- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.581
Umarım sağlıklı kucağına alırsın bebişini hayırlı olsunGuzel dilekleriniz, dualariniz icin cok tesekkur arkadaslar, dualarimdasiniz, burasi şenlenecek biliyorumm
günaydın hatunlar, işe başladım bugün
çalışmak iyidir bazen, insanın unutmasına ve çabuk toparlanmasına yardımcı oluyorgünaydın hatunlar, işe başladım bugün
4. Güne denk geliyo evet hayırlı olsunkızlar bana yardım edin akıl verin
10 aralıkta çatlatma iğnesi sonucu 12 aralıkta ben yumurta toplama yaptırdım.
16 aralıkta bana dediler ki gel transfer var 1 tane transfer ettiler bu 4.gün embriyosu mu oluyor
evet canım fiyatı uygun muayene 40tl idi sanırım medical 100 filan olmuş bu arada, coşmuş iyice.Gunaydin canim, iş iyidir iyi kafan dagılır, kolay gelsin, bende sana sorcaktim yeniyuzyil hast.nasil netten arastirdim biraz Koray bey varmis ona gitmeyi dusunuyorum ne dersin hast.yi hic bilmiyorum srnin fikrin var mi orasiyla ilgili, fiyatlari cok uygun geldi, bir de dr.hakkinda da cok olumlu yorumlar var
evet onun daha erken gelmeyi istedim de herkese laf anlatma kısmı sıkıcı. gözyaşlarım uçta bekliyor zaten. biri sarılsa kazara gitcem yani. ben çok ağlayıp atamadım eşim müsade etmedi sağolsun. bugün bi buruk oldum kendimi çok yalnız hissettim.çalışmak iyidir bazen, insanın unutmasına ve çabuk toparlanmasına yardımcı oluyor
evet onun daha erken gelmeyi istedim de herkese laf anlatma kısmı sıkıcı. gözyaşlarım uçta bekliyor zaten. biri sarılsa kazara gitcem yani. ben çok ağlayıp atamadım eşim müsade etmedi sağolsun. bugün bi buruk oldum kendimi çok yalnız hissettim.
ne dedik geçen gün, bi yumurta bi sperm yeterli fazlası çoğul gebelik :)bende merkezden çıktım şimdi benim yumurtaların 3 büyümüş diğer 3 tanesi küçük kalmış yarın yine çağırdılar sanırım 3 yumurta ile çıkıyoruz yola, moralim bozulur gibi oldu.
inşallah canım inşallah acaba bi daha nasip olacak mı? off kafamda deli sorular. ya nasip deyip bekliyoruz işte.Benim de ilk kimyasal gebelik olduğunda eşim ve annem sağolsun ağlamama müsade etmemişlerdi, yani onlar da kendince haklı (benim ekstra bir durumum da var duygusal iniş çıkışlar, stres vs bana yaramıyor) ama bu da ters tepebiliyor işte doya doya ağlasak içimizdekileri atıp kurtulacağız belki, canım ben hemen işe dönmüştüm o zaman, ki daha çabuk toparlarım işe güce dalarım diye öyle de oldu, iyi olacaksın Allahın izniyle
inşallah canım inşallah acaba bi daha nasip olacak mı? off kafamda deli sorular. ya nasip deyip bekliyoruz işte.
biliyorum bir kaybım var ve aynı duyguları yaşadım şimdide kısacıkta olsa tatdığım annelik duygusunu yeniden yaşamak için deli gibi çırpınıyorum, kayıp zor ama zaman herşeyin ilacı. benim eşim o konuda çok sabırlu her ağladığımda bir kere bile sus demedi yatırır kucağına öylece başımı okşar ben susana kadar ama seninkininde duyguları yaşama şekli böyle demsk düşünmediğinden değilde aslında daha çok düşündüğünden. sana bir olay anlatayım dün markette bir yıl önce bir lafta hamile kalırsa bana söyldmiyceni söyleyen bir arkadaşı gördüm karnı burnunda, içim yandı ama hamile olmasına değil şimdi bu böyle dedi ya hayırlı olsun desemmi demesemmi, göz göze geldik bi anda kısacık konuştum ama hayırlı olsun da dedim gözleri büyüdü keleledi, eşim bile anladı sinirlendi çekti kolumdan söylendi söylendi arabaya binince ağlıycamı anladı ilk defa bağırdı bana ağlamıycaksın diye, duygular herkeste değişik ama çok şkür yol atkadaşlarımız sağlam :)evet onun daha erken gelmeyi istedim de herkese laf anlatma kısmı sıkıcı. gözyaşlarım uçta bekliyor zaten. biri sarılsa kazara gitcem yani. ben çok ağlayıp atamadım eşim müsade etmedi sağolsun. bugün bi buruk oldum kendimi çok yalnız hissettim.
kuzum ya o kötü olmuş aslında yanında en rahat ağlayacağın insan eşin olmalıydı yalnızken ağla başka türlü atamıyor insan içindeki zehri bana öyle geliyor işe başlaman iyi olmuş kafayı dağıtırsın biraz birsürü mücadeleden çıktın bedenin zihnini dinlendir biraz bebek konusndan uzaklaş zamanı gelince olacak herşeyinşallah canım inşallah acaba bi daha nasip olacak mı? off kafamda deli sorular. ya nasip deyip bekliyoruz işte.
evet canım fiyatı uygun muayene 40tl idi sanırım medical 100 filan olmuş bu arada, coşmuş iyice.
ben yüzyılda duygu hn da yumurta takibi yaptırmıştım bi kez. sevecendi ama koray beye hiç gitmedim, hastane odalarının da temiz olduğunu filan söylediler geçenlerde. bi git sen memnun kalmazsan değiştirirsin en fazla.zaten şimdi yapacağı keseye bakmak filan. memnun kalmazsan başka dr bakarız.
ayyy çok güzel :)
zaten muayene olacaksın dr keseyi görmezse isteyecektir zaten, benim değer baya yüksek çıktığı için dr a defalarca soylememe rağmen tekrarlamamıştı, keseyi görmeyince yapıyoruz demişti. sen panik yapmadan oluruna bırak. herşey güzel olacak inş. duygu hn a alabilirdin. koray beyi bnde tüp bebekte diye biliyorum. hamile farkını da çözemedim, iki canlısın dedikleri bu herhalde :) ücret çift işliyor :)Canım 55 tl imiş yuzyılda hamilelere muayene, hamile olmayana 45 miş onu da ilk defa duydum tuhaf geldi, Koray bey izinliymiş, hastane iyiymiş eşim iş yerinde arkadaşlara sormuş, başka bir dr.dan randevu aldım içime sinmezse Koray beye geçerim, Koray bey sanırım aynı zamanda oranın tüp bebek bölümünde çok emin değilim ama, onunla ilgili hep çok iyi yorumlar var, bir ilk muayenemizi olalım da inşallah bakarız devamına, çarşambaya randev aldım da acaba ben biraz erken gidip tekrar kan testi yaptırsam mı yoksa dr.mu ister yeniden bilemedim onu ne yapsam ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?