2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Yavrumun kesesini gördüm çok şükür, gayet iyi dedi dr. 11*4 boyutu
Allahıma duam hepimizin evlat hasretine son versin, yazamiyorum çok, anladiniz siz beni
yaa maşallah sübhanallah böle devam etsin, sağlıcakla kucağına aldığını da görelim hayırlısı ile.

ahhhh canım emin ol bebeklerimiz bize gelmediği sürece ümidimiz tükenmeyecek Allah öyle güç veriyo ki insana hadi bu son hadi bu son diye diye yapıyoruz denemeleri ki öyle de olsun ya ümit olmasaydı bir de öyle düşün ümitsizlik daha kötü,,,sabredelim gelecekeler bize..

karyotip sonuçalrını bekliyorum uzadı dediler 21 gün olcak neredeyse,,,ilk adetimle histereskopi olcamm bi bakçakalr bakalımbişi var mı diye yoksa da çeentik atçakmış doktorum,,,bakalım 2.denemede neler olacak 50 tane muhteşem spermimiz var :):) bu sefer blast aşamasını zorlayalım dediii bu günler geçmez mi hiçççç

histereskopi sonrası bekleme süresi oluyor mu, hadi bakaalım çabuk geçsin günler sizin için de

Muckkkk sizlere ama unutmamaya calisin lutfen ben nazara inanirim boncuklarinizi nokta yerinede olsa her yazinizda kullanin annecikler

kızlar size birşey anlatmak istiyorum bu konu dünden beri kafamı kurcalıyor olabilirmi böyle birşey diye.
şimdi bu benim ikinci tüpüm ve ilki olumsuz oldu başka bir merkezdeydi, burasına ikinci mmerkeZim
ilk gittiğim yerde transfer günü hemşire transferde rahmi gösterirken çok acemice davrandı ve doktor çok zorlandı ben bile anladım durumu neyse birşekilde işlem bitti beni baya uzın süre yatırdılar, sonra kalk dediler tabi ben doğru klozete işte sorun burdan aonra başlıyor, klozete oturdum ve afedersiniz ama benden uzuyan ve baya miktarda pat diye klozete şeffaf sümüksü birşey düştü çıkınca hemen hemşireye söyledim doktora söyle dedi doktora dedim güldü korkma ucunda değil işlemden kalanlardır dedi tabi çok kötü kaliteli olsuğu için ben baya ümitsizdim takılmadım
dünki transferimdede bana transfer yapacakken kıza sordum nasıl birşey ddedim sıvımsı dedi güldü nese işlem bitti yattım baya sonra klozete ben tertemizim tam yatağa döncekken bacaklarımda aşağı birşey süzüldü yanımda diğer transfer olanlar vardı o ne ya falan olduk bir panik hepimizde hemşire dediki hayır o embriyo değil, koymadan önce dezenfekte olması için içeriyi yıkadılar siz kalkın siZdede olacak kalkınca oldu gerçekten güldük hepimiz halimize. sonra ben hemşireye anlattım baktı durgun durgun olmaması lazımdı aklıma birşey getirmek istemiyorum, sende getirme bilemeyiz dedi artık sormadım bilsem ne olacak eşime anlattım olayı belliydi zaten ne derece acemi oldukları, belkide koyamadılar düZgün düştü dedi hatırlamıyalım dedi, olabilirmi böyle birşey ya, öğrensem ne olacak hiç ama gitmiyor beynimin içinden.

tatlım ilkiyle ilgili herşeyi unut, evet seni zorladı maddi manevi olmaması gereken şeyler oldu belki. ama nasip olmayacağı için o da bi vesileydi belki bilemeyiz ki. sen diyorsun ya baştan beri ben teslim oldum diye, duanı et zor ama gerisini düşünmemeye çalış.
güzel günler göreceğiz, güzel güneşli günler...

canım kafanı bence böyle şeylerle oyalama çünkü transfer öncesi içeriyi temizliyorlar önce kaldı ki zaten akıntı tarzında jelimsi şeyler çok olası şeyler,,embriyoları döl yatağına bırakıyolar ki oradaki perde gibi olan şey 10 dk sonra kapanıyor ,,, yani bunu bir kapı olarak düşün o kapı kapanıyor senin döl yatağına konulan bebeklerin oraya kilitleniyor gibi düşün,, vajina ile döl yatağı arasındaki yoldan akıntıların ve temizleme sıvısı boşalmıştır canım,,hiiiiiiiiiiiç kafanı takma sen böyle şeyelere ...

günaydınnnnnn
doğru diyorsunuz en iyisi unutmak.
bu gece belim ağrıdı uyudum uyandım arada sızı vardı inşallah bebiş tutunuyordurda onun ağrısıdır, birde bana verilen kağıtta test ayın 14 ünde yazıyor yani yumurta toplamadan sonra 12. gün yazmışlar ay bu çok iyi oldu, pek sabırsızım bu konularda.

Günaydın canlarrrr

ozgskne2011 5.gün embriyosu erken çıkıyor kanda ondan olabilir mi ki, bizim 9.gün çıkmıştı, inşallah bebişin tutunma ağrısıdır o canım

mrym5579 benim dün romatoloji randevum vardı ya onun için gittim hastaneye, aslında kadın doğum aklımda yoktu ama eşim istersen gitmişken Hülya hanıma görün belki kese görünür için rahat eder dedi, aslında birlikte görmek istiyorduk bebişi ama bir daha ki sefere artık, medicale gittim yani ama Koray beyde devam edeceğiz büyük ihtimal (yüzyıl hastanesi), eşimin iş yerinde bir arkadaşı Koray beyde tüp bebek tedavisi olup bebişlerini kucağına almışlar o da tavsiye etmiş, muayene ücretleri, doğum ücretleri vs.de uygun. c.tesi eşimle birlikte gideceğiz Koray beye, bakalım hayırlısı

Bu arada medical servis koymuş çok güzel bir uygulama, fizik tedaviye giderken kullanıyordum ama şimdi tüm hastalar kullanabiliyor, keşke tüm hastaneler yapsa :)

Insallah tutunuyordur mucizen sana Arkadasim:)
Ben de 5.gun transferi oldum.ilk2 gun hicbirsey yok cok rahatken 2gun sonra gece uykumdan uyandiran kasik agrisi, sızı gibi seyler oldu.ertesi gun de hafif bel ağrısı ve ara ara geceki durum hafidten yokladi.
Bunlara belirti diye takilmak istemiyorum ama ilki tutmamisti benim, bunlar da hic olmamıştı.
Insan umitlenmeden de edemiyor. Oysa embriyolog 5. Gun ama gelisimi geri bi embriyo, tutunma ihtimali düşük diyip acikca cok da umut baglama dedi
Ama Allah'tan umut kesilmez. .Rabbim ol desin yeter ki, her sey bahane, vesile...
Kalbini bozma sen de, dua edip, ihtiyacimizi en iyi bilene siginacagiz..

Dediğiniz gibi Allahtan umut kesilmez, sizin kaç gün kaldı test gününe, bazıları hiç belirti yaşamıyor, bazıları hamile olduğunu bile fark etmiyor uzun süre, yani belirti aramamak lazım, inşallah bebeğiniz sizinledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…