2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Neden umutlu değilsin? Orayı tavsiye eder misin bize? Biraz anlatsana doktorlar, hemşireler, ilgi alaka nasıl

Günaydın.. Benim yumurta rezervim ve dolayısıyla kaliteden kaynaklı embriyonun tutunma ihtimali dusuk..yanı embriyologun söylediği,ve doktorların..umutsuz olmam ondan.
İşlerinde oldukça profesyoneller, sonuç odaklı çalışıyorlar, ( mesela semra hoca ile gorustugumde bana soyledigi; biz sana 3.gun transferi yapsaydik gelişimi gayet iyi iki embriyo transfer ettik diyecektik ancak 5. Gune kadar gitmeyi tercih ettik ki daha dogru embriyo bilgisi vererek ve bunu gorerek bu isi yapalim diye dedi.nitekim 5. Güne gelişimi biraz geri kalmış fakat hala varolması çabasında bi tanecik embriyom kalmisti)

. Ancak ilkinde, yanı yazın hissetmemistim bu kadar ama bu tedavide yoğunluklarında olsa gerek,,ben daha giyinmeden bi bakıyorum alelacele doktor da hemşire de yok oluveriyorlardı.:s
Ama Semra hanımla gorusmek istedigimde mutlaka beni rahatlatacak,sorularima cevap olacak kadar vakit ayırdı, bu onun farkı

Hemşirelerin ilgisinden genel olarak memnunum. Her aradigimda rahatlıkla ulaştım,bilgilendirme mesajları ve telefonlarında itinalı buluyorum.

Ha doktor olarak da, ben aylın hanımın hastasiydim ve anladım ki mizaç olarak çok konuşkan gerçek anlamda sıcak bi insan değil, benim hissettiğim.
Çünkü mesela ayşe hanımdan kim bahsetse bunun aksini söylüyor,yanı çok sıcak guleryuzlu,uzun uzun anlatıyor falan..
Lab.ve embriyologlar anlamında da gözüm kapalı güvendim.

Ancak tekrar gerekirse-ki inşallah Rabbim bu kez mucizemi bana bağışlar ama- ayşe hanımla devam ederim sanırım.yanı ben sıcaklık ve rahatlatılma da ariyorum

Ancak size tavsiyem, Semra hanımla süreç içerisinde mutlaka gorusun, o çok daha iyi hissettiriyor insana, birinci agizdan sorularınıza cevap almak..

Kendi dr.una göstermeyecek misin canım sonucu, Kartalı bilmiyorum ama Z.Kamil çok kalabalık insanlar dip dibe Kartal'ın da çok farklı olacağını sanmıyorum imkanın varsa sonuçları al kendi dr.una ya da başka dr.a göster derim ben

hem oradaki dr a hemde kendi druma göstereceğim zaten tatlım. bakalım yarına randevu aldım ama gider miyim bilemedim.

benimde gecikmişti canım bir hafta kadardı galiba vücut ha deyince toparlanamıyor gidince aöyle ama yinede

Cnm bilgin için teşekkür ederim.inşlh herşey gönlünce olur ve hamiş haberini alırız.

inşallah canım bekliyoruz.
Cnm benimde kürtajdan sonra 34. Gün gelmişti ki periyodum 25/26dır.40 güne kadar normalmiş.erken doğum yapalı ise 4 ay oldu.hala doğru dürüst düzene giremedim.yaşadıklarımız kolay değil tabi.Ben de yarın dr a randevu aldım.inşlh bu ay bi mani çıkmaz da başlayabiliriz tedaviye

ruhsan ve @Eifnaz işe başladım bugün aslında daralıcak bir durumum yok ama çok sıcak diyorum yok diyorlar, elimi yüzümü yıkıyorum yok ateşimi ölçtük 38 aniden ateş basıyor ter içinde kalıyorum şümdi geçti mesela ama soğuk yerde rahatlıyorum hafif sıcak olursa yeniden ateş basıyor gecede bir terlemişim öyle böyle değil,

inş canım inş Allahım hayırlısını nasip etsin

Kızlar benim prolaktin hormonum yüksek çıkmış. Tedavi iptal olur mu? Moralim çok bozuk ya.

Kaç çıkmış canım? ilk tedaviden önce yüksek çıkmıştı benim 50 kusurlu bir şeydi ilaç kullandım 1 ay sonra başladık tedaviye ama benim daha önce bu prolaktinle ilgili ameliyatım var hipofizadenom ameliyatı olmuştum, dr.ne dedi ki, dostinex mi ne öyle bir ilaç kullanmıştım ben, senin belki çok yüksek değilse etkilemez tedavini

Dikkat et koru kendini hasta olma öyle bir sıcak bir soğuk, ateş yükselmesi gebelik belirtisi diye biliyorum ama senin ki grip gibi bir şey mi ki gece terlemeleri falan

42.48 çıkmış canım ya. Sonucu bugün aldım yarın sabah doktora gideceğim. Bakalım ne diyecek

42.48 çıkmış canım ya. Sonucu bugün aldım yarın sabah doktora gideceğim. Bakalım ne diyecek

Bozma moralini en kötü ihtimal 1 ay sonra başlarsın tedaviye, evet biliyorum sinir bozucu o kadar hazırlan, kendini hazırla, ama bunda da vardır bir hayır, prolaktinin yüksek olması gebelige engel bir durum canım, ben bekarken 4 ay regl olamadım ve çok yüksek çıktı, beyin ameliyatı olacaksın dediler affaladım ne oluyoruz diye, evet oldum da ama korkutucu bir beyin ameliyatı değildi, dediğim gibi tedaviden öncede ölçtüklerinde 50küsürlü bir rakam çıktı 1 ay sonra normal değere düştü

Dikkat et koru kendini hasta olma öyle bir sıcak bir soğuk, ateş yükselmesi gebelik belirtisi diye biliyorum ama senin ki grip gibi bir şey mi ki gece terlemeleri falan
ayyy evet ben ya grip oluyorum yada adet olacağım çünkü şu gripte önce sersem sersem başağrısı vardır ya ondan çekiyorum şuan, benim zaman zaman adetten öncede olurdu bu durum tabi inşallah gebelik vardır da onun belirtisidir ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…