2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Merhaba arkadaşlar bende Ocak Ayında tüp bebek yaptırıcam önce burada araştırıp bulduğum tüp bebek yaptırmadan önce belirli testler yaptırdım fakat doktor bana hiç bilgi vermedi ama şimdi bakıyorum ama bazı Değerler çok düşük bazıları ise yüksek bunların bana ne olduğunu söylermisiniz

Eklentiler

• image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 54
ben şimdi kendi testlerime baktım bu üstte olanlar varya senin kağıdında onlar hep benim ordaki verilen aralıkta çıkmış ve ne olduğunu doktor banada söylemedi normal dedi ama kağıdın altındakileri hiç yaptırmamışım yok bende

Hiç zor değil sakın korkma bakma yazılanlara sakın ,,insanlar uzun denemelerin arkasından ümitsizlikler yaşadıkları için her şeylerini yazıyorlar buraya kaldı ki ben de bunlardan biriyim..ilk tüp bebek denememin negatifini dün almış olan biri olarak tek zor kısmının bu olduğunu düşünüyorum umarım sen bunu hiç Yaşamazsın, ben şimdi minik bebeklerimi düşürmek için bekliyorum (( 2. Denememe de Allah izin verirse ocak adetimle başlıycam ... Yaşasın minik hormon iğneleriii :))
Ee aramıza hoşgeldinn o zaman :)

Kizceler esim istanbuldaydinya hani geldi sagolsun 3 saat once ve gelir gelmez basladi testi yap artik diye ve yaptik....
Sonuc yine tek basina basi buyruk bir pembe cizgi bosuna gidip yarin kan vermiyim ben hic

Kizceler esim istanbuldaydinya hani geldi sagolsun 3 saat once ve gelir gelmez basladi testi yap artik diye ve yaptik....
Sonuc yine tek basina basi buyruk bir pembe cizgi bosuna gidip yarin kan vermiyim ben hic
bence ver, bak başından beri diyorsunki dış gebeliğin tekarlama riski var, istemem böyle birşeu olmasını fakat srn bence kan verki kanlada netleşsin ilk dış gebeliğindede idrarda çıkmamıştı hatırlarsın, kanda çıkmıştı, önelemini al lütfen ve artık büyük heyecanla tüpü bekle bakalım.
ama ben nedense hala ümidimi kaybetmedim

Canım moralini bozma belki henüz erkendir evde yaptığın testte çıkmamış olabilir en iyi sonucu kan testi verir ben bir kaç ay önce hiç ümidim olmadığı halde kan testi yaptırmıştım ilaç almam gerekiyordu sonuç negatifti içim rahat ilaca başladım sen yine de bir kaç gün sonra kan testi yaptır Allah gönlüne göre hayırlısını versin İnşaAllah.

Vereyim arkadasim senimi kiricam vereyim :) esimde senin gibi soyluyor bu testler hep yanlismismis vereyimde olsun bitsin tek dis bos mol vs gebelik olmasinda tek cizgiye vallahi raiyim sonrada gelsin tup bebiiiisssss

Vereyim arkadasim senimi kiricam vereyim :) esimde senin gibi soyluyor bu testler hep yanlismismis vereyimde olsun bitsin tek dis bos mol vs gebelik olmasinda tek cizgiye vallahi raiyim sonrada gelsin tup bebiiiisssss
aksilik değilmi tutar gecikir artık olana kadar dışmı içmi yersin kendini dediğin gibi yeterki temiz olsun gelsin tüpücük
kocanın saydığı o bahaneleri kendi kocamdan biliyorum son 4 negatif testimin hepsinde bunlar zaten yanlış çıkıyormuş, kanı görelim ben inanıyorum derdi iyice sinir olurdum ve kandaki negatifi koyunca önüne tık diye keserdi sesini garibim, canımcım artık tüpe birlikte başlarız ve birlikte sonuç bekleriz belllkkkkiiiiideeee birlikte pozitifi alırız

Tabisi alcaz pozitifi

Kiiii ben hic negatif degilim hea dedim size dimi insallah yarin kandada negatifi aldigimdada bu kdr sakin olurum yahu

Hoşbulduk canım. Biz de ocakta başlayacağız İnşallah güzel haberi birlikte alırız.

Kaçıncı günündü kaldı ki moralini bozacaksan bile kanı görmeden yapma bunu lütfen ..

ümitsiz olma bence ,, bak bana 11.günde negatifi kanla alan biri olarak hala yarın 14. günde belki diye ümit ediyorum boşa biliyorum ama ediyorum işte ... benim test tarihim 15. gündü ben gitiim 11. günde öğrendimm ama üit hep lazım bize napalımmmmm ...

Hastanedeyim ssbh 6 dan beri kusmayla geldim haastaneye serum yiyorum hala uzerine bide figim azdi kuscam derken belim tutuldu ve bebek yok ârkdslar
Sonic 0.20

Hastanedeyim ssbh 6 dan beri kusmayla geldim haastaneye serum yiyorum hala uzerine bide figim azdi kuscam derken belim tutuldu ve bebek yok ârkdslar
Sonic 0.20
çok stres yapmışssın anlaşılan geçmiş olsun,,,2015 i sevmedik 2016 ya ümitle o zaman ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…