- 3 Temmuz 2015
- 249
- 361
- 23
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.281
canım cuma akşam aşırı kanamayla acile gittim hatta parçalar geldi, gittik keseye duruyor çok şükür dün sbahta normal kontrol vardı, bebek görünmeye başladı ama salı günü kalp atışını duymamız gerekiyormuş. sağlıklı ise tutunur değilse zaten düşer dedikanamam o kadar çoktu ki adetim bile o kadar yogun olmuyordu. şimdi biraz yavaşlamaya başladı iki vuruldum iki tane bide progestana devam. salı büyük gün bakalım ne görcez. duanızı eksik etmeyin.
tşk ederim hepinize.mavi zeyus ruhsan Denizlilisrsy ozgskne2011 ve hepiniz.
Çok yorma kendini, ama ben şöyle düşünüyorum normal yolla hamile kaldığını bilmeyen nice kadın ne işler yapıyor o bebek doğacaksa her türlü doğuyor, yine de bizlerin durumu biraz farklı tutmazsa kendimizi suçlama eğilimimiz var o yüzden azıcık dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum, şimdi sen kötü düşünme, iyi olacak inşallah
Ona benzer bi iğne kullanıyorum bende evet geciktiriyor ama benim sadece 3 gün gecikti ve şu an adet oldum çok yoğun bu arada öğrendim uzun protokolmuş. Hatırlarmısınız bilmiyorum haziran ayında da aynı güne rastgelmişti sonuç öğrenmemiz bu seferde hemen hemen aynı olucak sanırım yalnız benim 11. İğnem inşallah güzel sonuç alırız sevgiler...lucrin kullanan var mı kızlar, 4 gündür galiba iğne yapıyorum ama dün ve bugün kasıklarım ağrıyor çok rahatsız etti, adet gecikmesine neden oluyormuş galiba ondanmiki acep ?
Günaydınnn :)
Kolay gelsin iyidir iş insanın kafası dağılıyor, ben 12 yıl iş hayatından sonra resmi olarak artık ev kadınıyım :)
Bir süre böyle gitsin bakalım
Var mı bu aralar test günü, transfer günü yaklaşan arkadaşlar, güzel bir hafta geçirelim inşallah
ahh inşallah duycaz canım inşalahhhadi inşallah mutlu mutlu haberler alırız daha yarınmrym5579 pıtı pıtıları duyucakkkkk çok heycanlııı
aynen iş gerçekten iyi ama bide olayın stres tarafı varoda olmasa harika olucak benimde uzun zaman oldu evde durmak bana göre değil ama mecbur kalınca insan kafayı tv deki evliliik programlarına bile yoruyor hatta başlamak üzere bi tanesi
bakma bakma onlaraaaaa.... türk filmi kanalları var eski türk filmleri... onları izle daha hayırlıhadi inşallah mutlu mutlu haberler alırız daha yarınmrym5579 pıtı pıtıları duyucakkkkk çok heycanlııı
aynen iş gerçekten iyi ama bide olayın stres tarafı varoda olmasa harika olucak benimde uzun zaman oldu evde durmak bana göre değil ama mecbur kalınca insan kafayı tv deki evliliik programlarına bile yoruyor hatta başlamak üzere bi tanesi
evet şuan izliyorum turşu suyu var yani neşeli günlerbakma bakma onlaraaaaa.... türk filmi kanalları var eski türk filmleri... onları izle daha hayırlı
ay ben çok seviyorum o kanalları... defalarca izledim yine de izliyorumevet şuan izliyorum turşu suyu var yani neşeli günler
Bin defa izlesem bikmam bayiliyorum o filme, turşu kurdum simdi ben de hem limon hem sirke koydum hehe :) tam da konunun uzerine denk geldievet şuan izliyorum turşu suyu var yani neşeli günler
bakma bakma onlaraaaaa.... türk filmi kanalları var eski türk filmleri... onları izle daha hayırlı
evet hatırlıyorum, inşallah bu sefer pozitifleri alırız benimde 8. iğneymiş zatenOna benzer bi iğne kullanıyorum bende evet geciktiriyor ama benim sadece 3 gün gecikti ve şu an adet oldum çok yoğun bu arada öğrendim uzun protokolmuş. Hatırlarmısınız bilmiyorum haziran ayında da aynı güne rastgelmişti sonuç öğrenmemiz bu seferde hemen hemen aynı olucak sanırım yalnız benim 11. İğnem inşallah güzel sonuç alırız sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?