- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 37
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.641
saol canımmGÜNAYDINNNNNN Sayfamızın tezecik anneleri ve anne adayları ruhsan rabbim tamamına erdirsin canım umut oldun herkeze :))
topiğimiz çok bereketlendi maşallah bi zamanlar üst üste kötü haberler alıyorduk şimdi normale dönmeye başladık kızlar bu sıra pek giremiyorum malum yeni yıl geliyor işlerde benim hakkımdan geliyor bebek mevzusunu düşünmeye bile vaktim yok ama duam hep aklımda dilimde hepimiz için bakalım kimler bize bebeş haberlerini müjdeliyecek daha
mrym5579 nasılsın kuzum çalışmak iyi gelicek bak gör ve bugünlerde geçicek acısı değişmicek ama hayata devam ettiricek ileride çocuklarına anlatıcak bir kardeşlerinin olduğunu söyliyeceksin evladına kavuşmak için ne kdr mücadele verdiğini anlatıcak ne kadar güçlü olduğunu göstericeksin yani sen ve kayıpları olanlarımız....
ozgskne2011 3 yumurta hiçde az değil tatlım bunu sende biliyorsun inşallah bu defa bebiş haberimizi alıcaz bak gör
@ay7788 canım değerin çok yüksek bence hemen bir doktora gitmen lazım inşallah çoğul gebeliktir inşallah
dış gebelik falan kötü birşey olmasın kontrolü elden bırakma sakın söylediğimide lütfen yanlılş anlama başına gelen anlıyo karşısındakinin halinden dış gebelik demiyorum ama ölçümünde hatalı olabilir tedbiri elden bırakmamak lazım
@jasmine7676 çılgınımız nasıl gidiyor bekleyişşş tedaviye biz ne zman başlı
@muzir hayırlısı... bu tedavin negatif olabilir olsun kaybetmek çok daha acı oluyor inan rabbim daha büyük acılarla sınamasın belki seninde organik aşk bebişin olucaktır hayat mucizelerle dolu unutma tatlım hem daha bunun 2. denemeside var ve eğer şartlarınız uygunsa rapor çıkarttırmalısın bence tüp bebek için biraz daha seni maddi anlamda rahatlatır güzelim üzülme demiyorum ama çok yıpratma kendini olurmu
mavi zeyus sen nasılsın nasıl gidiyor bekleyiş
kızlar hepinizi çok çok çok öpüyorum ona göre burdayım bi yere kaybolduğum gog
canım bol dua et hayırlısıyla hiç birşey olmaz inş. bizede haber et. kanama artarsa da ihmal etmeden hemen git.Biz bugün kontrole gittik, azıcık korkuttu bizi kuzucuk (minik lekelenmem oldu), şükür değerim güzel artmış, progestana başla dedi dr. ama keseyi göremedik henüz minnak çünkü (tahminen 4 haftalık), haftaya perşembeye çağırdı keseyi görürüz dedi, ama eşim bugün de apar topar izin alıp geldi malum işe yeni başladı biraz daha sabredecegiz bebişi görmek için cumartesi gidebiliyoruz kontrole, Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun, hamiş kalmakla da bitmiyor ki olay sağlıkla kucağımıza alana kadar tedirgin bekleyişler, her tuvalete korkuyla gitmeler oy oy oyyyy Allah hepmizin yardımcısı olsun, topigimiz bebişlerle dolsun taşsın :)
inş yüzünüz güler, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş. vala siz böle olunca ben bile heycanlanıyorum :)merhaba arkadaşlar dün yumurtalar toplandı anca kendime gelebildim çok ağrım var eğilemiyorum perşembe günü transfer olucak yılın son günü yeni yıla yumaşla giricez yani inşallah rabbim bu yolda olanların yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun dayanma gücü ve sabır versin hepimize.... bu arada hamile haberleri okuyunca öyle mutlu oluyorumki umudum biraz daha artıyor rabbim bu kadar yakın bize görüyo bizi sesimizi duyuyo diyorum hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inşallah
canım bol dua et hayırlısıyla hiç birşey olmaz inş. bizede haber et. kanama artarsa da ihmal etmeden hemen git.
bu arada yüzyıla mı gittin, sevdin mi dr u?
2. tedaviye başlarken oligoastenoteratozoospermi ile ilgili iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ... aranızda bu sorunla mücadele eden var mı ?
Kızlar grip rahatsızlığım yeniden başladı bugün bütün gün hastanedeydim annemi doktora muayene ettirdim serum verdiler daha annemin serumu bitmeden yere yığılıp kalmışım gözümü açtığımda başımda doktor bir yandan hemşireler bir yandan koşuşturuyorlardı ateşim kan şekerim normal çıktı çok şükür ama tansiyonum yerle bir olmuş büyük tansiyon 12den 6ya küçük tansiyonum da 8den 3e düşmüş neden böyle oldum anlayamadı doktor hastalandım deyince tekrar tahlil yapmadılar yoktur diye serum verdiler.Sizce çok düşük bile olsa hamile olmam ihtimali var olabilir mi?
stresten olabilir ama küçücükte olda böyle bir ihtimal var tabiki bence bir idrar testi yapmalısın, en azından rahatlarsın birde sen adet oldun diye kan testi yaptırmadınmı yoksa yaptırdınmı?Kızlar grip rahatsızlığım yeniden başladı bugün bütün gün hastanedeydim annemi doktora muayene ettirdim serum verdiler daha annemin serumu bitmeden yere yığılıp kalmışım gözümü açtığımda başımda doktor bir yandan hemşireler bir yandan koşuşturuyorlardı ateşim kan şekerim normal çıktı çok şükür ama tansiyonum yerle bir olmuş büyük tansiyon 12den 6ya küçük tansiyonum da 8den 3e düşmüş neden böyle oldum anlayamadı doktor hastalandım deyince tekrar tahlil yapmadılar yoktur diye serum verdiler.Sizce çok düşük bile olsa hamile olmam ihtimali var olabilir mi?
