- 30 Kasım 2011
- 1.044
- 792
- 123
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.261
iğnelere başlamak için deli olan ben varım :)Arkadaslar merhaba.. bende dün itibariyle tup bebek tedavisine basladim. Ignelerimi oluyorum 2 gundur yalniz su an kalcadan uygulaniyor.. tüm soru ve sorunlarımi burada paylasabilecegimi umuyorum. :) suan ilac kullanma asamasinda olan var mi aranizda??
Bende toplam 21adet gonapeptyl iğnesi var 14. İğnede yani çarşamba günü muayene olucam heralde o zaman bende gonalf vurmaya başlarım inşallah hayırlısı olurbugün kontrolüm vardı kasımın 20 sinden beri kullanıyorum kanam hala devam ediyo bu arada bir tane yumurta oluşmuş ama gonal f 225 cc den 300 çıkarttılar yanında yarım gonaprptyl devam ediyorum pazartesi yine çağırdılar bakalım hayırlısı inşallah
Bize tüp bebek merkezinden keçi boynuzunu kaynatıp için dedi. Hem ben hem de eşim içecekmiş. Bal çörek otu karışımı yiyin dedi.bayanlar ilk denemem negatifti,,, problem spermlerimiz az bizim,,, bi sıkıntı olmazsa 2. adetimle başlamayı düşünüyorum fakatttttttttt ; 2 tedavi arasında soğan kürü yapsam mı vücudum temizlensin ben de bi sorun yoktu ama neticede hormonları bastık vücuda hoşş onlar da aslında 1 ayda atılıyormuş vücuttan ama ne biliiiim bişi yapasım var sanırım,,, tedaviyle beraber bi kür yapmaya karşıyım ama 2 tedavi arasında ne yapsam da iyi gelse diye de düşünmeden edemiyorum....önerisi ve deneyimi olan ?????
Oylemi :) ne zaman baslayacaksiniz belli mi.. ben 3 gun oldu henuZ baslayaliİla
iğnelere başlamak için deli olan ben varım :)
Nasil oldun arkadasim, dualarimdasin,habersiz birakma bizikızlar nasılsınız, bu bebiş beni çok üzüyor dün yine kanamam oldu hemde bildiğin adet olur gibi. öğlen apar topar hastane ordan da eve geldim çarşambaya kadar raporluyum. yarın sabah tekrar gitcem iğne yapılacak. dr pek ümitli değil gibi. kalp atışını da duymadığımız için çok korkuyorum. duanızı eksik etmeyin olur mu?
pek giremem belki haberdar etmeye çalışırım yinede. öptüm hepinizi.
7.gun cok erken ama, ayrica bu sayfalarda cok okudum ben idrarda cikmayip kanda cikan, günü gelince kan tahlili yaptirin, simdiden strese girmeyin, olumlu olur insallahArkadaşlar transferin 7.gunundeyim test yaptım evde çıkmadı çok üzüldüm umudum kırıldı resmen goguslerim şiş sabah adet olacak gibi Karnım ağrıdı( 3.denemem yinemii negatif sonuç alicam ben (((
canım bende ilk denememde senin gibi acele etmiştim ve ilacın etkisiyle pozitif çıkmıştı sonraki günlerde pozitifin gidetek silinmesini yani bebeğimin tutunamamasını izledim diyeceğim zamanından önce yapılan teste negatifte olsa pozitifte olsa güvenme, doktorlar bu yüzden belli bir tarih veriyor kaldiki uyduruk idrar testlerine hiç güvenme sonucu mutlaka kanda gör çünkü çoktur burda idrarda negatifi görüp kanda pozitif olannArkadaşlar transferin 7.gunundeyim test yaptım evde çıkmadı çok üzüldüm umudum kırıldı resmen goguslerim şiş sabah adet olacak gibi Karnım ağrıdı( 3.denemem yinemii negatif sonuç alicam ben (((
İnşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin7.gun cok erken ama, ayrica bu sayfalarda cok okudum ben idrarda cikmayip kanda cikan, günü gelince kan tahlili yaptirin, simdiden strese girmeyin, olumlu olur insallah
Pozitif görüp olmaması daha kötü üzüldüm canım inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasıncanım bende ilk denememde senin gibi acele etmiştim ve ilacın etkisiyle pozitif çıkmıştı sonraki günlerde pozitifin gidetek silinmesini yani bebeğimin tutunamamasını izledim diyeceğim zamanından önce yapılan teste negatifte olsa pozitifte olsa güvenme, doktorlar bu yüzden belli bir tarih veriyor kaldiki uyduruk idrar testlerine hiç güvenme sonucu mutlaka kanda gör çünkü çoktur burda idrarda negatifi görüp kanda pozitif olann
Cnm hiç üzülme çünkü kanda 8. Gün Başlıyor beta hcg artmaya,7. Gün kanda yaptırsan bile çıkmazdı.geçen hafta 8. Gün bi arkadaşım kan tahlili verdi 6,54 çıktı kimyasal olacak diye o kadar Üzüldü ki o kadar dil döktük erken diye.ve test Günü'nde Allah'a şükür kat be kat artmıştı Değeri hatta büyük ihtimal ikizleri olacak.lütfen sen de Sıkma Can'ını.unutma aksi ıspatlanana kadar hamilesinArkadaşlar transferin 7.gunundeyim test yaptım evde çıkmadı çok üzüldüm umudum kırıldı resmen goguslerim şiş sabah adet olacak gibi Karnım ağrıdı( 3.denemem yinemii negatif sonuç alicam ben (((
