- 23 Mayıs 2011
- 491
- 982
- 103
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.861
Ben duydum cnm tek kullanimlik diye biliyorum ama ben direk haftayi gosteriyor ve pozitif veriyo senin nazar boncugunu yiriiiiiiiimmmmm ben
. Tşk ederim ben ist dayımcanım ankara anatolia tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum
yiiii
Hiç denk gelmemiştim, duymamıştım daha önce, güzelmiş çok hoşuma gitti
anladım istanbulda yedavi olanlar varsa araştır siteden çünkü ben merkez ararken denkk geliyorsum canım hep ama inş gerek kalmaz. Tşk ederim ben ist dayımbi denemem oldu 2. Ye dr.değiştirmeyi düşünüyorum ondan sordum....
Yok yahu soyle bi 10 gun daha gecsin o zaman belki giderim kistten cunku ben biliyorumruhsan canım sen kullan pozitifi görürsem bende yaparım @Denizlilisrsy canım belki hamişsindir ama kontrole gitsen olmazmı sonuçta muciElerimiz çok olur mu olur canısı
Pkolui değilsin seeennnYok yahu soyle bi 10 gun daha gecsin o zaman belki giderim kistten cunku ben biliyorumigneler doldurdu icimi minik minik ben gibi kistlerle pkolu oldum tedaviler yuzunden yaws
Pkolui değilsin seeennn
Canim benim şimdi herkes çocuğuna hiperaktif diyo ya pko da o hesap ve sadece birkaç kistle olabilecek birsey değil diğer dr ne dedi hatırla oku internetten pko lumu sun sence?Tatli ablam hatirlamiyomusun burdaki universte hastanesinde manyaklar bi pkolusun dediler imkansiza yakinsin dediler sonra tam pko sayilmazsin dediler sonra yine pkolusun dediler ya banaaaa(( gebertesim geliyo dr lari ya hastaneyi bosaltip boyle gıcık drlari calisanlari sadece icinde birakip patlativersim geliyo binayi
Canim benim şimdi herkes çocuğuna hiperaktif diyo ya pko da o hesap ve sadece birkaç kistle olabilecek birsey değil diğer dr ne dedi hatırla oku internetten pko lumu sun sence?
merhaba,mrhb ozgskne aynı gün transfer olmuşuz
hayırlı olsun
bende de hiç bir belirti yok
metre belirti arayıp duruyorum
transfer günü söyledikleri orta kalite ama iyiye çok yakın olduğunu söylediler, blast dedikleri aşamaya gelmiş 5. gün tarnsferiydi ama bu iş burdan okuduklarm kadarıyla kaliteye bakmıyor tatlim ya daha dün akşam okudum topiğin birinde geçmiş dönemlerdeki bir yorumda bayan çöp diye koydukları embriyom tuttu yazmışaynen belirti olursa rahat edermisim gibi geliyor ama daha erken sanırım
yada diyorum benim embriyolar çok kaliteli olmadığı için mi belirti yok diede düşünmüyor degilim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?