2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Asmina35 hoşgeldin aramıza herşeyin hayırlısı olsun en kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize İnşaAllah hiç hamileliğin olmadı mı ben bir kez kimyasal gebelik yaşadım üç kez aşılama yapıldı ikisi klomen ile bir tanesi gonadotropin iğneleri ile yapıldı ancak hiçbiri olumlu olmadı hatta şu günlerde son aşılamamın negatif sonuçlandığını öğrendik çok üzgünüm çaremiz tüp bebek tedavisinde sanırım Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın İnşaAllah.

ruhsan senin yüzünde kızarıklıklar vücudunda döküntüler eklem ağrıları vs gibi şeylerin var mı

Yüzümde kızarıklık yok olmadı hiç, eklem ağrılarım benim yıllardır olur, çünkü aynı zamanda sağ bacakta polio sekel var (çocuk felci yani) bu yüzden belim, kalçam dizim vs ağrır, yakın zamanda düştüm (diz kapağı parçalı kırık) bu yüzden ameliyat oldum, fizik tedavide verilen ilaçların yan etkisinden (ya da ben öyle sanıyorum) kaşıntı başladı, kaşındıkça tabi kızarık vs oluyor, ama döküntü denir mi ona bilemedim ki? bir de morluklar oluyordu kendiliğinden geçiyordu sonra,

Neden sordun jasmine?

kızlar genetik testleri yaptıranlar huuu
bi kaç tane test sonucu çıkmış, anti rubella ıgg ıgm cmv
üstelik pozitif çıkmışlar, bi virüs enfeksiyon kapmışım o anlama geliyormuş ama tam bilemedim. acaba bunları dr a yollasam mı yoksa diğerlerini de mi beklesem bilemedim ama çokta merak ettim.

Yok kuzum onlar genetik değil virüs kapmak ta değil rubella kızamık çocukken geçiriyorum asilaniyorsun vs onu gösteriyor

Ya benim düşükten beri daha öncede olan ama B7 defa geciremwdigim kızarıklık döküntü vs uğraşıyorum sağı solu kurcalayıp okurken lupus belirtilerinde senin şu ana testinin pozitif olması da var merak ettim düşükler ede neden oluyor acaba mi dedim

Hatırlıyorum onu bende gördüm sanki, bir çok hastalığın habercisi olabiliyormuş bu değerin pozitifliği, bazılarına bakmıştım canım sıkılınca bıraktım bakmayı :)
Bazen de hiç bir şey çıkmayabiliyormuş, inşallah ben bazenden olurum :)
Salı günü netleşir biraz her halde bakalım

İnşallah canım

hayırlı cumalar canım ben bugün merkezdeydm, sağ tarafta 1 tane, sol tarafta 4 tane ve birkaç tanede küçük varmış ki anlaşılan benim sağ tarafım çalışmıyor, suan için 5 yumurtam var ilk tüpümde 3 tü birinin şekli bozuktu ona göre gayet iyi, arı sütü ve polen yiyorum oda etkilemiş olabilir. bunların kaliteyide etkilediği söyleniyor bunu da yumurta toplandıktan sonra anlıycaz, ama göbekten 2 iğne yapıyoruz, bugün üşüdükçe resmen iğne yerlerim ince ince sızladı. haftaya cuma falan toplama olucak galiba.

Hayırlı cumalar canım, benim misafirlerim gelecek onun telaşındayım, sen nasılsın bu arada, dün de kuzenim vardı bakamadım nete pek,
Uy kuzenim iki bebişiyle geldi bebiş dediysem oglu 4 yaşında kızı da 2, dün pek bir keyifliydim hem kuzenimi çok özlemişim hem de çocuklar bıcır bıcır evde koşturup durdular :)
Transfer tarihi yaklaşan gün sayan falan kimseler yok mu, en yakın kim başlıyor tedaviye bakalım biz bir ihtimal ocak sonu başlayacağız
bu arada benim en geç bugün regl olmam lazımdı hala tık yok, evet biliyorum çok düşük ihtimal ama insan yine de acaba mı diyor insan :) dayanacağım test falan yapmayacağım ama zaten evde test yok, salıya kadar beklerim olurda salı olmazsa zaten hast.de olacağım direk kan verir rahatlarım :) dün eşimde dedi aşkım hamile olmayasın uy dedim öyleyse yandık bu araca çok fazla yordum kendimi çünkü, neyse bunları düşünmek için çok erken hayırlısı olsun diyelim

Ara ara ses verin alıştık buralara sessiz kalınca yadırgıyorum :)

Yaş kaçtı senin canım? benim ilk denemede toplam 8 tane toplanmıştı 4 tanesi 5.gune geldi, sağ tarafta benim de yoktu sanırım 1 taneydi orda tam hatırlayamıyorum bu arada benim yaşıma göre iyimiş öyle demişti dr. yeni dr.um da öyle dedi,
yaşım 39, bir süredir bende arı sütü polen karışımı yiyorum bakalım faydası olacak mı
İnşallah senin yumoşlarda güzelce gelişir anneciğine kavuşurlar, transfer hemen olacak mı donduracaklar mı nasıl olacak tedavin

Dün dayanamayıp baktım, 2. çizgi silik şekilde görüldü. Ama çok umutlanmadım idrar yanlış çıkabiliyormuş aldığımız ilaçlardan ötürü.

İnşallah kanda da görüsün ve katlana katlana artar değerin, sağlıkla da yavrunu kucağına alırsın inşallahh, bizi de haberdar et olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…