2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Tedavideki arkadaşlardan ist da olanlardan bir ricam olacak.lütfen merkezinizi ve sgksız fiyatını biliyorsanız paylaşır mısınız

Bahçeci Umut Tüp Bebek 5500 tl+ilaçlar, yeni yılda zam gelecekmiş ama ne zaman gelir kaç lira gelir bilmiyorum, kontrole gittiğimde soracağım, ilk sefer için muayene ücreti alıyorlar 250 tl (şu ara ücretsiz muayene kampanyası var)

Bayanlar benim de 1 yıllık denemeden sonra olan 1 tane 8 haftalık gebelik kaybı, uzun uğraşlar ve tüp bebek tedavisi.. 1. Tüp bebek denemem başarısız, 2. Denemede çok şükür hamileydim. Şimdi kızım hayatımızda çok şükür. Yaş ilerlemeden 2. Çocuk çalışmalarına da başlayalım dedik zaten bir kaç yıla anca olur diye düşünürken hemencecik hamile kaldım :)) şimdi Allah nasip ederse 2. Çocuğumuzu bekliyoruz.
Bunları yazmamın nedeni, sakın umutsuzluğa kapılmayın. Dua etmekten vazgeçmeyin. Boşuna moralinizi bozup ağlayıp hayatınızı zehir etmeyin. Rabbim en uygun ve bizim için en hayırlı zamanda nasip ediyor. Kızım doğunca , iyi ki şimdi olmuş dedim. Hepinizi öpüyor ve tez zamanda bebişlerinize kavuşmanızı temenni ediyorum.. Ha bu arada hazır henüz bebek yokken sinemaya gidin tiyatroya gidin gezin tozun.. Çünkü bebeğiniz olunca bunlara vaktiniz kalmayacak :)

Rabbim doğacak bebeğinize ve kızınıza sağlıklı uzun ömürler versin, paylaşımınız için teşekkür ederim kendi adıma :)
Umut oluyorsunuz bizlere...

canım kaybın ıcın ekstre bırsey söylendımı ?

ümit sen ne güzel şeysin !!!

Kızlar hayırlısı ile hepimizin beklediğimiz tedavilerimiz pozitif sonuçlansın İnşaAllah bugün aşılamamın 5.günü sabah kalktığımda sol kasık ve bel bölgesinde yine şiddetli ağrım vardı ilk gün her iki kasığımda aşırı ağrıdan bütün gece uyuyamamıştım daha sonra ağrı geçmişti bu gün tek taraflı bıçak saplanması gibi ağrım oldu hala devam ediyor kanama falan olmadı ama bu sancılar kafamı karıştırıyor ne olabilir sizce 10gün sonra tahlil yapılacak bakalım hayırlısı.

Benimde bugün 4. Günüm bugüne kadar hiçbir belirti yoktu bugun benimde sağ kasığım ve belime ağrı vuruyor hayırlara çıksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…