyledi.çift rahim,boynuz rahim derken bize Düşen de kalp rahim.aşk kadını olmak başka bişey canım rahmimiz bile kalpÇekimi yapan dr. demişti zaten hafif bir basıklık var, sıkıntı olmaz diye inşallah öyledir, dr.um da sanırım ptesi dönüş yapabilir, okudukça araştırdıkça gereksiz can sıkıyorum, başarabilirsem daha fazla araştırmayacağım bakalım :)
Çekimde rahattım, sonrasında sancım olmadı hala da yok, kanamam var ama, çok yoğun olmasa da,
İki kalbim var diye espriler bile yapmaya başladım eşime, iyiyiz iyi maşallah :)
Bu arada sana tekrar teşekkür ediyorum arkadaşım, sayende orada çekim yaptırdım iyi de oldu :)
Rica ederim arkadaşım sorunsuz atlatmana sevindim.doktoruna sadece raporu yollamadın değil mi,onlar ilk görüntüye bakıyorlar çünkü.cnm hiç okuma gerçekten okudukça Saçma sapan şeyleri takıyoruz kafaya.benim yeni felsefem cahillik mutluluktur!bana doktorum bu durumun en basit komplikasyon OLDUĞUNU söyledi.çift rahim,boynuz rahim derken bize Düşen de kalp rahim.aşk kadını olmak başka bişey canım rahmimiz bile kalp
Rica ederim arkadaşım sorunsuz atlatmana sevindim.doktoruna sadece raporu yollamadın değil mi,onlar ilk görüntüye bakıyorlar çünkü.cnm hiç okuma gerçekten okudukça Saçma sapan şeyleri takıyoruz kafaya.benim yeni felsefem cahillik mutluluktur!bana doktorum bu durumun en basit komplikasyon OLDUĞUNU söyledi.çift rahim,boynuz rahim derken bize Düşen de kalp rahim.aşk kadını olmak başka bişey canım rahmimiz bile kalp
Ruhsan benim ağrı eşiğim epey yüksek ancak filmi adetimin bittiği günün ertesi günü çektiler film çekilirken ebe hemşire ilgilendi benimle sonucuma doktor baktı ama rapor falan vermediler elimde sadece filmler var özel hastanede çektirdim ben filmi cihazları konusunda bilgim yok sen özelde mi çektirdin?
Ebü evde yanlizim jirku filmi izliyorum belimin fitigi azdi sanirsam azicik adrenalin salhilayem bakalim bugunde bi dennnisikk olsun yahu
Korku filmi izleme komedi izle komedi :) ben ilk transferimden sonra hep komedi izlemiştim pozitifi gördüm bak o zaman :)
Dünden beri o kadar duygusalım ki her şeye ağlıyorum, eşim diyor aşkım ne oluyor bu ara çok duygusallaştın, ruh halim dalgalı bu aralar, hatta film izleyelim dedik istemedim o aksiyon filmleri seviyor ruhum kaldırmaz bu ara o tür filmleri sanki :)
Testi ne zaman yapacaksın kaç gün oldu senin
Coooookkk dogru canm gebbelik ve hamilelik belirtileri birbirine tipatip benziyor bende hamileligimde kendimce tam buhunde evde test yapip negatifi aldim kimselere bisey soylemedim negatifi nasil.soyliyecegimi bilemedim adet bekliyorum gari kendimce belirtilerde taam oldum olucam diyorum.yanimda birsuru ped :)) olmadim kan testi ve pozitif sonuc tabi ben cahil sonucu aldim ne anlama geldiginide bilmiyorum 59 muydu 56 miydi neydi dru aradim bugun 15 gunmuydu 17 gunmuydu neydi oldu didim ee sonuc kac dedi beta hcg yaziyor dedim tamam rakam.kac dedi soyledim be basladim hoykurerek aglamaya oyle iste rabbim ne yazdiysa onu yasicaz sonucta pozitif olursa korkucam biliyorum negatif olursada buna hazirim diyebilirim tabiki uzulurum ama parcalanip dagilmamBen hamile kaldığımda kasık ağrısı ve gögüslerde hassasiyet yaşamıştım aha dedim adet olacağım meğer hamişmişim hiçççç belli olmaz bu işler, bugün bir arkadaşımla konuştum o da tüp bebek tedavisi gördü, yine başlayacak tedaviye, 15 yıldır tedavilerden sonuç alamayan ve artık tedavi falan herbişeyi bırakan akrabaları kendiliğinden hamile kalmış yani bu işler gerçekten hiç belli olmuyor canım
Evet kuzum ben de biliyorsun adet sancilar i sivilceleri bel ağrıları hepsini yaşadım hayırlısı olsun dua ediyorum senin icinCoooookkk dogru canm gebbelik ve hamilelik belirtileri birbirine tipatip benziyor bende hamileligimde kendimce tam buhunde evde test yapip negatifi aldim kimselere bisey soylemedim negatifi nasil.soyliyecegimi bilemedim adet bekliyorum gari kendimce belirtilerde taam oldum olucam diyorum.yanimda birsuru ped :)) olmadim kan testi ve pozitif sonuc tabi ben cahil sonucu aldim ne anlama geldiginide bilmiyorum 59 muydu 56 miydi neydi dru aradim bugun 15 gunmuydu 17 gunmuydu neydi oldu didim ee sonuc kac dedi beta hcg yaziyor dedim tamam rakam.kac dedi soyledim be basladim hoykurerek aglamaya oyle iste rabbim ne yazdiysa onu yasicaz sonucta pozitif olursa korkucam biliyorum negatif olursada buna hazirim diyebilirim tabiki uzulurum ama parcalanip dagilmam
Hayirlisi...
Mavi zeyus İnşaAllah rahat geçer film işlemin sana tavsiyem adetinin bittiği günün ertesi günü çektirme filmini birkaç gün sonrasına ayarlamaya çalış Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşaAllah.
Bilmiyorumki du bi hesapliyim eneee 10 gun olmis pazartesi yaptirem bari kimselere soylemeden sessizce gidip.geleyim hastaneye bi size soylerim yada soyliyim herkeze yahu nasil olsa sonucunu simdiden soylemis oldum kasiklarim adet sancisina hazir durumda ara ara sizliyor ee isinamiyorumda hic belim desen fitik azdi her adet donemi hibi gogusler yavas yabas acimayada basladi pazartesi yaptirayim 12. Gun olmus oluyor zaten
Buraya 2 saat uzaklikta kocankari varmis bir ummu nene diye gidipde cocugu olmayan cok azmis istanbuldan bile geliyorlarmis neneye bide ona hidicem adet bitimi isten cikip nasil yetisceksem ayarlicam artik bi sekilde
Umut fakirin ekmegi derler bide ordan sansimi denicem bakalim.annemde beni koca kari sayesinde bulmus zamanunda hemide o ninenin adida ummuymus belki tesadufler guzel sonuclar dogurur sonundada ben saglikli evlat dogururup buyutup yetistiririm
Korku filmlerini hep cok sevmisimdir kaptirmam kendimi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?