2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

çok geçmiş olsun Allah sabrını versin inşallah,,söynecek çok şey yok aslında ama her eşy sınav işte...ne denir ki vardır Rbbimin senin için güzel bir planı hiç akan göz yaşı boş yere akar mı ? tevekkül diliyorum canım çok geçmiş olsun ümit etmekten yorulma olur mu ?

aminn canım saol, bi daha olur mu ki

ya canım sakın karartma içini neler olur neler...neden olmasın ki Allahın bizler için isteyip yapamayacağı ne var ki ? hiç ümitsiz olma olur hem de bal gibi olur...en büyük sevinçler en acı şeylerden sonra yaşanır bazılarının da sınavı budur,,belki bu snin dönüm noktandır olamaz mı ?

Canım çok üzüldüm inan.lütfen acını yaşa yoksa sonradan daha kötü olursun.şu an nasıl OLDUĞUNU benden iyi kimse anlayamaz emin ol ama sen iyi olacaksın ki bundan sonrası da iyi olsun.umutsuzluğa kapılmak ise asla yok.aslında o kadar çok şey yazmak istiyorum ama böyle olunca da tıkanıyorum,

hepinizin beni anladığından şüphem yok zaten, ama yazacakta söylenecekte çok şey var işte tıkanıyoruz nasip güzel kelime,arkasından da hayırlısı geliyor. bizim için en anlamlı, en öze- güzel kelimeler.
tşk ederm hepinize, saolun yalnız değilm biliyorum keşke yanyana olsakta ağlama krizine girsek beraber.

NASIL YANİ YA

anlayamadım neden kürtaj oldu bu kdr erken

yok canım ya daha birinci olmadı.. hayıt otu vardı bende, tamam akşam onun çayını içeyim.. çok teşekkürler.

mrym5579 canım ben de anlayamadım.. neden alındı bebek.. ne güsel gidiyordu.. sonuna ne olduysa, sonuçta sen de hamile kaldın ve bir daha kalıcaksın, hiç üzülme.. hep demiyor muydun. siz en azından hamile kaldınız, ben de daha tık yok diye.. bak şimdi ne güsel hamile kaldın doğal yoldan, elbet bir daha olacak. bu hayırlısı değilmiş demek ki.. lütfen kendini hırpalama.. hepimiz burda birbirimize destek için burdayız..

kuzum bitanem, canımmmmmm
Allah sabır versin, nasıl birşeydir iyi bilirim, o sebepten teselli cümlesi bulamıyorum.
ama ne olduda apor topar aldılar ki

kuzum bitanem, canımmmmmm
Allah sabır versin, nasıl birşeydir iyi bilirim, o sebepten teselli cümlesi bulamıyorum.
ama ne olduda apor topar aldılar ki
Ben de bunu merak ettim ama Acısını deşmemek için soramadım.benim bebeklerimin kalbi durduğunda bi on gün falan beklemiştik ama tehlikeli bir durum var ki hemen almışlar sanırım.en önemlisi biziz kızlar bizler olmayınca bebek de olmaz unutmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…