2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

kızlar dr a gittim bugün kontrole, 2 ay korunun dedi. coraspin ve vitamin verdi. ve genetik testleri istedi. medikalde 1000tl ye yapılıyormuş. araştırma hastanesinden randevu aldım yarın için, ama 2.düşükten sonra yapıyorlarmış onlarda genelde. drun insafına kaldım yani yapar inş. yoksa özelde yaptırcam mecbur. durumlar böyle...

Canım eğer yarın yapmazlarsa (ki inşallah yaparlar), İst.a gitme imkanın varsa Zeynep Kamil Tıbbı genetikten randevu alıp git direk, biz öyle yaptık, eşin içinde randevu al kendin içinde al, biz gerçi sadece bana almıştık orada eşime kayıt açtırdı dr. hiç para vermedik ekstra tahlilleri dahi yazdı ordaki dr. Tıbbı genetikteki dr.çok ilgili detaylı bilgi veriyor, imkanın varsa git canım, zaten sonuçların çıkması 1 buçuk ayı buluyor vaktın de var,

Bu arada senin kadın doğumcun medicalpark gebze de değil mi? kime gidiyorsun, memnun musun, benim de buralarda bir dr. bulmam lazım kendime sürekli ist.a gidip gelemem

Medicalpark'da mı 1000 tl dediler, bana 1700 kusur fiyat çıkarmıştı orası üstelik hepsini de yapmıyordu?

mrym5579 1700 yazmşım 1700 değil 3700 kusur fiyat vermişti, eski mesajlara bakındım ya özür sen yazmışsın dr.unu bana, kafa yok ki, çok unutkanım bu aralar :) medicalpark'ı ben seviyorum aslında fizik tedavimi orada oldum hala da kontrole falan gidiyorum, bir tek o genetik tahlillerde uçuk fiyat verince bi sarsılmıştım :)

kızlar dr a gittim bugün kontrole, 2 ay korunun dedi. coraspin ve vitamin verdi. ve genetik testleri istedi. medikalde 1000tl ye yapılıyormuş. araştırma hastanesinden randevu aldım yarın için, ama 2.düşükten sonra yapıyorlarmış onlarda genelde. drun insafına kaldım yani yapar inş. yoksa özelde yaptırcam mecbur. durumlar böyle...
tatlım kartal araştırmaya aldım bende. zeynep kamile rapor için gitmiştim de daha önce eşim istememişti orayı sevmedi pek. bnde kartala aldım yapmazlarsa şansımı orada da denerim artık. drun adı neydi senin zeynep kamilde?
amanullah çağatay canım benim dr sen pek sevmedim demiştin sanki.
2000 tl ama 1022 tl ye yapıyoruz çok talep var çünkü dedi ne alakaysa, talep olan şey daha pahalı olur normalde.
neyse asıl soru ben yarın yalnız gideceğim eşiminde gelmesi gerekiyor mu? ondan da kan filan alcaklar mı?

Kanda karyotip analizi var genetik testlerin birisi o, onda hem eşinden hem senden kan alıyorlar yani eşinde gelmeli seninle onu da yaptıracaksan,
Zeynep Kamildeki dr.un adını anımsayamıyorum erkek dr.du bir bakayım yazıyor mu erandevu da falan, bulursam yazarım sana

Baktım canım Zeynep Kamil tıbbı genetik dr.u Mehmet Burak Mutlu imiş, Kartalda da sorun çıkaracaklarını sanmıyorum, inşallah sıkıntısız halledersin işlerini
Bu arada olurda halledemezsen, özelden ben baya bir özel görüntüleme merkezinden fiyat bilgisi almıştım, onları sana yönlendiririm, sonucu bildir olur mu

benim doktor karyotip analiz testi yapcaz dedi malum ozel cok para capa tipda yapilirmiki devlette para aliyomuki

benim doktor karyotip analiz testi yapcaz dedi malum ozel cok para capa tipda yapilirmiki devlette para aliyomuki

