2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

meraba arkadaşlar bı dıyet sayfasına gırdım kılo vermeye başladım yaza tupbbek yaptırırsak doktorum her ıhtımale karsı zayıfla demıştı aşılamadn önce bnde hm o yuzden hmde belkı adetım duzenegırer dıye zayıflamaya başladım buraya yazmayı unutmuşum bayadr hamıleler var sanırm tebrık edıyorum darısı tüm isteynlere inşallah :)

Selam güzellikler bizde de sperm sorunu var ve ocak ayında tüp bebek tedavisine başlanacak korkuyorum tutmamasindan
Bizde de sperm sorunu var. Morfoloji düşük. Mikroçip diye bir yöntem varmış. Onu araştırın gideceğiniz merkezde bu yöntem kullanılıyor mu diye.
İnşallah olur olumsuz düşünme

Bizde de sperm sorunu var. Morfoloji düşük. Mikroçip diye bir yöntem varmış. Onu araştırın gideceğiniz merkezde bu yöntem kullanılıyor mu diye.
İnşallah olur olumsuz düşünme

Morfoloji sorununda mı uygulanıyormuş bu yöntem, biz bu konuyu özellikle sorduk dr.umuza, bizim morfoloji %0 bunun tüp bebekte olumsuz etkisi olur mu diye sorduk, dr.umuz tüp bebekte bir etkisi olmadığını söyledi
Her ay toplanıp tartıştıkları 15 kişilik bir dr. topluluğu varmış, daha geçen hafta bu konuyu konuştuk dedi, morfolojinin tüp bebekte olumsuz etkisi yok dedi
Eski dr.uma da ben demiştim ki madem bizim normal yolla bebeğimiz olmuyor, bebek olduktan sonra korunmamıza gerek yok, olmaz demişti bebek istemiyorsanız korunacaksınız kesin olmaz diye bir durum söz konusu değil

Bu konuda herkes farklı yorum yapıyor, kimi ilaç kullanıyor, kimi farklı yöntemlerden bahsediyor bu mikroçip yöntemi tam olarak ne için acaba arkadaşım

Selam güzellikler bizde de sperm sorunu var ve ocak ayında tüp bebek tedavisine başlanacak korkuyorum tutmamasindan

Çoğumuza ara ara o ve benzeri korkular ugruyor, bir kimyasal gebelik gecirdim tutar mi tutmaz mi degil de tutarsa yine kaybeder miyim korkusu ara ara yokluyor beni de, hemen kışkışlıyorum o düsünceleri :)

İnsallah hepimiz icin guzel sonuclar olsun.

Amin balım inşallah inşallah bende hemen başka bişeye veriyorum kafamı aklımdan atmak icin

günaydın bacılarrrrr bende fikir ayrılığında kaldım eşim ve aile büyükleri 3 ay ara ver tedaviye diyorlar aldığın hormonlar bi atılsın vucuttan istem dışı alınan kilolarındanda biraz verirsin hem baharın ebeye gidelim olmazsa tüp bebeğe başla diyorlar bende bu hafta hastaneye gidip raporu çıkarttırmak istiyorum ocak adetinde tedaviye başlamak istiyorum napcam ben ya

sen tedavi olmuşmuydun tatlım???

benim rezervim az olmasına rağmen doktorum özellikle tedavinin hemen arkasından başlamıyor, sana da yazık diyerek... en az 2-3 ay ara vermen lazım diyor. aynı durumda olan arkadaşlarıma da istanbulda biçok doktor aynı şekilde davranıyor. o yüzden tedavi sonrasındaysan acele etme derim

Mikroçip ile Dna yapısı en ideal olan sperm seçiliyormuş. Tv de haberlere de çıktı tüp bebekde şansı artırıyor dendi. Özellikle morfoloji bozukluğu olanlar da denildi.
Morfoloji konusunda hem fikir değiller doktorlar. Bazıları önemli değil diyor bazıları yumurtayı dölleyemez diyor. Biz de harekette de sorun var artık beklemek istemediğimiz için tüp bebeğe karar verdik.

canım gerçekten çok hızlı gidiyorsun sanki, biliyorum insan bir an önce kavuşmak istiyor ama en az 1 adet beklesen, biliyorsun bendede rezerv azlığı var ama iki tüp arası 3 aydır bekliyorum. vücut, duygular, hormonlar herşey karışıyor. biraz dinlensenmi acaba

canım ben bekle derim,,, sonra aksi bi durumda belki de bekleseydim olacaktı dersin veya acaba bundan mı olmadı dersin,,,ne biliiimm bekle demesi kolay tabii bende olsa ben de hemen başlamak isterdim ne yalan söyliiiim ama kendine doğruyu söylemio da karşısındakine söylüyo iştee :) sabrın varsa bekle be canım...

bülent traşa sorsana canım forumdan sonuçlarını yazıp hemen cevap veriyo en azından bi kaç kişiden fikrin olsun ....

bayanlarrrr benim eşimin sspermleri 30-35 motil donduruldu taze sperm verdiğinde de anca o kadar canlı çıkıyo yani 30 adet falan tabii böyle olunca morfoloji falan kötü oluyo diye biliyorum ilk tüp bebek denemesi negatifle sonuçlandı 2 embriyomuz vardı,,bu kadar az sperm olup tüp bebekte başarı yakalayan var mı ?? aklıma spermler çok az olduğu için morfolojisi bozuktur bunun için olmadı gibi sorular geliyorrr,,,2.denemeye başlayacağız Allah kısmet ederse,, bu arada spermleri arttırmak için bi takım şeyler yapıyoruz tabii ama çok düşük spermle denemenin başarıya bi etkisi var mı acaba ne düşünüyosunuz,,,

merkezdeyim şimdi, ilaçlarımı anlatacaklar önce kist boşalttılar 7-8 arası folikül varmış, sma kistte olunca onu boşaltalım dediler ama bu kist boşaltma işlemi ne çok ağrılıymıl, saniyelik birşey ama hala ağrım var benimmm.

geçen ay aşılama olmuştu cnm tüp bebek raporu için negatif sonuç zaten 2 ay beklemiş oluyorum ama hala kararsızım

bekliyim bari yahu ama raporu alsam biran önce iyi olucak 6 ay geçerliliği varmış

ben transfer oldum. 6.gunumdeyım bugun. yalnız cogu belirtiler bende yok. mesela kasık ağrısı hiç yok. daha bugun hissettim onu. birde bel ağrısı. öle bulantılar falan olmadı. ne dusunmeliyim bilemedim. 12.gün dolmadıgı ıcın kan testine kadar beklemek zorundayım. sız ne dusunuosunuz kızlar.

bekliyim bari yahu ama raporu alsam biran önce iyi olucak 6 ay geçerliliği varmış
Cnm tesadüfen okurken gördüm şunu sölemek istedim tüp bebek raporunda çıktıktan sonra ilaçlarını 3 gün içerisinde alman gerekiyor. Raporun 6 ay geçerliliği var. Yani doktorun varsa kesim onda başlayacaksan ilaçlarını reçetelendirip almalısın. Çünkü ne kadar doz da hangi ilacı kaç gün kullanman gerektiğini doktorun belirliyor. Belki yardımcı olurum die yazmak istedim

Belirti aramayın, herkeste aynı olmuyor ki, kimi hiç bir belirti yaşamıyor, siz varmış gibi düşünün, inşallah da tutunmuştur bebişiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…