- 30 Kasım 2011
- 1.044
- 792
- 123
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.181
eveet resmi olarak ilk tüp bebek denemem bugün itibari ile b-hcg 0.100 ile sonuç buldu ....
dondurulmuş 2 tane 3.gün emriyosu 7 ve 8 hücreli,,maalesef annelerini sevmediler ilaçları kesitim yakında adet olur heralde..2. adetle de ALLAH nasip ederse 2.ye başlamayı dşünüyorum.gecmis olsun kacinci gun transferiydi ve kac embrio transfer edilmisti
Hayirlisi boyleymis olsun inslh bidahakinedondurulmuş 2 tane 3.gün emriyosu 7 ve 8 hücreli,,maalesef annelerini sevmediler ilaçları kesitim yakında adet olur heralde..2. adetle de ALLAH nasip ederse 2.ye başlamayı dşünüyorum.
Hadiiii dr un yorumu ne pekieveet resmi olarak ilk tüp bebek denemem bugün itibari ile b-hcg 0.100 ile sonuç buldu ....
dondurulmuş 2 tane 3.gün emriyosu 7 ve 8 hücreli,,maalesef annelerini sevmediler ilaçları kesitim yakında adet olur heralde..2. adetle de ALLAH nasip ederse 2.ye başlamayı dşünüyorum.
Tebrikler gayet iyi ama neden tekrar istememiski benim deger450 iken bile istemisti drMerhaba kizlar allah hepimizin yardimcisi olsun oncelikle 2 .denememdi umudum yoktu ama 12.gun degerim 256 doktor tekrar tahlile gerek yok dedi allahima sukurler olsun simdi keseyi gormek icin bekliyorum inss bi terslik olmaz sizce degerim nasil
bana da tekrarlamadı dr keseyi görünce gerek yok demişti.Merhaba kizlar allah hepimizin yardimcisi olsun oncelikle 2 .denememdi umudum yoktu ama 12.gun degerim 256 doktor tekrar tahlile gerek yok dedi allahima sukurler olsun simdi keseyi gormek icin bekliyorum inss bi terslik olmaz sizce degerim nasil
dr umla konuştum 26 aralıkta anca müsait olabiliyoruz ikimizde o zaman konuşucaz ,, olmaması ile ilgili gözle görülen bi sebebi yok aslında sanırım bu genetiktir falan bunlar 3. negatiften sonra istiyolar ama ben 2. cide hepsini yaptırcam onu söyledim geldiğinde konuşuruz olur dedi...Hadiiii dr un yorumu ne peki
dondurulmuşlarım içimde :)) gelsinler diye gün sayarken şimdi gitmeleri için gün sayıcam ne tuhaf ...Başka dondurulmuşunuz var mı? inşallah 2.denemede pozitifi görürsünüz
inşallahhhhhh cümlemize hayırlı haberler nasip olsunHayirlisi boyleymis olsun inslh bidahakine
Amin allah razi olsun biz keseyi gormedik daha hatta sorduk tekrarlayalimmi diye gerek yok sonuc 70 80 gibi degerlerde tekrarlatiyoruz dedi bende bilemedim kibana da tekrarlamadı dr keseyi görünce gerek yok demişti.
gözün aydın Allahım kucağına almayı nasip etsin inş.
Bilmiyorum hatta ozellikle sorduk tekrarlayalimmi diye gerek yom 70 80 gibi degerleri tekrarlatiyoruz dedi senin ki ikizmi degerin yuksek zaten benim keseyi gorene kadar tedirginligim bitmez insanin aklina neler neler geliyor hayirlisi bakalimTebrikler gayet iyi ama neden tekrar istememiski benim deger450 iken bile istemisti dr
CANIM HAYIRLI OLSUN DARISI BENİM BAŞIMA İNŞALLAH UZUN PROTOKOLMUYDU SENİNDEkizlar teyze oluyosunuz hamileyim şükürler olsun
Merhaba kizlar allah hepimizin yardimcisi olsun oncelikle 2 .denememdi umudum yoktu ama 12.gun degerim 256 doktor tekrar tahlile gerek yok dedi allahima sukurler olsun simdi keseyi gormek icin bekliyorum inss bi terslik olmaz sizce degerim nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?