- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 37
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.601
o beni ağlarken görmek istemiyor, çok kafama taktığımı düşündüğü için kızıyor rahatlamamı istiyor, yoksa sağolsun herzaman yanımda oldu, bütün kaprislerime dayandı. herzaman çok şükür dedim onun için hepte böyle devam eder inş.kuzum ya o kötü olmuş aslında yanında en rahat ağlayacağın insan eşin olmalıydı yalnızken ağla başka türlü atamıyor insan içindeki zehri bana öyle geliyor işe başlaman iyi olmuş kafayı dağıtırsın biraz birsürü mücadeleden çıktın bedenin zihnini dinlendir biraz bebek konusndan uzaklaş zamanı gelince olacak herşey
çok şükür sağlam, hepte böyle devam eder inş.biliyorum bir kaybım var ve aynı duyguları yaşadım şimdide kısacıkta olsa tatdığım annelik duygusunu yeniden yaşamak için deli gibi çırpınıyorum, kayıp zor ama zaman herşeyin ilacı. benim eşim o konuda çok sabırlu her ağladığımda bir kere bile sus demedi yatırır kucağına öylece başımı okşar ben susana kadar ama seninkininde duyguları yaşama şekli böyle demsk düşünmediğinden değilde aslında daha çok düşündüğünden. sana bir olay anlatayım dün markette bir yıl önce bir lafta hamile kalırsa bana söyldmiyceni söyleyen bir arkadaşı gördüm karnı burnunda, içim yandı ama hamile olmasına değil şimdi bu böyle dedi ya hayırlı olsun desemmi demesemmi, göz göze geldik bi anda kısacık konuştum ama hayırlı olsun da dedim gözleri büyüdü keleledi, eşim bile anladı sinirlendi çekti kolumdan söylendi söylendi arabaya binince ağlıycamı anladı ilk defa bağırdı bana ağlamıycaksın diye, duygular herkeste değişik ama çok şkür yol atkadaşlarımız sağlam :)
ne desek boş, bi sürü insan aynı şeylerden muzdaribiz burda, Rabbim yüzümüü güldürsün inş. ağla rahatla, hatta beraber ağlayalım, biz kadınlar başka türlü atamıyoruz içimizdekileribugun 12.gunumdu . iki embrıyo transfer edilmişti. bugun sonuc gunumdu. kocaman NEGATİF.
cok ama cok uzgunum.
oooo çok güzel maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. Hamilelerimiz gelmeye başladı çok şükür, hepimize nasip olur inşkızlar merhaba
benim bugün 12.günümdü ve beta hcg değeri 7000 çıktı
oooo çok güzel maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. Hamilelerimiz gelmeye başladı çok şükür, hepimize nasip olur inş
zaten muayene olacaksın dr keseyi görmezse isteyecektir zaten, benim değer baya yüksek çıktığı için dr a defalarca soylememe rağmen tekrarlamamıştı, keseyi görmeyince yapıyoruz demişti. sen panik yapmadan oluruna bırak. herşey güzel olacak inş. duygu hn a alabilirdin. koray beyi bnde tüp bebekte diye biliyorum. hamile farkını da çözemedim, iki canlısın dedikleri bu herhalde :) ücret çift işliyor :)
bugun 12.gunumdu . iki embrıyo transfer edilmişti. bugun sonuc gunumdu. kocaman NEGATİF.
cok ama cok uzgunum.
değerini yazarken nokta virgül tarzı bir eksiklikten mi yanlış anlıyoruz acaba 12. gün için çok yüksek geldi bu bana, çoğul gebelikmi acaba yada değer 70.00 falanmıkızlar merhaba
benim bugün 12.günümdü ve beta hcg değeri 7000 çıktı
değerini yazarken nokta virgül tarzı bir eksiklikten mi yanlış anlıyoruz acaba 12. gün için çok yüksek geldi bu bana, çoğul gebelikmi acaba yada değer 70.00 falanmı
rabbim hepimizin yardımcısı olsun çünkü o negatifi eline almak, kabullenmek çok zor gerçekten, ağla, bağır, rahatla, başka yolu yok çünkübugun 12.gunumdu . iki embrıyo transfer edilmişti. bugun sonuc gunumdu. kocaman NEGATİF.
cok ama cok uzgunum.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok bilgim yok ilk defa denk geldim doktorun elbette sana yol gösterecektir, hamileliğinin tadını çıkar, mutlu ol, çok güzel bir haber :)7000 virgül unutmadım 7000 tek transfer
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok bilgim yok ilk defa denk geldim doktorun elbette sana yol gösterecektir, hamileliğinin tadını çıkar, mutlu ol, çok güzel bir haber :)
yok ben mutlu olamıyorum 7000 çok çünkü
Peki dr. bu değerle ilgili bir yorum yapmadı mı, belki ikiye bölünmüştür tek embriyo da olsa ikiz olabilme ihtimali olmaz mı ki, ben açıkçası bu degerlerle ilgili hiç bilgi sahibi değilim, dr.a ulaşamıyorsanız da hastanede görüşebileceğiniz biri yok mu, bizim ilk tedavide tüp bebek koordinatörümüz vardı, dr.a ulaşamazsam onu arardım, birileriyle görüşmeye çalışıp içinizi rahatlatsanız
bilmiyorum kimseye ulaşamıyorum ve bu sonuç 530 dan 5 günde 7000 e geldi
canım belki çoğul gebeliktir çünkü tek yumurta ikizleri üçüzleri var, iyi düşünelim iyi olsun,bilmiyorum kimseye ulaşamıyorum ve bu sonuç 530 dan 5 günde 7000 e geldi
haftasonu bir ihtimal görünür cumadan önceye randevu almaCanım ne desek yetersiz kalıyor biliyorum, inşallah rabbim sıkıntıların mukafatını verir
canım belki çoğul gebeliktir çünkü tek yumurta ikizleri üçüzleri var, iyi düşünelim iyi olsun,
haftasonu bir ihtimal görünür cumadan önceye randevu alma
bilmiyom kafam gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?