- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.781
İnşallah hhhh en hayırlısı ndan Allah kucağını doldursun kuzu uuheldim kızlar geldim benim embriyolar bende artık ama teki diğerini dondurdular hoca ısrarıma rağmen tek koydu. yeni kalktım daha 2 saatten fazla yatırdılar, embriyolarım blast dedikleri aşamaya gelmişler hoca çok umutluydu ama nasip kısmet.
heldim kızlar geldim benim embriyolar bende artık ama teki diğerini dondurdular hoca ısrarıma rağmen tek koydu. yeni kalktım daha 2 saatten fazla yatırdılar, embriyolarım blast dedikleri aşamaya gelmişler hoca çok umutluydu ama nasip kısmet.
saol canım ilgin için ama ben onu bizim kızların ısrarı üzerine daha önce medicalde yaptırmıştım zaten, hatta üzerime ceket atılsa hamile kalacak kadar iyimiş diye de gülüşmüştük burda :)mrym5579 canım senin testlerin içinde amh var mıydı, benim test sonuçları çıktı amh sonucu yok eşim has.yi aradı biz amh yapmıyoruz demiş, e yapmıyorsunuz madem dr.neden demedi o zaman bu hariç diğerlerini yapıyoruz diye, hepsini yapıyoruz dedi, şu an ihtiyacımız yok gerçi ona ama bilgin olsun senin de başına böyle bir durum gelmesin
gerisi takdiri ilahi noktasına geldik tatlım, bu 12 gün inş hayatının beklemeye değer en güzel günleri olur sonunda.heldim kızlar geldim benim embriyolar bende artık ama teki diğerini dondurdular hoca ısrarıma rağmen tek koydu. yeni kalktım daha 2 saatten fazla yatırdılar, embriyolarım blast dedikleri aşamaya gelmişler hoca çok umutluydu ama nasip kısmet.
heee o ceket muhabbeti ondan mıydısaol canım ilgin için ama ben onu bizim kızların ısrarı üzerine daha önce medicalde yaptırmıştım zaten, hatta üzerime ceket atılsa hamile kalacak kadar iyimiş diye de gülüşmüştük burda :)ruhsan
bnde heyecanla genetiklerin sonucunu bekliyorum.
heldim kızlar geldim benim embriyolar bende artık ama teki diğerini dondurdular hoca ısrarıma rağmen tek koydu. yeni kalktım daha 2 saatten fazla yatırdılar, embriyolarım blast dedikleri aşamaya gelmişler hoca çok umutluydu ama nasip kısmet.
Canim hayırlı olsun.. Nasipte var ise tek evlat 5 tanede koysalar bitanesi tutacak he yok 2 tane var ise onlar bölünür ucuz bile olur gönlünü ferah tut sağlıklı sihatlr uzun ömürlü olsun bizim olsunheldim kızlar geldim benim embriyolar bende artık ama teki diğerini dondurdular hoca ısrarıma rağmen tek koydu. yeni kalktım daha 2 saatten fazla yatırdılar, embriyolarım blast dedikleri aşamaya gelmişler hoca çok umutluydu ama nasip kısmet.
Ayyy bu topige bayildim ben. Ne kadar pozitifsiniz ve muhabbet bombaaa. Benide alin aranizaa
hoşgeldin canım, gel gel biz zaten onun için toplandık gibi birşey, moraller tavan yapsın unutlar artsın diyeeAyyy bu topige bayildim ben. Ne kadar pozitifsiniz ve muhabbet bombaaa. Benide alin aranizaa
Hos geldinnnn tatlim sefa getirdin pozitif olmak ilk sartimiz zaten azicik negatifi gorsek evrene ve negatifte olana pozitof enerji yuklemesi yapiyos bid burdaAyyy bu topige bayildim ben. Ne kadar pozitifsiniz ve muhabbet bombaaa. Benide alin aranizaa
Denizlilisrsy canım, çok tatlısınnnnn, çok güzel birşey ama inşallah hep devam eder, hepimize nasip olsunn, seni seviyorummmm kadınnnn
ruhsan kaçtır deniyorum takvim işini bir beceremedim, nasıl yaptın ? profilde yer alan tahmini doğum tarihi kısmını hesapladım girdim kaydettim ama altta çıkmıyor ama yapmayı istiyorummmm
Amiiiinnnnnn sizin takvimininizi yirim ben beeeeeozgskne2011 dayanamadım yaptım takvimi :) haydi sende yap totem olsun
Denizlilisrsy çok tatlısın ya, o pozitif enerjin var ya heh o hiç bitmesin hep böyle kal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?