2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Canım benim gittiğim merkez e2 yüksekse başlamıo tedaviye önce düşüttürüypr sonra başlıyor, gebelik oluşması için dezavantajmış. İnternetten araştır görceksin. İstersen tekrar bi danış doktoruna

Canlar bugün kontrolüm vardı ve ben artık bu ay başlamayı çok istemiştim.geçen ay kist dolayısıyla başlayamadık bu ay ise başka bir problemden başlayamıyoruz.inşallah 2016nın ilk Ayında başlar ve pozitifi alırım tabiki de hep beraber inşlh.doktorumda 2015 i bi atlatalım senin için çok kötü geçti dedi moral vermek adına.eee düşündüğüm zamanda 4 bebeğimi alan bir yıl,ne olur çabucak geçsin ve yeni yıl hepimize umutlarımızı getirsin.

kızlar herkese günaydın git gel git gel yazamadım size uzun süredir çok şükür oldu yumurtalar pazartesi toplanıyo transfer ne zaman bilmiyorum şu an gonal f kullanırken adet olmuştum biliyorsunuz benim için baya kötü oldu ilacın dozunu arttırdılar tedavi diğer arkadaşlara nazaran 10 gün uzadı bakalım nasip kısmet geç olsun güç olmasın 5 tane yumurtam var bu arada ben tek yumurtalıklıyım ama siz bakmayın tek yumurtaya tekle bir tane dpğumum var benim kızım 16 yaşında premeture doğdu ama sağlıklı çok şükür kardeş istiyoruz allah nasip ederse dua edin bol bol desteğinize ihtiyacım var allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Canlar bizim biraz kafamız karışık, bu hafta genetik tahlillerin sonucu çıkıyor, yani sonuç çıkmış da rapor yazılacakmış, muhtemel adet tarihim 25 Aralık, şu bahsettiğim değer vardı ya pozitif olan antinükleer bir şey, dahiliye dr.u bir iki ay bekleyin dedi, kendi dr.um o degerin bizim tedavimizde etkisi yok dedi, eşimin şirket dr.u da beklemeniz iyi olur demiş
Eşim de bu konuda net değil yani biz tedaviye bu ay mı başlasak, önümüzdeki ayı mı beklesek netleştiremedik,
Romatoloji her hastanede yok, ancak haftaya salıya yer buldum (29 Aralık )burada bir özel hastanede yani o randevuyu beklersem otomatikman önümüzdeki aya sarkacak tedavi

Hem çok heyecanlıyım hemen başlayalım istiyorum, hem de biraz tedirginim oyyyy ne yapalımmm fikir verinnn :)

Gerçi genetik testlerin sonucu ne çıkar onu da hiç bilmiyorum, olumsuz bir durum olmadığını farzediyorum

Merhaba, istersen başka bir doktora da göster bu sonucu, ama doğum kadın uzmanı olsun.. etkiler mi tedaviyi diye sor bence. ya o dahiliyeci neden 1-2 ay sonraya yaptırın dedi. sordun mu.. yani ne gibi etkisi oluyormuş, onu öğrenseydin iyiydi.. size kalmış bir durum. birkaç doktora danışmadan ne yapacağını bilemiyor insan.. bence çoğunluğun söylediğine göre hareket edin. açıkçası o değerin ne demek olduğunu da bilmediğim için bir yorum yapamıyorum tam olarak.. Allah hakkında hayırlısını versin.

Cnm sende benim gibisin.bende de başlasam belki iptal olabilir dedi doktor ve beklemeyi seçtik.bence sende bi randevuna git.tedaviye başlasan ve dedikleri gibi negatif olsa bu sefer kendini suçlıcaksın.sonuçta 3 kuruşluk tedavide değilki.bence 1 ay daha bekle şu değerin pozitifliği neyi etkiliyor Öğren.2016 da başlarız toplu olarak

Bi de cnm romatoloji wm medicalparkta (Kocaeli) var.salıdan itibaren randevu da veriyor.bikaç giden tanıdık memnun.eğer beklemek istemiyorsan gitmeni tavsiye ederim.

Bi de cnm romatoloji wm medicalparkta (Kocaeli) var.salıdan itibaren randevu da veriyor.bikaç giden tanıdık memnun.eğer beklemek istemiyorsan gitmeni tavsiye ederim.
Canim bir sure takipte olmam gerekecekmiş o yuzden yakin hastane tercih ettim, esim ise yeni basladi sık sık izin alamaz, gebze medicalparka gidicem ben de, buyuk ihtimal bekleyecegiz, bir uzmandan daha gorus almayi dusunuyoruz yine de, hayirlisi artik birlikte baslayacagiz sanki tedaviye oyle gorunuyor :)

2016 hepimize yavrularimizi getirsin insallahhh

Kızlar üçgündür midem okadar yanıyor kı ağzımdan ateş çıkıcak sanki.. Ağrısı cabası dayanamadım acile gittim doktor içtiğin ilaçlar dokunmustur mıdene dedı kolay değil 10 ılac ıcıyorum estrofem 6 tane şimdide afedersiniz bi lokma yedim 5 lokma cıktı... Napıcam ben ya

Bnde gebze medikale gidiyorum biliyorsun bi kahvemi icsek acep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…