2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Arkadaslar ben hala regl olmadim normalde günü gününe olmam ama şöyle oluyor 3-4 gün geri atar hep bu ay bi tuhaf dun az bisey kahve leke geldi devami yok (bu sabah da az bisey leke vardi), gecen ay rahim filmi çekindim ya o yüzden mi ki, çekim yaptiranlar boyle bir durum yasadiniz mi?

Gebelik testi yaptın mı canım? Hamilesindir belki inşallah. Ben bu ay çektirdim rahim filmi henüz adetime baya var ama gecikme yapar falan diyen olmadı hiç. İnş hamilesindir ve yerleşme kanamasıdır

Gebelik testi yaptın mı canım? Hamilesindir belki inşallah. Ben bu ay çektirdim rahim filmi henüz adetime baya var ama gecikme yapar falan diyen olmadı hiç. İnş hamilesindir ve yerleşme kanamasıdır
Yapmadim test sali hast.gidecegim zaten, regl olmazsam kanda baktiririm dedim, ne bilim cok dusuk ihtimal ya hamile olasiligi, dedim hsg den mi acaba, saliya kadar sabredicem ama :) hayirlisi canim

Cnm ben de de hiç gecikme falan olmadı.ama eğer ovulasyon Günlerini değerelendrdiysen neden Olmasın.çünkü hsg sonrası hamile kalma olasılığı artıyormuş verilen o ilaç ile rahim temizleniyorduk çünkü.doktorum söylemişti

Rahim filmi ile alakası olamaz çünkü bişi yapmıolar ki orda ..senin aksiliklerinin sebebi umarım çok büyük bir sürprizdir :))) ümit biz fakirlerin ekmeği ünitlennnn kızzz belki hamilesindir

Y
Kizlarrrr dayanamadik esim gitti test aldi, silikten bile biraz belli :) inanamiyorummm kan veemeye gitcez birazdan, ellerim titriyor yazamiyorum dua edin ne olurr
Fotograf cok net cikmanis ama baya belli
o kadar içime doğmuştu kiiii Allahım utandırmasınnnn bize de hamen ver ,,, günün müjdesi sen ol bizeeee heyecanla duayla bekliyorum canımmm ,,,

Kizlarrrr dayanamadik esim gitti test aldi, silikten bile biraz belli :) inanamiyorummm kan veemeye gitcez birazdan, ellerim titriyor yazamiyorum dua edin ne olurr
Cnm inanamıyorummmm.Süper bi haber bu.hadi inşlh ya.haber bekliyorum mutlaka

Cnm bi de sen tüm testlerini yaptırmıştın, amh ve fsh ın kaç çıkmıştı.siz de sanırım sadece morfoloji sorunu vardı değil mi

İnşallah güzel sonucunu alırız canım benimm çook heyecanlandımmm

Sadece morfoloji sorunu su an o da sıffırda, diger test sonuclari henuz cikmadi canim,

Arkadaslar heyecanimi paylastiginiz icin sagolun, kan verdim iki saate cikacak sonuc, hast.giderken kendimi tokatladim ruyada miyim diyorum eşime, çok duaya ihtiyacim var dua edin :)

vay beeee :) Rabbimin mucizesi, ne kadar güzel bir duygu. çok sevindim senin adına, inşallah güzel bir şekilde devam eder ve kucağınada alırsın mucizeni.

Şimdi dua ediyorum sana. Hemen haber ver bizlere.

Ediyorum cnm böyle beklenmeyen sürprizler bizlere öyle bi ümit öyle bir ümit ki anlatamam,, hayırlı haberler ver bana ki ben de ümidimi arttırayım Allahın bizlere mucizelerini gönderdiğini görmeye çok ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…