- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.101
Canım çok sevindim keseyi görmüşsünüz hayırlısıyla kalp atışını da dıyarsın inşlh.canım gebelikte açık pembe ve kan kırmızısı kanama önemli bence.yeni kanama OLDUĞUNU gösterir ama seninki çok hafifmiş belki tahriş falan olmuştur.ama yine de korkma sakın artarsa doktora git mutlaka.benim 6. Haftada başlayıp 16. Haftaya kadar devam eden kanamalarım oldu hatta bazen musluk açık kalmış gibi oluyordu düşün ama yavrularıma bu kanamalardan dolayı bişey olmadı.sadece bu aralar bol bol dinlen mümkün olduğunca yat.organik bebeye bişey olmıcak korkma@mavizeyus tatlım günaydın,
dün gittim dr keseyi gördü ama kan testini tekrarlamadı artmış mı diye keseyi görünce gerek yok dedi. başka testte yapamadı randevu öğleden sonraydı tok karnına gittim haliyle. 3 hafta sonra tekrar gel dedi, o zman kalp atışını duycaz dedi.
çok uzun değil mi, ben 2 sene bekledim 3 hafta bekleyemem ki :)
şimdi kafamı karıştıran benim adet günümde kan pıhtıları gelmişti, sonra yerleşme kanaması diye düşündüm ama şimdi,
çok afedersiniz yazdıklarım için ama sormam lazım. lavaboda tuvalet kağıdı kullanınca açık pembe bişey oluyor tedirgin oldum biraz dr hiç ilaçta vermedi acaba yarın yada salı tekrar gitsem mi diyorum. korkuyorum haliyle, bu kadar zman sonra gelince tedirgin oldum ister istemez.
toz alcaktım filan ama vazgeçtim işte, uzandım oturuyorum yatıyorum, yarın arayacağım dr gel derse giderim artık, korkuyorum çok hep hayırlısını istedim dualarımda, hala da öle de dua ediyorum umarım güzel sonuçlar alırız.Canım çok sevindim keseyi görmüşsünüz hayırlısıyla kalp atışını da dıyarsın inşlh.canım gebelikte açık pembe ve kan kırmızısı kanama önemli bence.yeni kanama OLDUĞUNU gösterir ama seninki çok hafifmiş belki tahriş falan olmuştur.ama yine de korkma sakın artarsa doktora git mutlaka.benim 6. Haftada başlayıp 16. Haftaya kadar devam eden kanamalarım oldu hatta bazen musluk açık kalmış gibi oluyordu düşün ama yavrularıma bu kanamalardan dolayı bişey olmadı.sadece bu aralar bol bol dinlen mümkün olduğunca yat.organik bebeye bişey olmıcak korkma
Sagol ablam benimmmEvet kuzum ben de biliyorsun adet sancilar i sivilceleri bel ağrıları hepsini yaşadım hayırlısı olsun dua ediyorum senin icin
Ah keskem ah keskem insallah cok amin 12. Gun cikar herhalde dimi yahuAyy ne güsel yarın aramıza bi hamiş daha katılacakmışsenden bomba haberi bekliyoruz.. inş meryemden sonra sıra sende
Git tabiiii ne duruyosun igneni yapsinlar acilde kanama kesilir hayret bisey ya bu dr larin rahatligi deli edicek beni git kuzum acile lutfen ihmal etme@mavizeyus tatlım günaydın,
dün gittim dr keseyi gördü ama kan testini tekrarlamadı artmış mı diye keseyi görünce gerek yok dedi. başka testte yapamadı randevu öğleden sonraydı tok karnına gittim haliyle. 3 hafta sonra tekrar gel dedi, o zman kalp atışını duycaz dedi.
şimdi kafamı karıştıran benim adet günümde kan pıhtıları gelmişti, sonra yerleşme kanaması diye düşündüm ama şimdi,
çok afedersiniz yazdıklarım için ama sormam lazım. lavaboda tuvalet kağıdı kullanınca açık pembe bişey oluyor tedirgin oldum biraz dr hiç ilaçta vermedi acaba yarın yada salı tekrar gitsem mi diyorum. korkuyorum haliyle, bu kadar zman sonra gelince tedirgin oldum ister istemez.
Hakkinda hairlisinolsun arkadasim hos geldin ve belirtilerin bence gayet guzelArkadaşlar merhaba benim de transferim perşembe günü gerçekleşti. Bugün 4.günümdeyim mide bulantısı başladı ve bas ağrısından duramiyorum artık inşallah hayırlı sonuçlar alırız.Benim de ilk denemem
şuan iyi gibi çok çok az bide eşim çalışıyor onun gelmesini bekleyeceğim mecbur, bakalım.mrym5579 git hadi arkadasim acile litfenn kanama iyi degildir korkma bisey yoktur ama keske dememek icin bile.olsun git lütfen
Ihmal etme ama olurmu lutfen neyse bende yarin bi negatifi alip gelemde hep birlikte rahatliyalim artikşuan iyi gibi çok çok az bide eşim çalışıyor onun gelmesini bekleyeceğim mecbur, bakalım.
yarın çıkar tabi, benim ilk aşılama da 12.günde çıkmıştı negtf olduğu.
yarın güzel haberler alacağız inşallahhhh Allahım inşalahh
offfff üzme beni bak döverim seni, stres yapmamam lazım beni strese sokuyosun vala. dayak lazım sana. negatfse yarın görürüz ama değilse şimdiden onun pazarlğını yapma kendinle lütfen.Ihmal etme ama olurmu lutfen neyse bende yarin bi negatifi alip gelemde hep birlikte rahatliyalim artik
inş canımm inşallahhh gelsin arkadaşları da yalnız kalmasın yavrucak.mrym5579 aynen doktora bir daha gitmeni ben de tavsiye ediyorum, hatta başka doktora da gidebilirsin.. niye kanama olmuş azıcık da olsa bunu sorup öğrenmelisin.. ne güsel yaa, inşallah yakında arkidişleri de gelir bizlerden :)) benim bu aralar umudum az olsa da, ne yapılması gerekiyorsa yapacağım ben de en kısa zamanda..
@mavizeyus tatlım günaydın,
Tamam tamam sustum yarin ola hayrola sessizce bi gidip gelemofffff üzme beni bak döverim seni, stres yapmamam lazım beni strese sokuyosun vala. dayak lazım sana. negatfse yarın görürüz ama değilse şimdiden onun pazarlğını yapma kendinle lütfen.
Git gitttttt bi bebis haberide senden gelsin senlensin iyice buralar bence pozitif alocaksin ama cok zor geliyor dimi hastaneye gidipnkan vermek... korku heycan karmakarisik duygularDoktora gideyim mi napim
Sık disini bak az kaldi sonrada sana geri sayim yapocaz bebisin ben burdayim anne demesi icinKızlar bu iğneleri zar zor vuruyor hemşireler artık ilaç zor gidiyor deri kalınlaşmış iyice dedi bugün hemşire benim zaten moralim yerlerdeydi iyice kötü oldum canım git gide daha çok yanmaya başladı bir kaç gün daha dişimi sıkıp katlanacağım artık şu günlerde ben yoruldum hayat gelme üstüme şarkısını ne çok dinler oldum hakikaten hayat ne çok yoruyor bizleri hayırlı sonuçlar görelim İnşaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?