- 3 Temmuz 2015
- 249
- 361
- 23
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.501
ruhsan senin yüzünde kızarıklıklar vücudunda döküntüler eklem ağrıları vs gibi şeylerin var mı
Yok kuzum onlar genetik değil virüs kapmak ta değil rubella kızamık çocukken geçiriyorum asilaniyorsun vs onu gösteriyorkızlar genetik testleri yaptıranlar huuu
bi kaç tane test sonucu çıkmış, anti rubella ıgg ıgm cmv
üstelik pozitif çıkmışlar, bi virüs enfeksiyon kapmışım o anlama geliyormuş ama tam bilemedim. acaba bunları dr a yollasam mı yoksa diğerlerini de mi beklesem bilemedim ama çokta merak ettim.
Ya benim düşükten beri daha öncede olan ama B7 defa geciremwdigim kızarıklık döküntü vs uğraşıyorum sağı solu kurcalayıp okurken lupus belirtilerinde senin şu ana testinin pozitif olması da var merak ettim düşükler ede neden oluyor acaba mi dedimYüzümde kızarıklık yok olmadı hiç, eklem ağrılarım benim yıllardır olur, çünkü aynı zamanda sağ bacakta polio sekel var (çocuk felci yani) bu yüzden belim, kalçam dizim vs ağrır, yakın zamanda düştüm (diz kapağı parçalı kırık) bu yüzden ameliyat oldum, fizik tedavide verilen ilaçların yan etkisinden (ya da ben öyle sanıyorum) kaşıntı başladı, kaşındıkça tabi kızarık vs oluyor, ama döküntü denir mi ona bilemedim ki? bir de morluklar oluyordu kendiliğinden geçiyordu sonra,
Neden sordun jasmine?
Ya benim düşükten beri daha öncede olan ama B7 defa geciremwdigim kızarıklık döküntü vs uğraşıyorum sağı solu kurcalayıp okurken lupus belirtilerinde senin şu ana testinin pozitif olması da var merak ettim düşükler ede neden oluyor acaba mi dedim
İnşallah canımHatırlıyorum onu bende gördüm sanki, bir çok hastalığın habercisi olabiliyormuş bu değerin pozitifliği, bazılarına bakmıştım canım sıkılınca bıraktım bakmayı :)
Bazen de hiç bir şey çıkmayabiliyormuş, inşallah ben bazenden olurum :)
Salı günü netleşir biraz her halde bakalım
evet canım ölemiş. annemi aradım sonra evet çok küçükken geçirmişim aşılarım da tammış çok şükür :)Yok kuzum onlar genetik değil virüs kapmak ta değil rubella kızamık çocukken geçiriyorum asilaniyorsun vs onu gösteriyor
sağ solu kurcalayınca daha neler çıkacak acaba bizler de merak ediyorumİnşallah canım
öle canım buna da şükür,Hastaneye gitmeye korkar oldum :)
Allah kötüsünden sakınsın
ne zaman gitsem bir şey çıkıyor :)
valla BendeHastaneye gitmeye korkar oldum :)
Allah kötüsünden sakınsın
ne zaman gitsem bir şey çıkıyor :)
hayırlı cumalar canım ben bugün merkezdeydm, sağ tarafta 1 tane, sol tarafta 4 tane ve birkaç tanede küçük varmış ki anlaşılan benim sağ tarafım çalışmıyor, suan için 5 yumurtam var ilk tüpümde 3 tü birinin şekli bozuktu ona göre gayet iyi, arı sütü ve polen yiyorum oda etkilemiş olabilir. bunların kaliteyide etkilediği söyleniyor bunu da yumurta toplandıktan sonra anlıycaz, ama göbekten 2 iğne yapıyoruz, bugün üşüdükçe resmen iğne yerlerim ince ince sızladı. haftaya cuma falan toplama olucak galiba.
Selam kızlar,
Benim yarın transferin 11. günü, kan testi vereceğim.. Yarın gelmiyor vallaa
Haydi inşallah güzel haberler verirsin, az kalmış, idrarda baktın mı yoksa dayandın mı son güne kadar
Dün dayanamayıp baktım, 2. çizgi silik şekilde görüldü. Ama çok umutlanmadım idrar yanlış çıkabiliyormuş aldığımız ilaçlardan ötürü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?