- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.741
canım beni yaşadığım yerde bu işi yapan bir arıcıdan bal- polen ve arı sütünü aldık, onun bize tarif ettiği şöyleydi, bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal ve polen bunun içinede yarım limon sıkıp aç karna içiyordum, limon kan sulandırması içinmiş ve mutlaka tahta kaşık kullanın dedi, arı sütüde 30 gr lık bir şişedeydi dondurma cubuğu gibi bir cubukla sabahları aç bir fındık büyüklüğünde yiyordum ve 2 saat bunları alınca hiçbirşey yiyip içmiyorum. ama saf arı sütünü saklamak biraz sorun, sıcak olmayacak ama kesinlikle donmayacak falan bozulmaya çok meğilli. forumda birçok yerde arı sütü- bal- poleni belli oranlarda karıştırıp sabahları yiyorşarmış ama o oranları bilmiyorum tabi.Arı sütü poleni nasıl kullanıyorsunuz
canımsın, inşallah dediğin gibi olur ve bebişlerime kavuşurum. sanada tavsiye ediyorum arı sütü bal ve polen tüpe başlamadan önce kullanmalısın, birde sigarayı bırakmasını istediğim nadide insanlardansın ve inanıyorum ki sen bunuda yaparsın ve aramızda belkide en güçlü olansın.ozgskne2011 cok sevindim minnaklara guzelim bak bu defa olucak gorursun minislerin bu defa tutunucak annesine bir hamisimiz daha yolda insallahhh
Sigara konusuna gelince kizlar dogurganligi ciddi anlamda etkiledigi asikar bir gercek ve ne yazikki bende iciyorum bilenler bilir hastaneye sigara birakma merkezinede gittim ne yazikki tedavi suresince ilac veremiyorlarmis yarim kaldi yani ust kat komsum var sagolsunlar maa aile iciyorlar pufur pufur kadin 2 cocuk dogurmus hamileykende birakmadim diyor alt kat komsumda aynen bu sekilde esimin ilk karisida bu sekildeymis... yani herkezde ayni etkisi yok ama biz negatif etkilenenelerdenniz hamileyken icemiyorsun zaten bebegine kiyamiyorsun ama keske oncesinde birakabilsek
Tamam çok teşekkür ederim detaylı cevabın içincanım beni yaşadığım yerde bu işi yapan bir arıcıdan bal- polen ve arı sütünü aldık, onun bize tarif ettiği şöyleydi, bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal ve polen bunun içinede yarım limon sıkıp aç karna içiyordum, limon kan sulandırması içinmiş ve mutlaka tahta kaşık kullanın dedi, arı sütüde 30 gr lık bir şişedeydi dondurma cubuğu gibi bir cubukla sabahları aç bir fındık büyüklüğünde yiyordum ve 2 saat bunları alınca hiçbirşey yiyip içmiyorum. ama saf arı sütünü saklamak biraz sorun, sıcak olmayacak ama kesinlikle donmayacak falan bozulmaya çok meğilli. forumda birçok yerde arı sütü- bal- poleni belli oranlarda karıştırıp sabahları yiyorşarmış ama o oranları bilmiyorum tabi.
Arkadaşım çok mutlu oldum inşallah hep böyle güzel haberler alırız senden kucağınız dolar inşallahkızlarrr günaydınnn
bana dua eden yanımda olan herkese ama herkese çok tşk ederim, hepinizden Allah razı olsun.ne istiyorsanız ne diliyorsanız Rabbim nasîp etsin.
merkezden bugün transferi iptal ettiler, delimisin ne bu neşe diyecksiniz ama çoookkk güzel haberlerim var. benim embriyoların ikiside kalite anlamında çok iyi olmuş, süperlermiş, doçent ve eembriolog 5. gün transferinde çok ısrar ettiler, bunlar yaşar dediler, birinde hîç bozulma yokmuş yani 1. kalite imiş diğerinde %5 miş buda normalin çok altındaymış, normalde embriyo sayısı az plunca kayıptan kotkar beklemeyiz ama sizinkilere acayio güveniyoruz diyor.
ilk denememi bilenler bilir embriyo kalitem yerlerde paspasdı o günden bu yana 3 aydır arı sütü bal polen kullanıyorum öyle kapsül falan değil saf ve organik veee yazılanlar doğruymuş kızlar kaliteyi dehşet etkiliyormuş,
biz 5. güne gidelim dedik, eşim haklı çıktı herşey iniallah güzel olur hakkımızda hayırlı, vekilim Allah
arsı sütü bal polen karışımını 2 aydır yiyorum her sabah aç karnınada bi tatlı kaşığı çörek otu çiğneyip yutuyorum günlük folikasit ve coraspirin bunlar hayatımın parçası oldu artıkcanımsın, inşallah dediğin gibi olur ve bebişlerime kavuşurum. sanada tavsiye ediyorum arı sütü bal ve polen tüpe başlamadan önce kullanmalısın, birde sigarayı bırakmasını istediğim nadide insanlardansın ve inanıyorum ki sen bunuda yaparsın ve aramızda belkide en güçlü olansın.
pıhtılaşman yok tatlım ne güzel yahu benim hepsinde bişeyler yazıyo 4 gen heterozigot 2 gende şüpheli zaten 8 gen incelendiCanlar genetik testler vs. çıkmış, benim asıl merak ettiğim kanda pıhtılaşma sorunu, anladığım kadarıyla sorun yok gibi,
bir bakar mısınız ne diyor bu :)
Hepsinde normal yazmış ama sorun yok gibi değil mi?
