2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Denizlilisrsy canım benim bakma sen doktotların hele helede densiz profların lakırtılarılarına, onlar çok okumaktan imanı inancı kitap sayfalarının arasında unutmuşlar, rabbim onlara kendi istediği için insanı tedavi etme gücü veriyor, Allah istemezse değil prof olmak, kıçlarından kanat çıkıp döne döne uçsalar bir halt edemezler. olacağıda, öleceğide, doğacağıda Raabbimin tek bir ol demesine bakar, o işini yapsın doktormu, dedikoducu mahalle günündeki kocakarımı belli değil. öfkeliyim çünkü bu doktorların kendine sşırı güvenmelerine bir kızıyorumki malum yaşadıklarım hiç iyi anılarım yok, sanki parmak uçları sihirli tövbe haşa,Allah affetsin sanki yaratma gücü kudreti onlarda, ayyyyyhhhhh yazdıkça yazasım geliyor
tabi onlar bilmiyor bu insanlar ne mucizelerle çocuk sahibi oluyor, tek cümle bizi göklere çıkarırken, tek cümle yere çarpıyor, zira o ruhsuza eğitim verirken öğretmemişler hastaların duygularınıda düşünmesi gerektiğini

Tüp bebek tedavisinde stres yapnayacak anne adayı dediler. Fakat kayınvalidem yüzünden eşim de ben de çok stresliyiz. Aynı şehirde değiliz fakat haftada bir arayıp eşimi azarlar eşim de benim moralimi bozar. Tüp bebek işini askıya mı alsak. Stres yapıyorum ve üzülüyorum. Bana bir akıl verin.

Bu forumda, sırasıyla hamiş haberleri alıyoruz artık.. Sizin adınıza çok seviniyorum.. Umarım sayfaya yazan herkes hamişş kalır en kısa zamanda, tabi umarım okuyanlar da hamiş kalır.. Zaman bir şekilde geçiyor, ben de acaba ne zaman başlayabileceğim.. hala beklemelerdeyim.. inşallah bu dünyada yalnız kalmayız.. hayırlı evlatlarımız olur.. sadece hayırlı olmasını diliyorum, hayırlı ve sağlıklı.. Allah hakkımızda herşeyin en iyisini versin bizlere.. Hamiş olmak ne güzel bir duygu olmalı..

canım bu stres hep hayatında olacak tüp bebek tedavisi gördüğüm sürece. .bence erteleme devam et..benim 3.denenem ve hala stres aynı ..
Eşim de sen kendin stres yapıyorsun diyor. Tüp bebeğe başlayalım diyor. Kendi stresini sinirini hiç dile getirmez. Kayınvalidemin düşüncesizliğinden bıktım ya.

Gunaydin kizçeler tezecik anne adaylari ve aday adaylari ben hastaneden saat 7.40 da geldim ama sitede sorun vardi dun geceden beri hastanedeyim kusmak bi yandan belim iki buklum bi yandan resmen mahvoldum drun soyledigine gelincede adam saydirdi resmen bana once annem gitti cunku acildeji dr ilaclari kdin dogum yazsin dedi illaki kendi gelsin demis annem yuruyemiyo diyince sandalyeyle getirin o zmn demis neyse zorla gittim kendi mauyene etmedi zaten asistani muayene etti sonra odasina gittim saydirdi yuzume gari yok polikistiksin yok rahim agzin sola dogru yok pihtilasman var yok.zirt yok zort delirtti beni aman raporu versinde verecekte alacakta rabbim zaten benimde cok fazla gucum kalmadi gercekten esimde basladi biri gitmezse biri gelmez olen olmadan yaptirmayalim.tup bebegi diye gece hastanede surekli agzinda bu gezdi ben sana gitme demedimmi universteye olen olmayinca yeni hayat gelirmi falan gercekten rezil durumdayim ya ama bu halimede sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…