2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

günaydın canım, raporu çıkart ama biraz bekle, çok hızlı gidiyorsun acele etmenin sebebini tabiki hepimiz anlıyoruz ama vücudun dinlensin biraz. rapor 6ay geçerli diye biliyorum ben dr öyle söylemişti. ben 2. raporu çıkartıp 2ay sonra yaptırmıştım mesela. dr ilaçları yazıp bi sorun olmadanda almıştım.

bekliyim bari yahu ama raporu alsam biran önce iyi olucak 6 ay geçerliliği varmış
tatlım ben bursa da uludağ üniversitesinde raporlu tedavi olmuştum negatif oldu sonra hemen ben dışarda yaptırmak için raporu çıkarttırdım. çıkardığın raporda maksimum kullanacağın doz ilaçlar yazıyor. o raporun 6 ay geçerliliği var. hemen çıkardım. doktor araştırmasına girdim ardından. anlaştım bir doktorla. doktorum 2 ay vitamin desteği kullandırdı sonra tüp bebeğe başladık. daha vitaminleri kullanırken bana tüp bebek de kullanılacak ilaçları yazdı, ona taslak reçete deniliyor. ben o reçeteyle fakülteye gittim yeniden, onlar bana o ilaçları kullanacağımı sistemlerine girip eczanede kullanacağım kodu verdiler. eczaneden gidip ilaçlarımı aldım dolaba koydum. ilk ay sonunda gittik bazı değerlerim yüksekti düşmemiş, vitamin desteğine devam dedi... sonraki ay başlayabildik.

ben aslında dondurulmuş transfer yapmak istiyordum. e tedavi toplandı derken dondurmaya vakit kalmadı. 6 ay içerisinde hepsi halledilmeli yoksa rapor iptal oluyo ve yeniden çıkarmak gerekiyo, hakkın yanmıyo ama çok uğraştırıyolarmış.
neyse netice itibariyle süre yetmediğinden taze transfer yapıldı.

demek istediğim şu ki, rapor için acele etme... hangi ay net olarak başlayacaksanız o ay raporunu çıkar. burda mesela ben fakülteye telefon açmıştım dışarda kullanmak istiyorum raporumu diye, gelin 1 hafta sonra alın demişlerdi raporu. tedavi düşündüğün ayın öncesinde başlaman yeterli olur diye düşünüyorum

Benim düş

Benim düşüncemde bu zaten kendi drum tedaviye başlayım ocakta diyor zaten bizim araştırma hastanesinde tüp bebek yapılmıyor mecbur dışarda yaptırıcam yani en azından ilaçlarımı alır koyarım ki raporun çıkacağı bile kesin değil onun için acelem yoksa ben yılmış durumdayım vazgeçtim geçicem modundayım yani

Kızlar bugün aşılamamın 11.günüydü eşim duramamış işten dönerken eczaneden test almış eve gelince de ısrarla yapmamı istedi bana kalsa normal tahlil günümü bekleme taraftarıydım neyse testi yaptım tek çizgi çıktı normalde tahlil günüm bu cuma günü ama testte tek çizgiyi görünce üzüldüm biraz ağrılar hala devam ediyor sizce test için henüz erken midir boşuna mı üzüyorum kendimi.

birçok örnğini gördüm sitede test gününden önce yapılıp çıkmayan ertesi gün kanda çıkan, umarım seninkide öyledir sen yinede soğukkanlı olmaya çalış ve test gününü bekle, hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Gününde kan testinizi yaptırın bazen olsa bile idrarda çıkmayabiliyor, hem erken yapmışsınız hem anladığım kadarıyla akşam yapmışsınız (sabah ilk idrarla yapılması en sağlıklı olanı diye biliyorum)
kk sayfalarında çok okudum ben idrarda çıkmayıp kanda pozitif çıkanların yazdıklarını, üzmeyin kendinizi henüz net bir şey yok ki

Özgskne2011, ruhsan teşekkürler ikinize de hayırlısı olsun elbette tahlil günümü bekleyeceğim ama insan dayanamıyor işte özellikle eşim çok sabırsızlanıyor bu konuda hemen sonuç netleşsin istiyor ben de tek çizgi çıkınca korkuyorum acaba olmadı mı diye adet belirtilerim de başladı sanki kasıklarıma ağrı giriyor durmadan wc ye gidip bakıyorum acaba adetim mi geliyor diye akıntım da fazlalaştı sanki Allah'ım ne verirse hayırlısını versin İnşaAllah.

******mübarek günün yüzüsuyu hürmetine peygamberimiz hz muhammet sav min yüzüsuyu hürmetine bizlere sağlıklı hamilelik nasip eyle
boş dış mol gebelik gibi kötülüklerden koru rabbim
sağlıklı azada noksansız hayırlı uğurlu evlatlar nasip eyle tez zamanda
daha fazla bizi evlat hasretiyle yakma rabbim
evlat acısıyla sınama allahım bizleri
kimsenin evini neşesiz kucağını boş bırakma dileyen herkeze evlat tadını taddır yarabbim
bizleri sevdiklerimizin acıyla terbiye etme bizlerin acısını sevdiklerimize gösterme
sorunsuz evlilikler nasip et yuvamızın düzeninin koru muhabbetimizi arttır
kötülerle karşılaştırma kötüye uydurma bizleri eşlerimizi sevdiklerimizi
tedavilerimizden ellerimizi boş çıkarma allahım
bizi sevdiğin kullarından eyle
dualarımızı kabul eyle
sana sığınır senden dileriz rabbim hazinenden bizlerede nasip eyle
yolundan döndürme yalvarışlarımızı duy gözümüzün yaşını dindir rabbim
AMİN

AMİNNNNNNN ECMAİNNN

MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR

Âmin cnm cümlemizin Kandil'i mübarek olsun

aminnnnn... Rabbim isteyen herkese nasip etsin, elimizdekileri azaltmadan versin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…