2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kese görünür mü ki daha çok yeni nette hesapladım 4+3 çıkıyor, ne zaman görünüyor kese, bildiklerimi okuduklarımı bile unutuyorum hemencik ya, tuhafım
değer 1500 üzerinde olunca bakıyoruz demişti dr kese için. hangi günde görünür bnde bilemiyorum malesef

Kese görünür mü ki daha çok yeni nette hesapladım 4+3 çıkıyor, ne zaman görünüyor kese, bildiklerimi okuduklarımı bile unutuyorum hemencik ya, tuhafım

Ruhsancımm çok sevindim bu habere.. inşallah böyle devam eder. Allah kucağına almayı nasip etsin..

ne desek boş, bi sürü insan aynı şeylerden muzdaribiz burda, Rabbim yüzümüü güldürsün inş. ağla rahatla, hatta beraber ağlayalım, biz kadınlar başka türlü atamıyoruz içimizdekileri

aynen sanki gerçekten 2 yavrumu kaybetmişim kadar ağladım. daha hiç görmeden bölesi cok üzüldüysem, 5 aylıkken düşük yapanları, hatta ölü doğum yapanları düşünemiyorum.

Canım ne desek yetersiz kalıyor biliyorum, inşallah rabbim sıkıntıların mukafatını verir

ınsallah cnm. hayırlısı böleymiş.

rabbim hepimizin yardımcısı olsun çünkü o negatifi eline almak, kabullenmek çok zor gerçekten, ağla, bağır, rahatla, başka yolu yok çünkü

ağladım hemde cok ağladım. aynen anlamak cok guc. cok başarılı bi transferdi. nasıl olur da tutmaz. anlam veremedim. hadi ikisi tutmasın. bari birini de mı tutmaz.

muzir öyle deme cnim Rabbimin imtihanı işte isyan etme hiç vakti vardır bnmde hastanede beraber tedeviye gidip geldiğimiz bi arkdsm 6 yildr olmuyor çocuğu oda 2 hafta önce yaptırdı tüp ama esinde ve kndinde hiç problem yok onunda tutmadı kısmet işte nasipten öte gecemiyoruz

görmesen bile öğrendiğin anda benimsemiş oluyorsun bende 2hafta önce kürtaj oldum almayın bebeğimi diye ağlayarak uyandım narkozdan 6haftalıktı henüz ama benim bebeğimdi
nasip değilmiş demekki canım herşey tıbben mükemmel olsa bile bizimde sınavımız bu işte!!

yaa. cok uzuldum. tabi 6 haftalık cok benimsemişindir veren Allah alan da Allah. bunu biliorsun ama içten içe insan isyan ediyor. ilk zamanlar için. cok yıkım olmustur. nasılsın şimdi iyi misin ? ne durumdasın ?

eet tıbben benım de herşey yolundaydı herşey ! ama doktorlar cevap bile bulamıyorlar. ikizlerim olcak die heyecanlıydım. şimdiyse 2.deneme yapsam bile ya tutmazsa korkusu var. gene aynı şey olmayacagı ne malum. gene maddi olarak çökmeyecegimiz ne malum. gene manevi olarak kimden nası yardım alacagım.

6 yıl da uzun bi zaman dilimi. evet herşey kısmet. ve kısmetten öteye geçemiyoruz. bende böle 6.yıla gelsem ve hiç olmasa heralde pes ederdim artık. dusunemıorum valla.
aile kurmak bu kadar zorlaştı. bırak ilki ikinciyi dusunemıorum. halbuki 4 cocuk istiorum. Allah kısmet ederse o da.

kızlar herkese günaydın hergün giriyorum yazılanları okuyorum ama malesef işim gereği çok başında kalamıyorum hamileler gözünüz aydın olsun tekrar benim bugün transfer gününüde sayarsak 7. günüm neolur dua edin hamişlerin duası kabul olur rabbim hayırlısını versin hakkımızda beni teste ayın 6 sında çağırdılar pazartesi günü kendim özelde yaptırmak istiyorum 12. gün oluyo sizce varsa çıkarmı o gün ölecem meraktan

benımde 7. günüm canım nasıl hıısedıyorsun kendını ben ıyı değilim

gayet iyim hiç birşeyim yok canım transferden sonra merkezde 2 saat yattım sonra işe geldim çalışmak zorundayım izin yok malesef hiç ağrım yok göğüslerim normal sende neler var

