2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Demekki yanlis hatirliyosun nötr olmaya calisiyosun ya ondan kaynaklı bnce.
Bu arada biraz önce dua sayfasinda okudum 7yillik evli esinde morfoloji sorunu var kendisi de amh 0.2 1.tup kasimda basarisiz ikinciye baslayacakken dr um verdiği ilaclardan sonra dogal yolla hamile kalmış. Umutsuzluk yok yani

İnşallah güzel olacak herşey. Güzel düşün. Sürekli dualarımdasınız. 2016 bizim yılımız olacak.

kızlarrr günaydınnn
bana dua eden yanımda olan herkese ama herkese çok tşk ederim, hepinizden Allah razı olsun.ne istiyorsanız ne diliyorsanız Rabbim nasîp etsin.
merkezden bugün transferi iptal ettiler, delimisin ne bu neşe diyecksiniz ama çoookkk güzel haberlerim var. benim embriyoların ikiside kalite anlamında çok iyi olmuş, süperlermiş, doçent ve eembriolog 5. gün transferinde çok ısrar ettiler, bunlar yaşar dediler, birinde hîç bozulma yokmuş yani 1. kalite imiş diğerinde %5 miş buda normalin çok altındaymış, normalde embriyo sayısı az plunca kayıptan kotkar beklemeyiz ama sizinkilere acayio güveniyoruz diyor.
ilk denememi bilenler bilir embriyo kalitem yerlerde paspasdı o günden bu yana 3 aydır arı sütü bal polen kullanıyorum öyle kapsül falan değil saf ve organik veee yazılanlar doğruymuş kızlar kaliteyi dehşet etkiliyormuş,
biz 5. güne gidelim dedik, eşim haklı çıktı herşey iniallah güzel olur hakkımızda hayırlı, vekilim Allah

Ayyyy canımm hadi inşallah, heyecan dorukta, inşallah beklediğinize değecek
Rabbim yüzünüzü güldürsün bebişlerinize kavuşun
Artık notr değilsindir herhalde hı? :)

Ayyyy canımm hadi inşallah, heyecan dorukta, inşallah beklediğinize değecek
Rabbim yüzünüzü güldürsün bebişlerinize kavuşun
Artık notr değilsindir herhalde hı? :)
sen ne diyorsun odaya konuşalım diye çağırdılar dedim eşime sen konuş ben gelmiyom dedim olurmu öyle şey bi gel falan dedi ruhsuz ruhsuz girdim doçent ile embriyolog konuştukça eridim yağ gibi, uyuyamam şimdi ben salıya kadar. ay ne heyecan ne heyecan

Süper bir haber bu. Çok sevindim. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah güzel haberleri alacağız.

Canim inşallah güzel haberlerin daha güzelleri gelecek çok mutlu oldum maşallah embriyolarina

Bu arada daha önce de yazmışımdır bende bir aydan biraz fazla olmuştu arı sütü bal polen karışımına başlayalı, bizde de etkisi olmuş olabilir, kullanmadan önce dr.uma sormuştum faydasını bilmem ama zararı olmaz yiyebilirsin demişti, kullanmayan varsa başlasın arkadaşlar zararı yok sonuçta

aynen katılıyorum sana , bize dedilerki en az 2 ay kullanmalıın hiç inanmadım başlarken ama doğruymuş sayı anlamında değişme olmuyor ama önemli olanda kalite zaten ve benim ikl tüpümde en iyi embriyom 3 hücreliydi ve yumurtada leke vardı ayrıca . 3. gün embriyosu olmasına rağmen acayip bozulma vardı hatta bana transferi iptal edelim dediler ve şimdiki tüpte ise 2 yumurtamın ikisininde 1. kalite olduğu söyleniyor bunun sebebide arı sütü ve polen çünkü sadece onu kullandım başka hiçbirşey yapmadım

kizlar bsy sorucam bu sureclerde sigara kullanan varmi bu ari sutu polen kullanirsam birakmammi gerek
arkaaşım ben 3.5 yıl önce bıraktım sigarayı ama ona rağmen yumurtalarım çok kötüydü ve sigaranın bilmem kaç çeşit zeehir olduğunu bilirsin , birlikte menin bir zararı olmaz ama etkisini düşüreceğini düşünüyorum yapmışken tam yap ve her anlamda fayda için bence bırakmalısın.

