- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.941
Kııııı bacimmmm bbende nisani bulcam allah izin verirseKızlar sizi takip edip moral depoluyorum. RABBİM hepimiz için hayırlısını nasip etsin ne güzel gün sayıyorsunuz inşallah bende nisanda sayacağım
Afferim bence muhtesem bir sey yapmissin yapmayada devam et benim gibi dolsur ortaligi bende gecen gun nevresi takimi aldim tekrarbu arada ben ufak bir çılgınlık yaptım kitap ve birkaç eksiğimi almak için çıkmıştım çarşıya bir reyonun önünde çok tatlı minicik bir zıbın gördüm resmen al beni dedi bana bende alıverdim, ortada fol yok yumurta yok ama nefsime karşı koyamadımm
öfff demek adet oldun kısmet artıkAfferim bence muhtesem bir sey yapmissin yapmayada devam et benim gibi dolsur ortaligi bende gecen gun nevresi takimi aldim tekrar
Benim esimcim azicik mööööölerden oldugu icin duygusalligi ise sadece parayla olctugu icin aldigim seyi gostersem tebkisi aynen su oluröfff demek adet oldun kısmet artık
hastane konusunda da var demek bir hayır ki erteleniyor zaten doktorunada sinir oluyordum, zavalli çocuklarıda hasta etmişler bazıları için insan hayatının hiç önemi yok
eşime gösterdim akşam zıbını, hiç ses etmedi görünce sıkıca sarılarak bağrına bastı beni biranfa ağlamaya başladım adam ağlamadı ama pek fena oldu, anladımki eşimin güçlü olması bana verilen en büyük lütuf eğer oda dıygusala bağlarsa böyle oluyor. ama rahatladım o bir gerçek niye ağladığımıda bilmiyom galiba kocişimden etkilendim sonra birşey olmamış gibi tabaklara yemek falan koyduk değişikti yani, nevresim alsam durumumuz ne olur acep
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-icin-okuyoruz.791103/page-3717#post-44517458mrym5579 canım sen hala duada mısın? Bana linkini gönderebilir misin?
çok geçmişşşş olsun, benimde hafif hafif boğazımda sabahları şiş gübi oluyor bir süre sonra iniyor. yokluyor gibi inşallah gelmez maaşallah bu senenin gribi fena.Kızlar günaydın grip fena devirdi beni dikkat edin kendinize özellikleruhsan ve ozgskne2011 ve diger gün sayanlarimiz
valla bende korkuyorum günler yaklaştı merak duygusunun yerini korku alıyor ama korkunun ecele faydası yokSaat kaç oldu hâlâ uyku yok gözümde heyecanlıyım pazartesi test günüm korku sardı beni ne zormuş Allahım. Nasıl geçicek zaman. Sekizinci gün idrar testi yaptım negatifti oda meraktan yaptım hiç etkilemedi beni desem yalan olur Belkide ondan korkuyorum of bilmiyorum nolucak hayırlısı olur inşallah.
Kızlar günaydın grip fena devirdi beni dikkat edin kendinize özellikleruhsan ve ozgskne2011 ve diger gün sayanlarimiz
İnşallah herşey yolunda gider hep birlikte günlerimizi sayarız. Nerede oturuyorsun.domuz gribi vakasını neden ayrı bir yere koymamışlar insanları tehlikeye atıyorlarKııııı bacimmmm bbende nisani bulcam allah izin verirse
Zaten bizim burda raporu verecek olan universte hastanesinde domuz gribi cikti gitmem yani kolay kolay nisan ola hayrola
Yazil yogun bakimda domuz gribindennyatan bir cocugun yanina baska hastaliltan yogun bakima giren 1 yasinda iki cocuk koymuslar onlarada bulasmis hem sinirli hem uzgun hemde korkuluyum hastaneye karsi
kızlar ya bana bir akıl verin
benim evde gebelik testim vardı eşim dünngeceden itibaren yapalım diye tutturdu, geçen sefer yapmıştık 7. 8. ve 9. günler silik pozitif çıkmıştı sonra 12. gün kanda cortladık malum, ona korkumdan anmadım bile adını hiç kusura bakma yapamam ben geçen sefer ağzımın payını aldım dedim ki daha 5. gün çıkmaz bile dedim konu kapandı sandım uyuduk neyse sabah kalktık eşim arkadaşları ile kaymaya gidecekti bir kış oteline benide kaldırdı gitmeden şu testi yap neolur diye, yine baştan anlattım ben, embriyo gelişimlerini gösterdim forumdan birkaç sayfa okuttum çıkmayanları falan bana ne dese beğenirsiniz işteyken okudum ben onlardan dedi en azından çatlatma iünesinin etkisi geçmişmi ona bakarız dedi yaneyse her haltı bilen bir adamın ikna olması zor kalktım yaptım tabi ben teste yönümü dönüp bakmadım bile eline verdim gittim yattım negatif te çıkarsa pozitifte çıkarsa beni uyandırma ilk 15 dk çıkan sonuçtur sonraki sayılmaz dedim biliyom dedi
şimdi benim derdim ne eşim gitmiş bana msj atmış test dursun çöpe atma çookkk silik çizgi var gibbiydi diye tabi bana göre yok ve o gözükende orda varolan çizginin silüeti olsada zaten kesinlîkle ve kesinlikle inanabilecwğim bir aonuç değil şimdi yine gittim baktım yapalı 2 saatten fazla oldu galiba kör olası testte kuruyunca ikinci çizgi çıkmış yaa
