2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Haklısın Canım. Doktor olumsuz derse devam etmem zaten. İlk defa hormonum böyle yüksek çıktı. Daha önceki aylarda hiç böyle olmamıştı. Ama doktorumun da bu tahlili önce isteyip sonra tedaviye başlaması gerekmez miydi. Aklıma takıldı. Yarın sorarım artık doktora. Hayırlısı ya. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

6. Gün bugün. 6 Gün boyunca iğne yaptım. Boşa mı gider şimdi emeklerim?

Korkma sana hemen ilaç başlar drun..zaten çok yüksek değil düşer. aynı zamanda tedavi gördüğümüz bir arkadaşın yüksek olduğu farkedildi tedavi sırasında hemen ilaç başladılar..normale döndü transferi yapıldı şuan gebe. .ve de bayağı yüksekti onunki. tabi en doğru kararı drun verir bu konuda. Herkesin durumu farklı olabilir de

iyi olacak herşey. çok güzel olacak Rabbim bizlerede sağlıklı evlatlar verecek nazlılar biraz işte gelmeden çektiriyorlar bize sıpalar

cevap için çok teşekkür ederim, ben de iyi bir yerde yaptırmak istiyorum, inşallah seninki de tutar ve bu son olur..

hadi inşallah bunlar tutma belirtisidir.

Cok bariz bir sorunun yok tek gende pihtilasman var ve muhtemelen doktorun igne yada ilac vermicektir sorun yok cnm korkma

Aynı durumdayiz.. Bugün aldim negatifimi ve kendimi eksik, yetersiz, boslukta hissediyorum.. rabbim bizim gibilere dayanla gücü, bu duygularla basetme kolayligi versin..
Tedavi surecinde olanlardan iyi haberler aliriz insallah..

Arkadaşlar yaşadığınız üzüntünün ne kadar büyük bir üzüntü oldugunu biliyoruz, çogumuz aynı duyguları yaşadık ama ne olur umudunuzu kaybetmeyin, bakın mümkün olan her yerde yazıyorum ve yazmaya da devam edeceğim, çünkü eskiden bu tarz yazılanlar bana çok fazla umut olurdu, bir negatif aşılamam, iki tüp bebek tedavim var, ilk tüp bebek tedavimde kimyasal gebelik yaşadım ikincide negatif sonuç aldım, bu ay yeni tedaviye başlayacaktık regl günümü bekliyorduk ama bir mucize oldu şu an hamileyim (doğal yoldan), üzüntünüzü yaşayın ağlayın, bagırın çagırın ama ne olur umudunuzu kaybetmeyin

Bizler istiyoruz, diliyoruz, dua ediyoruz ama vakti zamanı geldiginde Rabbim ol diyor ve oluyor

Benim de hala kaygılarım, tedirginliklerim var sağlıklı bir şekilde yavrumu kucağıma alabilir miyim bilmiyorum Allahın takdiri, kendimizi ona bıraktık
İnşallah Rabbim tüm isteyenleri yavrularına kavuştursun

Kizlar meraba yazdiklarinizi okudumda bana bugune kadar hic prolaktin bakilmadi..2 asilama 1 tup var.ilk asilamam tutmustu ancak dusuk yaptim.kurtajdan sonra adetim inanilmaz azaldi.sonra 1 asilama 1 tupte negatif aldim doktora sordum aslinda bu adet azalmasi prolaktinden olabilirmi die burda okudugum kadari ile etkisi varmis.yok biz o degere hic bakmioz dedi ama hep benim aklimda kalmistir o acaba o yuzden mi normal hamile kalamiom ya ben burda okuyunca yazdiklarinizi gene depresti bu fikir kadamda.adetli olmaya filan gerek var mi o testi yaptirmak icin yada ozel bi gun yada aclik tokluk?

Yarin kan verme & kontrol günüm. Ruh halim dengesiz, bi gergin bi simarik. Istahim kapali, fazladan hicbirsey yiyesim yok. Havalarda cok etkiliyor beni. Mümkün mertebe gereksiz insanlardan uzak durmaya calisiyorum. Bindik bi alamete, Hayirlisi Allah´tan.

cevap için çok teşekkür ederim, ben de iyi bir yerde yaptırmak istiyorum, inşallah seninki de tutar ve bu son olur..

Benimki tutmadı ne yazık ki.. Sizlerden güzel haberler alırım inşallah..

Ben mart ya da nisana kadar iyi bi beslenmeyle kaliteyi artırabilmek umuyor ve diliyorum rabbimden..

Aminnn canım benim..inşallah senin bu günlerini biz de görürüz ve sen sağlıkla güzeller güzeli bebeğini alırsın kucağına.

Ya kizlar, benim Dr. yumurtalarin gelisimi icin beslenme ile ilgili hicbirsey demedi. Sadece ilk günden itibaren Gida takviyesi Decavit yazdi, onu kullaniyorum. Onun disinda normal besleniyorum ama ekstrada birsey yapmiyorum. Burda bazi yazilari okuyunca eyvah dedim ama istahimda kapali, hatta ara ara migdem bile bulaniyor. Bilemedim simdi...

Amin inşallah. Benim umudum hep var ama gücüm yok en kısa zamanda kendime gelirim kolları sıvarım. sabrın sonu selamettir inanıyorum.

günaydın kızlar
test günüm gelmeden kanamam başladı öyle lekenlenme falanda değil bildiğin adet ama emin olmak için test günüm olan perşembeyi beklemeden yarın gidip kan testi vereceğim ve sıfırlı karnemi alıp geleceğim.
Vekilim Allah dedim çıktım yola hep dua ettim senden gelene raZıyım dedim ve razıyımda demek benim evlat hasreti ile olan sınavım bitmemiş daha, demek anne olmak için hayırlı zaman değilmiş ne diyeyim
garip şekilde ne üzüntülüyüm ne de birşey hissediyorum şuan çok çok tuhaf şekilde normalim galiba hala inanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…