- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.881
Yok bende tek yumurta gelişti 4 hücreli dedi benimde test günüm 18 ocak sesi ama hayırlısı bende rezerv azlığı var tek yumurta toplandı oda döllendi çok şükür kaliteli dedi doktorum saat olaraktan toplama ve yükleme işlemi arasından 52 saat geçtibenim 3.gün embriyosu canım
dediklerine gore çok kaliteli değil(
bunlara sukret idare et dediler normal de 4 embriyom daha vardı dondurmak istedim kaliteli bulamadıkları için dondurmadilar
normal test günün 18 ocak
bol bol dua ediyorum ışte
senin kaçıncı denemen ve test tarihin ne zaman ikiz mi
sirkeli su denesene bi canım belki keserannnneeeelllleeeeerrrr
ve
anne adaylarıııııı
nerdesiniz bugün, kimsecikler yok benim nettemi sorun var diye yenileyip duruyorum sayfayı. ıııhhhhh yok kimsecikler,. transfer gününü saymazsak 3. günüm ay çok sıkıldım ben, birşeyde hissetmiyorum tabi daha bu kadarcıkken ne hissedilebilirse amaaa benim şu jelden nefret ettim yemin ederim kaşıntı bazen bir geliyor deliler gibi dolanıyorum evde kaşıyınca daha çok kaşınır diye
Hayırlısı olsun gülüm benim tek yumurta 4hücreli doktorum kaliteli dedi ama bakalım Allah hayırlısıyla nasip ederse olur zatenmrhb pasa hayırlı olsun
benimde salı transfer yapıldı iki adet embriyo kaliteleri çok umut verici değil 3.gün embriyosu
bol bol dua ediyorum ışte mucize bekliyorum
canım bana 14 ocak test günü 5. gün enbriyosu diye, tek embriyo 1 tanesinide dondurdular, sana önerebileceğim tek şey arı sütü bal ve polen saf olandan, inşallah gerek kalmaz pozitif sonuç alırsın ama, benim 2. denemem ve rezerv azlığı var haliyle kalitede düşüyor be ilk demememde 2 yumurtam vardı ve 3 hücreli oldular dehşet kalitesizlerdi olmadı tabi 3 ay ara verdik bu arada faydasını araştırdık arı sütü bal ve polen kullandım başka hiçbirşey yapmadımşimdi yine 2 yumurtam oldu ama ikiside blast denilen aşamada ve 5. güne kadar yaşadı çok şükür.benim 3.gün embriyosu canım
dediklerine gore çok kaliteli değil(
bunlara sukret idare et dediler normal de 4 embriyom daha vardı dondurmak istedim kaliteli bulamadıkları için dondurmadilar
normal test günün 18 ocak
bol bol dua ediyorum ışte
senin kaçıncı denemen ve test tarihin ne zaman ikiz mi
benimde rezerv azlığım var o nedenle tek yumurta aldılar ama senin 5.gün transferi olması çok iyi inşl olucak olumlu düşün aklına bişe getirme olucak inşlcanım bana 14 ocak test günü 5. gün enbriyosu diye, tek embriyo 1 tanesinide dondurdular, sana önerebileceğim tek şey arı sütü bal ve polen saf olandan, inşallah gerek kalmaz pozitif sonuç alırsın ama, benim 2. denemem ve rezerv azlığı var haliyle kalitede düşüyor be ilk demememde 2 yumurtam vardı ve 3 hücreli oldular dehşet kalitesizlerdi olmadı tabi 3 ay ara verdik bu arada faydasını araştırdık arı sütü bal ve polen kullandım başka hiçbirşey yapmadımşimdi yine 2 yumurtam oldu ama ikiside blast denilen aşamada ve 5. güne kadar yaşadı çok şükür.
hoşgrldin canımKızlar siz yatmaktan sıkılmıyormusunuz benim ilk günüm ama ben şimdiden yatamıyorum siz Nasıl vakit geçiriyorsunuz
oyyy ablam ablamsirkeli su denesene bi canım belki keser
Bana 5 gün yatacaksın dedi ilk denemem daha yaşım 29 avantajlıyız dedi yumurtam 4 hücreli doktorum kaliteli dedi ama bakalım toplandı bir gün ara ertesi gün transfer test tarihimde 18 ocak bende çalışıyorum ama raporla geçirdim bu ayı ikinci dönemde tutarsa çalışmayı düşünmüyorum risk almak istemiyorum ondan bakalım hayat neler getirecek bizlere Hakkı'mızda hayırlısı olsunhoşgrldin canım
benimde senin gibi rezerv azlığı 2 yumurtam var ilk denememde baya kalitesizlerdi bu ikinci çok şükür bunda gayet iyiler tabi bunda bal polen ve arı sütünün etkisi var sanada söyliyim
benim 5. gün tek embriyo koydular blast dedikleri hücreli sayılamayacak kadar çok olan seviyedeydi yani ama bu işler nasip kısmet. yatma kısmına gelince çalışan bir bayan olarak çatlıyorum evde ama kendime bir sürü uğraş buluyorum yoksa belirti falan arayarak kendimi rahatsız ediyorum. bana 3 gün istirahat et sonra ağır işler hariç günlük hayatına dön dediler. çok kasmıyorum sadece uzanmıyorum yükseğe falan işte. benim test günüm ayın 14 ü
tahrişe bebantende iyi gelebilir aslındaoyyy ablam ablam
senin bu önerini daha önceden faydalanmıştım çok iyi gelmişti ama bu sefer çok tahriş etmişim yada olmuş anlamadım nasıl oldu işe yaramadı olmazsa travazol krem süreceğim önceki doktor kullanılabilir demişti bunlar ısrarla hayır diyor ama kalınarak yaşamak kolay değil yani günde 1 defadan ne olcak
hemen denerim, çünkü baya rahatsız edici bir durumum vartahrişe bebantende iyi gelebilir aslında
Merhaba canım inşallah güzel haberi alırız senden de. Bal polen arı sütü karışımına tedaviye başlarken başlasam işe yarar mı sence? Yoksa önceden mi başlamak lazımdı?hemen denerim, çünkü baya rahatsız edici bir durumum var
sağol canım, bana en az 1 ay önceden hatta imkanın varsa 2 ay önceden kullan demişlerdi, bilemiyorum o yüzden ama sitede denk gelmiştim o şekülde kullananda sonucunu inan bilmiyorum, 20 gün 1 ay kadardamı vaktin yok kullansanMerhaba canım inşallah güzel haberi alırız senden de. Bal polen arı sütü karışımına tedaviye başlarken başlasam işe yarar mı sence? Yoksa önceden mi başlamak lazımdı?
doktorunla yada hemşirenle görüşmeye çalış ben hiç nilmiyorum hem içindeki endişede geçerYa ben acil bişey sorucam sizlere. Transferimin 9.günü sabah bişey yedim oda midemi bozdu sanırım değişik sesler çıkıyo karnımdan ağzımdada acı su razıyım bu duruma ama bişey olurmu ki endişeliyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?