- 20 Ocak 2014
- 257
- 650
- 303
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.241
Merhabakızlar herkese günaydın benimde uzun protokol kasımın 20 sinde gonapepeytl verdiler başla dedile bu iğneyi olurken adet olabilirsin dediler ben başlamadan bir gün önce oldum yani 19 kasımda sakınca yok dediler devam ettim aralığın 3 ünde bir de 7 sinde kontrolüm vardı 7 sinde bana gonal f başladılar 225 cc cuma günü kontrolüm vardı fakat sabah kalktım ufak ufak lekelenmeler oluyo regl oluyorum galiba aradım söyledim saat 11.30 da arayın dediler böyle olan varmı aranızda hiç korkmaya başladım valla
Bende gonapeptyl kullanıyorum adet olmam gerekirken olmadım günüm geçti doktor olmayabilirsin dedi ama hafif lekekenmeler oluyo kaç gün kullandın gonapeptyl iğnesinikızlar herkese günaydın benimde uzun protokol kasımın 20 sinde gonapepeytl verdiler başla dedile bu iğneyi olurken adet olabilirsin dediler ben başlamadan bir gün önce oldum yani 19 kasımda sakınca yok dediler devam ettim aralığın 3 ünde bir de 7 sinde kontrolüm vardı 7 sinde bana gonal f başladılar 225 cc cuma günü kontrolüm vardı fakat sabah kalktım ufak ufak lekelenmeler oluyo regl oluyorum galiba aradım söyledim saat 11.30 da arayın dediler böyle olan varmı aranızda hiç korkmaya başladım valla
Kızlar hayırlı huzurlu sabahlar hepinize gece kasık ağrım hafif düzeydeydi ancak sabaha karşı dört gibi aşırı ağrı uykudan kaldırdı beni adet ağrılarım şiddetli olur olmaya ama hayatımda hiçbir zaman böyle ağrı çektiğim olmamıştı ağrı yan taraflarıma karnıma ve kasıklarıma aşırı derecede vuruyor çok tedirginim doktor hafif ağrı olabir dedi ama ne hafifi aşırı ağrım oldu ve halada devam ediyor denizlilisrsy canım senin de aşılama sonrası ertesi gün böyle ağrıların olmuş muydu lütfen yardım edin bana kızlar moralim aşırı bozuldu yine ne düşüneceğimi bilemiyorum(
Hayir hafifletmez progestan rahmi kalinlastirarak bebegin daha rahat tutunmasini saglar tatlim korkma bisey olmicak gecicek agrinDenizlilisrsy sağol canım dün gece 12 den beri ağrıdan gözüme doğru düzgün uyku girmedi birazcık uyumaya çalıştıysam şiddetli ağrılar geri uyandırdı bütün gece dolandım durdum evin içinde ilk defa böyle birşey yaşıyorum doktoru aradım biraz önce stres yapma yumurtanın büyümesi ve çatlamasındandır ağrın eğer yarına kadar geçmezse cumartesi öğleden sonra gel bakalım dedi inşallah gerek kalmaz da biran önce geçer ağrılarım doktor birde progestan hap verdi bu ne işe yarar ağrımı hafifletir mi?
Cok geçmiş olsn Allahtan umut kesilmez sen güçlü olmaya çalış hayrli haberler alrsn inşkızlar nasılsınız, bu bebiş beni çok üzüyor dün yine kanamam oldu hemde bildiğin adet olur gibi. öğlen apar topar hastane ordan da eve geldim çarşambaya kadar raporluyum. yarın sabah tekrar gitcem iğne yapılacak. dr pek ümitli değil gibi. kalp atışını da duymadığımız için çok korkuyorum. duanızı eksik etmeyin olur mu?
pek giremem belki haberdar etmeye çalışırım yinede. öptüm hepinizi.
