- 23 Mayıs 2011
- 491
- 982
- 103
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.761
hadi sigaraya bişey demedimarı sütü polen işinede aferin :)
ama çatlama konusunda önde bayrak sallıyorum valla sabaha kadar döndüm durdum inan gözüme uyku girmedi bir ara eşim git Allah aşkına başka yerde yat dedi :)))
bugün aradılar yarın 12:30 da sıkışık gelin dediler ah bu sıkışık mevzusu neyse artık
dedim ne durumdalar kadın 3 ile 5 gün arasındaki süreçte durdukları yerden çıkarmıyoruz zarar görebilirler yarın sizinle beraber öğrenicez ama merak etmeyin iyi olduklarını düşünüyorum dedi ayyy bebişlerim kaldı orda bensiz bensiz
oyyyyy analık damarım kabardı
Arkadaşlar ben de bugün regl oldum. Benden hormon testi istediler. Çarşamba günü de başlayacağız İnşallah. Çok heyecanlıyım. İlk denememiz. Aynı zamanda korku ve kaygı da var. (iğneler mesela beni çok korkutuyor) Bana ne tavsiye edersiniz? Neler yapsam tedavi için olumlu adımlar atmış olurum?
En Sevdiğim çocuk türü organik ama tüplerede bayılıyorum :) yarın al bebislerimizi gel güzel olsun herseyyinan herkes için istediğim şeylerden biri organik aşk çocuğuinşallah olur ruhsan kide rahim filmi sonrası hamilelik. gerçekten Zor süreçler ve maddi anlamda çok yıpratıyor benimkide 2. zaten buda tutmazsa toparlanmak için bayaaa beklememiz gerekecek, sen o zamana kadar karar verirsin ve içine sinen yere git çünkü güvenmen önemli onlara teslim edeceksin kendini inşallah ama inşallah hiç gerek kalmazda kendiliğinden gelir bebiş
Teşekkür ederim İnşallah hepimiz 2016 da musmutlu oluruzİğnelerini kendin yapabilirsin, zor değil ağrılı acılı bir işlem değil, ben kendim yapmıştım çatlatma iğnem hariç onu tıp merkezinde yaptırdım, ama yapamazsan dışarıda vurduracaksan da saatlerine dikkat et, tatlı heyecanlar bunlar, inancını kaybetme hep iyi düşün, stres çok önemli bir faktör, rahat olmaya çalış zaten seni bilgilendirecektir dr.un ya da tüp bebek koordinatörün, yediğine içtiğine dikkat et, sigara içme, içilen ortamda çok durma şu an aklıma gelenler bunlar, he bir de en en önemlisi transferden sonra çok fazla belirti arama, mümkün olduğunca internette araştırmalardan uzak dur, tamamen uzak duramazsın ama minumuma indirmeye çalış :) insanın aklını çok kurcalıyor, herkeste tedavi süreci, belirti vs. aynı olmuyor bunu unutma emi
Allah yardımcın olsun, güzel sonuçların olsun
sabah olur dimi bu gece,En Sevdiğim çocuk türü organik ama tüplerede bayılıyorum :) yarın al bebislerimizi gel güzel olsun herseyy
Valla Oda yapıyoddu bana uyumaya çalış rapor alıcaksın dimisabah olur dimi bu gece,
birde kılzar ya bana crinone jel verdiler bugün kaşıntı oldu ve giderek artıyor yarın söyleyeceğim ama bu jel yapıyormuydu böyle, progestan fitil yapıyorduda.
günaydın,Valla Oda yapıyoddu bana uyumaya çalış rapor alıcaksın dimi
günaydın,
evet canım pazartesiye kadar raporluyum.
hep diyorlar ya filmden sonra doğal yolla olma olasılığı da yüksek tabi. nitekim benimde ikinci filmden sonra oldu hemen değildi tabi bi adet sonra tabi ona bağlamak ne kadar doğru bilemedim de. Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. hepimize.ya aslında benim yaptıracağım yer belli, pek araştırmadım ama hastane iyi güzel yeni adı var.. onun dışında İstanbul Şişli Memorial çok iyiymiş diye duydum ama burası da çok pahalıymış fakat iyi sonuç veriyormuş çünkü onlar da profesyonel çalışıyorlarmış. Problemin üstüne gidiyorlarmış ancak orası da bize uzak, git gel nasıl yaparız bilemiyorum. Bir de maddi yönü de var. Şimdilik bekliyorum, film de çektirmedim geçen ay. Artık 15 gün sonra film çekineceğim. Belki de doktor bu bekleyişe bir dur der ve o arada kendiliğinden oluverir. İnşallah bu olur. İstediğim ve içimden geçirdiğim şey bu. Allah inşallah bunu nasip eder.
olmuş bile sabah :)sabah olur dimi bu gece,
birde kılzar ya bana crinone jel verdiler bugün kaşıntı oldu ve giderek artıyor yarın söyleyeceğim ama bu jel yapıyormuydu böyle, progestan fitil yapıyorduda.
ruhsan nasılsın canım ? sen takvimde yapmadın ne durumdasın doktora gıtınmı
sabah olur dimi bu gece,
Ben manyak anne olduğum için trasnfer gün takvim yapmıştım totemimBen takvimi yapmak içim keseyi görmeyi bekliyorum canım, iyiyim ama sıkıntı yok, kese için perşembe çağırmıştı dr. ama biz başka dr.la devam edeceğiz bir de eşimle birlikte görmek istediğimiz için ctesiye almıştık randevuyu, şu idrar test sonuçlarını göstermek için bir de devlet hast.sine gideyim dedim sabah gittim karın ultrasonundan baktı göremedi tabi ki henüz minik çünkü :)
idrar test sonuçlarında o da bir sorun göremedi, yarın da başka bir kontrol için hast. gidicem dayanamazsam belki yarın yine giderim kadın doguma bakalım, sürekli bir bekleyiş hamiş olmakla bitmiyor ki, keseyi görelim, kalp atışını görelim/duyalım, tekmeleri hissedelim, sağlıkla doğacak mı, doğduktan sonra da zaten bitmiyor :) tatlı telaşlar bunlar, Allah hayırlısını versin hepimiz için
Ben manyak anne olduğum için trasnfer gün takvim yapmıştım totemimyavrucuklarimda bildirmesi hamd olsun.. Merak ettim senide sonuçların ne oldu DİE bende 14undr kese için gidicem inşallah kesecikler pıt pitlar sırayla duyar gorurum
geldik bizde merkeze biraz erken geldik kar yağıyordu yoldan korktuk 12:50 de alacaklarmış ona göre sıkışın dediler. bu transferden sonra yapılan hamilelik takvimi fikri hoşuma gitti yapmaya çalıştım ama oldumu bilemedim
sonuçta aksi ispatlanana kadar hamileyim demi
bemde çok heyecanlıyım tüm transferler bekliyoruz, şimdi hoca geldi birazdan bilgi vereceğim son durumla ilgili sonra işleme alıcam dedi bekliyoruz bizde.Hoşşş geldinnnnn :) nasılsınız ikisi de transfer edildi mi??
evet hamiş sayılıyorsun şu an bizim tüp bebek koordinatörü öyle demişti ilk transferde :)
uyy nasıl geçti anlatsana biraz, takvim görünmüyor ama bir daha dene :)
Ayyy ben heyecandan eve döndün sandım :)))))
Bellli mi bebişlerin durumu bilgi verdiler mi
bemde çok heyecanlıyım tüm transferler bekliyoruz, şimdi hoca geldi birazdan bilgi vereceğim son durumla ilgili sonra işleme alıcam dedi bekliyoruz bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?