2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kız ben sana koru k3ndini demedim mi olma grip soğan sarımsak ye

6. Gün bugün. 6 Gün boyunca iğne yaptım. Boşa mı gider şimdi emeklerim?

Aaa doğru ya sen tedaviye başlamştın, iyi de bu testi neden tedaviye başlamadan önce yapmadı dr.un ya da ne oldu da tedavinin ortasında istedi anlamadım, senin durum farklı canım en dogru bilgilendirmeyi dr.un verir, canını sıkma şimdiden belki sıkıntı olmaz

Hemen bitkisel takviyeler yap, ıhlamur nane limon vs ne yapılabilirse ilerlemesin, inşallah da bebiş belirtisidir canım :)

peki 6. günlük iğneme üzÜlüyorsun ya diyelimki sakıncalı olduğunu bile bile soktorun senin ısrarına göre tamam dedi diyelim 1- yumurta kaliten etkilencek 2- prolaktin zaten gebeliği engelliyor eee bütün bunlar birleşince Allah korusun aldın negatif sonucu ne olacak daha mı iyi ? ayrıca doktoruna sormadan neden panik yapıyorsunki bizimki sadece tahmin bizde böyle olmuştu belki sende farklı yöntem uygulayacaklar
her şerde vardır bir hayır rica ederim önce önünü gör çok istiyorsan sonra üzülebilirsin ama seninki dereyi görmeden paça sıvamak gibi birşwy olmadı mı biraz tatlım ? lütfen kendimi yıpratma hemen tedavimin en önemli kısmı moral

Merhaba arkadaşlar evet sonucum hüsran. Arkadaşlarım yalnız bırakmadı beni ağlayıpta boşaltamadım henüz kendimi çok doluyum. İnşallah sizlerden güzel haberler duyarım. Henüz adet olmadım üç ay ara verdi dokrorum sonra gücüm olursa ikinci tedaviye başlıycam. Allah bütün bu yolda olanların yardımcısı olsun

Kız ben sana koru k3ndini demedim mi olma grip soğan sarımsak ye
abla yaaa
nasıl oldu anlamadım, dün eşim evde yok diye bir baş sarımsak yedim zaten nasıl canım çekti bilemezsin sonaa korktum birşey olurmu diye eee bal- polen arı aütüde var nasıl oldu anlamadım evde gripte yok okula bugünde ilk defa gittim amanınnn bir baktımki millet salya sümük grip dedim herkese yanıma 3 meyreden fzla yaklaşmayın diye zaten biliyorlar nasıl oldu anlamadım inanki
yoksa yoksa yoksa hamileyimde direncimmi düştü ben ilk gebeliğimde grip olmuştum fena yinemi öyleki

Aynı durumdayiz.. Bugün aldim negatifimi ve kendimi eksik, yetersiz, boslukta hissediyorum.. rabbim bizim gibilere dayanla gücü, bu duygularla basetme kolayligi versin..
Tedavi surecinde olanlardan iyi haberler aliriz insallah..

ayyy yüreğim cızladı biran okurken, ağla gitsin kurban olurum bakma arkadaşa markadaşa ağlada at, yoksa geçmiyor kolay kolay. bemde yaşıycam 3 gün sonra çooook korkuyorum inan, Allah hepimize güç kuvvet versin bu yolda hepimize muradımızı versin canım burdayız hep ne istersen yaz dök içini ne diycemi bilwmiyorumm

Aynı durumdayiz.. Bugün aldim negatifimi ve kendimi eksik, yetersiz, boslukta hissediyorum.. rabbim bizim gibilere dayanla gücü, bu duygularla basetme kolayligi versin..
nasıl ya kaçıncı günündü bugün, deme öyle şeyler siz böylw yazdıkça o kadar yanıyor ki içim ilk negatifimgwliyor aklıma sonra kaç yıl daha bu tedavilere ve merkezlere mahkum olaağım sonra sonnra sonra say say bitmez ama kaybetmwk yok ümidimizi, biz bir gün anne olacağız offf ne desem ne aöylesem boşşşşş biliyorum sizin kadar üzülüyorum şuan

Kızlar hiç kolay değil biliyorum.şu an dünya Yıkılmış gibi hissediyorsunuz ama inanın geçecek.kısa bir zaman sonra yeniden tedaviye başlamak için can atıyor bulacaksınız kendinizi.bunları söyleyebiliyorum çünkü bir çoğumuz aynı şeyleri yaşadık defalarca.hele ben 1 aşılama 4 tüp bebekte negatifi de kimyasalı da kürtajı da erken Doğumu da yaşadım.doğmadan kokularına hasret kaldığım 5 yawrumu kaybettim.ama yine de tedaviye başlamak için can atıyorum.lütfen umutsuzluğa kapılmayın.Allah sizlere benim çektiğim acılardan korusun.tek üzüntünüz ve son üzüntünüz aldığınız bu negatif sonuçlar olsun

Merhaba arkadaşlar bugün genetik sonuçlarım çıktı bu bakarmsınız ben hiç bişey anlamadım meraktan ölüyorum 3 gün sonra doktoruma göstericimde biliyorum sizde en az doktor kadar biliyorsunuz benim testlere bi bakarmsınız şimdiden tşkler

Eklentiler

• image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 53
  • image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 57
Canlar gonal f 450 ile 300 arasındaki farkı bilen var mı.sadece içindeki doz miktarı mı farklı yoksa içeriği de mi farklı
canım sanırım sadece dozu farklı şu kalem tipi olanları diyorsun değil mi?
bana ilk olarak gonal f 900 mü ne verdiler sonra yetmeyince 450 yazdılar çok çok az kaldı ve fiyatlarıda farklı eğer bu şekilde dozları olmasa bir vurumluk için gidip 900 lük almak zorunda kalacaktım haliyle çoook maliyetli olacaktı

Son düzenleme:
Cnm kromozom analizinde bir problem yok fakat pıhtılaşma testinin bir faktörü Heterozigot çıkmış yani dr kan sıvıltıcı iğne kullanmanı isteyebilir hamilelikte

Dimi ben de öyle düşünüyorum.yarın gittiğimde sorarım dr a.inşlh bu sefer bi aksilik olmaz da başlayabilirsek tedaviye tabi

cnm hayirlisi olsun tedaviniz.
gonal f anladim .merional ve orgalutran ignelerini yazmisin ya onlara hangi gun basladin ?

RABBIM hepinizin yardimcisi olsun kizlar.
hamis olanlara sevindigim gibi olumsuz olanlarada coookkk uzuluyorum.
emeklerimiz bosa cikmaz insallah gunun birinde bizde annelik duygusunu tadicaz.
benim tup bebek tedavimde subata ertelendi.normalde bugun adet oldum bugun baslancakti ama nasip iste.
gun sayiyorum 2016 da anne olacakmiyim diye hep hesaplar yapiyorum.cok tedirgin ve heyecanliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…