- 29 Mart 2014
- 1.896
- 2.157
- 133
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.201
İnşallah bir dahakine olur.dondurulmuş 2 tane 3.gün emriyosu 7 ve 8 hücreli,,maalesef annelerini sevmediler ilaçları kesitim yakında adet olur heralde..2. adetle de ALLAH nasip ederse 2.ye başlamayı dşünüyorum.
Ya bana gerek yok dedi bilmiyorum ki neden tekrarlatmadibenim 10.gün 57 - 12.gün 97
14.gün 251 çıktı doktorum 20. gün tekrar yaptırıp aramamı keseyi görmek için ultrasona çağıracağını söyledi yarın yaptrcam
Amin canım inanıyorum 2016 benim yılım :) Allahım yardımcımız olsun..İnşallah bir dahakine olur.
Hayir ben bundan once hamile kalmistim dogal yolla ilk 450 cikmisti tekrarlatmistiBilmiyorum hatta ozellikle sorduk tekrarlayalimmi diye gerek yom 70 80 gibi degerleri tekrarlatiyoruz dedi senin ki ikizmi degerin yuksek zaten benim keseyi gorene kadar tedirginligim bitmez insanin aklina neler neler geliyor hayirlisi bakalim
Vurur yüze ifadesi raporu versin o sahte doktor bitanesiŞasasin adet oldummmm
Vurur yüze ifadesi raporu versin o sahte doktor bitanesibir sürü koşuşturmacanın nihayetinde istanbuldayım bir süre haber alamazsaniz m3rak etmeyin hepiniz i seviyorum öpüyorum
tatlım genetik tedavi edilebilecek bir şey değil... eğer sorun genetikten ise embriyo oluştuktan sonra pgt,cgh gibi işlemlere tabi tutuluyo ve en sağlıklısı seçilip o transfer ediliyor. embriyonun genetiğine bakılıyor kısacası.... ama o bile "kesin tutacak" demek değil malesef ki...bu hani 3. negatiften sonra falan bişiler istiolarmış ya genetiik falan ... onlar tedaviye yardımcı olacak şeyler mi ? yani sormak istediğim onlardan sonra bişi çıktığında tedavi edilip yine mi deneniyo yoksa tamam bundanmış olmaz falan mı deniliyo.....
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... sıkıntı olsa emin ol isterlerdi... düşünme sen bunları... keyfini çıkar bence :)Amin allah razi olsun biz keseyi gormedik daha hatta sorduk tekrarlayalimmi diye gerek yok sonuc 70 80 gibi degerlerde tekrarlatiyoruz dedi bende bilemedim ki
hadi inşallah :) Rabbim cümlemizin yardımcısı olsunAmin canım inanıyorum 2016 benim yılım :) Allahım yardımcımız olsun..
Saçmalamâaaaaaaaaaaa sakin kaldirma kaldirmaki herkez şevklensin girdukce ve hamisligin ilk aylarinda agrilar normalmiskızlar takip etme amacıyla hamilelik takvimi ekledim, kaldırayım mı rahatsız eder mi sizleri
bi de adet olacak mışım gibi bel ağrısı ve kasıklarımda kısa kısa sancılar ve batmalar oluyor normal mi bunlar acaba?
Allah allah bende hic duymadim gonalf kullanirken adet olan ama bi sabret bakalimkızlar herkese günaydın benimde uzun protokol kasımın 20 sinde gonapepeytl verdiler başla dedile bu iğneyi olurken adet olabilirsin dediler ben başlamadan bir gün önce oldum yani 19 kasımda sakınca yok dediler devam ettim aralığın 3 ünde bir de 7 sinde kontrolüm vardı 7 sinde bana gonal f başladılar 225 cc cuma günü kontrolüm vardı fakat sabah kalktım ufak ufak lekelenmeler oluyo regl oluyorum galiba aradım söyledim saat 11.30 da arayın dediler böyle olan varmı aranızda hiç korkmaya başladım valla
Hehhhh bana dediniz dediniz sen hamis kalicaksin bak gor ahanda buraya yaziyorumKızlar yarın öğleden sonra Allah kısmet ederse aşılama yapılacak bugün kontrole gittim üç tane yumoşum olmuş doktor bayağı umutlu konuştu çatlatma iğnemi de yaptı bakalım biraz stres ve heyecan var hayırlısı artık Rabbim hepimizin yüzümüzü güldürsün İnşaAllah.
Bakalim canim aksam oldu oyle net bir kan yok ama hala geliyo lekelerAllah allah bende hic duymadim gonalf kullanirken adet olan ama bi sabret bakalim
canım onu yumurtalrın büyüklüğüne göre doktorun söylüyor öyle net bir günü yok, kısaca doktorunun tedavisine bağlıKızlar gonal igne kac gun yapiliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?