2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

canım benim belki de yumoşların toplanmıştır rabbim gönlüne göre versin dualarımdasın

ozgskne2011 kuzum ne durumdasın nasıl geçti yumoşların toplanması çatlatma kuzum bizi
sîzler varya canSınız, ne iyi geldi bu yazdıklarınız, nasıl duygulandım anlatamam.
yeni bakabildim telefona, 3 yumurta almışlar ama 3. işe yaramazdı çünkü büyük değildi ki nitekim 2 side olgun çıkmış çok şükür, işleme almışlar yarın tekrar döllenme bilgisi için arayacaklarmış. ağrım sızım yok, gayet iyiyim hatta ilk opuda kanamam olmuştu bunda kanama bile yok, inanın işlem yapılmamış gibiyim girdiğim gibi çıktım :)
Allah ım bizlerede evlat nasip edecek inşallah.

ben heycanlandım vala, bu son denemen olur inş, bu kadar emeklerimiz boşa gitmez, vala aklım şaşıyor nasıl dua edeceğimi unutuyorum bazen. Gönlümüzden geçenleri biliyor yaradan sesimizi duyar inş.

Bugün transfer gerçekleşti. 11 ocak test günüm. Kaliteli 1 embriyo koydular. Mutsuzum biraz çünkü grip oldum öksürüyorum. Doktor çok dikkat et dedi. Nasıl geçirecem bu öksürüğü

Hayırlı olsun. Dikkat et kendine o zaman. Öksürük için de meryemin söylediği gibi yaparsan iyi gelir inşallah. Senden 11 gün sonra güzel haberler duymak istiyoruzzz...

İnşallah teşekkür ederim. Meyve bal süt yapıcam bişeyler

Annelerimizin usul nane limonda iyi gelebilir, dr.unu arayabiliyorsan arayıp sor bitkisel neler yapmalıyım diye bazı şeyler de yenilip içilmiyor mesela adaçayının içilmemesi gerektiğini duymuştum
İnnnşşaalllahhh sonuç pozitif olur,
Ben hamile oldugumu bilmiyordum, normal yolla olması çok zordu çünkü, tahminen hamileliğin 2.haftası ne işler yaptım, ne ağır şeyler kaldırdım anlatamam evi komple kaldırdım halılar vs. ayrıca cildiyenin verdiği ilaçlar iğneler kullandım, dr. zaten bir sorun olsaydı tuttunmazdı dedi, olacak olduktan sonra her türlü oluyor yani, iyi düşünelim ama tedbirimizi de alalım tabi

Canım benim içimde çok olumlu hisler var inşallah doğru çıkar ve bebişine sağlıkla kavuşursun, hep birlikte sayacağız günleri :)

iyi olmana çok sevindim.. inşallah Allah sana ikizlerini bağışlayacak :)) Doktordan haber gelince bize söylersin artık.. Çok heyecanlı bir süreç değil mi?? Ben de sizleri okudukça heyecanlanıyorum. Gidip hemen benim de bişiler yapasım geliyor

Canım benim içimde çok olumlu hisler var inşallah doğru çıkar ve bebişine sağlıkla kavuşursun, hep birlikte sayacağız günleri :)

canım senin hamile olduğunu öğrenmek hala bana da bir umut veriyor. Senin adına çok seviniyorum.. yine yazayım dedim :) inşallah hep böyle gider, problemsiz kucağına alırsın bebişini.

canım senin hamile olduğunu öğrenmek hala bana da bir umut veriyor. Senin adına çok seviniyorum.. yine yazayım dedim :) inşallah hep böyle gider, problemsiz kucağına alırsın bebişini.

Herkese umut olsun diye yazıyorum yazabildiğim her yere :) hem teyzeleri bebişime ve bana hep dua ediyor onu da biliyorum, bizde hep teyzelerimize dua ediyoruz, Allah dualarımızı kabul etsin :)

Kızlar moralim o kadar bozuk içim o kadar sıkılıyor ki anlatamam sizlere dün akşamdan bu akşama hastahanede geçirdim zamanımı bu gün dahiliye uzmanına muayene oldum tansiyonum düşüyor diye çok şükür kan sonucum düne göre daha iyi çıktı üç gündür serum ile ayakta durabiliyordum bugün de serum taktılar ancak hala tansiyonumun neden bu kadar düştüğünü bulamadılar bıktım iyice hastahane sözü beni iyice gerdi iğne korkum vardı zaten ama üç gündür kolumdan geçen iğneler moralimi iyice bozdu su an ağlama krizine girdim resmen kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki Allah'ım emanetini al diye dua ediyorum hasta haliyle anneciğim de peşimde koşturmaktan bitap düştü ne yapacağım ne düşüneceğimi bilemiyorum(

Geçmiş olsun canım kim sever ki hastaneleri, igneleri serumları, inşallah sebebini bulsunlar da ona göre tedavini ol,
tez zamanda şifa diliyorum, ağla içini boşalt ama asla kendini değersiz hissetme canım

Çok geçmiş olsun. Kendini bırakma.. güçlü olman lazım.. yediklerine dikkat et. İyi beslen.. sen niye böyle oldun ya.. umarım bi neden bulunur.. kendine iyi bak.. şu iğneler bizi alt üst ediyor ve bunların etkisini bi an önce atmamız gerekiyor..

Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş. Sen neden kendini değersiz hissediyorsun. Rabbim şifa versin İnşallah.

2015 bana hiç iyi gelmedi ümidimi tüketti şu son günlerde hastalıktan başımı kaldıramadım zamanımı hastahanede iğne serum yiyerek geçirdim mutsuz umutsuz oldum umarım 2016 yüzümüzü güldürür ümidimizi tekrar canlandırır bizlere hayırlı ve uğurlu gelir kucaklarımız bebişler ile dolar sevinç içinde geçer İnşaAllah.Herkese mutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorum kalbinizden geçenler hakkınızda hayırlı olsun.​

canımm, allahım acil şifalar versin, bak şimdi hastalık zaten bitap düşürür birde moralin böyle iyice yerle bir olmuşsundur, durumun gerçekten zor ama sen değersiz değilsin canım, sen evlat sahibi olmak için bu hallerdeysen, hasta haliyle peşinden koşturan annen için değerlisin önce, kendinden anla annen ne kadar üzülür sana, moralini toğarlamaya çalıl ve gün doğmadan önceki zifiri karanlıktasın gibi düşün ve gün doğmasına yakın, aydınlık ferahlık yakındır bir an önce bunlar geçer inşallah, eşin var seni seven ve bizde yanındayız. dinlenmeye bak bol bol, düzelecek herşey.

a
ynen canim 2015 banada kotu geldi bebislerimi aldi en kotu yilimdi allahin izniyle 2016 cok guzel ve hayirli gelecek hepimize

Musmutlu cok cok hzurlu bol bol bebisli fazlaca hamis olan umutlarimizin dualarimizin kabul oldugu sagligimizin yerinde oldugu gucumuzun tukenmedigi aci haberlerin olmadigi gozumuzden sadece mutluluk icin yas aktigi seneye bebislerimizle girecegimiz bir yil olucak olan insallah 2016 hos geldin yeni heyacanlar yeni kosturmalar yeni hamisler yeni mis kokan bebisler yeni yilla birlikte simdiden hos geldiniz

Hepimiz için hayallerin gerçek olduğu güzel bir yıl olsun@Denizlilisrsy ozgskne2011 mrym5579 mavi zeyus aylardır beraberiz teşekkür ederim yol arkadaşlığın iz için ruhsan ve diğerleri herkwse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…