- 29 Mart 2014
- 1.896
- 2.157
- 133
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.041
Haklısın Canım. Doktor olumsuz derse devam etmem zaten. İlk defa hormonum böyle yüksek çıktı. Daha önceki aylarda hiç böyle olmamıştı. Ama doktorumun da bu tahlili önce isteyip sonra tedaviye başlaması gerekmez miydi. Aklıma takıldı. Yarın sorarım artık doktora. Hayırlısı ya. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.peki 6. günlük iğneme üzÜlüyorsun ya diyelimki sakıncalı olduğunu bile bile soktorun senin ısrarına göre tamam dedi diyelim 1- yumurta kaliten etkilencek 2- prolaktin zaten gebeliği engelliyor eee bütün bunlar birleşince Allah korusun aldın negatif sonucu ne olacak daha mı iyi ? ayrıca doktoruna sormadan neden panik yapıyorsunki bizimki sadece tahmin bizde böyle olmuştu belki sende farklı yöntem uygulayacaklar
her şerde vardır bir hayır rica ederim önce önünü gör çok istiyorsan sonra üzülebilirsin ama seninki dereyi görmeden paça sıvamak gibi birşwy olmadı mı biraz tatlım ? lütfen kendimi yıpratma hemen tedavimin en önemli kısmı moral
6. Gün bugün. 6 Gün boyunca iğne yaptım. Boşa mı gider şimdi emeklerim?
günaydın canım, nerden aldın poleni bnde deneyeyim diyorum
iyi olacak herşey. çok güzel olacak Rabbim bizlerede sağlıklı evlatlar verecek nazlılar biraz işte gelmeden çektiriyorlar bize sıpalarHaklısın Canım. Doktor olumsuz derse devam etmem zaten. İlk defa hormonum böyle yüksek çıktı. Daha önceki aylarda hiç böyle olmamıştı. Ama doktorumun da bu tahlili önce isteyip sonra tedaviye başlaması gerekmez miydi. Aklıma takıldı. Yarın sorarım artık doktora. Hayırlısı ya. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Günaydın.. Benim yumurta rezervim ve dolayısıyla kaliteden kaynaklı embriyonun tutunma ihtimali dusuk..yanı embriyologun söylediği,ve doktorların..umutsuz olmam ondan.
İşlerinde oldukça profesyoneller, sonuç odaklı çalışıyorlar, ( mesela semra hoca ile gorustugumde bana soyledigi; biz sana 3.gun transferi yapsaydik gelişimi gayet iyi iki embriyo transfer ettik diyecektik ancak 5. Gune kadar gitmeyi tercih ettik ki daha dogru embriyo bilgisi vererek ve bunu gorerek bu isi yapalim diye dedi.nitekim 5. Güne gelişimi biraz geri kalmış fakat hala varolması çabasında bi tanecik embriyom kalmisti)
. Ancak ilkinde, yanı yazın hissetmemistim bu kadar ama bu tedavide yoğunluklarında olsa gerek,,ben daha giyinmeden bi bakıyorum alelacele doktor da hemşire de yok oluveriyorlardı.:s
Ama Semra hanımla gorusmek istedigimde mutlaka beni rahatlatacak,sorularima cevap olacak kadar vakit ayırdı, bu onun farkı
Hemşirelerin ilgisinden genel olarak memnunum. Her aradigimda rahatlıkla ulaştım,bilgilendirme mesajları ve telefonlarında itinalı buluyorum.
Ha doktor olarak da, ben aylın hanımın hastasiydim ve anladım ki mizaç olarak çok konuşkan gerçek anlamda sıcak bi insan değil, benim hissettiğim.
Çünkü mesela ayşe hanımdan kim bahsetse bunun aksini söylüyor,yanı çok sıcak guleryuzlu,uzun uzun anlatıyor falan..
Lab.ve embriyologlar anlamında da gözüm kapalı güvendim.
Ancak tekrar gerekirse-ki inşallah Rabbim bu kez mucizemi bana bağışlar ama- ayşe hanımla devam ederim sanırım.yanı ben sıcaklık ve rahatlatılma da ariyorum
Ancak size tavsiyem, Semra hanımla süreç içerisinde mutlaka gorusun, o çok daha iyi hissettiriyor insana, birinci agizdan sorularınıza cevap almak..
ruhsan ve @Eifnaz işe başladım bugün aslında daralıcak bir durumum yok ama çok sıcak diyorum yok diyorlar, elimi yüzümü yıkıyorum yok ateşimi ölçtük 38 aniden ateş basıyor ter içinde kalıyorum şümdi geçti mesela ama soğuk yerde rahatlıyorum hafif sıcak olursa yeniden ateş basıyor gecede bir terlemişim öyle böyle değil,
Çok teşekkür ederim canım çok sagol şimdiCnm kromozom analizinde bir problem yok fakat pıhtılaşma testinin bir faktörü Heterozigot çıkmış yani dr kan sıvıltıcı iğne kullanmanı isteyebilir hamilelikte
Bu is bu defa kesin garanti mutlaka oldu .öfffff yaaa
vallaha içten yanmalı gibiyim yemin ederim sıcaktan alev topu gibiyim patlayacağım nefes alamıyorum
nasıl birşey anlamadım.
