2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Teşekkür ederim. :) Mutlaka yazacağım. Sen tedavinin hangi sürecindesin ?

Ben beklemedeyim yeni tedavi için, daha önce bir aşılama 2 tüp tedavim oldu, şimdi test sonuçları vs bekliyoruz, bir de salı günü başka bir sıkıntı için dr. randevum var, sanırım aksilik çıkmazsa ocak ayında başlarız.

Hayırlı olsun şimdiden. Bu mücadeleyi veren herkesin sonunda yüzü güler umarım.

canım benim yaşım 27 ama bende rezerv azlığı var, yani bu kadarda beklemiyorlardı. tşk ederim iyi dileklerin için inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz,sonuçta koca bir emek var ortada, olumsuz olunca aklıma ilk gelen bunlar olmuştu, izin almaya çalışmalarımız, sabahın 5 inde düştüğümüz yollar, eşim yaparken acımıyormuş gibi davranmam ve eşiminde acıtmaktan korktuğu için gözümün içine bakışı falan

Merhaba arkadaşlar bu hafta her gün hastaneye gittim sıkı kontrol edicez dedi doktor her gün kan verdim doz ayarlandı ona göre falan ve çok yumurtam olmuş mucize gibi bişey oldu geçen hafta hiç büyümemiş demiştilerdi 18 yumurta var dediler bugünde ve pazartesi toplanıcak inşallah yarın akşam ovitrelle yi vurucam hadi hayırlısı.... yumurtaların boş olma ihtimali de varmış bilmiyorum ne olacak artık...... bide bir haftadır sonucu öğrenen hanımlardan en son girdim hep bir tanesinin bile tuttuğuna şahit olamadım onlarla birlikte ağladım.

Arkadaşlar merhaba eşim azospermi, gectiğimiz yaz tese oldu ve sperm bulundu ilk denememizde 16 yumurtadan ilk gün 8 ve en son 5. Günde 2 embriyomuz vardı ve transfer yapıldı, hiç embriyomuz kalmadı , embriyolar sa malesef tutmadı. Dün tekrardan yumurta toplandı12 tanenin 9tanesi olgunmuş ancak spermler dondurulmış çözüldüğü için şuan 2 embriyomuz olduğunu ve hiç dondurulmuş sparmimiz kalmadığını söylediler. Moralimiz çok bozuk ilk denemede 8 tanden 2 tane kalmıştı, şimdi size daha en başında 2 tane embriyomuz var. Ne olacak bizim halimiz, ilk gün 2 embriyodan hamile kalan var mı

hayirli olsun canim ayni sorunlari yasiyoruz bendede yumurta gorunmuyo ilacla adet goruyorum hic sikinti etme tereyagindan kil ceker gibi tedavi oluyosun onemli olan sonrasi tutucakmis tutmiycakmi

Hepimiz bir sperm ve bir yumurtadan olduk nasip se her şekilde olacak düşünme bunlari

hadi canım inş bu sefer Rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürür inş. görünüşe bakılırsa yediklerin işe yaramış, sonucu da güzel alırız inşallahhhhhh Allahım inşallahhhh

Arkadaşlar Rabbim hepinizin gönlüne göre versin 2016 bol bebişli bir yıl olsun inşallah arı sütü ve polen kullanan arkadaşlar nasıl alıyorlar acaba tablet mi karışım mı cevap yazarsanız çok memnun olurum

Denizlilisrsy canım sen naptın ?
ne durumdasın?

ben işe gömülmüş durumdayım sakinem yahu şu sıra hiç birşeye baktığım ilgilenebildiğim yok yani ev bİle buna dahil bakalım adet olunca rapor için gideyim çıkarsa tedaviye başlıyım diyorum çıkmazsada şubata kadr beklemeye devam
senin nasıl gidiyor

canım ben tedaviye başladım sanırım önümüzdeki hafta yumurta toplanacak,çalışmak iyidir. hatırlısı olsun canım,

canım ben ılgazı bilirain ordaki bir arıcıdan saf polen ve arı sütü aldık, poleni ayrı lıyorum, arı sütünüde sabahları tahta kaşıkla fındık büyüklüğünde aç karna alıyorum, kapsül falan kullananan var sitede ama ben açıkcası doğal olduklarını düşünmüyorum içindeki arı sütü oranıda çoj düşük, zaten sonuç almak için en az 3 ay kullanmak gerekiyor

Canım bülent hocadan geçmişsin sınıfı :)) gözün aydın :)

Hadi hayırlısı olsun.. inşallah bu deneme de bebişinle kavuşursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…