- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.981
Kızlarrr Şişli Memorial da tüp tedavisi ne kadar bilen var mı
Prediktorun şu 18 liralık testi var ya o isteJ jasmine7676 abla ya nasıl bir erken genelik testiymiş o, hiçbir numarası yok ozaman otraz testlerinruhsan bak arkadaş diyorki kuzenimin erkwn gebelik testinde 10. gün bile çıkmadı, şüphe ettim şimdi acaba sadece bizim gibi fazla meraklıların parasını almak için mi uydurmuşlar yoksa
aminn inşallah, Allah evladına sağlıklı uzun ömürler versin.ben başkasına hediye diye alıp vermediğim çok şey oldu. sonra kızım doğdu. bi güzel giydirdim onları. inş. sende bebişine giydirirsin o zıbını.
Dün adet oldum 2. Kez doğumdan beri. Doktorum tekrar tedavıye başlamak için iki ay geçmesi yeterli dediCanım başın Sağolsun.4 ay önce bende erken doğumla ikizlerimi kaybettim nasıl bir acıdır bilirim.yalnız tedavi için biraz erken mi davranmışsın acsba.hırmonların düzene girmesi biraz zaman alıyor malum
buraya bakmadan bir tık önce başka sayfada okudum bayanın biri 6. gün başka bir şikayetle doktora gidiyor doktor transfer olduğunu öğrenince beta hcg testi istemiş sonuç 2.46 mi 3.47 mi ne çıkmış 10. günde 100 gibi birşey çıkmış düşün artık kesin sonuç için gününü bekle lütfen üzüleceksek beraber üzülürüz tamam mıkizlar çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı..iyiki varsiniz .hepimizin gönlüne gore versin rabbim..kendimi kaptırıp soran herkese bundan sonra sonuç çıktı tutmadı diye ilan da verecektim aslında kendime ceza vermiş gibi olacaktım (neden sonucu erken öğrendim ki die). bir daha sormasinlar diye. böyle okuyunca yazılanları ne diem güzel örnekler güzel hikayeler..inşallah bizleri de bulur. belki bir umit..
İçini ferah tut arkadaşım. Dua et tevekkül et. Herşey O'nun ol demesine bağlı. Rabbim gönlüne göre versinkizlar çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı..iyiki varsiniz .hepimizin gönlüne gore versin rabbim..kendimi kaptırıp soran herkese bundan sonra sonuç çıktı tutmadı diye ilan da verecektim aslında kendime ceza vermiş gibi olacaktım (neden sonucu erken öğrendim ki die). bir daha sormasinlar diye. böyle okuyunca yazılanları ne diem güzel örnekler güzel hikayeler..inşallah bizleri de bulur. belki bir umit..
Hastalanmayı bekliyorum doktora gitmek için canım... Yarın başlayayımsağol canım, bana en az 1 ay önceden hatta imkanın varsa 2 ay önceden kullan demişlerdi, bilemiyorum o yüzden ama sitede denk gelmiştim o şekülde kullananda sonucunu inan bilmiyorum, 20 gün 1 ay kadardamı vaktin yok kullansan
Kızlarrr Şişli Memorial da tüp tedavisi ne kadar bilen var mı
Neden umutlu değilsin? Orayı tavsiye eder misin bize? Biraz anlatsana doktorlar, hemşireler, ilgi alaka nasılBen orada 2.denemesi yaptım, sonuç bekliyorum pek umutlu olmasam da..
6.200 yada 6250. Benim 2.denemem olduğu için 5000 TL odedik ilaçlar hariç.
günaydın canımGünaydıın herkese.. yeni bir haftaya umutla başlayalım...kızlar bu arı poleni kilo aldırıyor mu?
günaydın canım, nerden aldın poleni bnde deneyeyim diyorumGünaydıın herkese.. yeni bir haftaya umutla başlayalım...kızlar bu arı poleni kilo aldırıyor mu?
canım benim kürtajdan sonra tam normal adet periyodumda bir geliyor gibi oldu bir iki damlayla kesildi sonra tam 34.günde geldi ekstra bir rahatsızlığın yoksa takma kafaya vücut hazır olduğu zaman gelecekkızlar genetik testlerim çıkmış, ancak sonucu bilmiyorum yarına randevu aldım almasına da, istanbulda domuz gribi şüphesiyle ölen iki kişi kartal araştırmada Allah rahmet eylesin.bi kişinin tedavisi de devam ediyormuş napsam bilemedim, korktum biraz açıkcası ama sonuçları da çok merak ediyorum.
bide kürtajdan sonra 28. gündeym gelen giden yok, ne kadar daha beklerim J jasmine7676ozgskne2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?