- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 37
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.821
yaa maşallah sübhanallah böle devam etsin, sağlıcakla kucağına aldığını da görelim hayırlısı ile.Yavrumun kesesini gördüm çok şükür, gayet iyi dedi dr. 11*4 boyutu
Allahıma duam hepimizin evlat hasretine son versin, yazamiyorum çok, anladiniz siz beni
yaa maşallah sübhanallah böle devam etsin, sağlıcakla kucağına aldığını da görelim hayırlısı ile.
ahhhh canım emin ol bebeklerimiz bize gelmediği sürece ümidimiz tükenmeyecek Allah öyle güç veriyo ki insana hadi bu son hadi bu son diye diye yapıyoruz denemeleri ki öyle de olsun ya ümit olmasaydı bir de öyle düşün ümitsizlik daha kötü,,,sabredelim gelecekeler bize..Bende aynı durumdayım son zamanlarda eve gidip koltukta uyuyup kalıyorumsenin gibi birde çocuk olsa napardım diyorum ama keşke olsa o zaman daya dirayetli olurdum...
dün facede gördüm biri 11 yıllık biri 16 yıllık evli 2 bayan konuşuyorlardı birinin 7. birinin 8. denemesi olucakmış tüp bebekte ve hiç pozitif görmemişler ama hala inançları umutları tamgördükten sonra eşimede anlattım ben böyle olmak istemiyorum evlatlık bari alalım 2 kez deneyip negatif allırsak diye direk olmaz dedi zaten kafana takmadığın zaman hamile kalacaksın diyorda ben benden geçtim yahu
gözünaydın canım, hayırlısı olsun, güzel sonuçların olsun inşallahArkadaşlar tedavim başladı bugün ilk iğne yapıldı. Hayırlısı olur İnşallah. Dualarınızda beni unutmayın :)
histereskopi sonrası bekleme süresi oluyor mu, hadi bakaalım çabuk geçsin günler sizin için dekaryotip sonuçalrını bekliyorum uzadı dediler 21 gün olcak neredeyse,,,ilk adetimle histereskopi olcamm bi bakçakalr bakalımbişi var mı diye yoksa da çeentik atçakmış doktorum,,,bakalım 2.denemede neler olacak 50 tane muhteşem spermimiz var :):) bu sefer blast aşamasını zorlayalım dediii bu günler geçmez mi hiçççç
histereskopi olduktan sonra diğer adetimle tedavi başlıycakk daha var yanihistereskopi sonrası bekleme süresi oluyor mu, hadi bakaalım çabuk geçsin günler sizin için de
ohhhhhhhh o iş bitmiş o zaman :)) başlam bitirmek demek çünkü,,,hayırlısı olsun.Arkadaşlar tedavim başladı bugün ilk iğne yapıldı. Hayırlısı olur İnşallah. Dualarınızda beni unutmayın :)
Muckkkk sizlere ama unutmamaya calisin lutfen ben nazara inanirim boncuklarinizi nokta yerinede olsa her yazinizda kullanin anneciklerCanım benim o hesabı her zaman yapacaksın bebeğini kucağına aldığında da yapacaksın bence, yani ben kendim de öyle hissediyorum, benim de ilk gebeliğim devam etseydi tahminen bu ay doğum yapacaktım, hiç aklımdan çıkmıyor (ki kalp atışını dahi duymamıştım)
İnşallah hayırlı tez zamanda bebişini kucağına alırsın sende, hepimizin yılı olsun bu yıl
Arkadaşlar romatoloji randevum var bugün, dua edin bize sonuçlar iyi çıksın
Denizlilisrsy ister de yapmaz mıyım yaptım gitti :)
gözünaydın canım, hayırlısı olsun, güzel sonuçların olsun inşallah
Çok teşekkürler. İyi ki varsınız. Rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı evlatlarla dolsursun, yüzümüzü güldürsün İnşallah.ohhhhhhhh o iş bitmiş o zaman :)) başlam bitirmek demek çünkü,,,hayırlısı olsun.
tatlım ilkiyle ilgili herşeyi unut, evet seni zorladı maddi manevi olmaması gereken şeyler oldu belki. ama nasip olmayacağı için o da bi vesileydi belki bilemeyiz ki. sen diyorsun ya baştan beri ben teslim oldum diye, duanı et zor ama gerisini düşünmemeye çalış.kızlar size birşey anlatmak istiyorum bu konu dünden beri kafamı kurcalıyor olabilirmi böyle birşey diye.
