2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Rabbim 2016 da hepimize anne olmayı nasip etsin. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Dualarımdasınız :)

Aminnn Aminnn topiğimiz şenlensin herkes bebişlerine kavuşsun

Benim bebeğimin ya da bebeklerimin ismi teeee bekarlığımdan beri belliydi (babaları 2.isimleri koyacak inşallah)
o zamanlar hissetmiş miyim neyim kavuşmak için azıcık mücadele gerektiğini :)
Oğlum olursa adı Umut olacak kızım olursa Hayal o yüzden umudumu hiç ama hiç kaybetmedim ve hep hayal ettim
yani evet J jasmine7676 benim kocaman bir hayalim vardı inşallah o da gerçek olacak :)
Dualarımdasınız her daim, hiç birimiz umudumuzu kaybetmeyelim

günaydınn herkese
sabah erken saatte merkezden aradılar benim 2 tanecik yumurtamın ikiside döllenmiş, şuan için kaybımız yok, yarın öğleden sonra gelişimleri ile ilgili arayacağız dediler
ne tuhaf bir durum bu biryerlerde bebişlerim oluşuyor ben evde tv izliyorum

Hadi bakalım inşallah devam eder gelişimleri.. evet çok enteresan bu şekilde olmasıı.. nasıl olursa olsun sonunda bizim olsun

Merhaba arkadaşlar,
sizlere bir sorum var fikrinizi almak istiyorum daha doğrusu,
salı günü romatoloji ektra testler istemişti hepsinin sonucu çıkınca gelin demişti, idrar testinde bazı degerler yüksek ya da düşük vs. neyse, ben çok inceleme gereği duymamıştım çünkü aynı gün kadın doğumcuya göstermiştim çıkan sonuçları,
dedim kötü bir şey olsa söyler, ilaç başlardı vs. neyse şimdi bakıyorum da idrarda bakteri düzeyi baya yüksek normal deger 0-200 arası benim bakteri 611 bu sanırım idrar yolu enfeksiyonu habercisi olabiliyormuş ve bu da bebek için tehlikeli olabiliyormuş bunları tabi internette okudum bilmiyorum aslını astarını, şimdi tedirginim haftaya c.tesi randevum, ne yapayım ben şimdi ptesi gitsem mi, ne dersiniz, bir sıkıntı olsa kadın doğumcu bunu söylemez miydi,

ben senin yerinde olsaydım kesinlikle giderdim sobradan keşke dememek içün çünkü bize evlat kolay nasip olmuyor ve ben boş genelik geçirdiğimde enfeksiyon olmuştum kadın doğumcu önemli değil dedi, eşimin arkadaşı başka kadın doğumcu beklemeniz hata dedi

Aynen zaten içim rahat değil, gitmeden duramam sanırım, dr. bir şey demeyince sonuçlara internetten bakmadım bile başka degerler de var ama gebelikten kaynaklı olabiliyormş bazısı bir bu var aklıma takılan, ben ptesi gideyim en iyisi, sağol canım

Nasıl gidiyor gelişimleri, bilgi alabildin mi canım

Nasıl gidiyor gelişimleri, bilgi alabildin mi canım
yok canım henüz aramadılar ne zaman derlerse o zaman arıyorlar, öğleden sonra dediler
rüyamda hep onlarla uğraştım, hep aklım orda.
muhtemelen yarın transfer olur sorun çıkmazsa sayı az olunca çok beklemiyorlarmış.

Hala nötr müsün heyecan durumun nasıl, iyi olacak, güzel olacak inşallah, fırsat bulursan haber ver olur mu

Hala nötr müsün heyecan durumun nasıl, iyi olacak, güzel olacak inşallah, fırsat bulursan haber ver olur mu
veririm canım.
aslında evet hala bir hissizlik var, belki bana kızacaksınız ama ilk denememde gelişimleri çok kötüydü yani herşey buraya kadar normaldi o yüzden yine arayıp aynı şeyleri söyleme ihtimalleri olabilir. o sebepten beklenti içinde değilim ama iyi şeyler duyarsan heyecanlanabilirim dlbette

O zaman inşallah heyecanlandırsınlar seni

İnşallah emeklerin boşa gitmez.. 1-2 saate
Öğrenirsin ayy ne heyecanlı bu saatler de geçmek bilmez.. hakkında hayırlısı olsun.. ikizler yolda diyelimm..

kızlar aradılar şimdi, diyorlarki bugün ideal bölünme 4 hücrelidir ve embriyonun biri 4 hücreli olmuş ama diğeri 2 hücrede kalmış, yarın 11 de çağırdılar, sanırım tek embriyo transferim olacak ve hala nötr durumdayım.
sebep ise daha önceki tüpümdede süreç tıpatıp aynıydı arama saatleri embriyoların durumu hatta çağırdıkları saat bile aynı, Allah ım dejavu gibi oldum bian.
inşallah sonu benzemez, sanki aynı filmi tekrar izliyor gibiyim. Ama teslimim çünkü Rabbim vekilim sensin, senden gelecek her hayra razıyım dedim ve razıyım gerçekten.

Süreç aynı olabilir sonuç aynı olacak diye bir sey yok, insallah bu defa transferin basarili birsekilde gercekleşsin canim, dua ediyorum sana

ozgskne2011 canim süreç ayni olabilir ama yaradanin bizim icin ne hazirladigini bilemeyiz. Hala sabrimiz sinaniyo iste, bizde boynumuzu büktük bekliyoruz napalim. Hayirlisiyla nasip olur ins. Dua ediyorum hep, bizde anne olacagiz ins

eşim yanlış hatırlıyorsun diyor 3 hücreliydi en iyisi ilk defa 4 hücreli oluyor, gör bak bu sefer olacak arı sütü, polen işe yaradı diyor, kısmetimizde ne varsa o olur bundan sonrası bizden çıktı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…