- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.914
- 333
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.021
Kız ben sana koru k3ndini demedim mi olma grip soğan sarımsak yeayyy evet ben ya grip oluyorum yada adet olacağım çünkü şu gripte önce sersem sersem başağrısı vardır ya ondan çekiyorum şuan, benim zaman zaman adetten öncede olurdu bu durum tabi inşallah gebelik vardır da onun belirtisidir ne diyim
6. Gün bugün. 6 Gün boyunca iğne yaptım. Boşa mı gider şimdi emeklerim?Bozma moralini en kötü ihtimal 1 ay sonra başlarsın tedaviye, evet biliyorum sinir bozucu o kadar hazırlan, kendini hazırla, ama bunda da vardır bir hayır, prolaktinin yüksek olması gebelige engel bir durum canım, ben bekarken 4 ay regl olamadım ve çok yüksek çıktı, beyin ameliyatı olacaksın dediler affaladım ne oluyoruz diye, evet oldum da ama korkutucu bir beyin ameliyatı değildi, dediğim gibi tedaviden öncede ölçtüklerinde 50küsürlü bir rakam çıktı 1 ay sonra normal değere düştü
6. Gün bugün. 6 Gün boyunca iğne yaptım. Boşa mı gider şimdi emeklerim?
ayyy evet ben ya grip oluyorum yada adet olacağım çünkü şu gripte önce sersem sersem başağrısı vardır ya ondan çekiyorum şuan, benim zaman zaman adetten öncede olurdu bu durum tabi inşallah gebelik vardır da onun belirtisidir ne diyim
peki 6. günlük iğneme üzÜlüyorsun ya diyelimki sakıncalı olduğunu bile bile soktorun senin ısrarına göre tamam dedi diyelim 1- yumurta kaliten etkilencek 2- prolaktin zaten gebeliği engelliyor eee bütün bunlar birleşince Allah korusun aldın negatif sonucu ne olacak daha mı iyi ? ayrıca doktoruna sormadan neden panik yapıyorsunki bizimki sadece tahmin bizde böyle olmuştu belki sende farklı yöntem uygulayacaklar6. Gün bugün. 6 Gün boyunca iğne yaptım. Boşa mı gider şimdi emeklerim?
abla yaaaKız ben sana koru k3ndini demedim mi olma grip soğan sarımsak ye
Merhaba arkadaşlar evet sonucum hüsran. Arkadaşlarım yalnız bırakmadı beni ağlayıpta boşaltamadım henüz kendimi çok doluyum. İnşallah sizlerden güzel haberler duyarım. Henüz adet olmadım üç ay ara verdi dokrorum sonra gücüm olursa ikinci tedaviye başlıycam. Allah bütün bu yolda olanların yardımcısı olsun
ayyy yüreğim cızladı biran okurken, ağla gitsin kurban olurum bakma arkadaşa markadaşa ağlada at, yoksa geçmiyor kolay kolay. bemde yaşıycam 3 gün sonra çooook korkuyorum inan, Allah hepimize güç kuvvet versin bu yolda hepimize muradımızı versin canım burdayız hep ne istersen yaz dök içini ne diycemi bilwmiyorummMerhaba arkadaşlar evet sonucum hüsran. Arkadaşlarım yalnız bırakmadı beni ağlayıpta boşaltamadım henüz kendimi çok doluyum. İnşallah sizlerden güzel haberler duyarım. Henüz adet olmadım üç ay ara verdi dokrorum sonra gücüm olursa ikinci tedaviye başlıycam. Allah bütün bu yolda olanların yardımcısı olsun
nasıl ya kaçıncı günündü bugün, deme öyle şeyler siz böylw yazdıkça o kadar yanıyor ki içim ilk negatifimgwliyor aklıma sonra kaç yıl daha bu tedavilere ve merkezlere mahkum olaağım sonra sonnra sonra say say bitmez ama kaybetmwk yok ümidimizi, biz bir gün anne olacağız offf ne desem ne aöylesem boşşşşş biliyorum sizin kadar üzülüyorum şuanAynı durumdayiz.. Bugün aldim negatifimi ve kendimi eksik, yetersiz, boslukta hissediyorum.. rabbim bizim gibilere dayanla gücü, bu duygularla basetme kolayligi versin..
Tedavi surecinde olanlardan iyi haberler aliriz insallah..
