- 3 Temmuz 2015
- 249
- 361
- 23
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.481
az bi lekelenme gelmisti agri falan yoktu bendeEvet dnya dün yaptım testi tek çizgi çıkmıştı cuma da kanda bakılacaktı ama kanama gelince moralim bozuldu biraz İnşaAllah bebeğim tutunmaya çalışıyordur bir de sanırım grip oluyorum hapsurdukça nasıl canım yanıyor anlatamam sizlere nolur Allah'ım bebeğimi bize bağışla diye dua edebiliyorum ancak dnya sende nasıl olmuştu kanama çok muydu bir de bende ağrı pek yok gibi sende nasıldı?
Evet dnya dün yaptım testi tek çizgi çıkmıştı cuma da kanda bakılacaktı ama kanama gelince moralim bozuldu biraz İnşaAllah bebeğim tutunmaya çalışıyordur bir de sanırım grip oluyorum hapsurdukça nasıl canım yanıyor anlatamam sizlere nolur Allah'ım bebeğimi bize bağışla diye dua edebiliyorum ancak dnya sende nasıl olmuştu kanama çok muydu bir de bende ağrı pek yok gibi sende nasıldı?
Kızlar hiç iyi değilim kanama kırmızıya döndü bir de pıhtılar gelmeye başladı galiba adet oldum doktor randevum öğleden sonraydı kan tahlili yapacaktı ama sanırım gerek kalmadı moralim fena halde bozuldu ne yapmalıyım kan tahlili yaptırmalı mıyım sizce
yalana gerek kalmadı tatlım çok şükür dr beni dinledi ve tahlilleri yaptı, benim drun istediklerine ilave şeylerde yazıldı.Drun insafini bekleme sakin bende 2 dusuk yaptim dedim tarih salladim anca oyle yaptirabildim testleri kucucuk pespembe bi yalancik soyle tatlim
canım benim iki aşılamada da dr 12.gün test istemişti ki ben ikisinde de test günü adet olmuştum.Kızlar hiç iyi değilim kanama kırmızıya döndü bir de pıhtılar gelmeye başladı galiba adet oldum doktor randevum öğleden sonraydı kan tahlili yapacaktı ama sanırım gerek kalmadı moralim fena halde bozuldu ne yapmalıyım kan tahlili yaptırmalı mıyım sizce
yalana gerek kalmadı tatlım çok şükür dr beni dinledi ve tahlilleri yaptı, benim drun istediklerine ilave şeylerde yazıldı.
burası olmasaydıruhsan ın gittiği yerde de şansımı deneyecektim ama halloldu çok şükür.
8 tüpcük kan aldılar. 10 gündür kankaybı hat safhadayken bide bu güzel oldu :) 1 tüpte eşimde aldılar.
sonuçlar 1 ay sonraymış. bakalım hayırlısı artık. ben beklemedeyim iki ay sizleri bekleyeceğim artık güzel haberlerle.
12 değil 8 tatlım ama buda çok tabi benim bünyeye :)12 tüp müüüüü ooyyyyy ne kadar çokkk benden 2 tüp almışlardı, çok sevindim hepsini halletmişsin bak üstüne de ekstra tahliller yapılıyor inşallah sonuçlar da temiz çıkar, eşinden kan aldıklarına göre karyotip analizi de yapacaklar, iyi bari,
benim içinde dua edin arkadaşlar salı günü şu romatolojiden bir şey çıkmasın ki ocak ayında başlayım tedaviye
12 değil 8 tatlım ama buda çok tabi benim bünyeye :)
evet karyotip te olacakmışi kromozom bişeysi adı unuttum önce onu yazdı zaten hemencik. evet 30dk gibi bi süre de hallettim çok şükür. olmasaydı bayağı zorlayacaktı beni.
inş sorun çıkmaz ama drun dediğini unutma yinede sen. sorun olmayacağından emin ol ki keşke deme sonra.
