2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

belirtilere bende pek inanmıyorum çünkü son aşılamamda tüm belirtiler vardı ama negatifdi, insanoğlu işte takılmadanda edemiyor, sen boşver o soylenenleri, Rabbine sığın, duanı et yani tedbir senden tevekkül Allahtan, ben başından beri dualarımda hep Allah ım vekilim sensin dedim , gönlümden geçeni biliyorsun, senden gelene tazıyım dedim, razıyımda ama anlamadığım hem blast olmuş hemde gelişimi yavaşmı dediler ama sonuöta durmamış blast seviyesine gelmiş az biey değil ama kısmet. bana merkezden 3. gün ideal bölünme 8 hücreli 5. gün blast seviyesi en ideal seviyedir dedi nitwkim benimde öyleydi. ne desek ne yapsak boş onlar artık rahmimizde bundan aonra Allah ım ol derse olacak bana transfer salı yapıldı aynımıyız seninle berabermi sonuç bekliycez şimdi

Bana 5.gune ulasti ama morula asamasinda dediler. Bi gun daha beklense blast olcakti muhtemel ama 5.gunde 4.gun ozellikleri gosteriyor.ancak bu durumu ve supriz sonuclarini da gördüğümüz oldu dediler..
İşte bekliyorum.test gunum 10u az kaldı. .

Bende ilkinde bu kadar degildim ama bu kez cok daha teslimiyerle dua ediyorum..senin gibi aynen dualarrim:)
Rabbim hayirlisini versin.
Gecen sefer hareket etmeye korkuyodum resmen
Bu defa...kendini yormuyorum tabi ama abartmiyorum da, ufak islerimi, yemegimi vs yapiyorum, dolasmaya cikuyorum..ilkinde yoktu bunlar tabi)
Allahin dedigi olur..
Insallah burdan guzel haberlerimizide yazar okuruz

Cooook teşekkür ederim insallah benimledir.bekleyen herkesinki yerli yerinde sımsıkı tutunuyodur müstakbel annecigine:)
Benim test gunum 10 ocak..
Dualariniza talibim..bende burdaki herkes icin dua ediyorum.Allah kimseyi bu duygudan yoksun birakmasin..

Ayy az kalmış, sürekli dua ediyorum, her zaman söylüyorum ben son zamanlarda kendimden çok hep arkadaşlarım için dua ettim bana da dua eden çoktu, elimizden duadan başka ne geliyor ki zaten :)
Dualarımdasınız
İnnşallahh bebişiniz sıkıca tutunmuştur

aynen öyle canım, hakıkımızda hayırlısı, benim tek sıkıntım cronine jel kullanıyorum çok kaşıntı yapıyor ve topak topak düşüyor kalıntılar. dediler test gününe kadar kullanacaksın yapacakta birşey yok, test günün ne zaman bana 14 ü dediler

dr.una söyledin mi kaşıntıyı belki onun muadili başka ilaç verir, ben hep progestan kullandım şimdi de kullanıyorum hiç kaşıntı sorunum olmadı gerçi ikisi aynı tarz mı bilmiyorum ama dr.una söyle canım kaşıntı insanı çileden çıkarır ya benim bayadır vucudumda var kaşıntı gece uykumdan uyanıyorum bazen çok sinir

tarnsfer günüde söyledin dünde aradım ben dayanamıyorum artık dedim doçent hanım onun tek karşılayacak şey iğnesi oda yağlı ve çok zor dağılan bir iğne kime verdiysek geri aradı vazgeçti ddedi ki o iğneyi kendi yemgemden biliyorum oda tüp yaptırdı ve kullandı inanırmısın her iğneden sonra kalkana kadar 10 dk ağlardı bacağını sürürdü resmen yürümek için ve ben progestan fitilde kullaandım oda aynıydı içeride ıslak ıslak kalıyor ya ondan herhalde bıgün daha kötüyüm tahriş ettim iyice peçeteye kan bile geldi şimdi çamaşırıma değdikçe canım acıyor dayanıcam mecbur

Cnm hayırlısı olsun inş herşey güzel olur.ben doktorunu merak ettim..,

Arkadaşlarr şu dijital erken gebelik testini duymuş muydunuz, bunca zamandır ilk defa duyuyorum ne güzel bir şeymiş yahu, denemek için cumartesi alıp yapıcam bulabilirsem :)
Gebelik varsa ekranda kaç haftalık olduğu da yazıyormuş, ama sanırım belli bir süre geçince siliniyormuş yazılar, silinmese ne güzel olurdu saklardık :)

Ben duydum cnm tek kullanimlik diye biliyorum ama ben direk haftayi gosteriyor ve pozitif veriyo senin nazar boncugunu yiriiiiiiiimmmmm ben

İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin İnşallah.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…