2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Evet çok iyi hatırlıyorsun.. umutsuz kar tanesi ben aşılamadan sonra regl oldum.. sonra kan testi yaptırmadım.. 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ama dış gebelikti..

Bende aynı durumdayım son zamanlarda eve gidip koltukta uyuyup kalıyorum senin gibi birde çocuk olsa napardım diyorum ama keşke olsa o zaman daya dirayetli olurdum...
dün facede gördüm biri 11 yıllık biri 16 yıllık evli 2 bayan konuşuyorlardı birinin 7. birinin 8. denemesi olucakmış tüp bebekte ve hiç pozitif görmemişler ama hala inançları umutları tam gördükten sonra eşimede anlattım ben böyle olmak istemiyorum evlatlık bari alalım 2 kez deneyip negatif allırsak diye direk olmaz dedi zaten kafana takmadığın zaman hamile kalacaksın diyorda ben benden geçtim yahu

Canim iyi aksamlar ben suan 39 derece atesle uatiyorum esim yok yola cikti yarin doncek trasferin 8 . Gunu bsy olurmu odum kopiyo
oyyyy canım ya birşey diyemiycwm çünkü bilmiyorum ama bir ılık duş al istersen yada bir yakınını çağıranilirsen eşlik etsin sana acile gidin, neden olduki acaba. tedbir almak iyidir aslında

Nötr luk candir gerisi heyecandır :)dua edicem kuzu senin için kaçta alicaklar
9 buçukta merkezde ol dediler dışarısı -5 ve 2 saat yol gidecez sabah, Allah korusun buz falan olur diye korktum. duaların için tik ederim canısıııı
sağa sola meryem suresi dedim okuyacaklar inşallah bakalım kısmet gerisi, acısı olmamasından daha zor oluyor hep sızlıyor bir yarın o sebpten Rabbim hayırlısını versin

tık tık tıkk
kimse yok mu?
yarın opu var, nötr haldeyim, burada olmayınca alışmışım skılıyorum yahu
yok mu sonuç alan iyi haberi olan yada anlatacak birşeyi olan

ne heyecanlısındır şimdi uy, sonra da bekleme süreci ayrı heyecan,
inşallah olumlu olur canım sonuç, bende dua edeceğim sana.

ne heyecanlısındır şimdi uy, sonra da bekleme süreci ayrı heyecan,
inşallah olumlu olur canım sonuç, bende dua edeceğim sana.
tşk ederim canım.
aslında heyecandan ziyade değişik bir his var içimde. kelimelerle tarif edemiyorum, nötr olma durumu gibi, galiba ne hissettiğimi bilmiyorum

tık tık tıkk
kimse yok mu?
yarın opu var, nötr haldeyim, burada olmayınca alışmışım skılıyorum yahu
yok mu sonuç alan iyi haberi olan yada anlatacak birşeyi olan
Hayirli

Sende Ya varis cek hep içinden Allah korusun canım yavaş gidin

Ozgskne2011 hayırlısı olsun canım senin için bol bol dua ederim Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin İnşaAllah biraz önce acilden geldim bende tansiyonum yine 4e düşmüş ateş 40 dereceye çıkmış kan değerlerim de pek normal çıkmadı çok kötü kansızlık varmış kansızlığa ne iyi gelir sizce?Ne kullanırsam değerlerim normale döner acaba?

canım çok geçmiş olsun bu halde beni düşünüyorsun sağol, yat dinlen bol bol, ben sana annemin çocuklen bize yaptıklarını söyliyim çıcukken hep kansız çıkardık, siyah üzüm kurusu yedirirdi ama çekirdekli birde her sabah akşam pekmez yedirirdi. yinede netten araştırAbilirsen araştır

tatlım şuan hastanede sıranın sana gelmesini bekliyorsun muhtemelen, Rabbim hayırlısıyla emeklerinin karşılığını verir inş. dua ediyorum senin için. görürsen bunu sende Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr diye dua et.

canım benim belki de yumoşların toplanmıştır rabbim gönlüne göre versin dualarımdasın

ozgskne2011 umarım her şey yolunda gitmiştir. Ağrısız sızısız atlatırsın opuyu. Aslında ben de çok merak ediyorum nasıl bir şey olduğunu. İnşallah bu son kez olur canım, umarım bebişlerinin haberini yakında alırsın. Sen de yeni yıla onlarla birlikte girersin. Düşünsene 2015'i onlarsız bitirirken 2016'ya onlarla gözlerini açarsın. Arkadaşların inşallah hepimiz bir bir 2016'da doğumlarımızı yapacağız. Allah'ım hepimize hayırlısını versin.

>Kızlar bugun kan verıcektım ki kar dolayısı ile gidmeiyorum yılbası dolayısı ıle saglık ocakları bugun kan almıyor mu s ne olur dua edın bana

Bugün transfer gerçekleşti. 11 ocak test günüm. Kaliteli 1 embriyo koydular. Mutsuzum biraz çünkü grip oldum öksürüyorum. Doktor çok dikkat et dedi. Nasıl geçirecem bu öksürüğü
bal ve zencefil iyi gelebilir, ama senin durumuna bi etkisi olur mu bilemem tabi.
Allahım inş hayırlısıyla tutunur bebeğin sana. 2016ya onunla merhaba diyeceksin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…