- 23 Mayıs 2011
- 491
- 982
- 103
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.901
günaydın kızlar
bugün 4. günüm gece acayip terledim ben genelde adet olacağımda böyle olurum
hadi hakkımızda hayırlısı
canımmmGünaydın tümmm anne adaylari ve gün sayan arkadaşlarim veeeozgskne2011 cimmm kış kışla şu adet belirtilerini kafandann, bak ben adet oluyorum sanmiştım koyu lekeler bile gelmeye başlamıştı meger tutunma kanamasıymış, cicci nakişlar yap, kitaplarını oku, yavrunun seninle oldugunu hayal et canimmm
Dr.dan önce şu dijital testten alıp bi denesen mi ya ben merak ediyorum, sen kullansan ne olur kii, sırf testi merak ettigimden yaniozgskne2011 belirti arama bacim ne adet belirtisi hamilelerdede ates basmasi durumu yasanir ki sıklıkla olur biliyorsun tabisiiii bebisten bunlar hep bu arada benim gunum 5 gun gecti haftaya cumaya kdr beklicem sonra dogru dra
psikolojimi hazırlıyorum bir nevi, sende biliyorsun çok ümitlendirdiler beni Beklentimi çok yükselttiler ben hAzırlıklı olayımda olursa ne güzel ne ala ama olmazsa beklediğim son olurozgskne2011 belirti arama bacim ne adet belirtisi hamilelerdede ates basmasi durumu yasanir ki sıklıkla olur biliyorsun tabisiiii bebisten bunlar hep bu arada benim gunum 5 gun gecti haftaya cumaya kdr beklicem sonra dogru dra
daha 4. günüm sence bu kadr erken çıkarmı, birde ancak pazartesi alabilirim çünkü burası küçük biryer ve sadece 1 taned eczane nöbetçi oluyor şöylede bir durum var ben şansımı deniycem ama bulamayabilirizde , sen nasılsın bebiş nasılDr.dan önce şu dijital testten alıp bi denesen mi ya ben merak ediyorum, sen kullansan ne olur kii, sırf testi merak ettigimden yani
en azından 1 test alıp yapsaydım ooooo cumaya kadar çok ya merak ederim benozgskne2011 belirti arama bacim ne adet belirtisi hamilelerdede ates basmasi durumu yasanir ki sıklıkla olur biliyorsun tabisiiii bebisten bunlar hep bu arada benim gunum 5 gun gecti haftaya cumaya kdr beklicem sonra dogru dra
Bakıyorum ilk dr ye buradan araştırdım gittim kısmet artık tsk ederim...anladım istanbulda yedavi olanlar varsa araştır siteden çünkü ben merkez ararken denkk geliyorsum canım hep ama inş gerek kalmaz
yok canım ben transfer gününü saymıyorum, evet 5. gün embriyosuydu ve ben o söylediğin iğneden vurulmadım, netten bak bakalım ilaç diğer kullanıcılarda böyle birşey yapmışmı ama bende terleme oldu gece sıcak basması değilde ben genelde adet olmadan önce olur bu o yüzden pek hamilelik belirtisi olarak yormadım açıkcası birde belirti arama bence zor biliyorum ama stres yapıyorsun ister istemez oda daha zararlı vücudun içinozgskn canım günaydın transfer gününü saydigindami 4.günün oluyor
senin birde 5.gün embriyosu dimi
belirti oldumu başka ateş basmasi dışında
birde transfer sonrasi 3.gün gonopepyl bir kez vurdurdun mu
benim dr . istemişti ama onu vurunca da gosus uçların çok hassalasti ilacın etkisimi
Canım belirti arayarak hiç üzmeyin bebişlerinizi.ben 3 kez hamile kaldım ve 3 ünde de hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım takiii 8. Haftaya kadar.unutmayın aksi ıspatlanana kadar siz hamilesiniz,tadını Çıkarın.hıı şunu da belirteyim tutmayan 1 tedavimde o kadar çok belirtim vardı ki anlatamam yaşasın tuttu diye dolandım 2 hafta ortalıkta test sonucunda bi de ne göreyim koskoca bir negatif.yani aslında bu belirtiler beynimizin bize birer oyunu.ozgskn haklısın canimm
kismetse ne varsa artık..