GÜNAYDINNNNNN Sayfamızın tezecik anneleri ve anne adayları ruhsan rabbim tamamına erdirsin canım umut oldun herkeze :))

topiğimiz çok bereketlendi maşallah bi zamanlar üst üste kötü haberler alıyorduk şimdi normale dönmeye başladık kızlar bu sıra pek giremiyorum malum yeni yıl geliyor işlerde benim hakkımdan geliyor bebek mevzusunu düşünmeye bile vaktim yok ama duam hep aklımda dilimde hepimiz için bakalım kimler bize bebeş haberlerini müjdeliyecek daha

mrym5579 nasılsın kuzum çalışmak iyi gelicek bak gör ve bugünlerde geçicek acısı değişmicek ama hayata devam ettiricek ileride çocuklarına anlatıcak bir kardeşlerinin olduğunu söyliyeceksin evladına kavuşmak için ne kdr mücadele verdiğini anlatıcak ne kadar güçlü olduğunu göstericeksin yani sen ve kayıpları olanlarımız....

ozgskne2011 3 yumurta hiçde az değil tatlım bunu sende biliyorsun inşallah bu defa bebiş haberimizi alıcaz bak gör

A ay7788 canım değerin çok yüksek bence hemen bir doktora gitmen lazım inşallah çoğul gebeliktir inşallah
dış gebelik falan kötü birşey olmasın kontrolü elden bırakma sakın söylediğimide lütfen yanlılş anlama başına gelen anlıyo karşısındakinin halinden dış gebelik demiyorum ama ölçümünde hatalı olabilir tedbiri elden bırakmamak lazım

J jasmine7676 çılgınımız nasıl gidiyor bekleyişşş tedaviye biz ne zman başlı

muzir hayırlısı... bu tedavin negatif olabilir olsun kaybetmek çok daha acı oluyor inan rabbim daha büyük acılarla sınamasın belki seninde organik aşk bebişin olucaktır hayat mucizelerle dolu unutma tatlım hem daha bunun 2. denemeside var ve eğer şartlarınız uygunsa rapor çıkarttırmalısın bence tüp bebek için biraz daha seni maddi anlamda rahatlatır güzelim üzülme demiyorum ama çok yıpratma kendini olurmu

mavi zeyus sen nasılsın nasıl gidiyor bekleyiş

kızlar hepinizi çok çok çok öpüyorum ona göre burdayım bi yere kaybolduğum gog

Son düzenleme:
benımde 7. günüm canım nasıl hıısedıyorsun kendını ben ıyı değilim

neden iyi değilsin kuzum bebişinle birliktesin bak ne güzel inşallah 1 haftaya kalmaz sende bebişim benimle kaldı diye haber vericeksin bize umutsuz olma bebişinide etkiliyorsun unutma bol bol konuş minik susam tanesiyle

ayyyyy ne tatliş yazmışsınız :)
bende farkındayım değerim çok manyak bir seviyede 7. gün ile 12. gün arasında 14 kat arttı
bakalım ne çıkacak
hayırlısı diyorum Denizlilisrsy

İyiyim kuzum bazen içim yanıyor bazen unutuyorum hayırlısı diyorum bekiyorum

Biz bugün kontrole gittik, azıcık korkuttu bizi kuzucuk (minik lekelenmem oldu), şükür değerim güzel artmış, progestana başla dedi dr. ama keseyi göremedik henüz minnak çünkü (tahminen 4 haftalık), haftaya perşembeye çağırdı keseyi görürüz dedi, ama eşim bugün de apar topar izin alıp geldi malum işe yeni başladı biraz daha sabredecegiz bebişi görmek için cumartesi gidebiliyoruz kontrole, Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun, hamiş kalmakla da bitmiyor ki olay sağlıkla kucağımıza alana kadar tedirgin bekleyişler, her tuvalete korkuyla gitmeler oy oy oyyyy Allah hepmizin yardımcısı olsun, topigimiz bebişlerle dolsun taşsın :)

bana da bugün son kontrolü yaptılar, 2 yumurta ie devam edeceğiz, sayı giderek azalıyor, 7 ile çıktık yola gelişmediler bilmem ne kala kala kaldı bunlar, inşallah kaliteli olarak iyidir de sonucumuz güzel olur Denizlilisrsy ben beklentimi bilerek yüksek tutmuyorum çünkü olumsuzu kabullenmek daha çok işime geliyor, tşk ederim desteğin için :)
ruhsan canım inşallah bebişin gösterir kendini, dikkat et yinede sen gerisi Allah a bırak hepimiz burdaki yazılanlardan gördükki Rabbim çok büyük

iyi olmaya çalışıyorum acaba tekrar nasip olur mu nun hesabını yaparak geçiyorum zamanı!! Allah büyük bizimde yüzümüzü güldürür inş. merhametinden yoksun bırakmasın bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…