- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.961
canım bu benim ikinci tüpüm ilkinde doktor dikkat etmek şartıyla hayatına devam et dedi 2 saatlik araba seyahatine onay verdi ama bu tedavimde kesinlikle yol olmaz 3 gün dediler kaldım öecbur yola çıkamadık, duş yasaktı ancak 3 günün sonunda ılık olmak şartıyla yapabilirsin dediler, yeme içmede alkol sagara ve çiğ et grubu yok dendi ki yoktur zaten hiçbiri, transferin ilk günü yat diğer günler de kısa yürüyüşler yap arada dediler ve 3. günden sonra uzanmak, ağır kaldırmak, süpürge kullanmak ve ıkınmak gibi şeyleri yasaklayarak günlük hayatına dön dediler birde sakın kabız olma diyede tembihleidler, bu biraz doktor farkı gördüğün gibi ama sen bazı detaylara dikkat ederek için nasıl rahat edecekse öyle yap mesela yat ama mutlaka araa yürü rahme kan temi kan gitmesi için birde zaten sürekli yatarsan kabız olursun bol su iç bunun içünde.Bir de transferden sonra neler yaptınız , yatak istirahatimi yoksa günlük hayatınıza biraz daha dikkat ederek mi devam ettimiz? Biz eve gelmek için yaklaşık 12 saatlik otobüs yolculuğu yapıyoruz .
canım benim başın sağolsun, çok zor bir durum inşallah yeniden hamile kalırsında biraz olsun hafifler acın. Allah ım bizim gibi çocuk tedavisi gören herkse evlat versin. bwn kendimle beraber tanıdığım tanımadığım herkese duacıyımMerhaba arkadaşlar. Bende Allah nasip ederse bu ay içinde transfer olacağım. Bu ikinci transferim dondurulmuş embriyolarım var 2 tane. İlk transferim mayısta gerçekleşti. Oğlumu erken doğum ile kasımda dünyaya getirdim. Ancak sadece 2 gün hayata tutunabildikanatlarını taktı ve melek olmayı seçti. 2 ay oldu daha şimdi tekrar deneyeceğim benim içinde dua edin olur mu?
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Evlat acısı çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın. 2 günde olsa gördüm dokunamasamda varlığını hissettim. Anne oldum. Buna da şükürcanım benim başın sağolsun, çok zor bir durum inşallah yeniden hamile kalırsında biraz olsun hafifler acın. Allah ım bizim gibi çocuk tedavisi gören herkse evlat versin. bwn kendimle beraber tanıdığım tanımadığım herkese duacıyım
Denizli cnm bizim burdaki arastirma hastanesi ne yazikki berbatİnşallah herşey yolunda gider hep birlikte günlerimizi sayarız. Nerede oturuyorsun.domuz gribi vakasını neden ayrı bir yere koymamışlar insanları tehlikeye atıyorlar
henüz çıkmaz daha yapma neolur bugün bizde yaptım eşimin ısrarıyla saçma sağpan bir sonuç o diyor var ben gördüm ben diyorum ordaki çizginin silüeti yanılıyırsun şimdidetutturdu o zaman yarın kan ver emin olalım tartıştık, diyor geç öğrensen sonuçmu değişcek, çok bunaldım gerçekten ben henüz hazır değilim yüzleşmeye poxitifte olsa negatifte olsa şartlamıştım kendimi perşembeye.kizlar slm herkese...bende bugün müthiş sağ kasik agrilariyla acillik oldum tabi transfr yaptigimi soyleyince hemen kanda bthcg ye baktılar..baksınlar istemedim çünkü etkileneceğini biliyordum...ve sonuç 0.47 ..ilaçların hala etkisi varmış ve ondan dolayı kasik ağrılarım olmaya devam edilebilirmiş.
