2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

saol canım benim inş öledir, :)

Tabii ki kaldırma, benim çok hoşuma gidiyor tüp bebek konularında hamiş takvimleri görmek, umut oluyor bize

Arkadaşlar ben dün yine hastaneye gittim, daha önce bahsettim mi hatırlamıyorum agustos ayında düşüp diz kapağımı kırmıştım parçalı kırık oldugu için ameliyat oldum, neyse uzun hikaye fizik tedavisinde dr.un verdigi ilacın yan etkisi kaşıntım oldu, dün cildiyeye gittim kocaman bir poşet iğne ve ilaç verdi 1 ay sürer dedi tedavin bu durumda otomatikman bizim tedavi Ocak ayına sarkıyor, inşallah merkez fiyatlara hemen zam yapmaz, bunda da vardır bir hayır diyorum yine de, ayrıca dahiliyeden de bir tahlilimin sonucu yüksek çıkmış henüz dr.a gidip göstermedim (bütün sonuçların çıkmasını bekliyorum) inşallah ondan da bir sıkıntı çıkmaz :)

Dua edin emi canlar

Bu arada ben en önemli şeyi söylemeyi unuttum size, sigarayı bıraktım :)
üç gündür içmiyorum, inşallah bu son bırakışım olur, tedavi sürecinde ve hamişken içmemiştim ama kısa sürdü, bu defa kararlıyım inşallah :)
Eşim zaten hiç paket taşımaz akşamları içerdi tek tük, ben içmeyince o da içmiyor artık

merhaba arkadaslar bugun transferimin 3.gunu.2 tane 3.gun embriyosu transfer edildi.ilk denemem oldugu icin cok tedirginim.elimden geldigince kendime dikkat etmeye calisiyorum ama ne kadar kendimi sakinsamda pamuklara da sarsam rabbim ol demedigi surece olmayacak biliyorum.bu surecte olan kim varsa rabbim yuzunu guldursun insallah.sadece pozitifi degil kucagimiza da almayi nasip etsin rabbim

Amin inslh hadi hayirli haberler verirsin inslh bizede

umarım bunu hamile kaldığında baaaaaak belki de kırmasaydım o ay başlayacaktım belki de olmayacaktı diye anlatırsın :) çok geçmiş olsun..

umarım bunu hamile kaldığında baaaaaak belki de kırmasaydım o ay başlayacaktım belki de olmayacaktı diye anlatırsın :) çok geçmiş olsun..

Çok teşekkür ederim :)

Hatta ben onu şu şekilde söyledim, kimyasal gebelik geçirmeseydim 6 aylık falan hamile olmuş olacaktım o olay olduğunda, neler yaşardım tahmin bile edemiyorum, ameliyat ve o kadar ağır ilaçlar aldım ki, inan ki dedim iyi ki hamile değilmişim o zaman, vakti geldiğinde olacak ha Aralık ha Ocak ha Şubat, iyi sonuçlar olsun da gerisi boş :)

Ben nineye gittim bugun kizceler 80 yasinda nine 4 gun gidicem sicak sute oturuyorum karnimi vazelinle ovup duzeltmeye fln calisti pekmez sut sabun kuru cekirdeksiz uzum istedi birde gelismeleri gun ve gun paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…