- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.801
Yap cabuk takvimiiii cabuukk cabukkkkDenizlilisrsy canım, çok tatlısınnnnn, çok güzel birşey ama inşallah hep devam eder, hepimize nasip olsunn, seni seviyorummmm kadınnnn
ruhsan kaçtır deniyorum takvim işini bir beceremedim, nasıl yaptın ? profilde yer alan tahmini doğum tarihi kısmını hesapladım girdim kaydettim ama altta çıkmıyor ama yapmayı istiyorummmm
ruhsan canım bu takvim gerçekten 1 hafta kadar önden gidiyor normalde benimde 2. hafta içinde olmam lazım ve Denizlilisrsy ve diğerleri 2016 bize annelik getirecek inşallah.
kızlar bu sene bizim senemiz
İnşallah her şey çok güzel olucak Allahın izniyle bırakmayacak bebeğin seni bu sefer olucak inşallahheldim kızlar geldim benim embriyolar bende artık ama teki diğerini dondurdular hoca ısrarıma rağmen tek koydu. yeni kalktım daha 2 saatten fazla yatırdılar, embriyolarım blast dedikleri aşamaya gelmişler hoca çok umutluydu ama nasip kısmet.
Canım hayırlısı olsun, umarım herşey bundan sonra da sorunsuz giderSelam kızlar,ben dün kalp atışını duydum çok şükür,6+3 teyim.benim dr.Güvenç bey,bu benim mucizem gerçektende,inşallah taşıyabilirim sonuna kadar sağlıkla...hamile arkadaşlara bir sorum olacaktı,vajinal usg de bakıyorlar ya ilk Zaman'lar,bana usg görüntüsü verdiler ama normal bildiğiniz A4 fotokopi kağıdına basılmış,hani bildiğimiz ufak parlak kuşe kağıt gibi oluyorya usg ler normalde ,size Nasıl verdiler(bu şekilde çok net değil ondan merak ettim) Bahçecide .hep böyle fotokopi kağıdınamı basıyor bunlar.hemşire aldı çıktısını bilgisayardan yazıcıdan.
bence tüp bebek doktoruma muayene olup onunla karar vermelisiniz. çünkü senin bu rahatsızlıkların bu süreci ne kadar etkiler ancak bir doktor bilenilir canım. herşey güzel olacak inş.Kızlar bu ayın 19 gibi 2.rahatsızlığımı olacağım aşılamadan sonraki ikinci rahatsızlığım biliyorsunuz aşılamam negatif oldu ve tüp bebeğe karar verdik sizce bu ay gitmeli miyim başlamalı mıyız tedaviye yoksa bir kaç ay daha bekleyelim mi bir de benim kansızlık sorunu ve tansiyon sorunum var kafam karışık yardımcı olur musunuz?
canım benim bu hep aklımda kalacsk maalesef ama umarım bir an önce hamilelik olurda unutursun herşeyi. benimde 2 hafta önce kaybettiğim gebeliğimin 1. yılıydı. unutamıyor insan ama gelecek sağlıklı bebekler bize kuzummmayy sizin takviminizi yerim yaruhsan ozgskne2011
maşallah maşallahhep kalsın bu takvimler 9 ay boyunca.
bu arada size birşey söyleyeceğim ben hala devam etseydi şu kadar olcaktı bu kadar olcaktı hesabı yapıyorum kafamda kurtulamadım
bide eşimin telefonuna gebelik testlerinin fotoğrafı çekmiş, telefonunda gördüm geçenlerde
sil bunları dedim onu görünce daha bi üzüldüm sanki, ne umutla çekti kimbilir.
ayy sizin takviminizi yerim yaruhsan ozgskne2011
maşallah maşallahhep kalsın bu takvimler 9 ay boyunca.
bu arada size birşey söyleyeceğim ben hala devam etseydi şu kadar olcaktı bu kadar olcaktı hesabı yapıyorum kafamda kurtulamadım
bide eşimin telefonuna gebelik testlerinin fotoğrafı çekmiş, telefonunda gördüm geçenlerde
sil bunları dedim onu görünce daha bi üzüldüm sanki, ne umutla çekti kimbilir.
Yavrumun kesesini gördüm çok şükür, gayet iyi dedi dr. 11*4 boyutu
Allahıma duam hepimizin evlat hasretine son versin, yazamiyorum çok, anladiniz siz beni
Canim kan degeri 9 cikip guzel bir sekilde artanlar bile var, rahat ol iyi dusun, biliyorum surekli tedirginsin ama cok stres iyi degil biliyorsun, insallah kat kat artar degerinkızlar herkese selam olsudusunün test günümdü hcg 35 çıktı dr sağlıklı bi gebelik için yüzde yüz artış olması lazım dedi ne olur dua edin cuma günü tekrar kan vercem kimyasal olurmu acaba daha once kimyasal gebelik geçirdim ben ama hcg 24 çıkmıştı sonrada düştü ne olur fikri olan varsa söylesin değer basıl sizce rtansferden sonra 14. günüm bugün çift embriyo koymuşlardı
telaşa kaılmışsın hemen, dur bi sakin ol önce, hiçbirimiz 2 gün sonrasını bilemeyiz ve sen iyi düşün iyi olsun lütgen bu panik eğer varsa bebeğine iyi gelmez.. çok çok zararlı sürekli kimyasalmı diye süşünmek yerine, vucüduna bu mesajı göndermek yerine olumlu şeyler düşün olumlu olsun tamam mı dualarımız seninlekızlar herkese selam olsun bugün test günümdü hcg 35 çıktı dr sağlıklı bi gebelik için yüzde yüz artış olması lazım dedi ne olur dua edin cuma günü tekrar kan vercem kimyasal olurmu acaba daha once kimyasal gebelik geçirdim ben ama hcg 24 çıkmıştı sonrada düştü ne olur fikri olan varsa söylesin değer basıl sizce rtansferden sonra 14. günüm bugün çift embriyo koymuşlardı
ruhsan çoookkk sevindim çoookkkk
sanki kendim kese görmüş gibi oldum valla. inşallah güzel haberlerin devamı gelir de topiğimiz ardı ardına şenlenir.
Canım çok sevindimmm. Maşallahinşallah böyle sorunsuz devam eder hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?