- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.301
Tedavideki arkadaşlardan ist da olanlardan bir ricam olacak.lütfen merkezinizi ve sgksız fiyatını biliyorsanız paylaşır mısınız
Bayanlar benim de 1 yıllık denemeden sonra olan 1 tane 8 haftalık gebelik kaybı, uzun uğraşlar ve tüp bebek tedavisi.. 1. Tüp bebek denemem başarısız, 2. Denemede çok şükür hamileydim. Şimdi kızım hayatımızda çok şükür. Yaş ilerlemeden 2. Çocuk çalışmalarına da başlayalım dedik zaten bir kaç yıla anca olur diye düşünürken hemencecik hamile kaldım :)) şimdi Allah nasip ederse 2. Çocuğumuzu bekliyoruz.
Bunları yazmamın nedeni, sakın umutsuzluğa kapılmayın. Dua etmekten vazgeçmeyin. Boşuna moralinizi bozup ağlayıp hayatınızı zehir etmeyin. Rabbim en uygun ve bizim için en hayırlı zamanda nasip ediyor. Kızım doğunca , iyi ki şimdi olmuş dedim. Hepinizi öpüyor ve tez zamanda bebişlerinize kavuşmanızı temenni ediyorum.. Ha bu arada hazır henüz bebek yokken sinemaya gidin tiyatroya gidin gezin tozun.. Çünkü bebeğiniz olunca bunlara vaktiniz kalmayacak :)
Bayanlar benim de 1 yıllık denemeden sonra olan 1 tane 8 haftalık gebelik kaybı, uzun uğraşlar ve tüp bebek tedavisi.. 1. Tüp bebek denemem başarısız, 2. Denemede çok şükür hamileydim. Şimdi kızım hayatımızda çok şükür. Yaş ilerlemeden 2. Çocuk çalışmalarına da başlayalım dedik zaten bir kaç yıla anca olur diye düşünürken hemencecik hamile kaldım :)) şimdi Allah nasip ederse 2. Çocuğumuzu bekliyoruz.
Bunları yazmamın nedeni, sakın umutsuzluğa kapılmayın. Dua etmekten vazgeçmeyin. Boşuna moralinizi bozup ağlayıp hayatınızı zehir etmeyin. Rabbim en uygun ve bizim için en hayırlı zamanda nasip ediyor. Kızım doğunca , iyi ki şimdi olmuş dedim. Hepinizi öpüyor ve tez zamanda bebişlerinize kavuşmanızı temenni ediyorum.. Ha bu arada hazır henüz bebek yokken sinemaya gidin tiyatroya gidin gezin tozun.. Çünkü bebeğiniz olunca bunlara vaktiniz kalmayacak :)
Medipol mega 5000+ilaclar+yaptiracagin bütün tahlillerTedavideki arkadaşlardan ist da olanlardan bir ricam olacak.lütfen merkezinizi ve sgksız fiyatını biliyorsanız paylaşır mısınız
Kızzzzz ne geziyorsun buralarda bensiz,insan haber verir gittiği topiğiBen iki kere kullandım canım maalesef bende etkili olmadı
Kızzzzz ne geziyorsun buralarda bensiz,insan haber verir gittiği topiği
çok geçmiş olsun korkunu anlıyorum ama maalesef bize her durumda ümit lazım genetik test istediler mi yani düşüklerin sebebi tespt edildi mi ?Kılzar benim 3 denemem olucak ve ilk iki poztoıf sonrası kayıp cok korkuyorum tekrar kaybım olucak die(
ümit sen ne güzel şeysin !!!Bayanlar benim de 1 yıllık denemeden sonra olan 1 tane 8 haftalık gebelik kaybı, uzun uğraşlar ve tüp bebek tedavisi.. 1. Tüp bebek denemem başarısız, 2. Denemede çok şükür hamileydim. Şimdi kızım hayatımızda çok şükür. Yaş ilerlemeden 2. Çocuk çalışmalarına da başlayalım dedik zaten bir kaç yıla anca olur diye düşünürken hemencecik hamile kaldım :)) şimdi Allah nasip ederse 2. Çocuğumuzu bekliyoruz.
sonunda iyi haber almayı nasip etsin kurban olduğum Allahımm..Kızlaaar merhaba benımde 4. Günüm bugun gün sayıyorumm
İnsallah hepimize bolbol meryem suresi okuyalım inş.birbimzesonunda iyi haber almayı nasip etsin kurban olduğum Allahımm..
Benimde bugün 4. Günüm bugüne kadar hiçbir belirti yoktu bugun benimde sağ kasığım ve belime ağrı vuruyor hayırlara çıksın inşallahKızlar hayırlısı ile hepimizin beklediğimiz tedavilerimiz pozitif sonuçlansın İnşaAllah bugün aşılamamın 5.günü sabah kalktığımda sol kasık ve bel bölgesinde yine şiddetli ağrım vardı ilk gün her iki kasığımda aşırı ağrıdan bütün gece uyuyamamıştım daha sonra ağrı geçmişti bu gün tek taraflı bıçak saplanması gibi ağrım oldu hala devam ediyor kanama falan olmadı ama bu sancılar kafamı karıştırıyor ne olabilir sizce 10gün sonra tahlil yapılacak bakalım hayırlısı.
12.günde değişenler var canım,,ama sayıları az maalesef.. umarım o az olan gruba girersin bol bol dua et sığındığımız Allah nelere kadir..Bugün transferin 10.günü kan testi yaptırdım 0.100 çıktı12.güne kadar değişmez demi
Allah razı olsun inşallah değişir çok ama çok mutsuzum12.günde değişenler var canım,,ama sayıları az maalesef.. umarım o az olan gruba girersin bol bol dua et sığındığımız Allah nelere kadir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?