dua et bol bol benim böyle sakin olmam teslimiyetten çünkü vekilim sensin Allah ım ne gelirse razıyım dedim, razı olmazsam Allah ım gücüne gider, arkadaşlarıma meryem suresi ısmarladım bir sürü okundu çoğalarak, birde kötü örnekler ile avunuyorum komşumuz benim yaşımdaki hayırsızmı hayırsız bulaşmasık pislik kalmamış oğlundan illaklah etti çekti vurdu tüfekle cenazeyi kaldıran bile olmadı, birde kaybım var benim bir tane, anlayacağım hep diyorum hayırlı sağlıklı ver, ya olmaz olası dedirtirse Allah korusun, metanetli olmak lazım ilkinde negatifi alınca kağıdı tutuşturdum eşimin eline gelme sakın dedim ne ağlayabildim ne gülenildim katıldım resmen bilinçsiCe yürüdüm gide gide gittim çocuk parkına izledim izledim eşim dururmu takip etmiş nerdeyse 1 paket sigaranın yarısını içtim orda oysa birakalı 4 yıl olmuştu, mahvettim kendimi haftalarca yemek yemedim sonra komşumun haberi geldi annemden ibrwt al der gibi çocukluk arkadaşımı vurmuştu babası adamıda bilirim melek gibiydi sonra silkelendim geldim kendime .ozgskn haklısın canimm
kismetse ne varsa artık..
Cnm aynı durum benim son hamileliğimde de Başıma geldi.sirkeli su ve karbonatlı su ile temizlik Yaptım sürekli ve doktorumun Tavsiyesiyle travogen kullandım.dıştan tedavi oldu için tabi iyileşme Süreci uzun sürdü biraz.merak etme bebeğe zararı yok ilerlemesi daha sakıncalı unutmahemen denerim, çünkü baya rahatsız edici bir durumum var
CaNım siz bugün kalp atışı için giymicek misiniz yanlış mı Hatırlıyorum.gerçi biliyorsun durumu Kafayı yemiş de olabilirimDr.dan önce şu dijital testten alıp bi denesen mi ya ben merak ediyorum, sen kullansan ne olur kii, sırf testi merak ettigimden yani
amin canım amin, ben ilkinde çok yanlış davrandıım üzülürsün tabi ama töbe haşa isyn ettim niye olmadı niye ben diye. doğru valla bazen vesvese düşüyor işte, dualarda çok güzel okurum diğerinide araştırırım sağol :)ozgskn okudum yazini tüylerim urperdi
bebde hayirlisini istiyorum ve sürekli Rabbi yerdir bela tuassir Rabbi temmim bil hayr diye dua ediyorum yeni hakkimda en hayirlisini sen bilirsin diyorum
öyle canım bol bol dua zamanı yoksa bilimsel olarak bana umut veremediler maalesef
bu arada bulabilirsen ashabi bedir sehitlerinin isimleri var tam 333 tane
onuda çok sifasi var
ben onuda sürekli okuyorum
ve sürekli dua ediyorum
tabi insanız içimize vesvese giriyor belirti bir umut arıyor
rabbim yardımcımız olsun
Kiz cok pahali ooo 30 lira civari onun yerine 20 liraya kan testi yaptirmak daha mantikli kuzumDr.dan önce şu dijital testten alıp bi denesen mi ya ben merak ediyorum, sen kullansan ne olur kii, sırf testi merak ettigimden yani
Insallah bu defa olucak bak gorursun bebisin seninle kalicak kesinnn net.psikolojimi hazırlıyorum bir nevi, sende biliyorsun çok ümitlendirdiler beni Beklentimi çok yükselttiler ben hAzırlıklı olayımda olursa ne güzel ne ala ama olmazsa beklediğim son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?