2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Allah razı olsun inşallah değişir çok ama çok mutsuzum
benim test tarihim 15.gündü ben gittim 11.gün kan yaptırdım ve o korktuğum sonuç 0.100 ,,ilk gün çok metanetliydim sonrasında çok koydu ama dedim ki madem negatif bir an önce kabullenmeliyim ve ilaçları kesip adetimin gelmesini beklemeliyim adetim ne kadar çabuk gelirse 2. tedaviye o kadar yaklaşmak demekti bu benim için..UMARIM seninki böyle sonuçlanmaz ama diyelim ki sonuçlandı bizim mutsuz olup o mutsuzlukta kaybolma lüksümüz yok maalesef,,,şöyle düşünüyorum Allah beni diğer kulları arasından ayırmış,,ona yalvarmamı ona dua etmemi istiyor benim sesimi işitmek istiyor diyorum ve ayağa kalkıyorum,,,çok dua et Allah yardımcın olsun umarım sen güzel sonuç alırsın..

Arkadaşlar merhaba,2016 yılında tüp bebek yaptıracaklar listesinde ben de varım. Dr um 1 kere aşılama deneyelim dedi ama ben aşılamaya sıcak bakmıyorum açıkcası çünkü tutma ihtimali düşük %20 en iyi ihtimal. Sonuçta eşimin değerleri çok kötü olmasa da normal yolla olma durumu da düşük,şimdilik eşim prexeed ve klomen kullanıyor,şaşırtıcı ama dr tavsiyesiyle bir karışım hazırlattık ondan kullanamaya başladı ayrıca. Marta kadar olmazsa nisanda tüp bebek yaptıracağız. kafamda 2 yer var ya adana acıbadem volkan noyan ya da ist.maslak acıbadem bülent traş.

İnşallah tedaviye gerek kalmadan bebeğinizi kucağınıza alırsınız, dr.unuzun hazırlattığı karışım ne için? bizim de morfoloji %0 hiç ilaç vs. vermedi dr.bize

Test gününü bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum, biliyorum dakikalar saat gibi geçer, gün bitmeyecek gibi gelir,
inşallah güzel sonuçlar alırsınız arkadaşlar

mrym5579 ne yaptın canım gittin mi kontrole, nasılsınız?

benimde Allah kısmet ederse reglimin 2, günü gidicem başlicaz bakalım nasıl olcak ne olcak hiç bilmiyorum ve korkuyorum bi yandan heyecanlıyım beni tecrübeliler biraz aydınlata bilir mi

Aktarın numarasini paylaşır misin yada karışımın içeriğini paylaşsan bizde yaptirsak

Kızlar ben regl olmadım daha. 5 gün gecikti. Hamile olmam imkansız.. adet olmak için doğal yoldan sizce napmalıyım? Bi de bu reglden sonra rahim filmi çekinecektim..

benimde Allah kısmet ederse reglimin 2, günü gidicem başlicaz bakalım nasıl olcak ne olcak hiç bilmiyorum ve korkuyorum bi yandan heyecanlıyım beni tecrübeliler biraz aydınlata bilir mi

İnşallah iyi bi süreç yaşarsın ve sonucun pozitif olur. Ben de nisan mayıs gibi başlicam inş.. şuan beklemedeyim.

Ben de kendimi oldukça mutsuz hissediyorum.. bazen hiç olmicakmış gibi gelioo.. ne kadar zor bir durum.. kimse anlamaz.. ooffff..

çok geçmiş olsun korkunu anlıyorum ama maalesef bize her durumda ümit lazım genetik test istediler mi yani düşüklerin sebebi tespt edildi mi ?

canım benımkılere için 5. gün donudurulmusları. benım kendi genetik tesletim temız cıktı. Doktor zaten genetık bısı olsa 9 haftaya gelmezdı dedı nedense.. Dogal yolla hamıle kalırdım ama duserdı dedı sen dogal yolla kalamıyorsun rahmın bebegı beslemıyor dedı vs vs. Dondurulmuslarada pgt yapamıo 5. gün oldugu ıcın . bugun bı kontrol edıcek durumum nasıl dıe

Denizlilisrsy ruhsan iyi haberlerle gelemedim malesef dün dr un odasından sedyeyle çıktım ve önce doğumhane ordan da ameliyathane, bu kadarmış bu rüya. sonuna geldim. bitti herşey, ağlaymadım doğru düzgün. çok doluyum eşim çok ağladı narkozdan ayılırken çok bağırdım almasınlar bebeğimi diye. ama naasip işte, ne denir ki, iki hafta içinde oldu bitti herşey. bi daha nasip olur mu bilinmez, çok beklemiştik çok istemiştik. artık eşim tüp bebekte yaptırmaz zaten bi süre çocuk lafı bile geçmez.
o kadar acıyo ki içim, ciğerm yanıyo dedikleri bu herhalde.

Canım benim Allah sabır versin, ağlayabildiğin kadar ağla kalmasın içinde gözyaşı, bu son olsun inşallah

Kızlar ben regl olmadım daha. 5 gün gecikti. Hamile olmam imkansız.. adet olmak için doğal yoldan sizce napmalıyım? Bi de bu reglden sonra rahim filmi çekinecektim..
Hamiile olmadığına eminsen civan perçemi hayıt otu ve aslan pençesi karışımı çay birebir günde 2 bardak filan içiom 2. gün hemen gelio zaten bana birebir gelio inşallh sanada öle olur..Bu arada sende hamilelik takvimi var kusura bakma artık karışıtıryom burda kim kimdi o kadar çok konuşuoz ki:) 2. için mi uğraşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…