- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.661
stresten olabilir ama küçücükte olda böyle bir ihtimal var tabiki bence bir idrar testi yapmalısın, en azından rahatlarsın birde sen adet oldun diye kan testi yaptırmadınmı yoksa yaptırdınmı?
çok uzak değil arkadaşımızmavi zeyus adet görüp sonrasında hamile olduğunu öğrendi oda aşılama sonucu bekliyordu ve adet oldum diye kan vermemişti galiba ara kanama olunca şüphelenmişti, sonra hamileliği devam etmedi ama tabi herkesta böyle olacak diye birşey yok ama temkinli olmakta, tedbir almakta fayda var. ne demişler tedbir bizden tevekkül Allah tan, keşke güzel haberler versen bize
Denizlilisrsy merhaba canım. Allah kolaylık versin işinde.. umarım bir problem çıkmaz yıl sonunda.. ben de yoğunum iş güç ev .. bazen bi de çocuk olsa ne yapardım diyorum.. ama inşallah olur tabii.. Allah bizden daha iyi biliyor herşeyi, inşallah hepimize vakti zamanı gelince verecek bebişler.. ocak ayında hsg çektireceğim inşallah.. arada hiç anne olamicakmışım gibi geliyo.. hayatım hep böyle olcakmış gibi gelio.. Allah hepimize hayırlısını versin..
Nötr luk candir gerisi heyecandır :)dua edicem kuzu senin için kaçta alicaklartık tık tıkk
kimse yok mu?
yarın opu var, nötr haldeyim, burada olmayınca alışmışım skılıyorum yahu
yok mu sonuç alan iyi haberi olan yada anlatacak birşeyi olan
oyyyy canım yaCanim iyi aksamlar ben suan 39 derece atesle uatiyorum esim yok yola cikti yarin doncek trasferin 8 . Gunu bsy olurmu odum kopiyo
9 buçukta merkezde ol dediler dışarısı -5 ve 2 saat yol gidecez sabah, Allah korusun buz falan olur diye korktum. duaların için tik ederim canısııııNötr luk candir gerisi heyecandır :)dua edicem kuzu senin için kaçta alicaklar
tık tık tıkk
kimse yok mu?
tşk ederim canım.ne heyecanlısındır şimdi uy, sonra da bekleme süreci ayrı heyecan,
inşallah olumlu olur canım sonuç, bende dua edeceğim sana.
Hayirlitık tık tıkk
kimse yok mu?
9 buçukta merkezde ol dediler dışarısı -5 ve 2 saat yol gidecez sabah, Allah korusun buz falan olur diye korktum. duaların için tik ederim canısıııı
sağa sola meryem suresi dedim okuyacaklar inşallah bakalım kısmet gerisi, acısı olmamasından daha zor oluyor hep sızlıyor bir yarın o sebpten Rabbim hayırlısını versin[/QUOTE hayirlisi olur senin icin hic stres yapma
Sende Ya varis cek hep içinden Allah korusun canım yavaş gidin9 buçukta merkezde ol dediler dışarısı -5 ve 2 saat yol gidecez sabah, Allah korusun buz falan olur diye korktum. duaların için tik ederim canısıııı
sağa sola meryem suresi dedim okuyacaklar inşallah bakalım kısmet gerisi, acısı olmamasından daha zor oluyor hep sızlıyor bir yarın o sebpten Rabbim hayırlısını versin
canım çok geçmiş olsun bu halde beni düşünüyorsun sağol, yat dinlen bol bol, ben sana annemin çocuklen bize yaptıklarını söyliyim çıcukken hep kansız çıkardık, siyah üzüm kurusu yedirirdi ama çekirdekli birde her sabah akşam pekmez yedirirdi. yinede netten araştırAbilirsen araştırOzgskne2011 hayırlısı olsun canım senin için bol bol dua ederim Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin İnşaAllah biraz önce acilden geldim bende tansiyonum yine 4e düşmüş ateş 40 dereceye çıkmış kan değerlerim de pek normal çıkmadı çok kötü kansızlık varmış kansızlığa ne iyi gelir sizce?Ne kullanırsam değerlerim normale döner acaba?
tatlım şuan hastanede sıranın sana gelmesini bekliyorsun muhtemelen, Rabbim hayırlısıyla emeklerinin karşılığını verir inş. dua ediyorum senin için. görürsen bunu sende Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr diye dua et.canım çok geçmiş olsun bu halde beni düşünüyorsun sağol, yat dinlen bol bol, ben sana annemin çocuklen bize yaptıklarını söyliyim çıcukken hep kansız çıkardık, siyah üzüm kurusu yedirirdi ama çekirdekli birde her sabah akşam pekmez yedirirdi. yinede netten araştırAbilirsen araştır
canım çok geçmiş olsun bu halde beni düşünüyorsun sağol, yat dinlen bol bol, ben sana annemin çocuklen bize yaptıklarını söyliyim çıcukken hep kansız çıkardık, siyah üzüm kurusu yedirirdi ama çekirdekli birde her sabah akşam pekmez yedirirdi. yinede netten araştırAbilirsen araştır
bal ve zencefil iyi gelebilir, ama senin durumuna bi etkisi olur mu bilemem tabi.Bugün transfer gerçekleşti. 11 ocak test günüm. Kaliteli 1 embriyo koydular. Mutsuzum biraz çünkü grip oldum öksürüyorum. Doktor çok dikkat et dedi. Nasıl geçirecem bu öksürüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?