bu adam boşu boşuna umutlanacak bu seferde o benim ilk tedavimdeki gibi davranıyor, atsam birtürlü atmasam birtürlü çatlatma iğnesinden sonraki 12. günüm. kim icat etmiş bu idrar testini amannnnn
transfer gününü sayarsak 6. gün saymazsak 5. gün, niye böyle yağtı bilemedim benim zerre kadar umrumda değil test sonucu inanki ben eşimin hayal kırıklığına takılıyorum zaten muhtemelen yine yapalım diyecek, bu aşamada çıkan pozitif poZitifmidir Allah aşkınaAh bu sabırsız eşler, senin eşin aynı benim eşim gibi :)
Canım atma testi dursun, daha çok erken ama gününde kanda pozitif çıkarsa ilk testiniz hatıra niyetine saklarsın, bugün 6.gün oluyor senin değil mi, 7.gün de şu dijital test ile (erken gebelik testi) öğrenen bir arkadaş vardı geçen gün okumuştum, sen yine de çok etkilenmemeye bak iyi düşün ve madem bugün yaptınız yarın ya da öbür gün fırsatınız olursa bir tane daha erken gebelik testi yapın bakalım ne çıkacak gerçi Denizlilisrsy o test için pahalı onu alana kadar kan vermek daha mantıklı demişti bilemedim ki, içinden ne geliyorsa onu yap, eşinde heveslenecekse heveslensin takılmamaya çalış
transfer gününü sayarsak 6. gün saymazsak 5. gün, niye böyle yağtı bilemedim benim zerre kadar umrumda değil test sonucu inanki ben eşimin hayal kırıklığına takılıyorum zaten muhtemelen yine yapalım diyecek, bu aşamada çıkan pozitif poZitifmidir Allah aşkına
hayatta eczaneye girip test almışlığı yoktur aslada aldıramazsın tek umudum o, inşallah almazda kalırız böylece test gününe kadar ama dediğin gibi biraz kendimi falan öne süreceğim artık ki ben ilk tedavimde 7. 8. ve 9. günlerde saahte pozitif görmüş insanım. sanki o günlerde yanımda değilmiş gibi.Çok erken pozitif ya da negatif olması şu an net sonuç vermez, belki silik çizgiyi gördü ya tekrar yapalım demez, ama haklısın erkekler bizim kadar duygusal değil ama etkileniyorlar onlar da, ne diyeyim canım ya ben kötü etkileniyorum desen belki ısrar etmez ne dersin
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın, ben forumdan okuduğum kadarıyla ananas ve kabak çekirdeği tutunmaya yardımcı oluyormuş onlardan yiyebilirsin birde aürekli yatmak iyi değilmiş arada rahme taze kan gitmesi için yürüyüş yapmak gerekiyormuş, tabi birde bol bol su içmeni tavsiye edebilirim. tabi maydonoz be dereotu gibi bazı yeşilliklerin söktürücü etkisi olduğundan uzak durulması gerekiyormuş bemim bildiklerim bu kadar.Arkadaşlar merhaba
Bizim 2. Tüp bebek tedavimiz.ilkinde 5. Gün embriyosu verildi ve malesef tutmadı.bu denememizde ise sadece 2 embriyomuz var ve 2. Gün embriyosu verilecek (eşim tese olmuştu ve dondurulmuş spermden embriyo elde edildiği için çok az embriyomuz var, yine donduruldu. Şuan transfere hazırlanıyorum, doktorum bant verdi onlardan kullanıyorum. Sizlere sormak istedğim birşey var bu süreçte ve transferden sonra embriyomuzun tutunabilmesi için ekstra yapabileceğim birşeyler var mı.özellikle yeme içme konusunda birşeyler yapabilimiyim. Lütfen bilginiz varsa bu konuda bana yardımcı olun.embriyolarımız 2günlük olduğu için çok korkuyorum yine olmayacak diye...eğer tutmazsa eşim tekrar tese olacak ve bu süreçler tekrar başlayacak...Hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah...
Bu arada bebek bekleyen tüm arkadaşlar umarım sağlıklı sıhhatli bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.Ve bizlerin de darısı başımıza:)
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın, ben forumdan okuduğum kadarıyla ananas ve kabak çekirdeği tutunmaya yardımcı oluyormuş onlardan yiyebilirsin birde aürekli yatmak iyi değilmiş arada rahme taze kan gitmesi için yürüyüş yapmak gerekiyormuş, tabi birde bol bol su içmeni tavsiye edebilirim. tabi maydonoz be dereotu gibi bazı yeşilliklerin söktürücü etkisi olduğundan uzak durulması gerekiyormuş bemim bildiklerim bu kadar.
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın, ben forumdan okuduğum kadarıyla ananas ve kabak çekirdeği tutunmaya yardımcı oluyormuş onlardan yiyebilirsin birde aürekli yatmak iyi değilmiş arada rahme taze kan gitmesi için yürüyüş yapmak gerekiyormuş, tabi birde bol bol su içmeni tavsiye edebilirim. tabi maydonoz be dereotu gibi bazı yeşilliklerin söktürücü etkisi olduğundan uzak durulması gerekiyormuş bemim bildiklerim bu kadar.[/QUOTE
Amin inşallah canım bu arada Cevapladıgn için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?