Kızlar inşallah hepinizin bebekleri sıkı sıkı tutunur ve allah kucağınıza almayı nasip eder kısaca ben de hikayemi anlama istiyorum sizden fikir almak istiyorum 2014 martta korunmayı bıraktık ağustos da hamile kaldım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım marttan ağustosa kadar bir kere de aşılama yaptirdim aşılamam tutmadığı ondan sonraki ay hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum 2 ay bekledikten sonra tekrar klomen e başladım bu ay daasilama yaptırdım negatif çıktı hsg çektirdim tüplerim açık eşimin Sperm sayısı 15 milyon hareketliliği ileri %40varikosel operasyonu oldu eşim 32 yaşında olacağım martta. eşim benden 3yaş küçük ..ve bu sene doğuya tayinimiz çıkabilir ve ayrı ayrı gidebiliriz tüp bebek yaptırsam mi düşünüyorum yoksa erkenmi yaşım korkutuyor beni 2 yıllık evliyimbu arada
bencede bekleme tayin falan zor işler, birde varikoselin iyileşmesi spermin tam anlamıyla normali dönmesi 6 ay, benimde eşim eneler evvel varikosel ameliyatı okdu herşey normale döndü hızlı şekilde ama bizimki çok azdı ve ilerlerse diye korktuk bşrde zamanımız var dedik ama üzerinden nerdeyse 2 yıldan fazlası geçti birdde ben keçi boynuzu prkmezi kürü ne varsa verdim adama, çok etkiliyor.Kızlar inşallah hepinizin bebekleri sıkı sıkı tutunur ve allah kucağınıza almayı nasip eder kısaca ben de hikayemi anlama istiyorum sizden fikir almak istiyorum 2014 martta korunmayı bıraktık ağustos da hamile kaldım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım marttan ağustosa kadar bir kere de aşılama yaptirdim aşılamam tutmadığı ondan sonraki ay hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum 2 ay bekledikten sonra tekrar klomen e başladım bu ay daasilama yaptırdım negatif çıktı hsg çektirdim tüplerim açık eşimin Sperm sayısı 15 milyon hareketliliği ileri %40varikosel operasyonu oldu eşim 32 yaşında olacağım martta. eşim benden 3yaş küçük ..ve bu sene doğuya tayinimiz çıkabilir ve ayrı ayrı gidebiliriz tüp bebek yaptırsam mi düşünüyorum yoksa erkenmi yaşım korkutuyor beni 2 yıllık evliyimbu arada
hadi sigaraya bişey demedimarsı sütü bal polen karışımını 2 aydır yiyorum her sabah aç karnınada bi tatlı kaşığı çörek otu çiğneyip yutuyorum günlük folikasit ve coraspirin bunlar hayatımın parçası oldu artık
sigara konusuna hiç girmicembırakamıyommmmmmm
gelişimleriyle ilgili haber geldimi yahu minnakların çatlıcam
hadi sigaraya bişey demedimarı sütü polen işinede aferin :)
ama çatlama konusunda önde bayrak sallıyorum valla sabaha kadar döndüm durdum inan gözüme uyku girmedi bir ara eşim git Allah aşkına başka yerde yat dedi :)))
bugün aradılar yarın 12:30 da sıkışık gelin dediler ah bu sıkışık mevzusu neyse artık
dedim ne durumdalar kadın 3 ile 5 gün arasındaki süreçte durdukları yerden çıkarmıyoruz zarar görebilirler yarın sizinle beraber öğrenicez ama merak etmeyin iyi olduklarını düşünüyorum dedi ayyy bebişlerim kaldı orda bensiz bensiz
oyyyyy analık damarım kabardı
tşk ederim bu güzel dileklerin için, inşallah herkes gönlünden geçen evlada sağlıkla kavuşur, hepimizin özlemi bir evlat, yok canım ilk merkezime gitmiyorum merkeze bu sefer eşim karar verdi farklı ama iki merkezide görünce kıyasladım haliyle burası biraz pahalı ama daha profösyönel çalışıyorlar ve profösör çok suratsız ama doçentimiz çok tatlıki Allah tan çık şeyle doçent ilgileniyor ve merkezdeki hemşireler sürekli arayıp ilaçların takibini yapıyorlar, birde iki farklı merkeZe gidince şunu anladık, sadece tedavi değil merkezin laboratuarı çok çok önemli çünkü embriyoların rahat gelişmeleri için sanırım diğeri baya vasattı , ordaki birçok hastaya 3. gün transferi yapıyorlardı ama burda 5. güne zorluyorlar güveniyorlarsa tabi.sen hiç merak etme onları.. onlar güzel güzel gelişimlerine devam ediyorlardır Allah'ın izniyle. Yarın büyük gün senin için. Allah inşallah yardımcı olur sana ve çok güzel geçer her şey yarın ve sonrasında. Bu arada aklımdan çıkmış, sen ilk gittiğin merkeze gidiyorsun değil mi hala?
