- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.921
test diyommm hatun. testtttInsallah bu defa olucak bak gorursun bebisin seninle kalicak kesinnn net.
sessiz takipçilerinizdwnsin demekKızlar sizi takip edip moral depoluyorum. RABBİM hepimiz için hayırlısını nasip etsin ne güzel gün sayıyorsunuz inşallah bende nisanda sayacağım
daha 4. günüm sence bu kadr erken çıkarmı, birde ancak pazartesi alabilirim çünkü burası küçük biryer ve sadece 1 taned eczane nöbetçi oluyor şöylede bir durum var ben şansımı deniycem ama bulamayabilirizde , sen nasılsın bebiş nasıl
ben niye üstüme alındimki acepyok canım sana erken daha onu senin için söylemedim ben Denizlilisrsy için söyledim :) gecikmiş ya ondan dedim
Kiz cok pahali ooo 30 lira civari onun yerine 20 liraya kan testi yaptirmak daha mantikli kuzum
CaNım siz bugün kalp atışı için giymicek misiniz yanlış mı Hatırlıyorum.gerçi biliyorsun durumu Kafayı yemiş de olabilirim
ben niye üstüme alındimki acep
bu arada ben ufak bir çılgınlık yaptım kitap ve birkaç eksiğimi almak için çıkmıştım çarşıya bir reyonun önünde çok tatlı minicik bir zıbın gördüm resmen al beni dedi bana bende alıverdim, ortada fol yok yumurta yok ama nefsime karşı koyamadımm
işte benim nprmal test günüm 10. gün zaten demek iyice aşağıya çektimİyi yapmışsın içinden geldiyse al tabi ki, ben de az önce battaniye başladım :) çok mu sabırsızız ne
Test konusunda da üstüne neden alındığını biliyorum dayanamayıp 9. ya da 10.gün test mi yapacaksın acabaaaa
Evet aynen öyle ben de o zamanı nasıl geçireceğim diye düşünüyorum. Hepiniz evde mi geçiriyorsunuz bekleme sürecini bende başkent gçğşen hocaya gideceğim nasip olursa. Sürekli oldu mu diye düşünmemek için işime devam etmek istiyorum ama risk almak istemiyorum kafam karışık bu konudasessiz takipçilerinizdwnsin demekhoşgeldin, sayarız tabi hemde beraber çünkü o süreç tedavinin belki en zor kısmı fiziksel anlamda herşey bitiyor resmen psikolojik bir süreç başlıyor hakkında hayırlısı
ben farklı 2 merkezde tedavi gördüm, ilki yatmanın gereksiz olduğunu dikkat etmek şartıyla işime dönebileceğimi, seyahatin sakıncası olmadığını falan söyledi ikinci doktprumda yani şuanki aksine ilk 3 gün istirahat verdi pazartesi başlıycam işe salıdan beri dinlemedeyim, araçla iki saatlik yola yasak dedi ikisinide yaptım ilki olumsuz oldu ama yumurta kalitem çokk kötüydü ve ben istedim diye tarnsfer yapıldı normalde yapılmayacaktı, bundan herşwy yolunda dediklerini yuaptım kalitede çok iyiydi bakalım sonumuz ne olacak ama evde dinlebwceksen kendine otalanacak şeyler bul yapboz gibi, kitap yada el işi gibi falan yoksa netten kafasını kaldıramıyor insan sütekli stres oluyor haliyleEvet aynen öyle ben de o zamanı nasıl geçireceğim diye düşünüyorum. Hepiniz evde mi geçiriyorsunuz bekleme sürecini bende başkent gçğşen hocaya gideceğim nasip olursa. Sürekli oldu mu diye düşünmemek için işime devam etmek istiyorum ama risk almak istemiyorum kafam karışık bu konuda
işte benim nprmal test günüm 10. gün zaten demek iyice aşağıya çektim
çünkü hevesliyiz çok zor anne oluyoruz ve herkesten daha farklı yaşıyoruz anne olmanın tüm heyecaanlarını, şuDenizlilisrsy adet gecikmesini vallaha ben ondan daha çok taktım kafaya ne demişler olmaz olmazdan çocuk olmuş
3. gün embriyo transferinin anne karnındaki yolculuk süreci aşağıdaki gibidir, yapılan transfer sonrası günler Embriyonun Gelişim Aşamaları
Birinci gün- Embriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor
Ikinci gün- Morula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor
Üçüncü gün- Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Dördüncü gün- Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar
Beşinci gün- Blastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır
Altıncı gün- Yerleşme işlemi devam eder
Yedinci gün - Implantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar.
Sekizinci gün- Anne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Dokuzuncu gün- Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
Onuncu gün- Fetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder
On birinci gün- HCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince belirgin hale gelmiştir.
5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar,
yapılan transfer sonrası günler Embriyonun Gelişim Aşamaları
Birinci gün- Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Ikinci gün- Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üçüncü gün- Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dördüncü gün- Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beşinci gün- Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altıncı gün- Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedinci gün- Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder.
transfer olan arkadaşlarımıza belki faydası olur, netde dolanırken tüp bebek doktorunun biri bu şekilde tablo halinde açıklama yapmış, mesela benim embriyo kana 6. gün hcg salgılıyor bundanda anlaşılıyorki belirti aramak saçmalık.
aslında heyecanliyim ama korkuyorum vakit yaklaştıkça, yavaştan kendimi hazırlamaya başladım, pozitifte olabilir ama öbür tarafını unutmamam gerek. kendimide yıpratmıyorum tabi metanetliyim bu sefer çünkü tecrübeliyimCanım çok zor oluyor dimi beklemek.. bence bunu aklından çıkarmaya çalış.. normal bir zamanmış gibi düşünmeye çalış.. inşallah bu kez olucak.. inanıyorum..
ruhsan canım herşeyin yolunda gitmesine sevindimm maşallah yakında da kalp atışlarını duyucağız inşallahh
test diyommm hatun. testttt
mucizeler gördük diyom ne olur ne olmaz diyom, kesinleşsin hamile değilsende diyom ben cumaya kadar bekleyemem diyom yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?