2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Mrym moralini yüksek tut canım bol bol dua et bizler de edelim inşallah hayırlı sonuçlar görelim bebişin sımsıkı tutunsun sana bebeğinin pıt pıt atan minicik kalbinin sesini duyacaksın inşallah Rabbim minik mucizeni sana bağışlasın ne olursa olsun konuş onunla ve ondan vazgecmediğini hissettir ona inşallah birbirinize sımsıkı bağlar ile bağlanacaksınız:)

Kızlar bugün aşılamamın 3.günü çok şükür artık eskisi gibi ağrım sancım kalmadı ufak tefek batmaları saymazsak tabi arada sırada yine sızı şeklinde yoklamalar oluyor bende dayanamadım bugün kendimi daha iyi hissedince dip köşe bir temizlik yapayım dedim sağolsun eşim de bana yardım etti kaç gündür elim değmemişti hiçbir işe iyi oldu diye düşündüm sonradan birazcık yorulduğumu hissettim kimyasal maddeler içeren temizleyiciler kullandım hala boğazıma ve burnuma kokuları geliyor gündüzden beri başım dönüyor midem bulanıyor doğru düzgün yemek yiyemedim bir sıkıntı olur mu sizce şimdi düşününce kendimi kötü hissettim.

Çok yorma kendini, ama ben şöyle düşünüyorum normal yolla hamile kaldığını bilmeyen nice kadın ne işler yapıyor o bebek doğacaksa her türlü doğuyor, yine de bizlerin durumu biraz farklı tutmazsa kendimizi suçlama eğilimimiz var o yüzden azıcık dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum, şimdi sen kötü düşünme, iyi olacak inşallah

Tamam inşallah Salı haber verirsin.. tık tık tık diye.. Allah yardımcın olsun.

mrym5579 icin rahat olsun o bizim mucizemiz hic birsey olmicak kuzumuza teyzeleri dua ediyor hep sen dinlenmene bak bol bol bebisle konus onu ne kdr cok bekledigini anlat ne kdr cok istedigini ne kdr cok dualar edip gozyasi doktugunu ne kdr ihtiyacinizin oldugunu hatta teyzelerinin bile onun piti piti kalp atislarina ihtiyaci oldugunu anlat hic birseycik olmicak allahin izniyle

İnşaAllah canım ne biliyim gündüzden beri içim içimi yiyip duruyor yapmasamıydım diye ama doğru söylüyorsun Rabbim sağlam duracak evlat verirse hiçbir şey mani olamaz dünyaya gelmesine vermezse yapacak birşey yok başka tedavilere bakacağız artık hakkımızda hayırlısı bakalım.

lucrin kullanan var mı kızlar, 4 gündür galiba iğne yapıyorum ama dün ve bugün kasıklarım ağrıyor çok rahatsız etti, adet gecikmesine neden oluyormuş galiba ondanmiki acep ?

lucrin kullanan var mı kızlar, 4 gündür galiba iğne yapıyorum ama dün ve bugün kasıklarım ağrıyor çok rahatsız etti, adet gecikmesine neden oluyormuş galiba ondanmiki acep ?
Ona benzer bi iğne kullanıyorum bende evet geciktiriyor ama benim sadece 3 gün gecikti ve şu an adet oldum çok yoğun bu arada öğrendim uzun protokolmuş. Hatırlarmısınız bilmiyorum haziran ayında da aynı güne rastgelmişti sonuç öğrenmemiz bu seferde hemen hemen aynı olucak sanırım yalnız benim 11. İğnem inşallah güzel sonuç alırız sevgiler...

Günaydınnn :)
Kolay gelsin iyidir iş insanın kafası dağılıyor, ben 12 yıl iş hayatından sonra resmi olarak artık ev kadınıyım :)
Bir süre böyle gitsin bakalım
Var mı bu aralar test günü, transfer günü yaklaşan arkadaşlar, güzel bir hafta geçirelim inşallah

hadi inşallah mutlu mutlu haberler alırız daha yarın mrym5579 pıtı pıtıları duyucakkkkk çok heycanlııı

aynen iş gerçekten iyi ama bide olayın stres tarafı var oda olmasa harika olucak benimde uzun zaman oldu evde durmak bana göre değil ama mecbur kalınca insan kafayı tv deki evliliik programlarına bile yoruyor hatta başlamak üzere bi tanesi

ahh inşallah duycaz canım inşalahh

bakma bakma onlaraaaaa.... türk filmi kanalları var eski türk filmleri... onları izle daha hayırlı

evet hatırlıyorum, inşallah bu sefer pozitifleri alırız benimde 8. iğneymiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…