birakabilsem cevrem hep ictigi icin insanin cani istiyo hamile kaldigimda iki ay icmeden durabiliyorum insallah bir an once birakirim gercekten cok istiyorum

birakabilsem cevrem hep ictigi icin insanin cani istiyo hamile kaldigimda iki ay icmeden durabiliyorum insallah bir an once birakirim gercekten cok istiyorum
sana ne kadar faydası olur bilmiyorum ama kendi sürecimi anlatayım sana, biz eşimle oturduk konuştuk neden bırakmalıyız, bırakmazsak geleceğimiz nasıl olur senaryolar yazdık birbirimize ertesi gün doğruca hastaneye sigara bırakma polikiliğine ikimizede yazdı şu champıx mi ne kapsulden başladık kullanmaya, ama nasıl bulandırıyor miğdeyi nasıl kötü yapıyor, ısrrarla vazgeçmedik benim çevremdede herkes içer, ilaçtan dokayı öyle tiksindimki herkese dedim evimde içmeyin yanımda içmeyin zaten içemiyorlardı, ben başlıyordum kokudan öğürmeye, tüm bahaneleri sildim çünkü istedim, önce istemelisin, ilerde hamikeyken içip birtaraftanda vicdan azabıyla boğuşmak istemedim ve ben bıraktığımda çocuk sahibi olmak için bu kadar çok tedavi göreceğimi bilmiyordum, meğer biz kendimiZe yıllar evvel çok büyük. bir iyilik etmişiz, şimdi eskisi gibi değil bırakmana yardımcı olacak çok şey var eee tabi birazcık ta iraden olacak, tedavilerde onca acıya dayanan bünye bunada dayanır, inşallah biran ömce bırakırsın,

Kızlar sigara kullanımından bahsetmişsiniz ben hiç içmedim içmem de çok şükür ama eşim yaklaşık 12 yıldır kullanıyormuş hala da kullanmaya devam ediyor evliliğimizin 5.yılındayız ve bırakmaya da pek niyeti yok gittiğimiz doktorlar hep benimle ilgili tedaviler yaptılar kullanmadığım ilaç iğne kalmadı bazen çok sinirleniyorum neden hep benim canım yanıyor diye eşim ile de sigara konusunda zaman zaman anlaşmazlık yaşıyoruz o tedavilere etkisinin olmadığını düşünüyor ben de tam tersini olumsuz etkilediğini düşünüyorum bu sigaradan nasıl kurtulacağımızı bilemiyorum sigara içen bayan arkadaşlar lütfen vazgeçin bu illetten.

çok güsel haberler bunlar.. çok sevindim. inşallah bu sefer kavuşacaksın bebeklerine. sabır dolu bekleyiş mutlulukla sonlanacak inşallah hepimiz için. ben de arı polenine devam ediyorummmmm o zaman..

çok güsel haberler bunlar.. çok sevindim. inşallah bu sefer kavuşacaksın bebeklerine. sabır dolu bekleyiş mutlulukla sonlanacak inşallah hepimiz için. ben de arı polenine devam ediyorummmmm o zaman..
sağol canımmmmmm
tabiki bence devam et, kaldiki benim ilk tüp sürecimi bilenlerdensin valla ben bu başarıyı arı sütü polene bağladım çünkü hayatımda başka hiçbirşey değişmedi. hım birde çok şükür Rabbime o dualarımızı kabul etti.

Sigara spermleri direk etkiliyor bu cok bilinen bir gercek, tedaviden 1 ay once kadin 3 ay once erkek sigarayi
birakmali diye okumustum bir yerde, yani eşinizde birakmali
Ben bu defa tedaviden bir kaç ay once bıraktım, eşim zaten paket tadimazdi aksamlari icerdi o da benimle birakti iyi ki de onceden birakmisim o süreçte hamile kaldim, sigaranin gebelikte bebek uzerinde de cok cok olumsuz etkisi var, bizler o kadar ugrasiyoruz yavrularimiza kavusmak icin onun kilina zarar gelsin ister miyiz, hala arada canim çok istiyor ama bebegime bunu yapmam içmem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…