- 29 Mart 2014
- 1.896
- 2.157
- 133
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.401
Canım tarifini verir misin? Benim bir arkadaşımda da aynı durum var.Yumuırtam olmadıgı ııcın tup bebeğim iptal eidlmişti ki bende bir yerden duyarak basladım
Rabbim tekrar nasip etsin. İnşallah kucağına almak da nasip olsun.pozitif aldım ama malesef kalbi durduTarif o canım gıdıcek aktara ısırgan tohumu çektrcek hergun yogurda katıp yıcak bır ay sonra koca koca yumoslar ınsallah
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Burada karşılaşmamız iyi oldubir yemek kasıgı bı rkase yogurt canm. İnşallah şimdi dondurulmuş saklıyorum onlarla denıcem ısmımı ıce baby yapotım
Canım benim gittiğim merkez e2 yüksekse başlamıo tedaviye önce düşüttürüypr sonra başlıyor, gebelik oluşması için dezavantajmış. İnternetten araştır görceksin. İstersen tekrar bi danış doktorunaArkadaşlar ben de bugün muayeneye gittim Ocak ayında tüp bebeğe başlayacağız. Bir sorun var mı bakalım dedi. Adetin 2. Günü benden hormon testleri istenmişti. Test sonucunu götürdüm. Östrojen hormonun yüksek dedi. 78 östrojen hormonu. Doktor biraz yüksek adetinle başlarız tüp bebeğe dedi. Hiç aklıma gelmedi bir sakıncası var mı bu hormonun yüksekliği diye soru sormak. Bilen yardımcı olabilir mi?
Canlar bizim biraz kafamız karışık, bu hafta genetik tahlillerin sonucu çıkıyor, yani sonuç çıkmış da rapor yazılacakmış, muhtemel adet tarihim 25 Aralık, şu bahsettiğim değer vardı ya pozitif olan antinükleer bir şey, dahiliye dr.u bir iki ay bekleyin dedi, kendi dr.um o degerin bizim tedavimizde etkisi yok dedi, eşimin şirket dr.u da beklemeniz iyi olur demiş
Eşim de bu konuda net değil yani biz tedaviye bu ay mı başlasak, önümüzdeki ayı mı beklesek netleştiremedik,
Romatoloji her hastanede yok, ancak haftaya salıya yer buldum (29 Aralık )burada bir özel hastanede yani o randevuyu beklersem otomatikman önümüzdeki aya sarkacak tedavi
Hem çok heyecanlıyım hemen başlayalım istiyorum, hem de biraz tedirginim oyyyy ne yapalımmm fikir verinnn :)
Gerçi genetik testlerin sonucu ne çıkar onu da hiç bilmiyorum, olumsuz bir durum olmadığını farzediyorum
Cnm sende benim gibisin.bende de başlasam belki iptal olabilir dedi doktor ve beklemeyi seçtik.bence sende bi randevuna git.tedaviye başlasan ve dedikleri gibi negatif olsa bu sefer kendini suçlıcaksın.sonuçta 3 kuruşluk tedavide değilki.bence 1 ay daha bekle şu değerin pozitifliği neyi etkiliyor Öğren.2016 da başlarız toplu olarakCanlar bizim biraz kafamız karışık, bu hafta genetik tahlillerin sonucu çıkıyor, yani sonuç çıkmış da rapor yazılacakmış, muhtemel adet tarihim 25 Aralık, şu bahsettiğim değer vardı ya pozitif olan antinükleer bir şey, dahiliye dr.u bir iki ay bekleyin dedi, kendi dr.um o degerin bizim tedavimizde etkisi yok dedi, eşimin şirket dr.u da beklemeniz iyi olur demiş
Eşim de bu konuda net değil yani biz tedaviye bu ay mı başlasak, önümüzdeki ayı mı beklesek netleştiremedik,
Romatoloji her hastanede yok, ancak haftaya salıya yer buldum (29 Aralık )burada bir özel hastanede yani o randevuyu beklersem otomatikman önümüzdeki aya sarkacak tedavi
Hem çok heyecanlıyım hemen başlayalım istiyorum, hem de biraz tedirginim oyyyy ne yapalımmm fikir verinnn :)
Gerçi genetik testlerin sonucu ne çıkar onu da hiç bilmiyorum, olumsuz bir durum olmadığını farzediyorum
Bi de cnm romatoloji wm medicalparkta (Kocaeli) var.salıdan itibaren randevu da veriyor.bikaç giden tanıdık memnun.eğer beklemek istemiyorsan gitmeni tavsiye ederim.Canlar bizim biraz kafamız karışık, bu hafta genetik tahlillerin sonucu çıkıyor, yani sonuç çıkmış da rapor yazılacakmış, muhtemel adet tarihim 25 Aralık, şu bahsettiğim değer vardı ya pozitif olan antinükleer bir şey, dahiliye dr.u bir iki ay bekleyin dedi, kendi dr.um o degerin bizim tedavimizde etkisi yok dedi, eşimin şirket dr.u da beklemeniz iyi olur demiş
Canim bir sure takipte olmam gerekecekmiş o yuzden yakin hastane tercih ettim, esim ise yeni basladi sık sık izin alamaz, gebze medicalparka gidicem ben de, buyuk ihtimal bekleyecegiz, bir uzmandan daha gorus almayi dusunuyoruz yine de, hayirlisi artik birlikte baslayacagiz sanki tedaviye oyle gorunuyor :)Bi de cnm romatoloji wm medicalparkta (Kocaeli) var.salıdan itibaren randevu da veriyor.bikaç giden tanıdık memnun.eğer beklemek istemiyorsan gitmeni tavsiye ederim.
Teşekkürler canım. Ben sorayım doktora.Canım benim gittiğim merkez e2 yüksekse başlamıo tedaviye önce düşüttürüypr sonra başlıyor, gebelik oluşması için dezavantajmış. İnternetten araştır görceksin. İstersen tekrar bi danış doktoruna
Bnde gebze medikale gidiyorum biliyorsun bi kahvemi icsek acep :)Canim bir sure takipte olmam gerekecekmiş o yuzden yakin hastane tercih ettim, esim ise yeni basladi sık sık izin alamaz, gebze medicalparka gidicem ben de, buyuk ihtimal bekleyecegiz, bir uzmandan daha gorus almayi dusunuyoruz yine de, hayirlisi artik birlikte baslayacagiz sanki tedaviye oyle gorunuyor :)
2016 hepimize yavrularimizi getirsin insallahhh
oooo gözlerim büyüdü teşekkür ederim deniycemYine bu sitede bir forumda okumustum. Bayanın biri bir tabak yogurda ısırgan tohumu koyup yediğini yazmış. 36 yumurtası oluştuğunu da eklemiş. Araştırın isterseniz.
Bnde gebze medikale gidiyorum biliyorsun bi kahvemi icsek acep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?