bugün kontrolüm vardı kasımın 20 sinden beri kullanıyorum kanam hala devam ediyo bu arada bir tane yumurta oluşmuş ama gonal f 225 cc den 300 çıkarttılar yanında yarım gonaprptyl devam ediyorum pazartesi yine çağırdılar bakalım hayırlısı inşallahMerhaba
Bende gonapeptyl kullanıyorum adet olmam gerekirken olmadım günüm geçti doktor olmayabilirsin dedi ama hafif lekekenmeler oluyo kaç gün kullandın gonapeptyl iğnesini
canım olumlu düşün öyle olsun lütfen stres yapmakızlar nasılsınız, bu bebiş beni çok üzüyor dün yine kanamam oldu hemde bildiğin adet olur gibi. öğlen apar topar hastane ordan da eve geldim çarşambaya kadar raporluyum. yarın sabah tekrar gitcem iğne yapılacak. dr pek ümitli değil gibi. kalp atışını da duymadığımız için çok korkuyorum. duanızı eksik etmeyin olur mu?
sen değilde, eşine arı sütü, keçi boynuzu pekmezi yada kürünü düzenli yedirebilirsn, hatta sende yiyebilirsin, spermi çoğaltmaz belki ama kaliteyi artırır sonuçta bu işin özü bir sperm ile yımurtabayanlar ilk denemem negatifti,,, problem spermlerimiz az bizim,,, bi sıkıntı olmazsa 2. adetimle başlamayı düşünüyorum fakatttttttttt ; 2 tedavi arasında soğan kürü yapsam mı vücudum temizlensin ben de bi sorun yoktu ama neticede hormonları bastık vücuda hoşş onlar da aslında 1 ayda atılıyormuş vücuttan ama ne biliiiim bişi yapasım var sanırım,,, tedaviyle beraber bi kür yapmaya karşıyım ama 2 tedavi arasında ne yapsam da iyi gelse diye de düşünmeden edemiyorum....önerisi ve deneyimi olan ?????
Ahhh canım onları çooooktaaan aldım :) ben kendime geçtimmmm artıkk :)) arı sütü polen propolis saraçoğlunun bir de soğuk pres keçiboynuzu pekmezi bir de E vitamini doğal olan ,,, ben kendime ne yapayım onu arıyorum :))sen değilde, eşine arı sütü, keçi boynuzu pekmezi yada kürünü düzenli yedirebilirsn, hatta sende yiyebilirsin, spermi çoğaltmaz belki ama kaliteyi artırır sonuçta bu işin özü bir sperm ile yımurta
Merhaba cnm sende bol bol kuru incir ceviz badem ye çok faydaliymis yumurtaliklara bende yiyorm :)Ahhh canım onları çooooktaaan aldım :) ben kendime geçtimmmm artıkk :)) arı sütü polen propolis saraçoğlunun bir de soğuk pres keçiboynuzu pekmezi bir de E vitamini doğal olan ,,, ben kendime ne yapayım onu arıyorum :))
Mrym kalkmadan yat allahin izniyle hic birsey olmicak susamciga sen bol bol dua et annesi bizde ediyoruz merak etmekızlar nasılsınız, bu bebiş beni çok üzüyor dün yine kanamam oldu hemde bildiğin adet olur gibi. öğlen apar topar hastane ordan da eve geldim çarşambaya kadar raporluyum. yarın sabah tekrar gitcem iğne yapılacak. dr pek ümitli değil gibi. kalp atışını da duymadığımız için çok korkuyorum. duanızı eksik etmeyin olur mu?
Merhaba bende yeni başladım tüp bebek tedavisine bende iğne vuruluyrm kistler için önceArkadaslar merhaba.. bende dün itibariyle tup bebek tedavisine basladim. Ignelerimi oluyorum 2 gundur yalniz su an kalcadan uygulaniyor.. tüm soru ve sorunlarımi burada paylasabilecegimi umuyorum. :) suan ilac kullanma asamasinda olan var mi aranizda??
Ben suan fsh ignesine basladim sanirim 10 gun kadar kullanacagim.. hakkimizda hayirlisi olur ins hepimiz icinMerhaba bende yeni başladım tüp bebek tedavisine bende iğne vuruluyrm kistler için önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?