- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.561
Allah'a şÜkür bnı günleri de gördüK.değefrin kaç çıktı cnmKizlarrrrrr teyzeeee oluyorsunuzzzzzzz inanamiyorummmm Allahima şukurrrr :)))
Ayyy süper bi değer.kimyasal da olmaz kolay kolay. Bu değerle.Çoookkk şükür :) 80.29
Maşallah yaaa. Çok sevindim. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kizlarrrrrr teyzeeee oluyorsunuzzzzzzz inanamiyorummmm Allahima şukurrrr :)))
Canım çok sevindim çoook mutlu oldum Allah ım tamamına erdirsin kucağına da almayı nasip etsin inşallahhhÕmrümde aldigim en bi guzel hediye olacak insallah, Allah sizede nasip etsin hep dualarimdasiniz
yaaaaaÇoookkk şükür :) 80.29
Y
yaaaaaruhsan içime o kadar doğmuştu ki anlatamam ,, ağlattın benii Allahım kucağına almayı nasip etsin dualarımdasın ,, gördün mü bak Allahımın mıcizesini uğraş uğraş uğraş o kendiliğinden gelsin ey güzel Allahım çok büyüksün
Ayyy çok sevindim yaa maşallah canım. Sağlıkla kucağına al inşallah canım.Sadece morfoloji sorunu su an o da sıffırda, diger test sonuclari henuz cikmadi canim,
Arkadaslar heyecanimi paylastiginiz icin sagolun, kan verdim iki saate cikacak sonuc, hast.giderken kendimi tokatladim ruyada miyim diyorum eşime, çok duaya ihtiyacim var dua edin :)
Kun fe yekun zikir mi ?Canım Allah razı olsun dün gece uyuyana kadar dilimden Kun Fe Yekun düşmedi uyudum uyandım tekrar ettim, gerçekten Rabbim büyük, kimse umudunu kaybetmesin, olmaz dedikleri oluyor, kahkahalarıma gözyaşlarım karıştı kendimde değilim :)
İnşallah sağlıkla kucağımıza da alırız
Tekrar tekrar söylüyormRabbim tümmm isteyenlere nasip etsin
Ayyy çok sevindim yaa maşallah canım. Sağlıkla kucağına al inşallah canım.
Morfoloji eşinin %0 mı idi? Sende herhangi bir problem var mıydı?
Bilmiyorum açikçasi zikir olarak geciyor mu, sadece dilimde son zamanlarda hep o vardi :)Kun fe yekun zikir mi ?
Organik aşk çocuğu en sevdiğim çocuk türü :) Allah tamamina erdirsin saglikla inşallah arkadaşımBilmiyorum açikçasi zikir olarak geciyor mu, sadece dilimde son zamanlarda hep o vardi :)
Ben cok mutlu oluyordum boyle hikayeler okudugumda sizlere de umut olsun diye sevincimi paylastim, Allahin mucizesi çok :)
Nasıl sevindim anlatamam yaaa Çok şükür canımmm kendi haberimi aldım sankiii hayırlısı olsunnnKizlarrrrrr teyzeeee oluyorsunuzzzzzzz inanamiyorummmm Allahima şukurrrr :)))
Guzel dilekleriniz, dualariniz icin cok tesekkur arkadaslar, dualarimdasiniz, burasi şenlenecek biliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?