- 20 Ocak 2014
- 257
- 650
- 303
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.681
İnşallah teşekkür ederim. Meyve bal süt yapıcam bişeylerbal ve zencefil iyi gelebilir, ama senin durumuna bi etkisi olur mu bilemem tabi.
Allahım inş hayırlısıyla tutunur bebeğin sana. 2016ya onunla merhaba diyeceksin inş.
tatlım şuan hastanede sıranın sana gelmesini bekliyorsun muhtemelen, Rabbim hayırlısıyla emeklerinin karşılığını verir inş. dua ediyorum senin için. görürsen bunu sende Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr diye dua et.
canım benim belki de yumoşların toplanmıştır rabbim gönlüne göre versin dualarımdasın
ozgskne2011 umarım her şey yolunda gitmiştir. Ağrısız sızısız atlatırsın opuyu. Aslında ben de çok merak ediyorum nasıl bir şey olduğunu. İnşallah bu son kez olur canım, umarım bebişlerinin haberini yakında alırsın. Sen de yeni yıla onlarla birlikte girersin. Düşünsene 2015'i onlarsız bitirirken 2016'ya onlarla gözlerini açarsın. Arkadaşların inşallah hepimiz bir bir 2016'da doğumlarımızı yapacağız. Allah'ım hepimize hayırlısını versin.
sîzler varya canSınız, ne iyi geldi bu yazdıklarınız, nasıl duygulandım anlatamam.ozgskne2011 kuzum ne durumdasın nasıl geçti yumoşların toplanması çatlatma kuzum bizi
ben heycanlandım vala, bu son denemen olur inş, bu kadar emeklerimiz boşa gitmez, vala aklım şaşıyor nasıl dua edeceğimi unutuyorum bazen. Gönlümüzden geçenleri biliyor yaradan sesimizi duyar inş.sîzler varya canSınız, ne iyi geldi bu yazdıklarınız, nasıl duygulandım anlatamam.
yeni bakabildim telefona, 3 yumurta almışlar ama 3. işe yaramazdı çünkü büyük değildi ki nitekim 2 side olgun çıkmış çok şükür, işleme almışlar yarın tekrar döllenme bilgisi için arayacaklarmış. ağrım sızım yok, gayet iyiyim hatta ilk opuda kanamam olmuştu bunda kanama bile yok, inanın işlem yapılmamış gibiyim girdiğim gibi çıktım :)
Allah ım bizlerede evlat nasip edecek inşallah.
Bugün transfer gerçekleşti. 11 ocak test günüm. Kaliteli 1 embriyo koydular. Mutsuzum biraz çünkü grip oldum öksürüyorum. Doktor çok dikkat et dedi. Nasıl geçirecem bu öksürüğü
İnşallah teşekkür ederim. Meyve bal süt yapıcam bişeyler
sîzler varya canSınız, ne iyi geldi bu yazdıklarınız, nasıl duygulandım anlatamam.
yeni bakabildim telefona, 3 yumurta almışlar ama 3. işe yaramazdı çünkü büyük değildi ki nitekim 2 side olgun çıkmış çok şükür, işleme almışlar yarın tekrar döllenme bilgisi için arayacaklarmış. ağrım sızım yok, gayet iyiyim hatta ilk opuda kanamam olmuştu bunda kanama bile yok, inanın işlem yapılmamış gibiyim girdiğim gibi çıktım :)
sîzler varya canSınız, ne iyi geldi bu yazdıklarınız, nasıl duygulandım anlatamam.
Canım benim içimde çok olumlu hisler var inşallah doğru çıkar ve bebişine sağlıkla kavuşursun, hep birlikte sayacağız günleri :)
canım senin hamile olduğunu öğrenmek hala bana da bir umut veriyor. Senin adına çok seviniyorum.. yine yazayım dedim :) inşallah hep böyle gider, problemsiz kucağına alırsın bebişini.
