- 29 Mart 2014
- 1.896
- 2.157
- 133
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.361
Allah sabır versin. Bir defa olmuş kendiliğinden 2. kez neden olmasın. Hiç üzülme. Benim bir defa bile olmadıDenizlilisrsy ruhsan iyi haberlerle gelemedim malesef dün dr un odasından sedyeyle çıktım ve önce doğumhane ordan da ameliyathane, bu kadarmış bu rüya. sonuna geldim. bitti herşey, ağlaymadım doğru düzgün. çok doluyum eşim çok ağladı narkozdan ayılırken çok bağırdım almasınlar bebeğimi diye. ama naasip işte, ne denir ki, iki hafta içinde oldu bitti herşey. bi daha nasip olur mu bilinmez, çok beklemiştik çok istemiştik. artık eşim tüp bebekte yaptırmaz zaten bi süre çocuk lafı bile geçmez.
o kadar acıyo ki içim, ciğerm yanıyo dedikleri bu herhalde.
Can'ım numarayı eşimden alıp yazayım Ada'm içeriğini söylemedi 53 çeşit bitki falan var Dedi. İçerisinde anladığım kadarıyla bal,tarçın,çakşır,arı sütü polen,karanfil falan var daha anlamadığım bir sürü şey var Ada'm bir de liste vermiş özellikle bunları ye diye. Karışımı karanlıkta tutun ışık almadın demiş bir de.Aktarın numarasini paylaşır misin yada karışımın içeriğini paylaşsan bizde yaptirsak
canım eşimden aktarın numarasını alıp paylaşacağım. Eşim yeni başladı faydası olur mu bilmem ama belki bize olmasa da birilerinin vesilesi olur.Canım ben gaziantepte yaşıyorum,aktar da buranın bir ilçesinde.
AMANNNNNN hiç birlşey yazasımızda gelmiyor artık noldu bize anlamadım
Aaa olurmu ne olur destek olalım arkadaslar birbimize bu hayırlı ayda.depresyondayiz sürekli kötü haberler olumsuz yaşantılar topiğin adını bahtsizlar falan mı yapsak
depresyondayiz sürekli kötü haberler olumsuz yaşantılar topiğin adını bahtsizlar falan mı yapsak
Evet birbirimize destek olmak için buradayız, kötü ya da iyi fark etmez her daim destek,
Konu başlığımız neydi 2015 son aylar ve 2016 tüm aylar, yani en az bir yıl daha bu sayfalarda paylaşımda bulunup birbirimize destek olacağız, İnşallah Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin, yavrularımıza kavuşalım, sonra da bebişin gaz sancısı, uyku problemi vs vs diye konularda buluşalım inşallah :)
Meryemm canım öncelikle Allah sabır versin dayanma gücü versin hakkında hayırlısı olsun nasip değilmiş demekki yine olacaktır yine annelik duygusunu tadacaksın İnşaAllah Rabbim bir kere nasip ettiyse yine edecektir üzülmemeye çalış hayırlısı olsun.
mrym5579 canım ben de anlayamadım.. neden alındı bebek.. ne güsel gidiyordu.. sonuna ne olduysa, sonuçta sen de hamile kaldın ve bir daha kalıcaksın, hiç üzülme.. hep demiyor muydun. siz en azından hamile kaldınız, ben de daha tık yok diye.. bak şimdi ne güsel hamile kaldın doğal yoldan, elbet bir daha olacak. bu hayırlısı değilmiş demek ki.. lütfen kendini hırpalama.. hepimiz burda birbirimize destek için burdayız..
canım pazartesi akşam çok kanamam vardı ceviz büyüklüğünde parçalar geliyordu salı dr a gidince de kese bozulmaya başlamıştı zaten aşırı kanama da olunca tehlikeli deyip acil aldılar işte.NASIL YANİ YA
anlayamadım neden kürtaj oldu bu kdr erken
mrym5579 nasılsın kuzum azıcık ağlaşsak ya beraber gel yamacıma
kuzum bitanem, canımmmmmm
Allah sabır versin, nasıl birşeydir iyi bilirim, o sebepten teselli cümlesi bulamıyorum.