şimdi bu benim ikinci tüpüm ve ilki olumsuz oldu başka bir merkezdeydi, burasına ikinci mmerkeZim
ilk gittiğim yerde transfer günü hemşire transferde rahmi gösterirken çok acemice davrandı ve doktor çok zorlandı ben bile anladım durumu neyse birşekilde işlem bitti beni baya uzın süre yatırdılar, sonra kalk dediler tabi ben doğru klozete işte sorun burdan aonra başlıyor, klozete oturdum ve afedersiniz ama benden uzuyan ve baya miktarda pat diye klozete şeffaf sümüksü birşey düştü çıkınca hemen hemşireye söyledim doktora söyle dedi doktora dedim güldü korkma ucunda değil işlemden kalanlardır dedi tabi çok kötü kaliteli olsuğu için ben baya ümitsizdim takılmadım
dünki transferimdede bana transfer yapacakken kıza sordum nasıl birşey ddedim sıvımsı dedi güldü nese işlem bitti yattım baya sonra klozete ben tertemizim tam yatağa döncekken bacaklarımda aşağı birşey süzüldü yanımda diğer transfer olanlar vardı o ne ya falan olduk bir panik hepimizde hemşire dediki hayır o embriyo değil, koymadan önce dezenfekte olması için içeriyi yıkadılar siz kalkın siZdede olacak kalkınca oldu gerçekten güldük hepimiz halimize. sonra ben hemşireye anlattım baktı durgun durgun olmaması lazımdı aklıma birşey getirmek istemiyorum, sende getirme bilemeyiz dedi artık sormadım bilsem ne olacak eşime anlattım olayı belliydi zaten ne derece acemi oldukları, belkide koyamadılar düZgün düştü dedi hatırlamıyalım dedi, olabilirmi böyle birşey ya, öğrensem ne olacak hiç ama gitmiyor beynimin içinden.
kızlar size birşey anlatmak istiyorum bu konu dünden beri kafamı kurcalıyor olabilirmi böyle birşey diye.
şimdi bu benim ikinci tüpüm ve ilki olumsuz oldu başka bir merkezdeydi, burasına ikinci mmerkeZim
ilk gittiğim yerde transfer günü hemşire transferde rahmi gösterirken çok acemice davrandı ve doktor çok zorlandı ben bile anladım durumu neyse birşekilde işlem bitti beni baya uzın süre yatırdılar, sonra kalk dediler tabi ben doğru klozete işte sorun burdan aonra başlıyor, klozete oturdum ve afedersiniz ama benden uzuyan ve baya miktarda pat diye klozete şeffaf sümüksü birşey düştü çıkınca hemen hemşireye söyledim doktora söyle dedi doktora dedim güldü korkma ucunda değil işlemden kalanlardır dedi tabi çok kötü kaliteli olsuğu için ben baya ümitsizdim takılmadım
dünki transferimdede bana transfer yapacakken kıza sordum nasıl birşey ddedim sıvımsı dedi güldü nese işlem bitti yattım baya sonra klozete ben tertemizim tam yatağa döncekken bacaklarımda aşağı birşey süzüldü yanımda diğer transfer olanlar vardı o ne ya falan olduk bir panik hepimizde hemşire dediki hayır o embriyo değil, koymadan önce dezenfekte olması için içeriyi yıkadılar siz kalkın siZdede olacak kalkınca oldu gerçekten güldük hepimiz halimize. sonra ben hemşireye anlattım baktı durgun durgun olmaması lazımdı aklıma birşey getirmek istemiyorum, sende getirme bilemeyiz dedi artık sormadım bilsem ne olacak eşime anlattım olayı belliydi zaten ne derece acemi oldukları, belkide koyamadılar düZgün düştü dedi hatırlamıyalım dedi, olabilirmi böyle birşey ya, öğrensem ne olacak hiç ama gitmiyor beynimin içinden.
günaydınnnnnn
doğru diyorsunuz en iyisi unutmak.
bu gece belim ağrıdı uyudum uyandım arada sızı vardı inşallah bebiş tutunuyordurda onun ağrısıdır, birde bana verilen kağıtta test ayın 14 ünde yazıyor yani yumurta toplamadan sonra 12. gün yazmışlar ay bu çok iyi oldu, pek sabırsızım bu konularda.
Insallah tutunuyordur mucizen sana Arkadasim:)
Ben de 5.gun transferi oldum.ilk2 gun hicbirsey yok cok rahatken 2gun sonra gece uykumdan uyandiran kasik agrisi, sızı gibi seyler oldu.ertesi gun de hafif bel ağrısı ve ara ara geceki durum hafidten yokladi.
Bunlara belirti diye takilmak istemiyorum ama ilki tutmamisti benim, bunlar da hic olmamıştı.
Insan umitlenmeden de edemiyor. Oysa embriyolog 5. Gun ama gelisimi geri bi embriyo, tutunma ihtimali düşük diyip acikca cok da umut baglama dedi
Ama Allah'tan umut kesilmez. .Rabbim ol desin yeter ki, her sey bahane, vesile...
Kalbini bozma sen de, dua edip, ihtiyacimizi en iyi bilene siginacagiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?