2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

yiiii

Hiç denk gelmemiştim, duymamıştım daha önce, güzelmiş çok hoşuma gitti

Al guzelim al eczanelerde satiliyor gitti gidiyordada var
Minnak bi dogsun hele o zaman yiiiicccciiiiiimmm bebislerimizi sakineninki bi yandan seninki bi yandan o zamana biz daha calismalari tamamlamis oluruz

ruhsan canım sen kullan pozitifi görürsem bende yaparım @Denizlilisrsy canım belki hamişsindir ama kontrole gitsen olmazmı sonuçta muciElerimiz çok olur mu olur canısı
Yok yahu soyle bi 10 gun daha gecsin o zaman belki giderim kistten cunku ben biliyorum igneler doldurdu icimi minik minik ben gibi kistlerle pkolu oldum tedaviler yuzunden yaws

Pkolui değilsin seeennn

Tatli ablam hatirlamiyomusun burdaki universte hastanesinde manyaklar bi pkolusun dediler imkansiza yakinsin dediler sonra tam pko sayilmazsin dediler sonra yine pkolusun dediler ya banaaaa (( gebertesim geliyo dr lari ya hastaneyi bosaltip boyle gıcık drlari calisanlari sadece icinde birakip patlativersim geliyo binayi

Canim benim şimdi herkes çocuğuna hiperaktif diyo ya pko da o hesap ve sadece birkaç kistle olabilecek birsey değil diğer dr ne dedi hatırla oku internetten pko lumu sun sence?

Canim benim şimdi herkes çocuğuna hiperaktif diyo ya pko da o hesap ve sadece birkaç kistle olabilecek birsey değil diğer dr ne dedi hatırla oku internetten pko lumu sun sence?

Ne biliyim ablam yahu yuzumde falan killanmam yok ama kilo sorunum var ozellikle bebekten sonra kilolar zor gidiyor eee adetimde duzensizlesti bu ara kistlerde o zman sayfiklarinda 8 taneydi yahu degilimdir diye umud ediyorum ama...

annnneeeelllleeeeerrrr
ve
anne adaylarıııııı
nerdesiniz bugün, kimsecikler yok benim nettemi sorun var diye yenileyip duruyorum sayfayı. ıııhhhhh yok kimsecikler,. transfer gününü saymazsak 3. günüm ay çok sıkıldım ben, birşeyde hissetmiyorum tabi daha bu kadarcıkken ne hissedilebilirse amaaa benim şu jelden nefret ettim yemin ederim kaşıntı bazen bir geliyor deliler gibi dolanıyorum evde kaşıyınca daha çok kaşınır diye

mrhb ozgskne aynı gün transfer olmuşuz
hayırlı olsun
bende de hiç bir belirti yok
metre belirti arayıp duruyorum
merhaba,
hayırlı sonuçlar alırız inşallah
bende hiç belirti olayına inanmıyorum ama psikolojik olarak olmayıncada içime kuşku düşüyor aslında biliyorum mantıklı olan belirti aramamak ama birde ben çalışıyordum paxartesiye kadar izinliyim sanırım evde sıkıldım.

aynen belirti olursa rahat edermisim gibi geliyor ama daha erken sanırım
yada diyorum benim embriyolar çok kaliteli olmadığı için mi belirti yok diede düşünmüyor degilim((
transfer günü söyledikleri orta kalite ama iyiye çok yakın olduğunu söylediler, blast dedikleri aşamaya gelmiş 5. gün tarnsferiydi ama bu iş burdan okuduklarm kadarıyla kaliteye bakmıyor tatlim ya daha dün akşam okudum topiğin birinde geçmiş dönemlerdeki bir yorumda bayan çöp diye koydukları embriyom tuttu yazmış dua et vakit buldukça bende de belirti yok takılma, yapboz falan yap oyalıyor insanı ben kurdela nakışı öğrenmiştim onunla oyalanmaya çalışıyorum öle kitap okuyorum bazen. senin embriyolar nasıl test günün ne zaman

Mrb arkadaşlar benimde tüp bebekte ilk denemem dün saat 16:00 da transferim gerçekleşti sanırım sizlerle bir iki gün var aramızda kaç yumurta transfer edildi sizlere kalitesi Hakkı'nda bişey söledimi doktorunuz

benim 3.gün embriyosu canım
dediklerine gore çok kaliteli değil(
bunlara sukret idare et dediler normal de 4 embriyom daha vardı dondurmak istedim kaliteli bulamadıkları için dondurmadilar
normal test günün 18 ocak
bol bol dua ediyorum ışte
senin kaçıncı denemen ve test tarihin ne zaman ikiz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…