2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

dondurulmuş 2 tane 3.gün emriyosu 7 ve 8 hücreli,,maalesef annelerini sevmediler ilaçları kesitim yakında adet olur heralde..2. adetle de ALLAH nasip ederse 2.ye başlamayı dşünüyorum.

Başka dondurulmuşunuz var mı? inşallah 2.denemede pozitifi görürsünüz

Merhaba kizlar allah hepimizin yardimcisi olsun oncelikle 2 .denememdi umudum yoktu ama 12.gun degerim 256 doktor tekrar tahlile gerek yok dedi allahima sukurler olsun simdi keseyi gormek icin bekliyorum inss bi terslik olmaz sizce degerim nasil
Tebrikler gayet iyi ama neden tekrar istememiski benim deger450 iken bile istemisti dr

Denizlilisrsy canımm çok geçmiş olsun dün giremedim yattım hep, dr a gittim iğne oldum bi tane bide progetan verdi iki gün raporluyum evdeyim ama evden çalışıyorum nasıl ama :)
üzülme demiyorum sana zaten bekliyodun, umarım bundan sonraki süreçte Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.

Merhaba kizlar allah hepimizin yardimcisi olsun oncelikle 2 .denememdi umudum yoktu ama 12.gun degerim 256 doktor tekrar tahlile gerek yok dedi allahima sukurler olsun simdi keseyi gormek icin bekliyorum inss bi terslik olmaz sizce degerim nasil
bana da tekrarlamadı dr keseyi görünce gerek yok demişti.
gözün aydın Allahım kucağına almayı nasip etsin inş.

Hadiiii dr un yorumu ne peki
dr umla konuştum 26 aralıkta anca müsait olabiliyoruz ikimizde o zaman konuşucaz ,, olmaması ile ilgili gözle görülen bi sebebi yok aslında sanırım bu genetiktir falan bunlar 3. negatiften sonra istiyolar ama ben 2. cide hepsini yaptırcam onu söyledim geldiğinde konuşuruz olur dedi...

Başka dondurulmuşunuz var mı? inşallah 2.denemede pozitifi görürsünüz
dondurulmuşlarım içimde :)) gelsinler diye gün sayarken şimdi gitmeleri için gün sayıcam ne tuhaf ...
taze bi tedaviye başlıycam minik tatlı hormon iğnelerimle ,,2.adetimle başalrım bi sıkıtı olmazsa inşallah..ilkinde çok rahattım hiç stres yapmadım denikleni yaptım ama kafam hep rahattı 2. de nasıl olur bilmem..
14 yumurta toplanmıştı 8 i yiydi 7 si döllendi 2 si bizimle 3. günde kalmıştı şimdi onları kaybediyorum bakalım 2. denemede neler olacak... coming soon ...

bu hani 3. negatiften sonra falan bişiler istiolarmış ya genetiik falan ... onlar tedaviye yardımcı olacak şeyler mi ? yani sormak istediğim onlardan sonra bişi çıktığında tedavi edilip yine mi deneniyo yoksa tamam bundanmış olmaz falan mı deniliyo.....

Tebrikler gayet iyi ama neden tekrar istememiski benim deger450 iken bile istemisti dr
Bilmiyorum hatta ozellikle sorduk tekrarlayalimmi diye gerek yom 70 80 gibi degerleri tekrarlatiyoruz dedi senin ki ikizmi degerin yuksek zaten benim keseyi gorene kadar tedirginligim bitmez insanin aklina neler neler geliyor hayirlisi bakalim

benim 10.gün 57 - 12.gün 97
14.gün 251 çıktı doktorum 20. gün tekrar yaptırıp aramamı keseyi görmek için ultrasona çağıracağını söyledi yarın yaptrcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…