- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.161
Mikroptanmis cnm berbat haldeyim gercekten colluk cocuk gorcek gozum kalmadiCanım çok geçmiş olsun her iki olaydan ötürü.. zehirlenme gibi bişi mi oldu sende ya? Nerden çıktı bu mikrop
kizlar teyze oluyosunuz hamileyim şükürler olsun
HAY MASALLAHHHHHH SANAkizlar teyze oluyosunuz hamileyim şükürler olsun
Canım hayırlısı olsun çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahkizlar teyze oluyosunuz hamileyim şükürler olsun
Canım tebriklerrr.Allah sağsalim kucağına aldığın günleri de gösterir inşlhkizlar teyze oluyosunuz hamileyim şükürler olsun
Ahhh cnm çok geçmiş olsun.bilirim o durumu.ben de bu yılın BAŞINDA hastane mikrobu kapmıştım 15 gün hastanede yattım bu Yüzden çok çok dikkat et kendine.Mikroptanmis cnm berbat haldeyim gercekten colluk cocuk gorcek gozum kalmadi
Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah. Maşallah.kizlar teyze oluyosunuz hamileyim şükürler olsun
Eşim de sen kendin stres yapıyorsun diyor. Tüp bebeğe başlayalım diyor. Kendi stresini sinirini hiç dile getirmez. Kayınvalidemin düşüncesizliğinden bıktım ya.canım bu stres hep hayatında olacak tüp bebek tedavisi gördüğüm sürece. .bence erteleme devam et..benim 3.denenem ve hala stres aynı ..
ne güzel bir haber ... sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim sizi korusunkizlar teyze oluyosunuz hamileyim şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?