2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

İla
iğnelere başlamak için deli olan ben varım :)

Bende toplam 21adet gonapeptyl iğnesi var 14. İğnede yani çarşamba günü muayene olucam heralde o zaman bende gonalf vurmaya başlarım inşallah hayırlısı olur

Bize tüp bebek merkezinden keçi boynuzunu kaynatıp için dedi. Hem ben hem de eşim içecekmiş. Bal çörek otu karışımı yiyin dedi.
Bu arada eşimin morfolojisi ve hareketinde problem var. Sizin morfoloji nasıldı?

Arkadaşlar transferin 7.gunundeyim test yaptım evde çıkmadı çok üzüldüm umudum kırıldı resmen goguslerim şiş sabah adet olacak gibi Karnım ağrıdı ( 3.denemem yinemii negatif sonuç alicam ben(((

Nasil oldun arkadasim, dualarimdasin,habersiz birakma bizi

Arkadaşlar transferin 7.gunundeyim test yaptım evde çıkmadı çok üzüldüm umudum kırıldı resmen goguslerim şiş sabah adet olacak gibi Karnım ağrıdı ( 3.denemem yinemii negatif sonuç alicam ben(((
7.gun cok erken ama, ayrica bu sayfalarda cok okudum ben idrarda cikmayip kanda cikan, günü gelince kan tahlili yaptirin, simdiden strese girmeyin, olumlu olur insallah

canım bende ilk denememde senin gibi acele etmiştim ve ilacın etkisiyle pozitif çıkmıştı sonraki günlerde pozitifin gidetek silinmesini yani bebeğimin tutunamamasını izledim diyeceğim zamanından önce yapılan teste negatifte olsa pozitifte olsa güvenme, doktorlar bu yüzden belli bir tarih veriyor kaldiki uyduruk idrar testlerine hiç güvenme sonucu mutlaka kanda gör çünkü çoktur burda idrarda negatifi görüp kanda pozitif olann

Pozitif görüp olmaması daha kötü üzüldüm canım inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Cnm hiç üzülme çünkü kanda 8. Gün Başlıyor beta hcg artmaya,7. Gün kanda yaptırsan bile çıkmazdı.geçen hafta 8. Gün bi arkadaşım kan tahlili verdi 6,54 çıktı kimyasal olacak diye o kadar Üzüldü ki o kadar dil döktük erken diye.ve test Günü'nde Allah'a şükür kat be kat artmıştı Değeri hatta büyük ihtimal ikizleri olacak.lütfen sen de Sıkma Can'ını.unutma aksi ıspatlanana kadar hamilesin

İçime şu serptin Allah razı olsun inşallah öyle olur Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

mrym5579 canım inşallah durumun düzelmiştir.. umarım birkaç gün içinde geri dönersin buraya bebişinle..
canım cuma akşam aşırı kanamayla acile gittim hatta parçalar geldi, gittik keseye duruyor çok şükür dün sbahta normal kontrol vardı, bebek görünmeye başladı ama salı günü kalp atışını duymamız gerekiyormuş. sağlıklı ise tutunur değilse zaten düşer dedi kanamam o kadar çoktu ki adetim bile o kadar yogun olmuyordu. şimdi biraz yavaşlamaya başladı iki vuruldum iki tane bide progestana devam. salı büyük gün bakalım ne görcez. duanızı eksik etmeyin.
tşk ederim hepinize. mavi zeyus ruhsan Denizlilisrsy ozgskne2011 ve hepiniz.

Cnm dua ediyorum senin için,inşlh bişeycik olmıcak organik bebeğimize.kanama alanı kesenin Etrafında değilse korkma.daha öncede söylemiştim sanırım 6. Haftadan 16. Haftaya kadar kanamam vardı benim de hep.musluktan damlıyor gibi sürekli damlıyordu hastaneye bile yattım.alkaha şükür kanamadan değil ama başka sebepten kaybettim bebeklerimi.için rahat olsun lütfen unutma senin stresin bebeğe yansıyor.inşlh pıt pıt kalbini de duyarsın

evet olabiliyormuş ama ister istemez stres yapıorum işte, bu kadar zaman sonra kendiliğinden geliverince. inş duyarız canım inşallahhh...

Allah korusun ikinizi de duacıyız ,, moralini yüksel tut ki mucizen de dirensin ..

evet olabiliyormuş ama ister istemez stres yapıorum işte, bu kadar zaman sonra kendiliğinden geliverince. inş duyarız canım inşallahhh...
CNm kanama konusunda tek tavsiyem sadece yatman.bana doktor yemek ve lavabo dışında uzan hatta ayakların dik vaziyette yat Demişti.her gün 1 progestan iğne haftada 1 depot kullanmıştım.korkma cnm o bebek Allah'ın bir mucizesi ve inşlh kucağına da alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…