2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

saol canımm Denizlilisrsy toparlanmaya çalışıyorum ama içim yanıyor ve sanırım hiçbi zamanda geçmeyecek, başka bi topikte iki kişi ile aynı anda hamile kalmıştık arada takvimleri gözüme takılıyor, gelişimleriyle ilgili bilgilere bakıyorum devam etseydi şöyle olcaktı filan. sanırım atlatmam çok uzun sürecek. Rabbim inş hayırlısıyla nasip eder tekrar hepimize. bazen dizlerim bile tutmuyor bütün gücüm kuvvetim gidiyor, ama yinede ayaktayz işte. sınavımız bitiyor, napalım buna da şükür. Allah beterinden sakınsın hepimizi. önümüzde örnekler var şükür-ki biri de benim...
ayyy yazcak çok şey varda ne desem bilemiyorum... anlıyorsunuz ya beni

canım bol dua et hayırlısıyla hiç birşey olmaz inş. bizede haber et. kanama artarsa da ihmal etmeden hemen git.
bu arada yüzyıla mı gittin, sevdin mi dr u?

merhaba arkadaşlar dün yumurtalar toplandı anca kendime gelebildim çok ağrım var eğilemiyorum perşembe günü transfer olucak yılın son günü yeni yıla yumaşla giricez yani inşallah rabbim bu yolda olanların yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun dayanma gücü ve sabır versin hepimize.... bu arada hamile haberleri okuyunca öyle mutlu oluyorumki umudum biraz daha artıyor rabbim bu kadar yakın bize görüyo bizi sesimizi duyuyo diyorum hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inşallah

inş yüzünüz güler, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş. vala siz böle olunca ben bile heycanlanıyorum :)

canım bol dua et hayırlısıyla hiç birşey olmaz inş. bizede haber et. kanama artarsa da ihmal etmeden hemen git.
bu arada yüzyıla mı gittin, sevdin mi dr u?

Medicalpark'da bugun romatoloji randevumuz vardı zaten (orandan da test sonuçları bekliyoruz dr.pek iyi konuşmadı, gebeliği sevmezmiş benim o pozitif çıkan değer, hayırlısı artık),
Leke olunca ordan musait olan ilk dr.dan aldım randevu Hülya hanıma gittik canım, ama ilerisi için yüzyıldan Koray beyle devam etmeyi düşünüyoruz, Hülya hanım da iyi bir dr. ama muayene ücretleri yüsek Yüzyılın iki katı nerdeyse bu arada özel sigorta araştırıyoruz en azından tahlil, muayene vs uygun olur, doğum fiyatları zaten yüzyılda baya uygun, aklında bulunsun seninde
Elimizden duadan başka bir şey gelmiyor takdir Allahın

Canım tamamen unutmuyorsun ama tabi ki hafifliyor iyi olacaksın, inanıyorum güzel şeyler olacak hepimiz için

Denizlilisrsy merhaba canım. Allah kolaylık versin işinde.. umarım bir problem çıkmaz yıl sonunda.. ben de yoğunum iş güç ev .. bazen bi de çocuk olsa ne yapardım diyorum.. ama inşallah olur tabii.. Allah bizden daha iyi biliyor herşeyi, inşallah hepimize vakti zamanı gelince verecek bebişler.. ocak ayında hsg çektireceğim inşallah.. arada hiç anne olamicakmışım gibi geliyo.. hayatım hep böyle olcakmış gibi gelio.. Allah hepimize hayırlısını versin..

Kızlar grip rahatsızlığım yeniden başladı bugün bütün gün hastanedeydim annemi doktora muayene ettirdim serum verdiler daha annemin serumu bitmeden yere yığılıp kalmışım gözümü açtığımda başımda doktor bir yandan hemşireler bir yandan koşuşturuyorlardı ateşim kan şekerim normal çıktı çok şükür ama tansiyonum yerle bir olmuş büyük tansiyon 12den 6ya küçük tansiyonum da 8den 3e düşmüş neden böyle oldum anlayamadı doktor hastalandım deyince tekrar tahlil yapmadılar yoktur diye serum verdiler.Sizce çok düşük bile olsa hamile olmam ihtimali var olabilir mi?