Merhaba arkadaşlar bugün genetik sonuçlarım çıktı bu bakarmsınız ben hiç bişey anlamadım meraktan ölüyorum 3 gün sonra doktoruma göstericimde biliyorum sizde en az doktor kadar biliyorsunuz benim testlere bi bakarmsınız şimdiden tşkler
Merhaba arkadaşlar evet sonucum hüsran. Arkadaşlarım yalnız bırakmadı beni ağlayıpta boşaltamadım henüz kendimi çok doluyum. İnşallah sizlerden güzel haberler duyarım. Henüz adet olmadım üç ay ara verdi dokrorum sonra gücüm olursa ikinci tedaviye başlıycam. Allah bütün bu yolda olanların yardımcısı olsun
Aynı durumdayiz.. Bugün aldim negatifimi ve kendimi eksik, yetersiz, boslukta hissediyorum.. rabbim bizim gibilere dayanla gücü, bu duygularla basetme kolayligi versin..
Tedavi surecinde olanlardan iyi haberler aliriz insallah..
ağzını yesin kocişinBu is bu defa kesin garanti mutlaka oldu .
Merional & Orgalutran adetin 9 - 10 - 11. günlerinde kullandim, bugün sondu yani. Yarin kan verip kontrole gidecegim insallah.cnm hayirlisi olsun tedaviniz.
gonal f anladim .merional ve orgalutran ignelerini yazmisin ya onlara hangi gun basladin ?
cevap için çok teşekkür ederim, ben de iyi bir yerde yaptırmak istiyorum, inşallah seninki de tutar ve bu son olur..
Arkadaşlar yaşadığınız üzüntünün ne kadar büyük bir üzüntü oldugunu biliyoruz, çogumuz aynı duyguları yaşadık ama ne olur umudunuzu kaybetmeyin, bakın mümkün olan her yerde yazıyorum ve yazmaya da devam edeceğim, çünkü eskiden bu tarz yazılanlar bana çok fazla umut olurdu, bir negatif aşılamam, iki tüp bebek tedavim var, ilk tüp bebek tedavimde kimyasal gebelik yaşadım ikincide negatif sonuç aldım, bu ay yeni tedaviye başlayacaktık regl günümü bekliyorduk ama bir mucize oldu şu an hamileyim (doğal yoldan), üzüntünüzü yaşayın ağlayın, bagırın çagırın ama ne olur umudunuzu kaybetmeyin
Bizler istiyoruz, diliyoruz, dua ediyoruz ama vakti zamanı geldiginde Rabbim ol diyor ve oluyor
Benim de hala kaygılarım, tedirginliklerim var sağlıklı bir şekilde yavrumu kucağıma alabilir miyim bilmiyorum Allahın takdiri, kendimizi ona bıraktık
İnşallah Rabbim tüm isteyenleri yavrularına kavuştursun
Amin inşallah. Benim umudum hep var ama gücüm yok en kısa zamanda kendime gelirim kolları sıvarım. sabrın sonu selamettir inanıyorum.Arkadaşlar yaşadığınız üzüntünün ne kadar büyük bir üzüntü oldugunu biliyoruz, çogumuz aynı duyguları yaşadık ama ne olur umudunuzu kaybetmeyin, bakın mümkün olan her yerde yazıyorum ve yazmaya da devam edeceğim, çünkü eskiden bu tarz yazılanlar bana çok fazla umut olurdu, bir negatif aşılamam, iki tüp bebek tedavim var, ilk tüp bebek tedavimde kimyasal gebelik yaşadım ikincide negatif sonuç aldım, bu ay yeni tedaviye başlayacaktık regl günümü bekliyorduk ama bir mucize oldu şu an hamileyim (doğal yoldan), üzüntünüzü yaşayın ağlayın, bagırın çagırın ama ne olur umudunuzu kaybetmeyin
Bizler istiyoruz, diliyoruz, dua ediyoruz ama vakti zamanı geldiginde Rabbim ol diyor ve oluyor
Benim de hala kaygılarım, tedirginliklerim var sağlıklı bir şekilde yavrumu kucağıma alabilir miyim bilmiyorum Allahın takdiri, kendimizi ona bıraktık
İnşallah Rabbim tüm isteyenleri yavrularına kavuştursun
Bende o zaman başlıycam ve aynı sizin gibi kaliteyi arttırmak için uğraşıcam.Benimki tutmadı ne yazık ki.. Sizlerden güzel haberler alırım inşallah..
Ben mart ya da nisana kadar iyi bi beslenmeyle kaliteyi artırabilmek umuyor ve diliyorum rabbimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?