canım ah bu hisler ah bu hislerDenizlilisrsy merhaba canım. Allah kolaylık versin işinde.. umarım bir problem çıkmaz yıl sonunda.. ben de yoğunum iş güç ev .. bazen bi de çocuk olsa ne yapardım diyorum.. ama inşallah olur tabii.. Allah bizden daha iyi biliyor herşeyi, inşallah hepimize vakti zamanı gelince verecek bebişler.. ocak ayında hsg çektireceğim inşallah.. arada hiç anne olamicakmışım gibi geliyo.. hayatım hep böyle olcakmış gibi gelio.. Allah hepimize hayırlısını versin..
Sevmesi icin ilac filan verebiliyo mu peki bu durumdaMedicalpark'da bugun romatoloji randevumuz vardı zaten (orandan da test sonuçları bekliyoruz dr.pek iyi konuşmadı, gebeliği sevmezmiş benim o pozitif çıkan değer, hayırlısı artık),
Leke olunca ordan musait olan ilk dr.dan aldım randevu Hülya hanıma gittik canım, ama ilerisi için yüzyıldan Koray beyle devam etmeyi düşünüyoruz, Hülya hanım da iyi bir dr. ama muayene ücretleri yüsek Yüzyılın iki katı nerdeyse bu arada özel sigorta araştırıyoruz en azından tahlil, muayene vs uygun olur, doğum fiyatları zaten yüzyılda baya uygun, aklında bulunsun seninde
Elimizden duadan başka bir şey gelmiyor takdir Allahın
Canım tamamen unutmuyorsun ama tabi ki hafifliyor iyi olacaksın, inanıyorum güzel şeyler olacak hepimiz için
Sevmesi icin ilac filan verebiliyo mu peki bu durumda
Farklı testler istedi biraz karışık bir durum yazıya dökemeyebilirim ama tüm test sonuçları çıkınca netleşecek 5 Ocak testler çıkıyor 6 Ocak randevum büyük gün o gün yani, yeni testlerde bazı degerler varmış yine onlarda pozitif olursa bebeğe de geçen kalp bozuklukları olabiliyormuş (inşallah negatif çıkar) beklemedeyiz şu an anlayacağın, bu arada bu civarda tek o dr. var ve Allah biliyor ya hiç içim ısınmadı dr.a ama mecbur oraya devam etmek zorundayım, hayırlısı artık ne diyeyim canım
ruhsanım canım benım test konusunda cok takılma bır yere baglı kalmamamı öneririm. Şu rubella testım 6 kez pozıtıf cıktı sakın hamıle kalma dedi doktor pozıtıf olması düşmemesi enteresan geldi baska yerde yaptırdım negatifti.. doktora dedım kav aydır pozıtıf dıyorsunuz bakın negatıfmıs demesınmı bana bızım makınler yenı değil belkı ondan yanlıs cıkarmıstır die.. bogazına sarılcaktım... sen 39unda çıtır annesin hersey güzel olucakk öpüyorum
İstanbuldaan bi isteğin olursa buralardayim :)Zaten tüm sonuçlar çıksın İst.a gidince orada da başka bir dr.a gitmeyi düşünüyorum burada tek dr.bu gittiğim, iyi düşünüyorum hep inşallah sonuç da iyi olur
Bu arada sizin profil fotonuzdaki bebişi dün nette gördük eşimle uy çok güldük uzun uzun baktık çok tatlı maşallah ya :)
Teşekkür ederim hayat 40'ından sonra güzel diye bir söz vardı ya ben onu yaşayacağım sanırım :) öpüyorum bende
adette olabilir büyük bir ihtimallede öyle ama girdimi işin içine, birşeyler takılıyorsa aklına bınunla yaşanmaZ, kendini toparlayınca eczaneden al 3 liralık bir test kurtul bu sorulardan, ve unutma herşeyden önemlisi sensin, dikkat etmelisin biz sağlıklı olmalıyız önce sonrada sağlıklı evlatlarımız olsun değilmi? lütfen kendine iyi bak.Ruhsan, ozgskne2011 kızlar çok sağolun keşke bir mucize olsa ama geçen hafta perşembe iyiden iyiye kanama çoğalmıştı doktora da gitmiştim ultrason ile bakmıştı kan testi istemedi gebelik yok aşılama tutmamış normal adet görmeye başlamışsın dedi ama ne bileyim bugünkü bayılmam tansiyonumun bu kadar düşmesi falan biraz kafamı karıştırmadı değil ancak o kadar halsiz düşmüşüm ki hiçbir şey düşünecek durumda değildim tek umudum geç döllenme falan oldu mu ki acep ama geçen perşembeden bu pazartesiye kadar gördüğüm kanama adet değilse ne olabilir ama epey yoğun geldi.
evet canım sonuç bekliyorumsonuçmu bekliyorsun şimdi ?
inşallah negatf çıkar canımFarklı testler istedi biraz karışık bir durum yazıya dökemeyebilirim ama tüm test sonuçları çıkınca netleşecek 5 Ocak testler çıkıyor 6 Ocak randevum büyük gün o gün yani, yeni testlerde bazı degerler varmış yine onlarda pozitif olursa bebeğe de geçen kalp bozuklukları olabiliyormuş (inşallah negatif çıkar) beklemedeyiz şu an anlayacağın, bu arada bu civarda tek o dr. var ve Allah biliyor ya hiç içim ısınmadı dr.a ama mecbur oraya devam etmek zorundayım, hayırlısı artık ne diyeyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?