Üstüne görme gibi bir şey mi oldu ki en azından bir idrar testi yapsan canım, kafanda soru kalmasın

stresten olabilir ama küçücükte olda böyle bir ihtimal var tabiki bence bir idrar testi yapmalısın, en azından rahatlarsın birde sen adet oldun diye kan testi yaptırmadınmı yoksa yaptırdınmı?
çok uzak değil arkadaşımız mavi zeyus adet görüp sonrasında hamile olduğunu öğrendi oda aşılama sonucu bekliyordu ve adet oldum diye kan vermemişti galiba ara kanama olunca şüphelenmişti, sonra hamileliği devam etmedi ama tabi herkesta böyle olacak diye birşey yok ama temkinli olmakta, tedbir almakta fayda var. ne demişler tedbir bizden tevekkül Allah tan, keşke güzel haberler versen bize

canım ah bu hisler ah bu hisler
bazen bende kendimi yıllarca tüp merkezlerinde sürenecekmişim gibi hissediyorum ki sorma
ama ne güzel demişsin vakti zamanı gelince olacak inşallah bu yolda bize düşen sabır ve güçlü durmak

Sevmesi icin ilac filan verebiliyo mu peki bu durumda

Sevmesi icin ilac filan verebiliyo mu peki bu durumda

Farklı testler istedi biraz karışık bir durum yazıya dökemeyebilirim ama tüm test sonuçları çıkınca netleşecek 5 Ocak testler çıkıyor 6 Ocak randevum büyük gün o gün yani, yeni testlerde bazı degerler varmış yine onlarda pozitif olursa bebeğe de geçen kalp bozuklukları olabiliyormuş (inşallah negatif çıkar) beklemedeyiz şu an anlayacağın, bu arada bu civarda tek o dr. var ve Allah biliyor ya hiç içim ısınmadı dr.a ama mecbur oraya devam etmek zorundayım, hayırlısı artık ne diyeyim canım

ruhsanım canım benım test konusunda cok takılma bır yere baglı kalmamamı öneririm. Şu rubella testım 6 kez pozıtıf cıktı sakın hamıle kalma dedi doktor pozıtıf olması düşmemesi enteresan geldi baska yerde yaptırdım negatifti.. doktora dedım kav aydır pozıtıf dıyorsunuz bakın negatıfmıs demesınmı bana bızım makınler yenı değil belkı ondan yanlıs cıkarmıstır die.. bogazına sarılcaktım... sen 39unda çıtır annesin hersey güzel olucakk öpüyorum

Zaten tüm sonuçlar çıksın İst.a gidince orada da başka bir dr.a gitmeyi düşünüyorum burada tek dr.bu gittiğim, iyi düşünüyorum hep inşallah sonuç da iyi olur
Bu arada sizin profil fotonuzdaki bebişi dün nette gördük eşimle uy çok güldük uzun uzun baktık çok tatlı maşallah ya :)
Teşekkür ederim hayat 40'ından sonra güzel diye bir söz vardı ya ben onu yaşayacağım sanırım :) öpüyorum bende

İstanbuldaan bi isteğin olursa buralardayim :)

Ruhsan, ozgskne2011 kızlar çok sağolun keşke bir mucize olsa ama geçen hafta perşembe iyiden iyiye kanama çoğalmıştı doktora da gitmiştim ultrason ile bakmıştı kan testi istemedi gebelik yok aşılama tutmamış normal adet görmeye başlamışsın dedi ama ne bileyim bugünkü bayılmam tansiyonumun bu kadar düşmesi falan biraz kafamı karıştırmadı değil ancak o kadar halsiz düşmüşüm ki hiçbir şey düşünecek durumda değildim tek umudum geç döllenme falan oldu mu ki acep ama geçen perşembeden bu pazartesiye kadar gördüğüm kanama adet değilse ne olabilir ama epey yoğun geldi.

adette olabilir büyük bir ihtimallede öyle ama girdimi işin içine, birşeyler takılıyorsa aklına bınunla yaşanmaZ, kendini toparlayınca eczaneden al 3 liralık bir test kurtul bu sorulardan, ve unutma herşeyden önemlisi sensin, dikkat etmelisin biz sağlıklı olmalıyız önce sonrada sağlıklı evlatlarımız olsun değilmi? lütfen kendine iyi bak.

inşallah negatf çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…