Ben önce özellerde araştırdım dediğiniz gibi çok para, sonra girdim erandevu sistemine baktım hangi hastanelerde tıbbı genetik var, Zeynep Kamilden aldım randevu gittim, yaptırdık orda hiç para vermedik
Aklımda kalan bazı hastaneleri yazayım size
Zeynep Kamil
Kartal Devlet
Okmeydanı ssk
Haydar paşa numune
Bağcılar araştırma
Bir tane daha vardı küçükçekmece de adını unuttum

Bu hastanelerde var tıbbı genetik bölümü

Çapa Tıp da var mı bilemiyorum açıkçası, mesai saatlerinde arayıp telefonda bilgi alabilirsiniz ama

hic rapor cikarttirdinizmi cikartilmasii uzunmu suruyor

çok saol canım diğer sayfada başka bi arkadaşa sordum o da eşiyle gitmiş. dr bana bi liste verdi ama karyotip diye birşey yazmıyor. jpeg ekledim bi bakar mısın?
belki o da ilave bir şeyler ekleyebilir ama değil mi?

Eklentiler

• 20151222_190605.webp
    34 KB · Görüntüleme: 73

Canım Trombofili panelinin yanında yıldız var, altta falan var mı onun açıklaması, onun içindeki testlerden birinde olabilir mi acaba bilemedim ki, bana kendi dr.umun istemediği ek tahliller de yazmıştı, gerekli olan hepsini yazıyorum dedi genetikteki dr. ek olarak yazdıklarını söyledi ama unuttum
Bizden dr.un istediklerini ekliyorum bak ben

yok canım o yıldızın açıklaması.
tahlillere bakılırsa da istememiş gibi gözüküyor. netten açıklamasına baktımda kromozom içinmiş önemli de yani. niye istemedi acaba?
birde ben yeni kürtaj oldum ya bunu etkiler mi acaba? öle olsaydı dr hemen istemezdi dimi, ay ya ne bunalttım kafamda deli sorular modundayım.
bide daha kısa sürede çıkanı yok mu, 1,5 ay çok uzun yahu,
nette genetik tahlillere bakarken zararları diye bir bölüm vardı, ailevi sırları ortaya çıkarabilir gibi bi sonuca vardım okuduğumda :) çok güldüm okuyunca hayır evde doğmamış olsam acaba karıştım mı filan derdim herhalde :)
çok saol yardımın için canım ruhsan

Gizli sırlar ortaya çıkacak eyvah eyvah :),
Bize yaklaşık bir buçuk ay dediler bize ama bilemem belki kartal'da farklı olur canım Zeynep Kamil sonuçta çok yoğun oluyor, sen gidince bir sor ekleyebiliyorlarsa eklesinler karyotip analizi kürtakın da etkileyeceğiniz sanmam çünkü benim bir arkadaşım da kürtajdan hemen sonra yaptırmıştı yine de söyle sen durumunu
Birbirimize yardımcı olmak, destek olmak için buradayız yardımcı olabildimse ne mutlu

ailevi sirlar derken evlatlik olabilirmiyiz acaba :)

Drun insafini bekleme sakin bende 2 dusuk yaptim dedim tarih salladim anca oyle yaptirabildim testleri kucucuk pespembe bi yalancik soyle tatlim

Kızlar bugün aşılamamın 12.günüydü akşam saat beş gibi önce pembe sonra kahverengi kanamam geldi hala da kahverengi kanama gelmeye devam ediyor öyle çok değil ama normalde de adet kanamam önce kahverengi başlar sonra kırmızıya dönerdi ve bayağı çok gelirdi bir o kadar da ağrısı olurdu ama şimdi ağrım az denecek düzeyde ve daha normal adet günüme iki gün daha var doktorumu aramadım yarın giderim diye kafam çok karıştı bu kanamalar neyin nesi iyice moralimiz bozuldu bana yardımcı olur musunuz?

belkide tutunma kanamasidir benimde oyle olmustu evde test yaptinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…