2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

o beni ağlarken görmek istemiyor, çok kafama taktığımı düşündüğü için kızıyor rahatlamamı istiyor, yoksa sağolsun herzaman yanımda oldu, bütün kaprislerime dayandı. herzaman çok şükür dedim onun için hepte böyle devam eder inş.

çok şükür sağlam, hepte böyle devam eder inş.
bu insanlara artık söyleyecek tek bi lafım bile yok zaten Allaha havale ediyorum.
bide dün yine hamile haberi aldım, eşim daha önce öğrenmiş ama bana söylemek istemedi herhalde, hayırlı olsun dedim ne denir ki, biz yanıyoruz diye başkaları da yanacak değil ya...

bugun 12.gunumdu . iki embrıyo transfer edilmişti. bugun sonuc gunumdu. kocaman NEGATİF.

cok ama cok uzgunum.
ne desek boş, bi sürü insan aynı şeylerden muzdaribiz burda, Rabbim yüzümüü güldürsün inş. ağla rahatla, hatta beraber ağlayalım, biz kadınlar başka türlü atamıyoruz içimizdekileri

Kese görünür mü ki daha çok yeni nette hesapladım 4+3 çıkıyor, ne zaman görünüyor kese, bildiklerimi okuduklarımı bile unutuyorum hemencik ya, tuhafım

yok ben mutlu olamıyorum 7000 çok çünkü

Peki dr. bu değerle ilgili bir yorum yapmadı mı, belki ikiye bölünmüştür tek embriyo da olsa ikiz olabilme ihtimali olmaz mı ki, ben açıkçası bu degerlerle ilgili hiç bilgi sahibi değilim, dr.a ulaşamıyorsanız da hastanede görüşebileceğiniz biri yok mu, bizim ilk tedavide tüp bebek koordinatörümüz vardı, dr.a ulaşamazsam onu arardım, birileriyle görüşmeye çalışıp içinizi rahatlatsanız

bilmiyorum kimseye ulaşamıyorum ve bu sonuç 530 dan 5 günde 7000 e geldi

haftasonu bir ihtimal görünür cumadan önceye randevu alma

Çarşambaya almıştım perşembe akşam üzerine değiştirdim çok da beklemek istemiyorum çünkü iğne, ilaç vs kullanmıştım hamile oldugumu bilmiyordum onları falan bir konuşayım, soracaklarım var, 4 buçuk 5 haftalıkken görünüyormş sanırım vajinalultrasonda 4+6 oluyor perşembeye (yani nette hesaplayınca o çıkıyor) belki görünür şansımıza, o benim hiç aklıma gelmemişti ben tek gidecektim iyi ki burası var yaa :)
eşim izin alacak şimdi olur da keseyi görürsek birlikte olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…