Kızlar moralim o kadar bozuk içim o kadar sıkılıyor ki anlatamam sizlere dün akşamdan bu akşama hastahanede geçirdim zamanımı bu gün dahiliye uzmanına muayene oldum tansiyonum düşüyor diye çok şükür kan sonucum düne göre daha iyi çıktı üç gündür serum ile ayakta durabiliyordum bugün de serum taktılar ancak hala tansiyonumun neden bu kadar düştüğünü bulamadılar bıktım iyice hastahane sözü beni iyice gerdi iğne korkum vardı zaten ama üç gündür kolumdan geçen iğneler moralimi iyice bozdu su an ağlama krizine girdim resmen kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki Allah'ım emanetini al diye dua ediyorum hasta haliyle anneciğim de peşimde koşturmaktan bitap düştü ne yapacağım ne düşüneceğimi bilemiyorum(
Kızlar moralim o kadar bozuk içim o kadar sıkılıyor ki anlatamam sizlere dün akşamdan bu akşama hastahanede geçirdim zamanımı bu gün dahiliye uzmanına muayene oldum tansiyonum düşüyor diye çok şükür kan sonucum düne göre daha iyi çıktı üç gündür serum ile ayakta durabiliyordum bugün de serum taktılar ancak hala tansiyonumun neden bu kadar düştüğünü bulamadılar bıktım iyice hastahane sözü beni iyice gerdi iğne korkum vardı zaten ama üç gündür kolumdan geçen iğneler moralimi iyice bozdu su an ağlama krizine girdim resmen kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki Allah'ım emanetini al diye dua ediyorum hasta haliyle anneciğim de peşimde koşturmaktan bitap düştü ne yapacağım ne düşüneceğimi bilemiyorum(
Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş. Sen neden kendini değersiz hissediyorsun. Rabbim şifa versin İnşallah.Kızlar moralim o kadar bozuk içim o kadar sıkılıyor ki anlatamam sizlere dün akşamdan bu akşama hastahanede geçirdim zamanımı bu gün dahiliye uzmanına muayene oldum tansiyonum düşüyor diye çok şükür kan sonucum düne göre daha iyi çıktı üç gündür serum ile ayakta durabiliyordum bugün de serum taktılar ancak hala tansiyonumun neden bu kadar düştüğünü bulamadılar bıktım iyice hastahane sözü beni iyice gerdi iğne korkum vardı zaten ama üç gündür kolumdan geçen iğneler moralimi iyice bozdu su an ağlama krizine girdim resmen kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki Allah'ım emanetini al diye dua ediyorum hasta haliyle anneciğim de peşimde koşturmaktan bitap düştü ne yapacağım ne düşüneceğimi bilemiyorum(
canımm, allahım acil şifalar versin, bak şimdi hastalık zaten bitap düşürür birde moralin böyle iyice yerle bir olmuşsundur, durumun gerçekten zor ama sen değersiz değilsin canım, sen evlat sahibi olmak için bu hallerdeysen, hasta haliyle peşinden koşturan annen için değerlisin önce, kendinden anla annen ne kadar üzülür sana, moralini toğarlamaya çalıl ve gün doğmadan önceki zifiri karanlıktasın gibi düşün ve gün doğmasına yakın, aydınlık ferahlık yakındır bir an önce bunlar geçer inşallah, eşin var seni seven ve bizde yanındayız. dinlenmeye bak bol bol, düzelecek herşey.Kızlar moralim o kadar bozuk içim o kadar sıkılıyor ki anlatamam sizlere dün akşamdan bu akşama hastahanede geçirdim zamanımı bu gün dahiliye uzmanına muayene oldum tansiyonum düşüyor diye çok şükür kan sonucum düne göre daha iyi çıktı üç gündür serum ile ayakta durabiliyordum bugün de serum taktılar ancak hala tansiyonumun neden bu kadar düştüğünü bulamadılar bıktım iyice hastahane sözü beni iyice gerdi iğne korkum vardı zaten ama üç gündür kolumdan geçen iğneler moralimi iyice bozdu su an ağlama krizine girdim resmen kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki Allah'ım emanetini al diye dua ediyorum hasta haliyle anneciğim de peşimde koşturmaktan bitap düştü ne yapacağım ne düşüneceğimi bilemiyorum(
ynen canim 2015 banada kotu geldi bebislerimi aldi en kotu yilimdi allahin izniyle 2016 cok guzel ve hayirli gelecek hepimize2015 bana hiç iyi gelmedi ümidimi tüketti şu son günlerde hastalıktan başımı kaldıramadım zamanımı hastahanede iğne serum yiyerek geçirdim mutsuz umutsuz oldum umarım 2016 yüzümüzü güldürür ümidimizi tekrar canlandırır bizlere hayırlı ve uğurlu gelir kucaklarımız bebişler ile dolar sevinç içinde geçer İnşaAllah.Herkese mutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorum kalbinizden geçenler hakkınızda hayırlı olsun.
Hepimiz için hayallerin gerçek olduğu güzel bir yıl olsun@DenizlilisrsyMusmutlu cok cok hzurlu bol bol bebisli fazlaca hamis olan umutlarimizin dualarimizin kabul oldugu sagligimizin yerinde oldugu gucumuzun tukenmedigi aci haberlerin olmadigi gozumuzden sadece mutluluk icin yas aktigi seneye bebislerimizle girecegimiz bir yil olucak olan insallah 2016 hos geldin yeni heyacanlar yeni kosturmalar yeni hamisler yeni mis kokan bebisler yeni yilla birlikte simdiden hos geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?