Cnm hiç üzülme çünkü kanda 8. Gün Başlıyor beta hcg artmaya,7. Gün kanda yaptırsan bile çıkmazdı.geçen hafta 8. Gün bi arkadaşım kan tahlili verdi 6,54 çıktı kimyasal olacak diye o kadar Üzüldü ki o kadar dil döktük erken diye.ve test Günü'nde Allah'a şükür kat be kat artmıştı Değeri hatta büyük ihtimal ikizleri olacak.lütfen sen de Sıkma Can'ını.unutma aksi ıspatlanana kadar hamilesin
İçime şu serptin Allah razı olsun inşallah öyle olur Allah hepimize hayırlı evlatlar versinCnm hiç üzülme çünkü kanda 8. Gün Başlıyor beta hcg artmaya,7. Gün kanda yaptırsan bile çıkmazdı.geçen hafta 8. Gün bi arkadaşım kan tahlili verdi 6,54 çıktı kimyasal olacak diye o kadar Üzüldü ki o kadar dil döktük erken diye.ve test Günü'nde Allah'a şükür kat be kat artmıştı Değeri hatta büyük ihtimal ikizleri olacak.lütfen sen de Sıkma Can'ını.unutma aksi ıspatlanana kadar hamilesin
canım cuma akşam aşırı kanamayla acile gittim hatta parçalar geldi, gittik keseye duruyor çok şükür dün sbahta normal kontrol vardı, bebek görünmeye başladı ama salı günü kalp atışını duymamız gerekiyormuş. sağlıklı ise tutunur değilse zaten düşer dedimrym5579 canım inşallah durumun düzelmiştir.. umarım birkaç gün içinde geri dönersin buraya bebişinle..
Cnm dua ediyorum senin için,inşlh bişeycik olmıcak organik bebeğimize.kanama alanı kesenin Etrafında değilse korkma.daha öncede söylemiştim sanırım 6. Haftadan 16. Haftaya kadar kanamam vardı benim de hep.musluktan damlıyor gibi sürekli damlıyordu hastaneye bile yattım.alkaha şükür kanamadan değil ama başka sebepten kaybettim bebeklerimi.için rahat olsun lütfen unutma senin stresin bebeğe yansıyor.inşlh pıt pıt kalbini de duyarsıncanım cuma akşam aşırı kanamayla acile gittim hatta parçalar geldi, gittik keseye duruyor çok şükür dün sbahta normal kontrol vardı, bebek görünmeye başladı ama salı günü kalp atışını duymamız gerekiyormuş. sağlıklı ise tutunur değilse zaten düşer dedikanamam o kadar çoktu ki adetim bile o kadar yogun olmuyordu. şimdi biraz yavaşlamaya başladı iki vuruldum iki tane bide progestana devam. salı büyük gün bakalım ne görcez. duanızı eksik etmeyin.
tşk ederim hepinize.mavi zeyus ruhsan Denizlilisrsy ozgskne2011 ve hepiniz.
evet olabiliyormuş ama ister istemez stres yapıorum işte, bu kadar zaman sonra kendiliğinden geliverince. inş duyarız canım inşallahhh...Cnm dua ediyorum senin için,inşlh bişeycik olmıcak organik bebeğimize.kanama alanı kesenin Etrafında değilse korkma.daha öncede söylemiştim sanırım 6. Haftadan 16. Haftaya kadar kanamam vardı benim de hep.musluktan damlıyor gibi sürekli damlıyordu hastaneye bile yattım.alkaha şükür kanamadan değil ama başka sebepten kaybettim bebeklerimi.için rahat olsun lütfen unutma senin stresin bebeğe yansıyor.inşlh pıt pıt kalbini de duyarsın
Allah korusun ikinizi de duacıyız ,, moralini yüksel tut ki mucizen de dirensin ..canım cuma akşam aşırı kanamayla acile gittim hatta parçalar geldi, gittik keseye duruyor çok şükür dün sbahta normal kontrol vardı, bebek görünmeye başladı ama salı günü kalp atışını duymamız gerekiyormuş. sağlıklı ise tutunur değilse zaten düşer dedikanamam o kadar çoktu ki adetim bile o kadar yogun olmuyordu. şimdi biraz yavaşlamaya başladı iki vuruldum iki tane bide progestana devam. salı büyük gün bakalım ne görcez. duanızı eksik etmeyin.
tşk ederim hepinize.mavi zeyus ruhsan Denizlilisrsy ozgskne2011 ve hepiniz.
CNm kanama konusunda tek tavsiyem sadece yatman.bana doktor yemek ve lavabo dışında uzan hatta ayakların dik vaziyette yat Demişti.her gün 1 progestan iğne haftada 1 depot kullanmıştım.korkma cnm o bebek Allah'ın bir mucizesi ve inşlh kucağına da alacaksınevet olabiliyormuş ama ister istemez stres yapıorum işte, bu kadar zaman sonra kendiliğinden geliverince. inş duyarız canım inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?