Merhaba arkadaşlar evet sonucum hüsran. Arkadaşlarım yalnız bırakmadı beni ağlayıpta boşaltamadım henüz kendimi çok doluyum. İnşallah sizlerden güzel haberler duyarım. Henüz adet olmadım üç ay ara verdi dokrorum sonra gücüm olursa ikinci tedaviye başlıycam. Allah bütün bu yolda olanların yardımcısı olsun
Kızlar hiç kolay değil biliyorum.şu an dünya Yıkılmış gibi hissediyorsunuz ama inanın geçecek.kısa bir zaman sonra yeniden tedaviye başlamak için can atıyor bulacaksınız kendinizi.bunları söyleyebiliyorum çünkü bir çoğumuz aynı şeyleri yaşadık defalarca.hele ben 1 aşılama 4 tüp bebekte negatifi de kimyasalı da kürtajı da erken Doğumu da yaşadım.doğmadan kokularına hasret kaldığım 5 yawrumu kaybettim.ama yine de tedaviye başlamak için can atıyorum.lütfen umutsuzluğa kapılmayın.Allah sizlere benim çektiğim acılardan korusun.tek üzüntünüz ve son üzüntünüz aldığınız bu negatif sonuçlar olsunAynı durumdayiz.. Bugün aldim negatifimi ve kendimi eksik, yetersiz, boslukta hissediyorum.. rabbim bizim gibilere dayanla gücü, bu duygularla basetme kolayligi versin..
Tedavi surecinde olanlardan iyi haberler aliriz insallah..
canım sanırım sadece dozu farklı şu kalem tipi olanları diyorsun değil mi?Canlar gonal f 450 ile 300 arasındaki farkı bilen var mı.sadece içindeki doz miktarı mı farklı yoksa içeriği de mi farklı
Cnm kromozom analizinde bir problem yok fakat pıhtılaşma testinin bir faktörü Heterozigot çıkmış yani dr kan sıvıltıcı iğne kullanmanı isteyebilir hamilelikteMerhaba arkadaşlar bugün genetik sonuçlarım çıktı bu bakarmsınız ben hiç bişey anlamadım meraktan ölüyorum 3 gün sonra doktoruma göstericimde biliyorum sizde en az doktor kadar biliyorsunuz benim testlere bi bakarmsınız şimdiden tşkler
Dimi ben de öyle düşünüyorum.yarın gittiğimde sorarım dr a.inşlh bu sefer bi aksilik olmaz da başlayabilirsek tedaviye tabicanım sanırım sadece dozu farklı şu kalem tipi olanları diyorsun değil mi?
bana ilk olarak gonal f 900 mü ne verdiler sonra yetmeyince 450 yazdılar çok çok az kaldı ve fiyatlarıda farklı eğer bu şekilde dozları olmasa bir vurumluk için gidip 900 lük almak zorunda kalacaktım haliyle çoook maliyetli olacaktı
cnm hayirlisi olsun tedaviniz.Selam kızlar,
bu ay Acıbadem Maslak'ta Tüp bebek tedavisine başladık. Adetin 3. günü Gonal F 450 tam doz 5 gün kullandım. Adetin 8. - 9. - 10 .günlerinde Gonal F 900' ü 3 güne bölerek kullanmaya başladım ve eş zamanlı Merional 150 ve Orgalutran 0,25 ml'e devam ediyorum. Hepsi iğnedir. Salı gün kontrol var tekrar. Hayırlısı bakalım. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz, herşeyi detaylı yazmaya tembellik ettim şuan
Ah kızlar, adetin 5. günü birde şöyle bir macera yaşadım: akşam saatlerinde çok şiddetli idrar yanması başladı her tuvalete çıkışımda ve bu gittikçe arttı. Tarifi yok bu acının. Bol su, mısır püskülü & kurutulmuş kiraz sapı kaynatıp içtim gece yarısına kadar. Eş zamanlıda Ürolojiden randevu aldım ne olur ne olmaz diye. Sabah bir uyandım, hiçbirşey yok. Yinede Üroloji'ye gittim, idrar tahlilim tertemiz çıktı. Dr. muhtemelen kum döktün sen dedi. Ben tabi şok, hiç aklımın ucundan geçmez. En az 2 Litre su, kırmızı eti & tuzu azalt dedi. Hamd olsun Allah'a enfeksiyon filan değilmiş, yoksa Antibiyotik tedavisi bizim Tüp bebek sürecini olumsuz etkileyebilirdi. Buda bana küpe oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?