o umut dediğin şey tükeniyo dediğin anda çok fazla aslında ama sadece kendimizi kaptırmayalım diye umutlu olan tarafımızı bastırmaya çalışıyoruz. şuan bu duyguları hissetmen çok normal. hepimiz bu yollardan geçtik, hepimizin sınavı çok başka.Kızlar maalesef aşılama tedavim negatif sonuçlandı hiç tutmamış bebiş hiç olmamış mucizem hiç gerçekleşmemiş şuan o kadar kötüyüm ki hem grip hem kanama çok yoruyor beni birde üstüne bu sonuç mahvolmuş durumdayım ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilemedim ağlayamıyorum bile ama Rabbim en doğrusunu en hayırlısını bilir elbet bir gün mucizelerimize kavuşacağız dilerim Rabbim en kısa zamanda nasip eder artık sıra tüp bebek denemesinde ümidim tükenmek üzere ama İnşaAllah tüp denemesinde yüzüm güler.
Kızlar maalesef aşılama tedavim negatif sonuçlandı hiç tutmamış bebiş hiç olmamış mucizem hiç gerçekleşmemiş şuan o kadar kötüyüm ki hem grip hem kanama çok yoruyor beni birde üstüne bu sonuç mahvolmuş durumdayım ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilemedim ağlayamıyorum bile ama Rabbim en doğrusunu en hayırlısını bilir elbet bir gün mucizelerimize kavuşacağız dilerim Rabbim en kısa zamanda nasip eder artık sıra tüp bebek denemesinde ümidim tükenmek üzere ama İnşaAllah tüp denemesinde yüzüm güler.
Cnm durumuna çok üzüldüm ama vardr bunda da bi hayır.nasıl bir psikolojide OLDUĞUNU çok iyi Anlıyorum ama lütfen umudunu kaybetme.inan bana daha büyük Acılar da var.Allah seni onlardan saklasın.kendimden örnek verirsem.1 buçuk yılda 1 aşılama 4 tüp tedavisi sonucunda negatifi de,kimyasalı da,2 aylıkken kalp durmasını da ,5 aylık erken Doğumu da yaşadım.inan hepsinin acısı kat be kat arttı.her seferinde Allah'a sığındım ve geçmişi kapatıp önüme bakmayı öğrendim.canım 2015 te dile kolay 4 bebeğimi kaybettim.içinde kıpır kıpırlarken bi gün hiçbişey yokken kara toprağa karışmalarının Acısını anlatmaya hiçbir kelime yetmiyor.tabiki bunlar teselli değil biliyorum ama ne olur umudunu kaybetme önüne bak,unutma hepimiz bir gün yawrularımıza kavuşacağızKızlar maalesef aşılama tedavim negatif sonuçlandı hiç tutmamış bebiş hiç olmamış mucizem hiç gerçekleşmemiş şuan o kadar kötüyüm ki hem grip hem kanama çok yoruyor beni birde üstüne bu sonuç mahvolmuş durumdayım ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilemedim ağlayamıyorum bile ama Rabbim en doğrusunu en hayırlısını bilir elbet bir gün mucizelerimize kavuşacağız dilerim Rabbim en kısa zamanda nasip eder artık sıra tüp bebek denemesinde ümidim tükenmek üzere ama İnşaAllah tüp denemesinde yüzüm güler.
Dr.umdan cevap geldi Anti nükleer antikor (ANA) değerinin pozitif olmasının bizim tedavimizde olumsuz bir etkisi yokmuş :)
iyi bari en azından onun yüzünden zaman kaybetmeyeceğim[/QUO
senin yüzünde kızarıklık vücudunda döküntüler oluyor mu?
ruhsan senin yüzünde kızarıklıklar vücudunda döküntüler eklem ağrıları vs gibi şeylerin var mıBen her olumsuzluktan sonra vazgeçiyorum o anki duygularımla yok diyorum istemiyorum diyorum, hele ki kimyasal gebelikten sonra Allah'ım dedim bir daha nasıl yaşayım ben bu duyguları, anlatılmaz yaşanır çoğumuzun bildiği şeyler, okuyoruz, görüyoruz bir yıl içinde 4 bebeğini kaybeden arkadaşımız da var ilk denemede bebeğini kucağına alan da, işte bu da bizim sınavımız, inşallah sonunda Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün, çekilen sıkıntılar, akan gözyaşları unutulup gitsin arkadaşım, şu an ki yaşadığın duyguları tahmin edebiliyorum zor çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?