- 3 Temmuz 2015
- 249
- 361
- 23
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.221
.Hehhhh bana dediniz dediniz sen hamis kalicaksin bak gor ahanda buraya yaziyorum
Merhaba arkadaşlar bende 3.denememde transferin 5.gunundeyim 2 negatif sonuç aldığım için inanılmaz tedirginim çok korkuyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin insallah
saol canım benim inş öledir, :)bende uzun prokolde tüpe başladım ya 3. iğnemi bugün yapıcam, hadi hayırlısı vemrym5579 canım benim ilk gebeliğimde çok sancım olurdu özellikle ayakta fazla kalırsam hele bel ağrısı iyice zorlardı geceleri uykudan uyanırdım ağrıdan bazen, bana normal rahim büyümeye başladığı için genişleme senebi ile oluyor ağrılar demişti, takvimde çoookk yakışmış bu arada
günaydın canımıniçiGünaydin kizçeker enerjiniz yüksek bir gün olsun
GunaydinnGünaydin kizçeker enerjiniz yüksek bir gün olsun
İnşallah canım Allah hicbirimizin emekleriniboşa cıkarmasın kucaklarimizi doldursun inşallahInsallah bu son denemen olur arkadasim rabbim.zamnini simdiye yazmistir insallah
kızlar takip etme amacıyla hamilelik takvimi ekledim, kaldırayım mı rahatsız eder mi sizleri
bi de adet olacak mışım gibi bel ağrısı ve kasıklarımda kısa kısa sancılar ve batmalar oluyor normal mi bunlar acaba?
Takvimi ben neden goremiyorum kizlar
Muckkkkk bebis nasillllgünaydın canımıniçi
Amin inslh hadi hayirli haberler verirsin inslh bizedemerhaba arkadaslar bugun transferimin 3.gunu.2 tane 3.gun embriyosu transfer edildi.ilk denemem oldugu icin cok tedirginim.elimden geldigince kendime dikkat etmeye calisiyorum ama ne kadar kendimi sakinsamda pamuklara da sarsam rabbim ol demedigi surece olmayacak biliyorum.bu surecte olan kim varsa rabbim yuzunu guldursun insallah.sadece pozitifi degil kucagimiza da almayi nasip etsin rabbim
umarım bunu hamile kaldığında baaaaaak belki de kırmasaydım o ay başlayacaktım belki de olmayacaktı diye anlatırsın :) çok geçmiş olsun..Tabii ki kaldırma, benim çok hoşuma gidiyor tüp bebek konularında hamiş takvimleri görmek, umut oluyor bize
Arkadaşlar ben dün yine hastaneye gittim, daha önce bahsettim mi hatırlamıyorum agustos ayında düşüp diz kapağımı kırmıştım parçalı kırık oldugu için ameliyat oldum, neyse uzun hikaye fizik tedavisinde dr.un verdigi ilacın yan etkisi kaşıntım oldu, dün cildiyeye gittim kocaman bir poşet iğne ve ilaç verdi 1 ay sürer dedi tedavin bu durumda otomatikman bizim tedavi Ocak ayına sarkıyor, inşallah merkez fiyatlara hemen zam yapmaz, bunda da vardır bir hayır diyorum yine de, ayrıca dahiliyeden de bir tahlilimin sonucu yüksek çıkmış henüz dr.a gidip göstermedim (bütün sonuçların çıkmasını bekliyorum) inşallah ondan da bir sıkıntı çıkmaz :)
Dua edin emi canlar
umarım bunu hamile kaldığında baaaaaak belki de kırmasaydım o ay başlayacaktım belki de olmayacaktı diye anlatırsın :) çok geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?