2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

@Denizlilisrsy çok geçmiş olsun canım, şimdi rapor çıkaracaksın sanırım tüp bebiş için değil mi?
işin gücün rast gitsin güzel sonuçların olsun inşallah

@necder bizi habersiz bırakma, inşallah pozitifi görürsün dua ediyorum hepimiz için

Arkadaşlar benim dr.um sabah mailime cevap yazmış, rahim kalp şeklinde çıkmış demiştim ya, bunun pek sorun olmadığını söylemiş sanırım benim kavis fazla değil, kontrole gidince detaylı konuşurum artık, inşallah bu ay ki reglme yetişir bütün test sonuçlarım ve tedaviye başlayabiliriz.

2016 bizim yılımız olsun o zaman Rabbim baksın yüzümüze inşallah...

amin inşallah bizim yilimiz olur. heleki benim gibi 30 dan sonra tüp bebek ve gebelik icin uğraşan maddi manevi herseyini vermeye çalışan tüm arkadaşlara bayanlara Allah guzel haberler alabilmeyi nasip etsin. test icin saatler sayiyorum. alnimizda ne yazildiysa onu gorucez ama korku çok fena.beklerken bahaneyle evi dip köşe temizledim. strese birebir. son 4 saat

tup bebege yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem şu: kesinlikle rahat olun. süreç zor geçiyor biliyorum. maddi anlamda kredi kartlariniz temiz olsun çünkü bol odemeli surec. ya da peşin parayla yapacaksaniz dikkatli harcama yapin. 2 ayda 10 bin tl yi geçen harcama sizi bekliyor. calismayan ev hanımları icin tavsitem uğraş bulun kendinize. aklınızı beyninizi sürekli tedaviye yoneltmeyin. en uzun tüp bebek sureci benimdi. 2 sene. kilo almayın.

Denizlilisrsy çok geçmiş olsun İnşaAllah tüp bebek tedavisinde yüzün gülsün moralini yüksek tutmaya çalış Rabbim hayırlısını versin hayırlı sonuçlar görelim İnşaAllah canım.

Mikrobu hastaneden kaptim.muhtemelen cunku hic boyle birsey olmamisti simdiye kdr bide gittigim prof afyondaki dr umla alay ediyodu onami kalmis bu isler falan diye polikostiksin rahim agzin sola dogru hem intihap var agizda kanda mikrop seker biraz yuksek cocuk sahibi olman zor dedi adam bana sagol sen raporu hallet gerisini allah bilir diyebildim sadece adama

Ayyy gıcık doktor ne biçim prof dr muş insanın yüzüne böyle denir mi yahu olacak ile öleceğin önüne geçilmezmiş Allah en iyisini doğrusunu bilir o kim oluyor ki ümidini kırıyor Yüce Rabbim derdini veriyorsa dermanını da verirmiş mutlaka bize düşen o çareyi arayıp bulmak gerisinin dediği fasa fiso..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…