ama ne olduda apor topar aldılar ki
aşırı kanama vardı canım mecbur aldılar işte. nasip sorgulamadım bileCanim ya bir girdim şok oldum çok üzüldüm sende üzüntü nu yasa eşinle yalnız kalmak daha iyi gelecektir annelerden vs uzak dur çok içtenlikle anlıyorum hissediyorum acını bir daha olacak insallah hayırlısıyla
benim öleydi canım iki senedir hiç kalamamıştım aşılamalarda negatifti bu kendiliğinden gelmişti ama sonuna kadar gidemedik malesef. nasip...Allah sabır versin. Bir defa olmuş kendiliğinden 2. kez neden olmasın. Hiç üzülme. Benim bir defa bile olmadıRabbim hepimize anne olmayı nasip etsin.
benim öleydi canım iki senedir hiç kalamamıştım aşılamalarda negatifti bu kendiliğinden gelmişti ama sonuna kadar gidemedik malesef. nasip...
ALLAH SABIR VERSİN ARKADAŞIM AYNI OLAYI GEÇEN SENE YAŞADIM ÇOK KÖTÜ BİRŞEY AMA YAPACAK BİRŞEY OLMUYO MALESEF ALLAH SANA SABIR VERSİNDenizlilisrsy ruhsan iyi haberlerle gelemedim malesef dün dr un odasından sedyeyle çıktım ve önce doğumhane ordan da ameliyathane, bu kadarmış bu rüya. sonuna geldim. bitti herşey, ağlaymadım doğru düzgün. çok doluyum eşim çok ağladı narkozdan ayılırken çok bağırdım almasınlar bebeğimi diye. ama naasip işte, ne denir ki, iki hafta içinde oldu bitti herşey. bi daha nasip olur mu bilinmez, çok beklemiştik çok istemiştik. artık eşim tüp bebekte yaptırmaz zaten bi süre çocuk lafı bile geçmez.
canım pazartesi akşam çok kanamam vardı ceviz büyüklüğünde parçalar geliyordu salı dr a gidince de kese bozulmaya başlamıştı zaten aşırı kanama da olunca tehlikeli deyip acil aldılar işte.
sessiz sedasız okuyodum daha çok, sürpriz gebeliğine çok sevinmiştim.. Rabbim yar ve yardımcın olsun. kendiliğinden gebe kalmanın çok güzel bir şey olduğunu düşün, sağlıklı değilmiş demek... yoksa onca kanaman olmazdı tatlım. Rabbim sabır versin inşallah ve tez zamanda sağlıkla kucağına alacağın yavrunun müjdesini de versin inşallahhhDenizlilisrsy ruhsan iyi haberlerle gelemedim malesef dün dr un odasından sedyeyle çıktım ve önce doğumhane ordan da ameliyathane, bu kadarmış bu rüya. sonuna geldim. bitti herşey, ağlaymadım doğru düzgün. çok doluyum eşim çok ağladı narkozdan ayılırken çok bağırdım almasınlar bebeğimi diye. ama naasip işte, ne denir ki, iki hafta içinde oldu bitti herşey. bi daha nasip olur mu bilinmez, çok beklemiştik çok istemiştik. artık eşim tüp bebekte yaptırmaz zaten bi süre çocuk lafı bile geçmez.
Kanama testlerine ve gen taramasina bakıldı. Bir gende heterozigot taşıyıcı çıktım. Clexan başlandı tüp bebek tedavisinde ve sonraki gebeliktecanım kaybın ıcın ekstre bırsey söylendımı ?
Amin teşekkürler. Ben de bu forumlarda az gezmedim. Az ağlamadım. . Hepsi bosunaymis. Rabbim size de tez zamanda hayırlı evlatlar versin İnşallah.Rabbim doğacak bebeğinize ve kızınıza sağlıklı uzun ömürler versin, paylaşımınız için teşekkür ederim kendi adıma :)
Umut oluyorsunuz bizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?