şimdi bendeki bu erken yapılan test beni çok üzdü. .yani biraz yuksek ciksaydi yada 1 in uzeri çıksaydı bari(
rabbim bu yolda hepimize sabır versin isyan ettirmesin
Sakın canım benim kuzenin 10.gun erken gebelik testinde negatif çıktı şimdi kucağında biliyorsun çok dengeli gidiyorsun bozma dengenihenüz çıkmaz daha yapma neolur bugün bizde yaptım eşimin ısrarıyla saçma sağpan bir sonuç o diyor var ben gördüm ben diyorum ordaki çizginin silüeti yanılıyırsun şimdidetutturdu o zaman yarın kan ver emin olalım tartıştık, diyor geç öğrensen sonuçmu değişcek, çok bunaldım gerçekten ben henüz hazır değilim yüzleşmeye poxitifte olsa negatifte olsa şartlamıştım kendimi perşembeye.
sakin verme ozgskn canım..insan müthiş etkileniyor kafasından atamıyor o sonucu.. bekle derim. suanda umudum yok hayalim hiç yok dikkat etmeyi de bıraktım . alistirmaya çalışıyorum kendimi. bırak idrarda çıktığı gibi kalsin.
sonra günün geldiğinde neyse ney dersin bir kere uzulursun (allah korusun yani inşallah yolunda olur herseyiniz
elifnaz bak ne demiş Arkadaş erken gebelik testinde 10, gün bile çıkmadı demiş lütfen sende dikkat etmeyi bırakma lütfeeeen bilemezsin ne olacağınıSakın canım benim kuzenin 10.gun erken gebelik testinde negatif çıktı şimdi kucağında biliyorsun çok dengeli gidiyorsun bozma dengeni
J jasmine7676 abla ya nasıl bir erken genelik testiymiş o, hiçbir numarası yok ozaman otraz testlerinruhsan bak arkadaş diyorki kuzenimin erkwn gebelik testinde 10. gün bile çıkmadı, şüphe ettim şimdi acaba sadece bizim gibi fazla meraklıların parasını almak için mi uydurmuşlar yoksa
Merhaba arkadaşlar. Bende Allah nasip ederse bu ay içinde transfer olacağım. Bu ikinci transferim dondurulmuş embriyolarım var 2 tane. İlk transferim mayısta gerçekleşti. Oğlumu erken doğum ile kasımda dünyaya getirdim. Ancak sadece 2 gün hayata tutunabildikanatlarını taktı ve melek olmayı seçti. 2 ay oldu daha şimdi tekrar deneyeceğim benim içinde dua edin olur mu?
Amin inşallah. Çok teşekkürlerAllah sabır versin, inşallah güzel şeyler yaşarsınız, güzel sonuçlar alırsınız
ben başkasına hediye diye alıp vermediğim çok şey oldu. sonra kızım doğdu. bi güzel giydirdim onları. inş. sende bebişine giydirirsin o zıbını.bu arada ben ufak bir çılgınlık yaptım kitap ve birkaç eksiğimi almak için çıkmıştım çarşıya bir reyonun önünde çok tatlı minicik bir zıbın gördüm resmen al beni dedi bana bende alıverdim, ortada fol yok yumurta yok ama nefsime karşı koyamadımm
Benimde 4 adet 5. Gün embriyom vardı 2si transfer edilmişti 2si donduruldu. Bununla ilgili Belli bir ücret ödemek gerekiyor. Ben özelde yaptırdım devlette durum nedir prosedür nasıldır bilmiyorum.bu arada transfer gününü sayarsak 6.gunumdu..3.gün iki adet embriyolarim vardı..ama hâlâ varmı bilmiyorum artik(
Canım başın Sağolsun.4 ay önce bende erken doğumla ikizlerimi kaybettim nasıl bir acıdır bilirim.yalnız tedavi için biraz erken mi davranmışsın acsba.hırmonların düzene girmesi biraz zaman alıyor malumAmin inşallah. Çok teşekkürler
Canım hiç üzme kendini.senin 3. Gün embriyosuymuş ve onun beta hcg salgılaması 8. Günden sonra Başlıyor.çıkmaması çok normal.geçen ay bi arka 2 tane 3. Gün transferi yapılmıştı tuttu 8. Gün kan verdi 6.43 çıktı.sonraki günler artmaya devam etti ve şu an hamile.Gör bak sen de hamilesinbu arada transfer gününü sayarsak 6.gunumdu..3.gün iki adet embriyolarim vardı..ama hâlâ varmı bilmiyorum artik(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?