2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin, bebişlerinin sağlıkla transferi yapılır ve sıkıca tutunur annelerine, ayrı uyuduğunuz son geceniz olsun bebişlerinle :)
inan en az senin kadar heyecanla bekliyorum, Rabbim yardımcınız olsun, duşunu al, rahatça uyu diyemiyorum biliyorum ki o çok zor :)
Dualarımızdasın

İğnelerini kendin yapabilirsin, zor değil ağrılı acılı bir işlem değil, ben kendim yapmıştım çatlatma iğnem hariç onu tıp merkezinde yaptırdım, ama yapamazsan dışarıda vurduracaksan da saatlerine dikkat et, tatlı heyecanlar bunlar, inancını kaybetme hep iyi düşün, stres çok önemli bir faktör, rahat olmaya çalış zaten seni bilgilendirecektir dr.un ya da tüp bebek koordinatörün, yediğine içtiğine dikkat et, sigara içme, içilen ortamda çok durma şu an aklıma gelenler bunlar, he bir de en en önemlisi transferden sonra çok fazla belirti arama, mümkün olduğunca internette araştırmalardan uzak dur, tamamen uzak duramazsın ama minumuma indirmeye çalış :) insanın aklını çok kurcalıyor, herkeste tedavi süreci, belirti vs. aynı olmuyor bunu unutma emi
Allah yardımcın olsun, güzel sonuçların olsun

En Sevdiğim çocuk türü organik ama tüplerede bayılıyorum :) yarın al bebislerimizi gel güzel olsun herseyy

Teşekkür ederim İnşallah hepimiz 2016 da musmutlu oluruz

En Sevdiğim çocuk türü organik ama tüplerede bayılıyorum :) yarın al bebislerimizi gel güzel olsun herseyy
sabah olur dimi bu gece,
birde kılzar ya bana crinone jel verdiler bugün kaşıntı oldu ve giderek artıyor yarın söyleyeceğim ama bu jel yapıyormuydu böyle, progestan fitil yapıyorduda.

hep diyorlar ya filmden sonra doğal yolla olma olasılığı da yüksek tabi. nitekim benimde ikinci filmden sonra oldu hemen değildi tabi bi adet sonra tabi ona bağlamak ne kadar doğru bilemedim de. Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. hepimize.

sabah olur dimi bu gece,
birde kılzar ya bana crinone jel verdiler bugün kaşıntı oldu ve giderek artıyor yarın söyleyeceğim ama bu jel yapıyormuydu böyle, progestan fitil yapıyorduda.
olmuş bile sabah :) ozgskne2011 canım bebişlerimizi alda gel artık onlarda annelerini bekliyorlar inş. Ayyy Allahım çok heycanlı, sonucu da bekleyeceğiz hep beraber ve bi annecik daha hayaline kavuşacak inş.

ruhsan nasılsın canım ? sen takvimde yapmadın ne durumdasın doktora gıtınmı

Ben takvimi yapmak içim keseyi görmeyi bekliyorum canım, iyiyim ama sıkıntı yok, kese için perşembe çağırmıştı dr. ama biz başka dr.la devam edeceğiz bir de eşimle birlikte görmek istediğimiz için ctesiye almıştık randevuyu, şu idrar test sonuçlarını göstermek için bir de devlet hast.sine gideyim dedim sabah gittim karın ultrasonundan baktı göremedi tabi ki henüz minik çünkü :)
idrar test sonuçlarında o da bir sorun göremedi, yarın da başka bir kontrol için hast. gidicem dayanamazsam belki yarın yine giderim kadın doguma bakalım, sürekli bir bekleyiş hamiş olmakla bitmiyor ki, keseyi görelim, kalp atışını görelim/duyalım, tekmeleri hissedelim, sağlıkla doğacak mı, doğduktan sonra da zaten bitmiyor :) tatlı telaşlar bunlar, Allah hayırlısını versin hepimiz için

sabah olur dimi bu gece,

Sabah da oldu 12.00'ye de az kaldı canım Allah yardımcın olsun, bebişleri al gel inşallah

Ben manyak anne olduğum için trasnfer gün takvim yapmıştım totemim yavrucuklarimda bildirmesi hamd olsun.. Merak ettim senide sonuçların ne oldu DİE bende 14undr kese için gidicem inşallah kesecikler pıt pitlar sırayla duyar gorurum

İnşallah canım keselerimizi de görürüz kalp atışlarını da dinleriz, sağlıkla kucağımıza da alırız :)

geldik bizde merkeze biraz erken geldik kar yağıyordu yoldan korktuk 12:50 de alacaklarmış ona göre sıkışın dediler. bu transferden sonra yapılan hamilelik takvimi fikri hoşuma gitti yapmaya çalıştım ama oldumu bilemedim
sonuçta aksi ispatlanana kadar hamileyim demi

Hoşşş geldinnnnn :) nasılsınız ikisi de transfer edildi mi??
evet hamiş sayılıyorsun şu an bizim tüp bebek koordinatörü öyle demişti ilk transferde :)
uyy nasıl geçti anlatsana biraz, takvim görünmüyor ama bir daha dene :)

Ayyy ben heyecandan eve döndün sandım :)))))
Bellli mi bebişlerin durumu bilgi verdiler mi

bemde çok heyecanlıyım tüm transferler bekliyoruz, şimdi hoca geldi birazdan bilgi vereceğim son durumla ilgili sonra işleme alıcam dedi bekliyoruz bizde.

bemde çok heyecanlıyım tüm transferler bekliyoruz, şimdi hoca geldi birazdan bilgi vereceğim son durumla ilgili sonra işleme alıcam dedi bekliyoruz bizde.

Hocaya söyle biz burda 2 kişi bekliyoruz ama haber bekleyen çok kişiyiz biraz hızlı haber verin de kızlar heycandan bayılcak yoksa de yahu
bende tüp bebeği sanırım mart ayına erteledim çünkü yarıyıl tatili var ve oğluşumuz gelicek o olduğu zamanda onunla ilgilenmekten kendime zaman kalmıyor oğluş döndükten sonra başlamak niyetindeyim dün eşimlede öyle konuştuk yahu bu nasıl bir hasrettir neler okuyorum facede kimisi rahmine hacamat yaptırıp sülük yapıştırıyor kimisi kesme şeker koyuyor içine kimisi kuru üzümle kuyruk yağını göbek deliğine bağlıyor allahım artık bize evlat haberlerini ver nolursunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…