2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Canlar ben bugün yine hastanedeydim, kan testi sonuçlarımı göstermek için gittim negatif olması gereken antinükleer bilmem ne pozitif çıktı, romatolojiye gitmem gerekiyormuş, dedim tüp bebek tedavisine başlayacaktık bunun bir etkisi olur mu, erteleyin bir iki ay dedi dr. tutunmazmış, paranız boşa gider dedi, (bunu diyen dahiliyeci, henüz kendi dr.umla konuşmadım)
Bu ne ki şimdi hiç duydunuz mu böyle bir şey tam olarak şöyle yazılıyor: Anti nükleer antikor (ANA) pozitif
Bir işim de normal olsa kafamı kıracağım zaten bir bu eksikti :)

bakalım kendi dr un ne yorum yapacak, ama içinde şüphe olacaksa yaptırma tabi, o kadar emek vereceksin sonuçta sonra negatif olursa Allah korusun ki inş olmaz öle birşey keşke yaptırmasaydım dersin.
içinde küçücük bi şüphe bile olmasın. netten bak bakalım neymiş o? ben pek anlamam tatlım ama inş kötü birşey değildir.

ahhh kuzummm senin yazdıklarını okuyunca hep içimden Allah biliyo ya yapacağın deneme ne zaman olur bilmem ama mutlu sonla sonuçlanacak gibi hissediyorum,,,sana düşen sadece sabır olsun vardır ya bi hayır her şeyde,,,senin önüne mutlu sona gideceğin için doğru zaman olması için minik engeller çıkıyo gibi,,Allah hayırlısını versin..

mrym5579 bayanhope sağolun canlar, aslında Allah biliyor ya bende nedense bu defa çok olumlu düşünüyorum çıkan tüm aksiliklere rağmen :) netten bakındım biraz çok bir şey anlamadım bir sürü hastalık çıkıyor kafam bulanmasın diye kapattım, kendi dr.uma mail yolladım bakalım o ne diyecek, bir de bu romatoloji her hastanede yokmuş onu öğrendim :)
İst.a gidicem büyük ihtimal, bakalım hayırlısı diyelim

kızlar bende adet oldum, pazartesi merkezden raandevu aldım erkenden gideceğiz inşallah başlarız, sessiz sedasız okuyorum yazılanları, bazen seviniyorum adınıza bazen çok üzülüyorum, bu aralar işlerimden dolayı yoğunum pek katılamıyorum aranıza, tedaviye başlayacağız ama ben çok ruhsuzum, belki böyle hissizlik daha iyidir demi
aslında işlerimi birazda ben yoğunlaştırıyorum çünkü günlük hayatın akışına kapılıp gidince ne zaman akşam oluyor nezaman sabah oluyor anlayamıyorum, böylece saçma duygulara düşüncelere kapılmıyorum, hepimiz için herşey çoook güzel olacak ben inanıyorum

İnnnnşaaalllahhhh her şey güzel olacak, senin de tedavin sorunsuz sıkıntısız başlasın güzel sonuçlar olsun, yoğun iş temposu iyidir dediğin gibi kafaya takmaya vakit kalmıyor, ben evdeyim şu ara oy oy kafada bir dünya senaryo :)
geçen transferlerden sonra raporluyken bile iş başı yapmıştım evde insan kendini çok dinliyor, bakalım bu defa ne yapacağım, iş yok, yeni bir şehir, çevre yok, dinlenme sürecini İst.da geçirmezsem eşime sarıp dururum artık :)
Allahtan o çok sabırlı, çekiyor beni

Hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, hayırlı tez zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlarla şenlensin evimiz
Kendimden çok sizler için dua ediyorum, benim için de dua eden o kadar çok kişi var ki, kulun kula duası kabul olurmuş :)

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz pazartesinden bugüne kadar gonal f te beşinci iğnem olucak bugün kontrole gittim hiç yumurta büyümemiş hiç gelişme yok pazartesi tekrar gidicem ne yapsam bilmiyorum ya hiç büyümezse diye korkuyorum çünkü o yüzden bi aşılamam iptal olmuştu

Canım hep aynı doz mu veriyorlar, böyle durumlarda arttırıyorlar dozu hiç yumurta yok mu yoksa olanlar mı büyümemiş kaç mm ler

Neden büyümüyor yani aşılamanız iptal olmuş o zaman neden büyümediğini tespit etmediler mi, ona göre başka ilaç ya da ne bileyim başka doz vs olmuyor mu, dr.unuz ne diyor

Canım hep aynı doz mu veriyorlar, böyle durumlarda arttırıyorlar dozu hiç yumurta yok mu yoksa olanlar mı büyümemiş kaç mm ler
Sadece büyümemiş dedi kaç yumurta olduğunu sormadım üzülmüştüm öyle deyince iki gün daha 225mm gonalf yapıcam pazartesi de büyümezse dozu artıracaklar inşallah büyür

Sadece büyümemiş dedi kaç yumurta olduğunu sormadım üzülmüştüm öyle deyince iki gün daha 225mm gonalf yapıcam pazartesi de büyümezse dozu artıracaklar inşallah büyür
Sen kime nereye gidiyosun? Benimde büyümeyince hemen dozu arttırmışlardı niye devam ettiriyolarki seninkini acaba gerçi vardır bi bildikleri tabiki

Neden büyümüyor yani aşılamanız iptal olmuş o zaman neden büyümediğini tespit etmediler mi, ona göre başka ilaç ya da ne bileyim başka doz vs olmuyor mu, dr.unuz ne diyor
İlk aşılamamda iğnenin dozunu hiç artırmadılar yumurta büyümeyince iptal ettiler banada kilo ver dediler ikinci aşılamamda hem kilo verdim hemde iğnelerin dozunu artırdılar sadece bi yumurta büyümüştü ve tutmadı bu sefer yine yüksek dozla başladım ama hiç büyümemiş pazartesi dozunu artıracaklar yine büyümezse

Yine bu sitede bir forumda okumustum. Bayanın biri bir tabak yogurda ısırgan tohumu koyup yediğini yazmış. 36 yumurtası oluştuğunu da eklemiş. Araştırın isterseniz.

Arkadaşlar ben de bugün muayeneye gittim Ocak ayında tüp bebeğe başlayacağız. Bir sorun var mı bakalım dedi. Adetin 2. Günü benden hormon testleri istenmişti. Test sonucunu götürdüm. Östrojen hormonun yüksek dedi. 78 östrojen hormonu. Doktor biraz yüksek adetinle başlarız tüp bebeğe dedi. Hiç aklıma gelmedi bir sakıncası var mı bu hormonun yüksekliği diye soru sormak. Bilen yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…