Arkadaşlar ben de bugün regl oldum. Benden hormon testi istediler. Çarşamba günü de başlayacağız İnşallah. Çok heyecanlıyım. İlk denememiz. Aynı zamanda korku ve kaygı da var. (iğneler mesela beni çok korkutuyor) Bana ne tavsiye edersiniz? Neler yapsam tedavi için olumlu adımlar atmış olurum?
tşk ederim bu güzel dileklerin için, inşallah herkes gönlünden geçen evlada sağlıkla kavuşur, hepimizin özlemi bir evlat, yok canım ilk merkezime gitmiyorum merkeze bu sefer eşim karar verdi farklı ama iki merkezide görünce kıyasladım haliyle burası biraz pahalı ama daha profösyönel çalışıyorlar ve profösör çok suratsız ama doçentimiz çok tatlıki Allah tan çık şeyle doçent ilgileniyor ve merkezdeki hemşireler sürekli arayıp ilaçların takibini yapıyorlar, birde iki farklı merkeZe gidince şunu anladık, sadece tedavi değil merkezin laboratuarı çok çok önemli çünkü embriyoların rahat gelişmeleri için sanırım diğeri baya vasattı , ordaki birçok hastaya 3. gün transferi yapıyorlardı ama burda 5. güne zorluyorlar güveniyorlarsa tabi.
öbür tarafta acemiliğimizi attık ve araştırma yaparken eşim son yılların başarı oranlarına ve laboratuar durumuna bakmış, sanada araştırmada bunları öncelikli tutmanı tavsiye edebilirim
inan herkes için istediğim şeylerden biri organik aşk çocuğuya aslında benim yaptıracağım yer belli, pek araştırmadım ama hastane iyi güzel yeni adı var.. onun dışında İstanbul Şişli Memorial çok iyiymiş diye duydum ama burası da çok pahalıymış fakat iyi sonuç veriyormuş çünkü onlar da profesyonel çalışıyorlarmış. Problemin üstüne gidiyorlarmış ancak orası da bize uzak, git gel nasıl yaparız bilemiyorum. Bir de maddi yönü de var. Şimdilik bekliyorum, film de çektirmedim geçen ay. Artık 15 gün sonra film çekineceğim. Belki de doktor bu bekleyişe bir dur der ve o arada kendiliğinden oluverir. İnşallah bu olur. İstediğim ve içimden geçirdiğim şey bu. Allah inşallah bunu nasip eder.
inşallah başladığı gibi biter ve güzEl sonuçlar alırsın. iğnelerden korkma çünkü 2. tedavim göbekten çok iğne oldum tabi bu aşamalara gelene kadar farklı farklı birçok yerden iğne oldum ama hiç acımıyor göbek deliğinin çevresi, hissetmiyorsun bike iğneyi, tabi iğnelerin göbektense bende senin gibi birkaç gün acilde yaptırdım sonra birgün eşim gelemedi araç yok, saat geçiyor ki merkezDen sıkı sıkı tembihlediler ama saat geçmesin aldım elime iğneyi napayım o kadar tedavi boşamı gitsin sımsıkı kapattım gözlerimi ve yaptımArkadaşlar ben de bugün regl oldum. Benden hormon testi istediler. Çarşamba günü de başlayacağız İnşallah. Çok heyecanlıyım. İlk denememiz. Aynı zamanda korku ve kaygı da var. (iğneler mesela beni çok korkutuyor) Bana ne tavsiye edersiniz? Neler yapsam tedavi için olumlu adımlar atmış olurum?
Ahhh kiyamammm kuzum benim hadi yarin kavusacaksiniz ve bir daha ayrilmicaksiniz insallahhhhadi sigaraya bişey demedimarı sütü polen işinede aferin :)
ama çatlama konusunda önde bayrak sallıyorum valla sabaha kadar döndüm durdum inan gözüme uyku girmedi bir ara eşim git Allah aşkına başka yerde yat dedi :)))
bugün aradılar yarın 12:30 da sıkışık gelin dediler ah bu sıkışık mevzusu neyse artık
dedim ne durumdalar kadın 3 ile 5 gün arasındaki süreçte durdukları yerden çıkarmıyoruz zarar görebilirler yarın sizinle beraber öğrenicez ama merak etmeyin iyi olduklarını düşünüyorum dedi ayyy bebişlerim kaldı orda bensiz bensiz
oyyyyy analık damarım kabardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?