- 23 Mayıs 2011
- 491
- 982
- 103
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.381
Bugun tedavi iptal edilicek die gidicektim. Doktorum sali gunune kadar bekleyeim.ogun belli olur dedi iptal edip etmiyecegim dedi. Receteyi de kullandirmiyor bukez olmicak galiba rahim kalinligi ile progeston uyumlu olmali imis. Benim dusuk ve kayiplarimin sebebinin rahimin iyi ortam hazitlanmadigi icin oldugunu dusunuyor dokyorum. Kalinlik guzel olmazsa iptal edicekti zaten . Artik kucagima alacagim vakiylt transferim olsun hayirli zamanda obur turlu cok daha zor
bakalım kendi dr un ne yorum yapacak, ama içinde şüphe olacaksa yaptırma tabi, o kadar emek vereceksin sonuçta sonra negatif olursa Allah korusun ki inş olmaz öle birşey keşke yaptırmasaydım dersin.Canlar ben bugün yine hastanedeydim, kan testi sonuçlarımı göstermek için gittim negatif olması gereken antinükleer bilmem ne pozitif çıktı, romatolojiye gitmem gerekiyormuş, dedim tüp bebek tedavisine başlayacaktık bunun bir etkisi olur mu, erteleyin bir iki ay dedi dr. tutunmazmış, paranız boşa gider dedi, (bunu diyen dahiliyeci, henüz kendi dr.umla konuşmadım)
Bu ne ki şimdi hiç duydunuz mu böyle bir şey tam olarak şöyle yazılıyor: Anti nükleer antikor (ANA) pozitif
Bir işim de normal olsa kafamı kıracağım zaten bir bu eksikti :)
ahhh kuzummm senin yazdıklarını okuyunca hep içimden Allah biliyo ya yapacağın deneme ne zaman olur bilmem ama mutlu sonla sonuçlanacak gibi hissediyorum,,,sana düşen sadece sabır olsun vardır ya bi hayır her şeyde,,,senin önüne mutlu sona gideceğin için doğru zaman olması için minik engeller çıkıyo gibi,,Allah hayırlısını versin..Canlar ben bugün yine hastanedeydim, kan testi sonuçlarımı göstermek için gittim negatif olması gereken antinükleer bilmem ne pozitif çıktı, romatolojiye gitmem gerekiyormuş, dedim tüp bebek tedavisine başlayacaktık bunun bir etkisi olur mu, erteleyin bir iki ay dedi dr. tutunmazmış, paranız boşa gider dedi, (bunu diyen dahiliyeci, henüz kendi dr.umla konuşmadım)
Bu ne ki şimdi hiç duydunuz mu böyle bir şey tam olarak şöyle yazılıyor: Anti nükleer antikor (ANA) pozitif
Bir işim de normal olsa kafamı kıracağım zaten bir bu eksikti :)
Dr.umdan cevap geldi Anti nükleer antikor (ANA) değerinin pozitif olmasının bizim tedavimizde olumsuz bir etkisi yokmuş :)
iyi bari en azından onun yüzünden zaman kaybetmeyeceğim
kızlar bende adet oldum, pazartesi merkezden raandevu aldım erkenden gideceğiz inşallah başlarız, sessiz sedasız okuyorum yazılanları, bazen seviniyorum adınıza bazen çok üzülüyorum, bu aralar işlerimden dolayı yoğunum pek katılamıyorum aranıza, tedaviye başlayacağız ama ben çok ruhsuzum, belki böyle hissizlik daha iyidir demi
aslında işlerimi birazda ben yoğunlaştırıyorum çünkü günlük hayatın akışına kapılıp gidince ne zaman akşam oluyor nezaman sabah oluyor anlayamıyorum, böylece saçma duygulara düşüncelere kapılmıyorum, hepimiz için herşey çoook güzel olacak ben inanıyorum
Canım hep aynı doz mu veriyorlar, böyle durumlarda arttırıyorlar dozu hiç yumurta yok mu yoksa olanlar mı büyümemiş kaç mm lerMerhaba arkadaşlar geçtiğimiz pazartesinden bugüne kadar gonal f te beşinci iğnem olucak bugün kontrole gittim hiç yumurta büyümemiş hiç gelişme yok pazartesi tekrar gidicem ne yapsam bilmiyorum ya hiç büyümezse diye korkuyorum çünkü o yüzden bi aşılamam iptal olmuştu
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz pazartesinden bugüne kadar gonal f te beşinci iğnem olucak bugün kontrole gittim hiç yumurta büyümemiş hiç gelişme yok pazartesi tekrar gidicem ne yapsam bilmiyorum ya hiç büyümezse diye korkuyorum çünkü o yüzden bi aşılamam iptal olmuştu
Sadece büyümemiş dedi kaç yumurta olduğunu sormadım üzülmüştüm öyle deyince iki gün daha 225mm gonalf yapıcam pazartesi de büyümezse dozu artıracaklar inşallah büyürCanım hep aynı doz mu veriyorlar, böyle durumlarda arttırıyorlar dozu hiç yumurta yok mu yoksa olanlar mı büyümemiş kaç mm ler
Sen kime nereye gidiyosun? Benimde büyümeyince hemen dozu arttırmışlardı niye devam ettiriyolarki seninkini acaba gerçi vardır bi bildikleri tabikiSadece büyümemiş dedi kaç yumurta olduğunu sormadım üzülmüştüm öyle deyince iki gün daha 225mm gonalf yapıcam pazartesi de büyümezse dozu artıracaklar inşallah büyür
İlk aşılamamda iğnenin dozunu hiç artırmadılar yumurta büyümeyince iptal ettiler banada kilo ver dediler ikinci aşılamamda hem kilo verdim hemde iğnelerin dozunu artırdılar sadece bi yumurta büyümüştü ve tutmadı bu sefer yine yüksek dozla başladım ama hiç büyümemiş pazartesi dozunu artıracaklar yine büyümezseNeden büyümüyor yani aşılamanız iptal olmuş o zaman neden büyümediğini tespit etmediler mi, ona göre başka ilaç ya da ne bileyim başka doz vs olmuyor mu, dr.unuz ne diyor
Zeytinburnu semiha şakir e gidiyorum doktor Şener Yalçınkaya zaten bu seferde tutmazsa doktor değiştiricemSen kime nereye gidiyosun? Benimde büyümeyince hemen dozu arttırmışlardı niye devam ettiriyolarki seninkini acaba gerçi vardır bi bildikleri tabiki
Yine bu sitede bir forumda okumustum. Bayanın biri bir tabak yogurda ısırgan tohumu koyup yediğini yazmış. 36 yumurtası oluştuğunu da eklemiş. Araştırın isterseniz.Canım hep aynı doz mu veriyorlar, böyle durumlarda arttırıyorlar dozu hiç yumurta yok mu yoksa olanlar mı büyümemiş kaç mm ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?